Jautājums o Grieķija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
3341 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Cits»
Varbūt kāds mēģināja sniegt nevis izziņas, ka ir slimojis, bet izmeklējumu rezultātus par G antivielu klātbūtni no laboratorijām angļu valodā un ar visiem kodiem utt.? Vai tas ir piemērots?
Nodomāju) tā kā bijām slimojuši (bet bez medicīniskās palīdzības) un jau esam saņēmuši antivielas, un šovasar vēlamies lidot atvaļinājumā vairāk nekā vienu reizi, tad kāpēc katru reizi maksāt par pārbaudi, ja var sniegt testa rezultātus ar antivielām.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2021-06-273 gadā atpakaļ
Atbildes  •  13
аватар ollennka
Oi, sertifikātu tēma par pārnēsāto covidu ir tik dubļaina, ka es personīgi labprātāk izietu PCR. Grieķi, manuprāt, pat nezina, kā šie sertifikāti izskatās dažādās valstīs.
аватар Kasja23
Vai antivielu testa rezultāti ir ātrā antivielu pārbaude 48 stundas pirms izlidošanas?
Protams, tas ir lētāk nekā PCR, taču tas ir jāņem katru reizi.
Ja neesat oficiāli slims, jums nav tiesību saņemt nekādas prēmijas.
аватар ollennka
Cik ilgs laiks nepieciešams, lai lūgtu ārstam izsniegt oficiālu izziņu?)))
аватар rvladimirovna
Kasja23 tas, ko tu to sauci, ir antigēnu tests, un mēs to nokārtojām uz antivielu klātbūtni - lai uzveiktu slimību, organismā veidojas antivielas, šeit to esamību parāda G antivielu analīze. Un jā, mēs to izdarījām. neiet pie ārsta, mēs slimojām mājās bez ārstiem ar viņu stulbajiem padomiem
аватар rvladimirovna
ollennka Pie ārsta slimības laikā negājām
аватар ollennka
rvladimirovna, man ir līdzīga situācija, es saslimu mājās, man ir antivielas. Bet Grieķijai es veicu PCR.
аватар Apyatka
Imūnglobulīnu G analīze neko nedos. Vajag izziņu par saslimšanu, un to iedod ģimenes ārsts, ja biji slims, biji pie ārsta un tika fiksēts, ka ir pozitīvs PCR.
Iespējams, ka ģimenes ārsts var jūs pievienot statistikai, pamatojoties uz antivielu testu, bet pats tests vēl nedod nekādas tiesības šķērsot robežu.
аватар Vika284
Atbildēja uz līdzīgu jautājumu par Turciju

Ģimenes ārstam jāfiksē, ka konkrētos datumos esat slimojis ar Covid un ārstējies mājās ģimenes ārsta uzraudzībā
vai iespēja, ka persona ārstējās slimnīcā, tad slimnīca izsniedz izziņu, ka šis pacients konkrētos datumos ārstējies no Covid
аватар Olgaolga153
PCR, manuprāt, ir vieglāk izdarāms. Es nevaru iedomāties, kā vajadzētu izskatīties pārnēsātā Covid sertifikātam. Ņemt to nav problēma, bet ko ar to darīt? Droši vien ārsts to izdos viņu dzimtajā valodā. Kam tas būs vajadzīgs (bez tulkojuma angļu valodā)? Teorētiski ar to jāskrien pie notāra, jātulko, jāapliecina... Papildu laika un naudas izšķiešana. Kamēr PCR tagad ir saspringts, tas veic visas laboratorijas un nekavējoties ar tulkojumu. Īsāk sakot, kā vienmēr, "likums" tika publicēts, bet algoritms nebija izstrādāts.
аватар rvladimirovna
Olgaolga153)))) Fakts ir tāds, ka grieķi paši nezina, kā šie sertifikāti izskatās dažādās valstīs)))) tas viss ir izdarīts "liec mani mierā"))))) Eiropa prasa - grieķi paklausa! Tieši pie mums, viņi saka, pie reģistrācijas galda aviokompānija var atteikt papīrus, aizbildinoties, ka, ja tie grieķiem nederēs, aviokompānijai būs jāatgriežas mājās par saviem līdzekļiem, jo ​​grieķi to nedarīs. atļauts ienākt. Tāpēc tūrisma operators neiesaka nekādus citus papīrus izņemot PLR, ......- "var, bet mēs neiesakām")))))) Grieķi selektīvi veic testus, atkal viņi tur tiek prasīti))) )), un viņiem vajag atstrādāt nabaga sezonu, lai nauda ienāk valstī. Viņiem to visu nevajag vairāk kā mums.No katra pāra + 100 eiro par testiem un tā katru braucienu ....... skārda
аватар rvladimirovna
Labi).... Paldies visiem par atbildi!
аватар ollennka
Saprotu tavu sašutumu, bet no otras puses, salīdzinot ar pārējiem ceļa izdevumiem, 100 eiro nav tik jūtami kopējā budžetā.
аватар Irina0709
Selektīvo eksprestestu AP grieķi veic bez maksas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Grieķija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl