Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Vienošanās ceļojumu rīkotājs, kā saņemt atmaksu par atcelto ceļojumu? Viņi saka, ka tūre netiek atcelta, bet gan pārcelta, un nauda netiek atgriezta
Vienošanās ceļojumu rīkotājs, kā saņemt atmaksu par atcelto ceļojumu? Viņi saka, ka tūre netiek atcelta, bet gan pārcelta, un nauda netiek atgriezta
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2021-07-123 gadā atpakaļ
Atbildes  •  87
аватар Veronika7081
Ja pārcelts, tad atsevišķi jārunā par jaunu laiku un jāapsver iespējas izvēlēties viesnīcas. Šeit ir ļoti smalka līnija. Neviens nevēlas atmaksāt.
аватар LENA1933
Viņi piedāvā pārrezervēt augustam, ekskursijām, kas tiek izsludinātas augustā. Kas ir ceļojumu pārplānošana? Ja es nevaru ceļot augustā, kā es varu atgūt savu naudu?
аватар Fancase
Izlasiet līgumu, tajā jāapraksta visi atgriešanas un nodošanas nosacījumi ...
аватар ollennka
Viss ir jānorāda līgumā. Ja nepiekrītat jaunajiem tūres datumiem, sazinieties rakstiski, rakstiet oficiālu vēstuli biļetes pārdevējam. Es neesmu ļoti informēts par Ukrainas likumdošanu, ja ir mūsu Rospotrebnadzor analogs, tad ir pārsūdzība, ja nē, tad tiesā, ja atbilde uz rakstisku prasību ir noraidoša vai noteiktajos termiņos atbilde nav saņemta. pēc likuma.
аватар LENA1933
Līgumā ir rakstīts, ka jāatdod nauda par atcelto tūri, tieši tāpēc saka, ka tūre nevis tika atcelta, bet gan pārcelta.... bet patiesībā šī tūre tika atcelta
аватар ollennka
Viņi var pateikt jebko. Pārslēdzieties uz rakstisku saziņu.
аватар LENA1933
Rakstiska apelācija ir iespējama tikai ar ceļojumu aģenta starpniecību. Ir iesniegts pieteikums. Cik ilgs juridiskais laiks tā izskatīšanai?
аватар ollennka
Jā, kā man zināt, es neesmu no Ukrainas, es zinu tikai Krievijas likumdošanu. Izlasi likumus.
аватар zolyshka111
Autor, mēģiniet pāriet uz kādu citu ceļojumu, kas garantēti aiziet jūsu datumos.
аватар LENA1933
Nākamā tūre 2. augustā, mans atvaļinājums jau beidzies
аватар zolyshka111
Līdz otrajam augustam Accord nav nevienas garantētas tūres???
аватар LENA1933
Tour Summer Impressions of Greece, kas mani interesē, ir pārcelts uz 2. augustu, uz 3 nedēļām. Lai tajā iekļūtu, jums ir jābūt 5 nedēļu atvaļinājumam (3 nedēļas pārcelšanās + 2 tūres nedēļas). 0, man tāda atvaļinājuma nav.
аватар zolyshka111
Tu mani nesaprati. Varat jautāt Accord, vai ir iespējams doties CITĀ tūrē, kas dosies jums piemērotos datumos? Ja iespējams, tad vari neatlikt atvaļinājumu, bet doties sev vajadzīgajos datumos, bet citā tūrē.
аватар LENA1933
Bet mani neinteresē cita tūre, es gribēju apskates tūri uz Grieķiju ... jūrā, es varētu lidot ar lidmašīnu, un neciest tādā karstumā autobusā
аватар zolyshka111
Tad es nezinu. Accord nepatīk atdot naudu, viņi piedāvās pārplānošanu vai citu ekskursiju, visticamāk, naudu diez vai atgriezīs. Izlasiet kas rakstīts līgumā un pārbaudiet TA.
аватар LENA1933
Tas nozīmē, ka jautājums būs jārisina tiesā ar kompensāciju par sabojāto atvaļinājumu, sodiem un morālā kaitējuma kompensāciju.
