Dion Palace Resort & Spa 5*– Atsauksmes

34
Novērtējums 7.910
№2 viesnīcas reitingā Pieria
7.9 Numurs
8.1 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.7 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Elegantā viesnīca atrodas netālu no populārā Litočoro kūrorta. No šejienes var redzēt Olimpa kalna kalnu nogāzes, kas piesaista romantisku pastaigu cienītājus. Viesnīcā ir plašs pakalpojumu klāsts un plaša teritorija, komfortabli numuri ar visām mūsdienu ērtībām, restorāni un bāri, baseini, kafejnīcas, konferenču pakalpojumi, internets, apkalpošana numurā, bērnu klubs, sporta un izklaides, grezns SPA centrs. Ideāli piemērots ērtām ģimenes brīvdienām. Tas sastāv no centrālās divstāvu ēkas (nav lifta) un divstāvu bungalo.Vairāk →
аватар perooo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atrodas attā linā ti, klusi un mierī gi, lī dz tuvā kajam Litohoro ciematam ar taksometru 10 minū tes un 12 eiro. Atjaunoti numuri, labs ē diens, ir SPA centrs. Plaš a pludmale, smilš u un oļ u, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi atpū tniekiem pie viesnī cas ir iekļ auti cenā . … Tomēr ▾ Atrodas attā linā ti, klusi un mierī gi, lī dz tuvā kajam Litohoro ciematam ar taksometru 10 minū tes un 12 eiro. Atjaunoti numuri, labs ē diens, ir SPA centrs. Plaš a pludmale, smilš u un oļ u, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi atpū tniekiem pie viesnī cas ir iekļ auti cenā .
Relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m vai romantiskiem pā riem
аватар tetianadorosh
Mē s ar vī ru maijā palikā m viesnī cā Dion Palace. Svē tki bija vienkā rš i fantastiski. Pirmais, kas mani uzreiz iespaidoja, bija viesnī cas teritorija un apkalpoš ana, visi pakalpojumi lī menī , personā ls ir ļ oti draudzī gs. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru maijā palikā m viesnī cā Dion Palace. Svē tki bija vienkā rš i fantastiski.
Pirmais, kas mani uzreiz iespaidoja, bija viesnī cas teritorija un apkalpoš ana, visi pakalpojumi
lī menī , personā ls ir ļ oti draudzī gs.
No lidostas braucā m kā das 2 stundas, bet pa š o laiku redzē jā m pusi
Pieria reģ ionā , un skats uz Olimpu ir vienkā rš i burvī gs.
Mums bija brokastis un vakariņ as, visi ē dieni ir daudzveidī gi, un virtuve
izcili. Mē s pusdienojā m Litohoro ciemata krodziņ ā s. Viesnī cā ir arī
galvenais bufetes restorā ns, a la carte restorā ni
izvē lņ u sistē ma.
Rezervē jā m istabu pie jū ras, dizains pā rdomā ts, mē beles labas,
tī rī š ana bija katru dienu.
Internets š eit ir bezmaksas, tas ķ er gandrī z visur, izņ emot attā lā ko
viesnī cas stū ri.
Teritorijā ir pieejamas daudzas sporta aktivitā tes, piemē ram, futbols, volejbols,
teniss - vispā r vienmē r bija ko darī t. Vairā ki ā ra baseini
saldū dens, blakus atpū tas zonas ar sauļ oš anā s krē sliem, bezmaksas, atvē rtas
mazs bā rs.
Pludmale pie viesnī cas ir sava, ar maigu pieeju, daž reiz to var atrast pie ieejas
mazs olī tis. Netā lu no pludmales ir bā rs. Bezmaksas sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, dvieļ i
arī , bet jums ir jā atstā j depozī ts.
Spa centru var izmantot tikai pieauguš ie, bē rniem lī dz 15 gadu vecumam š ķ iet ieeja
slē gts. Tie piedā vā daž ā dus pakalpojumus, lielisku saunu un turku pirti
hidro un aromterapija, š okolā des terapija, visi skaistumkopš anas pakalpojumi, kā arī
labā kais plastikas ķ irurgs visā Grieķ ijā , ko mums teica.
Ir arī visi pakalpojumi bē rniem: aukle, bē rnu klubs un principā viesnī ca
klusums ģ imenē m ar bē rniem. Ikdienas animā cija, dzī vā mū zika.
Blakus ir autobusu pietura, no kuras var aizbraukt
Salonikos vai citos ciematos.
Kopumā es un mans vī rs esam apmierinā ti ar uzturē š anos, viesnī cas izvē li un noteikti
mē s š eit atgriezī simies vē lreiz!
аватар jann.82
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nijā paliku pie mā sas. Viesnī ca atrodas Pieria rajonā , proti, Gritsa, netā lu no brī niš ķ ī gā Litochoro ciemata, kas atrodas tieš i Olimpa kalna pakā jē . Vieta pā rsteidz ar savu skaistumu, viesmī lī giem cilvē kiem. … Tomēr ▾ Jū nijā paliku pie mā sas. Viesnī ca atrodas Pieria rajonā , proti, Gritsa, netā lu no brī niš ķ ī gā Litochoro ciemata, kas atrodas tieš i Olimpa kalna pakā jē . Vieta pā rsteidz ar savu skaistumu, viesmī lī giem cilvē kiem. Pati viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , tai ir sava pieeja pludmalei. Pludmale ir smilš aina, ieeja smilš aina un oļ aina. Jū ra mū s sagaidī ja tī ra un silta. Mums paveicā s ar laikapstā kļ iem, ar katru dienu kļ uva karstā ks. Viesnī cā ir trī s ā ra baseini, tostarp bē rnu baseins. Ir pieejams Spa centrs, kurā tiek piedā vā tas daž ā das procedū ras un, protams, iekš telpu baseins. Atļ ā vā mies vienu procedū ru un bijā m ļ oti apmierinā ti ar grieķ u meitenes Lizas darbu, paldies viņ ai par maģ iskajā m rokā m. Grieķ u virtuve ir ļ oti daudzveidī ga, to mums deva saprast viesnī cas restorā nā . Mums bija iekļ autas brokastis un vakariņ as, tā pē c š efpavā rs mū s iepriecinā ja ar izsmalcinā tu un daudzveidī gu virtuvi. Viesnī cas teritorijā ir arī taverna, kur reizē m gā jā m paē st pusdienas, te mē ģ inā jā m nogarš ot jū ras veltes, par kurā m pat nebijā m dzirdē juš i. Tas ir vienkā rš i lieliski. Protams, bū t Grieķ ijā un vienkā rš i bū t viesnī cā dienā m un tikai pludmalē ir vienkā rš i neiespē jami. Š eit ir tik daudz brī niš ķ ī gu un vē sturisku vietu, par kurā m esam dzirdē juš i kopš bē rnī bas, un tagad mums tika dota iespē ja to visu redzē t savā m acī m un ar nepacietī bu klausī ties mū su gidu Dimitru. Ī paš s paldies viņ am par tik satriecoš ā m ekskursijā m, tik erudī tu cilvē ku satikt nav biež i. Un mē s apmeklē jā m Atē nas + Meteoru un ļ ā vā mies Aridejas termā lajos avotos. Paš i paš i nolē ma atbraukt dzī vot rudenī un pie Aridejas, lai uzlabotu savu veselī bu. Runā jot par veselī bu, mums piedā vā ja veikt diagnostiku vienā no labā kajā m klī nikā m Eiropā Interbalkan, kas atrodas Salonikos, ko arī izdarī jā m. Pakalpojumu klā sts ir ļ oti liels, Jū s varat izvē lē ties sev nepiecieš amo, š eit Jū s sagaidī s krieviski runā još s klī nikas pā rstā vis un visu parā dī s. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos viesnī cā , brī niš ķ ī go ceļ ojumu ar mū su gidu un mū su veselī bu. Paldies visiem par lieliskajā m brī vdienā m!
аватар hvalina_marina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Katru gadu jū s mē ģ inā t padarī t savu atvaļ inā jumu brī niš ķ ī gu, jū s rū pī gi izvē laties viesnī cas, apskatot miljoniem piedā vā jumu. Tā pē c mē s vienmē r lasā m daudz atsauksmju pirms viesnī cas rezervē š anas. … Tomēr ▾ Katru gadu jū s mē ģ inā t padarī t savu atvaļ inā jumu brī niš ķ ī gu, jū s rū pī gi izvē laties viesnī cas, apskatot miljoniem piedā vā jumu. Tā pē c mē s vienmē r lasā m daudz atsauksmju pirms viesnī cas rezervē š anas. Bet mē s cenš amies lasī t tikai š im gadam. Pagā juš ajā gadā biež i vien nav nozī mes. Kaut kas nemitī gi mainā s. Š ogad mū su izvē le krita uz Grieķ iju, tā s cietzemi – Pjē riju. Viesnī ca tika izvē lē ta tā , lai tajā bū tu kluss un mierī gs, un, ja nepiecieš ams, varē tu braukt ar taksi un doties uz tuvā ko pilsē tu. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 10 un jau 11:40 bijā m iekā rtojuš ies, lai gan pē c starptautiskajiem noteikumiem reģ istrē š anā s tikai pē c 14:00 ir ļ oti patī kams brī dis. Saņ ē mā m diezgan mā jī gu istabiņ u otrajā stā vā . ar skatu uz jū ru. Ē diens bija tik labs, ka tika sagā dā ti pā ris kg, izglā ba tikai ikdienas zumbas nodarbī bas un braucieni uz jū ru. No uzņ ē muma pā rstā vjiem no ekskursijā m tika paņ emti Meteora un Olympus-Dion-Vergina. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar braucieniem. Nakš ņ oš ana viesnī cā , aizraujoš as ekskursijas, brī niš ķ ī gā jū ra atstā ja ļ oti patī kamus iespaidus par atpū tu, nā kamgad plā nojam doties uz Halkidiki.
аватар kirillshamal
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Ierodoties 712. istabā , mē s uzreiz pamanī jā m balkona durvju piespiedu iekļ ū š anas pē das. Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā vistā lā kajā bungalo 30 metrus no pludmales. Pirmajā atvaļ inā juma nedē ļ ā no mū su balkona tika nozagti 2 pludmales dvieļ i, kurus paņ ē mā m reģ istratū rā pret droš ī bas naudu par 5 EUR. … Tomēr ▾ Ierodoties 712. istabā , mē s uzreiz pamanī jā m balkona durvju piespiedu iekļ ū š anas pē das. Mū su istaba atradā s pirmajā stā vā vistā lā kajā bungalo 30 metrus no pludmales. Pirmajā atvaļ inā juma nedē ļ ā no mū su balkona tika nozagti 2 pludmales dvieļ i, kurus paņ ē mā m reģ istratū rā pret droš ī bas naudu par 5 EUR. Kad ziņ ojā m par to administratorei, mums bez pā rsteiguma un kavē š anā s uzreiz tika izsniegti jauni dvieļ i.
Nā kamajā nedē ļ ā mē s pazaudē jā m divus vannas dvieļ us no istabas komplekta. Tas tika atklā ts, kad istabene mainī ja veļ u, jo. viņ a aizgā ja pē c tam, kad notī rī ja tikai vienu dvieli, nevis trī s, un paziņ oja, ka istabā trū kst divu dvieļ u. Pē c tiesas procesa ar galveno kalponi un administratoru mū s atkal papildinā ja ar zagtiem dvieļ iem.
Un mū su atvaļ inā juma priekš pē dē jā vakarā pē c atgrieš anā s istabā.00. 30 atradā m balkona durvis uz istabu atvē rtas un karā juš ā s uz vienas eņ ģ es. Lietas bija izmē tā tas pa gultu, un mē s neatradā m savu klē pjdatoru.
No rī ta satiku viesnī cas vadī tā ju un jautā ju, vai viņ š zina, kas noticis naktī un kas mums jā dara tā lā k. Uz ko viņ š teica, ka bez policijas protokola netaisā s ar mani runā t un pat neatvainojas.
Es piegā ju pie Mouzenidis Travel pā rstā ves Olgas viesnī cā . Viņ a nezinā ja par notikuš o un sā kumā pat skarbi runā ja ar mums, atsaucoties uz stā stiem, ka pē c apsū dzī bā m par zā dzī bu bē rni pē c tam sē ž viesnī cas vestibilā ar it kā “zagtā m” tabletē m. Palū dzu, lai viņ a nā k man lī dzi uz policiju un paņ em lī dzi arī viesnī cas vadī tā ju, kas bija pie mums pa nakti.
Administrators Dmitrijs mums teica, ka viesnī cas vadī tā js viņ u nelaidī s. Saš utis par vadī tā ja uzvedī bu, ierados viņ a kabinetā . Sarunas laikā viņ š stā stī ja, ka vē rsies policijā un tagad ir pilnī gi pā rliecinā ts, ka viņ a viesnī ca nav atbildī ga par iedzī votā ju mantā m. Es viņ am teicu, ka mū s neapmierina viesnī cas apkalpoš anas lī menis un mums ir š aubas par 5 zvaigž ņ u viesnī cas pieejamī bu. Uz lū gumu iesniegt dokumentus par 5 zvaigž ņ u klā tbū tni viesnī cā , vadī tā js atzina, ka 2013. gadā viesnī cai bija 4 zvaigznes un tikai 2014. gadā viņ š pretendē ja uz 5 zvaigznē m. Savus vā rdus vadī tā js nevarē ja apstiprinā t ar dokumentiem, atsaucoties uz to, ka birojā nav bijuš i papī ri. Pamatojoties uz to, mē s secinā jā m, ka Mouzenidis Travel neatkarī gi novē rtē ja viesnī cu kā.5 zvaigznes. Faktiskais viesnī cas lī menis ir vidē ji 4.
Sarunas beigā s menedž eris piekrita ļ aut administratoram doties uz policiju un piedā vā ja kā kompensā ciju uz divā m dienā m bezmaksas nakš ņ oš anu istabiņ ā ar baseinu, tač u iepriekš bijā m viņ am teikuš i, ka mū su č arterlidmaš ī na izlido rī t no rī ta un tā piedā vā jums mums neko nekompensē tu.
Policijas iecirknī mums sastā dī ja protokolu, bet rokā s to varē ja saņ emt tikai pē c 4 dienā m. Lū dzu Olgu no Mouzenidis Travel atsū tī t uz manu e-pasta adresi, bet joprojā m gaidu vē stuli.
Visu dienu administrā cija mums apliecinā ja, ka mū su bungalo bija redzams novē roš anas kamerā s un viss tiek ierakstī ts. Vakarā sapratā m, ka tie ir kā rtē jie meli, un uzstā jā m, ka jā skatā s kamerā . Protams, ieraksta nebija, un mums tika rā dī ti tikai daž i miglaini skati no kamerā m pie bā ra un pludmales.
Pē c atgrieš anā s Minskā uzrakstī jā m vē stuli Mouzenidis Travel, pieprasot atlī dzinā t nodarī tos zaudē jumus un saņ ē mā m atbildi, ka tū roperatoram nav nekā das atbildī bas un viņ i neredz juridisku pamatojumu maksā jumiem.
Diemž ē l nozagtajā datorā bija darba dati un fotogrā fijas no mū su atvaļ inā jumiem, kuras vairs nevar atgū t. Atvaļ inā juma pieredze tika pilnī bā sabojā ta.
Bē rnu animā cija izrā dī jā s stulba. Paldies meitenē m-animatorē m - viņ as centā s visu iespē jamo. Bet viņ i ļ oti sū dzē jā s, ka viesnī cā nav programmas un nav nodroš inā ti ar lietiš ķ ajiem materiā liem, tā pē c bē rnus nebija ar ko nodarbinā t, izņ emot paš u entuziasmu.
Internets ir bezmaksas, bet to nav iespē jams izmantot, tikai no rī ta var runā t Skype. Uz pieņ emš anu vienmē r ir viena atbilde - vakar viss bija kā rtī bā , sauksim meistaru.
Ē diens bija garš ī gs, bet ē dienu izvē le ir ļ oti pieticī ga par deklarē tajā m 5 zvaigznē m.
Nav tematisko vakaru, viņ i piedā vā doties uz tuvē jo viesnī cu un tomē r par to samaksā t.
Ap viesnī cu nav nekā , un tā pē c man bija jā ī rē automaš ī na un jā organizē paš am savs atvaļ inā jums.
на табличке в номере видно, что отелю присвоено 4 звезды
аватар Stasia37
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena! Atpū tas š ajā viesnī cā ar divā m ģ imenē m ar bē rniem no 08.06. 2014. Nakš ņ oš ana: Ieradā mies vakarā - mū s gaidī ja, lai varam pavakariņ ot, atstā ja restorā nu vaļ ā . Telpas ir mazas. … Tomēr ▾ Laba diena! Atpū tas š ajā viesnī cā ar divā m ģ imenē m ar bē rniem no 08.06. 2014.
Nakš ņ oš ana: Ieradā mies vakarā - mū s gaidī ja, lai varam pavakariņ ot, atstā ja restorā nu vaļ ā . Telpas ir mazas. Nepatī kami pā rsteidza, ka treš ā vieta bē rnam bija banā la saliekamā gulta. Par 5* tas noteikti ir nepieņ emami. Lū guš i tū roperatoram atrisinā t jautā jumu, lai par treš o vietu iedotu vismaz pilnvē rtī gu segas pā rvalku ar segu - piekrita, bet neiedeva. Ierodoties, pie tualetes galdiņ a mū s gaidī ja pudele vī na - bez maksas.
Ē diens: labs, pat vienmuļ š , bet viss garš ī gs un ē dams. Augļ i: apelsī ni, ā boli, banā ni, greipfrū ti, kivi, aprikozes, persiki, ķ irš i, arbū zi un melones parā dī jā s beigā s. Viss tikko pagatavots. No rī ta svaigi spiesta apelsī nu sula. Bā ri strā dā ja dī vaini - lī dz 18.00, tikai centrā lais lī dz 11. Pludmalē bā rs turpinā ja strā dā t pē c 6, bet tikai par maksu (pat dzē rieni). Interesanti, ka ultra viss iekļ auts, dzē rieni ir bez maksas, un kokteiļ i no tiem ir maksas. Grieķ i tika apkalpoti ā rpus kā rtas. Bā ri aprobež ojā s ar dzē rieniem un saldē jumu.
Pludmale: smiltis un oļ i, daudz sauļ oš anā s krē slu. Lietussargu ir par maz – ir daudzi, kas vē las sauļ oties ē nā , bet pirms mū su aizbraukš anas palielinā ja savu skaitu. Vispā r jau vietas nepietiek nevis pludmalē , bet pie baseina. Pludmale ir tī ra - bez sū dzī bā m. Bē rnu baseins nez kā pē c visu dienu bija ledains – nav skaidrs, kā tas veidots. Teritorija sakopta, apkā rt ļ oti skaista. Dvieļ i reģ istratū rā - droš ī bas nauda - 5 eiro.
Animā cija ir vā ja. Minidiskotē ka bē rniem, aerobika, ū denspolo, volejbols - un tad pē dē jiem 2 viņ i organizē ja paš i. Man ļ oti patika grupu uzstā š anā s piektdienā s un svē tdienā s – dzī vā skaņ a. Futbola faniem Pasaules kausā organizē ja projektoru vestibilā . Tenisa raketes bija iespē ja paņ emt bez maksas - 2 kortu teritorijā .
SPA centrs - iesaku doties pirmajā s 3 ieraš anā s dienā s. Vispirms iegā dā jieties skrubi. Procedū rā ietilpst sauna, hammam, dž akuzi ar hidromasā ž u. Apmaksā ta sporta zā le, lai gan vietnē tā ir bezmaksas. Lai vē l bū tu brī vs - paņ emiet lī guma pielikumu - palī dz bez jautā juma. Vispā r, acī mredzot, vienmē r ir jā prasa ceļ ojumu aģ entū ras izraksts, kas tiek ieteikts kā maksas procedū ra, un kas ir bez maksas.
Blakus 1 veikala teritorija. Lai gan, jā atzī st, ir ļ oti interesanti – gan ē dieni, gan dzē rieni, gan sadzī ves ķ ī mija, gan suvenī ri. Cenas normā las. Kam patī k p / sausie-p / saldie vī ni - izmē ģ iniet apelia black - 1.5 litri - 5.6 eiro.
Kurp doties: Meteora ir vienkā rš i maģ iska. Aizbraucā m arī uz Edesu un Orideju – uz termā lajiem avotiem. No š ī s viesnī cas š ie braucieni ir bez stresa - 2 stundu brauciens. Kas vē las uz Olimpu - ņ emiet lī dzi siltas drē bes - 9 grā di.
Uz Katerini neiesaku braukt - tur nav iepirkties, un taksis maksā.20 eiro vienā virzienā . Saka, ka daudzi brauc iepirkties Salonikos, tur esot lē tā k. Grieķ i strā dā pa savam - no 2 lī dz 5 viņ iem ir pā rtraukums. Jā iet tā , lai atgrieztos pirms vai pē c š ī laika, citā di viss bū s ciet.
Arī par tē mu - otrajā dienā pē c ieraš anā s mums notika nelaime - restorā nā , kur ir stends ar dzē rieniem un kafijas automā ts, man uz kā jas uzkrita sā nu statī vs (15-20 kg). To nefiksē nekas un krī t ar biež umu pā ris reizes dienā . Man bija saplē sta kā ja, jo es neredzē ju, ka viņ a krī t. Viņ a lū dza ā rstu. Maksa par ā rsta izsaukš anu iekrita manā apdroš inā š anā? ? ? Vakarā viņ i ienesa istabā augļ u š ķ ī vi un atvainoš anos. Stends vē l nav salabots. Vienkā rš i ir ko darī t – ielikt aizbī dni. Aicinu jū s kā atpū tniekus tam pievē rst uzmanī bu - ja tā ds koloss uzkritī s bē rnam, tad var viesnī cā izlasī t un izņ emt š o jautā jumu.
Un pē dē jā lieta par tū risma operatoru. Visas meitenes ir lieliskas. Tikā m ideā li, pavadī jā m, bet diemž ē l nekā das piezī mes par viesnī cu vispā r nenovē rsā m. Interesanti, ka ekskursiju braucieni eiropieš iem bija lē tā ki - mums Meteora 60 eiro, eiropieš iem 49. Pierakstī jā mies pirmajam braucienam un samaksā jā m 2 dienas pirms tā , bet beigā s mū s aizmirsa ievest un š oferis diezgan rupjā manierē mē ģ inā ja mū s izsist no autobusa. Problē ma netika atrisinā ta, atrodot sē dvietu citā autobusā , bet gan stā vē ja stuporā un gaidī ja, kad problē ma atrisinā sies pati. Tas bija š ausmī gi nepatī kami, sabojā ja garastā vokli "Istabas numurs izkā p no autobusa. " Viņ us neinteresē ja, ka dokumenti ir mū su rokā s, viss ir samaksā ts, ka datums ir dienu agrā ks nekā lielā kā daļ a autobusa, ka š is nav vienī gais brauciens, kurā mē s devā mies, tā pē c mums bija svarī gi tur nokļ ū t š oreiz, lai paspē tu kaut kur citur aizbraukt. Ka tie bija tie, kas piepildī ja autobusu pē c mū su ieraksta, neatkarī gi no tā , vai viņ i to izdarī ja vai ne. Tā nebija viņ u problē ma.
Vā rdu sakot, starpgadī jumu nebija. Bet viesnī ca mums patika - klusa un mierī ga, tī ra un sakopta. Numuri ir mā jī gi (ī paš i diviem). Ē diens ir garš ī gs. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Apkā rtē jais skaistums ir neaprakstā ms, kas nomazgā ja visas negatī vā s emocijas un atstā ja tikai patī kamu atmiņ u par Zeva pē rkonu un zibeņ iem virs Olimpa kalna, Egejas jū ras dzidro ū deni, svē to ceļ u taisni uz Meteoru paradī zi, karstajiem termā lajiem avotiem Orideja un 2 nedē ļ as lieliska atpū ta Grieķ ijā .
аватар Sergeeva152600
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies Dionas pilī pagā juš ā gada jū nija pirmajā pusē . Varam droš i apgalvot, ka viesnī ca pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. Labi cipari. Patī kami pā rsteidza fē ns, seifs un peldmē teļ i. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Dionas pilī pagā juš ā gada jū nija pirmajā pusē . Varam droš i apgalvot, ka viesnī ca pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. Labi cipari. Patī kami pā rsteidza fē ns, seifs un peldmē teļ i. (nav visur atrodams). Ē dienu daudzveidī ba (vienmē r ir iespē ja izvē lē ties vistu, zivis un cū kgaļ u ar liellopu gaļ u) Draudzī gs personā ls, kurš ir gatavs palī dzē t jebkurā brī dī . Vakari ar dzī vo mū ziku. Kopumā ir nodroš inā ti visi apstā kļ i patī kamai atpū tai Grieķ ijā . Runā jot par ekskursijā m, mē s mē rķ tiecī gi devā mies uz Pieria reģ ionu, lai apmeklē tu slaveno Meteoru, tā pē c bez vilcinā š anā s devā mies turp ceļ ojumā , tiklī dz iereģ istrē jā mies viesnī cā . Bijā m bezgala priecī gi, kas arī bija gaidā ms. Paldies Mouzenidis Travel par mū su brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m.
аватар maria2014
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Maija brī vdienas notika Ziemeļ grieķ ijā , Pieria reģ ionā , tieš i zem Olimpa! Dion Palace Hotel, es izvē lē jos viesnī cu pē c draugu vā rdiem, kuri š eit bija pagā juš ajā gadā . Tā pē c mū s nepā rsteidza viesnī cas trū kumi, zinā jā m, uz ko ejam. … Tomēr ▾ Maija brī vdienas notika Ziemeļ grieķ ijā , Pieria reģ ionā , tieš i zem Olimpa! Dion Palace Hotel, es izvē lē jos viesnī cu pē c draugu vā rdiem, kuri š eit bija pagā juš ajā gadā . Tā pē c mū s nepā rsteidza viesnī cas trū kumi, zinā jā m, uz ko ejam. Man vienī gā neē rtī ba mums bija viesnī cas attā lums no ciemata. Bijā m maijā , dienas bija mainī gas, un visu dienu pludmalē nogulē t nevarē ja, un tagad Leptokarya ciems izrā dī jā s tā lā k nekā gaidī jā m (viss pā rē jais mums derē ja, un pati viesnī ca un tā s teritorija , pludmale laba, tī ra un liela. Saulriets jū ra ē rta! Ir vairā ki baseini, izvē laties pē c saviem ieskatiem! Ē diens nav š iks, negaidiet daž ā das jū ras veltes. Ja atpū š aties ilgā k par nedē ļ u, liksies vienmuļ i. Tī rī š ana notiek laicī gi, pludmales dvieļ i tiek izsniegti pret droš ī bas naudu. Pie viesnī cas ir pā ris labu tavernu tur var nogarš ot ī stu grieķ u virtuvi! Izvē lē jā mies š o viesnī cu un reģ ionu, lai dotos pē c kaž oka Kastorijā , pē c palasī š anas internetā sapratā m, ka tas ir vistuvā k no š ejienes. Un, protams, tā kā mē s dzī vojā m Olimpa kalna pakā jē , tad arī tur veicā m apskates ekskursiju. Ar tū roperatoru nebraucā m, no draugiem saņ ē mā m meitenes numuru, kura organizē š ā da veida transfē rus. Sanā ca individuā li un ā tri gan Kastorijā , gan Olimpā , ar mū su ī sajiem pā rtraukumiem š is ir visvairā k! )) No izklaides, paš ā viesnī cā bija tikai naktsklubs, un ž ē l, ka tajā laikā visa pludmale bā ri joprojā m bija slē gti. Tā kā mū su mē rķ is bija iegā dā ties kaž oku, mē s nebijā m galī gi satraukti, kas nebija ī paš i jautri. Nā kamreiz, kad jā dodas vasaras vidū , jau bū s vairā k tū ristu un viss bū s atvē rts))) Ja atrodaties Kastorijā , noteikti veiciet pilsē tas apskates ekskursiju, ļ oti skaista un aizraujoš a! Ja kā du interesē meitenes numurs, rakstiet. Individuā lie braucieni ietaupa daudz laika, un jau Tu pats plā no savu laiku, un naudas izteiksmē iznā k lē tā k! Izbaudiet Grieķ ijas mī ļ otā jus!
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
*Bomo Club - viesnī cas atbilstī ba noteiktā m pā rvaldī bas sabiedrī bas prasī bā m, lai nodroš inā tu viesiem augsta lī meņ a servisu. Š is vienotais standarts ietver š ā das iespē jas: • krieviski runā još a personā la klā tbū tne viesnī cā; • Iespē ju nodarboties ar daž ā dā m sporta un ā ra aktivitā tē m; • kvalitatī va, garš ī ga un veselī ga pā rtika; • interesanta un daudzveidī ga animā cijas programma krievu valodā; • izklaides un izglī tojoš as programmas daž ā dā m viesu vecuma kategorijā m. … Tomēr ▾ *Bomo Club - viesnī cas atbilstī ba noteiktā m pā rvaldī bas sabiedrī bas prasī bā m, lai nodroš inā tu viesiem augsta lī meņ a servisu. Š is vienotais standarts ietver š ā das iespē jas:
• krieviski runā još a personā la klā tbū tne viesnī cā;
• Iespē ju nodarboties ar daž ā dā m sporta un ā ra aktivitā tē m;
• kvalitatī va, garš ī ga un veselī ga pā rtika;
• interesanta un daudzveidī ga animā cijas programma krievu valodā;
• izklaides un izglī tojoš as programmas daž ā dā m viesu vecuma kategorijā m.

1. Iepazī š anā s ar viesnī cu "Dion Palace Bomo Club 5 *" notika reklā mas un informā cijas tū rē pa Grieķ iju.
2. Atraš anā s vieta: 7 km no kū rortciema Litohoro, 10 km no Leptokarya ciema, 110 km no Salonikiem.
3. Teritorija: pietiekami liela, zaļ a.
4. Istabas - 192 istabas: divvietī gas, trī svietī gas, bungalo, villas.
Numuros ir gaisa kondicionieris, ledusskapis, tē jas/kafijas pagatavoš anas iespē ja, telefons, satelī ttelevī zija, seifs (bez maksas), telefons, vanna, vannas piederumi, fē ns. Iespē jamais izvietojums: 2.2+1.2+2. Skats no numuriem: jū ra vai kalni.
5. Ē dinā š ana: "ultra viss iekļ auts". Galvenais restorā ns ar plaš u verandu, a la carte restorā ns, taverna, bā rs, baseina bā rs, pludmales bā rs, spa kafejnī ca.
6. Pludmale: smiltis un oļ i (oļ i ir ļ oti mazi). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi bez maksas. Pludmales dvieļ i - depozī tā . Ir duš as un ģ ē rbtuves.
7. Bē rniem: rotaļ u laukums, miniklubs no 4 lī dz 12 gadiem, ir bē rnu baseins ar saldū deni, bē rnu animā cija krievu valodā . Bē rnu pieskatī š ana - pē c pieprasī juma (par papildus samaksu)..
8. Lielisks spa: masā ž a, hammam, sejas un ķ ermeņ a kopš anas programmas, izmantojot ū deni no Olimpa kalna avotiem, manikī rs, pedikī rs, aromterapija, š okolā des terapija, akmeņ u terapija.
Sauna, dž akuzi, trenaž ieru zā le un iekš telpu apsildā mais baseins bez maksas pē c rezervā cijas.
9. Bezmaksas Wi-Fi visā viesnī cā.
10. Brī vdabas entuziastiem: ir animā cija krievu valodā , dienas un vakara izklaides š ovi.
11. Autostā vvieta (gan personī gajiem auto, gan ī rē ta).

Kopsavilkums: 4 piecu ballu skalā . Drī zā k ģ imenes brī vdienu cienī tā jiem, kuros nav paredzē ts ceļ ot ā rpus viesnī cas.
аватар galiya_yusupova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies no 3. lī dz 10. maijam viesnī cā Dion Palace 5 *. Iespaids no viesnī cas bija pozitī vs. Atraš anā s vieta. Jū ra ir burtiski 150-200 metri (1. lī nija). No otras puses, paceļ as satriecoš ais Olimpa kalns, pā rsteidzot savu sniegoto virsotņ u skaistumu. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies no 3. lī dz 10. maijam viesnī cā Dion Palace 5 *. Iespaids no viesnī cas bija pozitī vs.

Atraš anā s vieta. Jū ra ir burtiski 150-200 metri (1. lī nija). No otras puses, paceļ as satriecoš ais Olimpa kalns, pā rsteidzot savu sniegoto virsotņ u skaistumu.

Viesnī cas teritorija ir diezgan liela: 2 tenisa korti (bez maksas), 3 svaigi baseini (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi gan pie baseiniem, gan pie jū ras ir bez maksas), zaļ i zā lieni, 2 baseina bā ri.

SPA. Pieejamas cenas + pirmais spa centra apmeklē jums (sauna, hammam, baseins, trenaž ieru zā le, dž akuzi) ir bez maksas.

Patika ē diens. 7 dienas viņ a mū s netraucē ja. Protams, daž i ē dieni tika atkā rtoti, bet tajā paš ā laikā viņ i vienmē r gatavoja kaut ko jaunu. Atseviš ķ i tika sagriezti dā rzeņ i, daudz daž ā du zaļ umu. Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s bija iekļ auti arī augļ i. Ļ oti garš ī gi vietē jie grieķ u deserti pusdienā s un vakariņ ā s.

Numuri ir tī ri, gaiš i un ē rti.
Tī rī š ana tika veikta katru dienu. Ierodoties bija problē mas ar televizoru, tač u tā s nekavē joties tika atrisinā tas.

Infrastruktū ra. Netā lu no viesnī cas atrodas veikals, kurā var iegā dā ties kaut ko garš ī gu, kā arī pirmā s nepiecieš amī bas preces. Burtiski 200-300 metru attā lumā ir 2 grieķ u krodziņ i. Viņ i tur gatavo garš ī gas jū ras veltes.
Parādīt vairāk »


iemiesojums maruquta
Vai sauļošanās krēsli un saulessargi viesnīcā ir bez maksas?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Элегантный отель расположен недалеко от популярного курорта Литохоро. Отсюда видны горные склоны горы Олимп, привлекающие любителей романтических прогулок. В отеле широкий спектр услуг и просторная территория, комфортные номера со всеми современными удобствами, рестораны и бары, бассейны, кафе, конференц-услуги, интернет, обслуживание номеров, детский клуб, спорт и развлечения, роскошный Spa-центр. Идеально подойдет для комфортного семейного отдыха. Состоит из центрального двухэтажного здания (без лифта) и двухэтажных бунгало.

Atrašanās vieta Р-он Грица (Лимани Литохору), в 7 км от пос. Литохоро, в 10 км от пос. Лептокарья, в 17 км от г. Катерини, в 20 км от Паралии Катерини, в 110 км от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Pludmales apraksts При отеле.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Центральный ресторан с греческой и международной кухней, ресторан Гурме a La Carte, таверна со средиземноморской кухней, центральный бар, бар у бассейна, бар на пляже, 3 открытых бассейна с пресной водой, крытый бассейн, 3 конференц-зала, Wi-Fi Интернет (бесплатно на всей территории отеля), парковка.

Вечером можно насладиться блюдами по меню в одном из первоклассных ресторанов отеля, а также отдохнуть в баре с бокалом любимого напитка, прежде чем отправиться в клуб курорта, где допоздна проводятся дискотеки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская площадка, детский бассейн с пресной водой, мини-клуб (4-12).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В спа-центре отеля Dion Palace предлагается множество возможностей для отдыха. В распоряжении гостей массажные кабинеты, оздоровительные процедуры с лечебной водой с горы Олимп, сауна и парная. Позаниматься спортом можно в полностью оборудованном фитнес-центре и крытом или открытых бассейнах.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 192 номера: Singles, Doubles Promo, Classic Doubles LV/PV/SV (~26 кв.м), Doubles Superior LV/PV/SV (~32 кв.м), Double Bungalows SF (~32 кв.м), Bungalows Deluxe Private Pool (~38 кв.м), Presidential Suite PV/SV (~65 кв.м), Family Apartments min 4 pax MV/SV (~55-60 кв.м).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Limani litohorou, Limin Litochorou, 60200, Греция
Tālruņi: +3023520.61431-4, 61436
Tīmekļa vietne: Dion Palace Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.