аватар LENA1933
Vai jums bija problēmas arī ar Accord turneju?
аватар ollennka
Šaubos, vai izdosies pierādīt savas morālās ciešanas par tūres atcelšanu un piedzīt mutvārdu zaudējumus. Bet jums noteikti ir jāvēršas tiesā, lai atgrieztu biļetes izmaksas.
Lai atvaļinājums nepazaudētu, būtu devušies vismaz uz kaut kur atpūsties.
аватар ollennka
*morāls, nevis orāls)))
аватар LENA1933
Lai dotos atvaļinājumā, tev vajag naudu .... un manu naudu priekš
pašlaik izmanto Accord-tour...un viņiem vienalga mana sabojātā brīvdiena
аватар LENA1933
Varbūt vēl kāds cieta no Saskaņas tūres mahinācijām... un taisās vērsties tiesā - ierosinu apvienoties un sastādīt koplīgumu
аватар zolyshka111
LENA1933, ar Accord man nebija problēmu, nauda nesasaldēja. Reiz bija tā, ka ekskursijā, par kuru samaksāju, nebija pietiekami daudz cilvēku, tad man piedāvāja citu ar izbraukšanu uz maniem randiņiem. Gribēju uz Vāciju, bet aizbraucu uz Itāliju, ko gandrīz nožēloju. Bet darbiniece apmaksāja ekskursiju pagājušā gada karantīnas sākuma priekšvakarā, ekskursija maksāja tikai 100 eiro, tad nauda nokarājās, viņai periodiski tiek piedāvātas ekskursijas uz valstīm, kur viņa varētu doties vai pa Ukrainu, bet viņa to nedara. ej vēl, pieņemsim, ka viņai ir 100 eiro depozīts. Protams, jūs varat iesūdzēt tiesā (jūs apmaksāsiet visas juridiskās izmaksas), taču esmu par 99% pārliecināts, ka nauda jums netiks atgriezta, jo ekskursija nav atcelta, bet gan pārcelta (viņiem līgumā ir šāds nosacījums). protams, viņi nav muļķi, jo biežāk tūres netiek savervētas pandēmijas gadījumā, tas viss ir rakstīts līgumā, izlasiet). Ja es būtu jūsu vietā, ekskursijas izmaksas nosacīti būtu arī "depozīts " un pēc tam kaut kur dotos.
аватар ollennka
Tātad līgumā ir vai nav nosacījums par pāreju ??? Vai kāds vispār līgumu ir lasījis?
аватар LENA1933
Līgumā rakstīts,ka gadījumā "sutteviy zmini obstavin Abo caur iztrūkumu Accord tūres grupā" aizmirst apskatīt tūri.Tūres atlikšana uz 3 nedēļām nav "sutteva obstavin maiņa"?Vai tūre bija atlikts nevis grupas deficīta dēļ.Paši esam vainīgi,ka ļaujam tādiem blēžiem kā Accord-tour iekasēt naudu,neaizsargājam savas tiesības!!!Tāpēc ierosinu apvienoties un vērsties tiesā ar kolektīva darbība!!!
аватар ollennka
Nu tas arī viss, tā kā ir rakstīts, ka jāatmaksā, tad jāatmaksā. Es negaidītu, kad kādi kolektīvi iesniegs prasību, bet uzreiz iesniegtu prasību.
аватар LENA1933
Es gaidu oficiālu atbildi no Accord, kamēr man ir laiks atvaļinājumā, es meklēju citus Accord upurus, lai iesniegtu grupas prasību.
аватар zolyshka111
Elena, lai tev veicas. Ja nav grūti, tad atrakstās, kā tas viss beidzas. Paldies
аватар LENA1933
Kā es pavadu savu sabojāto vienošanos — Grieķijas brīvdienu tūre
аватар LENA1933
Un cik reāli
аватар ollennka
Nu, ko jūs ciešat? Dodieties uz lētu degošu ceļojumu un atpūtieties, neskatoties uz visiem Chord-Schmakchords.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl