Bomo Platamon Cronwell Resort 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.210
№9 viesnīcas reitingā Pieria
7.0 Numurs
7.6 apkalpošana
7.6 Tīrība
7.2 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
5 zvaigžņu kūrorts atrodas Egejas jūras zelta krastā, gleznainajā Platamonas pilsētā (Pierijas reģions). Specializējas ģimenes brīvdienās. Viesnīca atrodas tieši Olimpa kalna pakājē un blakus senajai 12. gadsimta pilij - Platamon. Galvenā restorāna un virtuves renovācija 2019. gadā, vestibila apdare.Vairāk →
аватар Natalia1421
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Rudens brī vdienas 2019.  gada oktobrī kļ uva gandrī z par 2018.  gada oktobra brī vdienu atkā rtojumu. Pē c tam mē s devā mies uz pludmali Bomo Olympus Grand Resort 4 *, kas atrodas Paralia Katerinis (Pieria) Olimpa kalna pakā jē (kas ir atseviš ķ a apskats https:// www. … Tomēr ▾ Rudens brī vdienas 2019.  gada oktobrī kļ uva gandrī z par 2018.  gada oktobra brī vdienu atkā rtojumu. Pē c tam mē s devā mies uz pludmali Bomo Olympus Grand Resort 4 *, kas atrodas Paralia Katerinis (Pieria) Olimpa kalna pakā jē (kas ir atseviš ķ a apskats https:// www.turpravda.com/gr/pierija/Bomo_Olympus_Grand_Resort-h28516-r411752.html). Š oreiz tika izvē lē ta tā s paš as ķ ē des viesnī ca blakus esoš ajā Platamonas ciematā - Bomo Platamon Cronwell Resort 5 *. Un atlases process bija lī dzī gs: viss ir dā rgs, bet pludmalē gribas justies kā zvaigzne : )). Patiesī bā.2019. gadā mē s jau esam bijuš i mū su mī ļ ajā Turcijā : februā rī Adā lijā Elite Lara 5 * Antā lijas piekrastē un maijā Egejas jū ras reģ ionā Omer Holiday Resort 4 *, tā pē c pā rmaiņ ā m vē lē jos doties uz Grieķ ija. Bet siltā ks un iepriekš mū su pā rbaudī tais tā sauktajā ā rpus sezonas Krē tā un Rodā bija pilnī gi nepieņ emams. Nē , varē ja, protams, tikt uz priekš u manā Vē lmju sarakstā , bet kā pē c man tas vajadzī gs (par to viņ i necī nī jā s, kā saka) ...Oktobra Ziemeļ grieķ iju jau esam redzē juš i, riskē sim to vē lreiz.
Š ī s divas viesnī cas (Platamon Cronwell un Olympus Grand) mū su randiņ iem oktobra sā kumā.2 pieauguš ajiem. + 2 bē rni (9 un 8 gadi) bija par tā du paš u cenu, kas man ļ oti piestā vē ja. Bijā m Olimpā , ko lai atkā rto. Un Platamonā ir labs variants lietus gadī jumā - iekš telpu baseins ar pirti. Turklā t tas ir vairā k piemē rots bē rnu atpū tai, jo ir pieejams š ļ akatu parks un bē rnu istaba. Tiesa, mū su ieraš anā s brī dī deklarē tais cietoksnis vairs nedarbojā s, un labi, mums pietika bez tā . Nu kā rtī bā...

No rī ta ieradā mies viesnī cā . Pirms iekā rtoš anā s istabiņ ā paspē jā m izdarī t daudz ko: pabrokastot, iepazī ties ar teritoriju un pamē ģ inā t ū deni gan jū rā , gan baseinā -/+25 °C. Jā saka, ka pirmo reizi lī dzi paņ ē mā m termometru. Mū su vide negrib ticē t, ka mē s nesasalstam oktobrī Grieķ ijā un Turcijā ))).
Kas attiecas uz š ļ akatu parku, tā ir lieliska vieta bē rniem. Vecā kiem bē rniem tas var bū t garlaicī gi, lai gan karstumā pieauguš ie nevairā s no š ļ akatā m.
Ir arī bē rnu bā rs ar saldē jumu un soda (bez alkohola). Bet man personī gi ļ oti nepatī k doma kaut ko ē st un dzert ū denī , liet, pilinā t utt. Bet, iespē jams, ū dens attī rī š anas ziņ ā viss ir paredzē ts...
Uz vietas ir vē l viens bā rs. Ir arī saldē jums ar sodu, no alkohola tikai alus. Nu pica, nepretenciozi burgeri uzkodu stundā s - vienkā rš i, bet ar mū su slinko dabu tas palī dzē ja (pusdienā s, kad bija galī gi slinkums iet, bē rni dabū ja picu). Tajā laikā krogs pludmalē jau bija slē gts, un pie tā piestiprinā tie skaistie oranž ie sauļ oš anā s krē sli joprojā m bija brī vi ikvienam.

Alkoholu varē ja paņ emt tikai vestibilā . Ja tur atpū š aties, tad stiklā , pludmalē - papī ra glā zē s. Starp citu, tik mī ļ as krū zī tes, ceļ ojumi : ))
Pē cpusdienā vestibila bā ra popularitā te pieauga.
Un te, manuprā t, bija vē rojamas ne pā rā k patī kamas bildes: pē c saldē juma puiš iem bija jā stā v vienā rindā ar mums - alkanautiem. Kaut kā viss nebija izdomā ts...Te, protams, bija atkarī gs no bā rmeņ iem, daž i, bē rni tika apkalpoti uzreiz, bet citi tika nosū tī ti uz rindas galu. Jā , visi ir vienlī dzī gi...

Bē rnu tē mas turpinā jumā . Apburoš as krieviski runā još as meitenes ar parastu grieķ u vā rdu Afrodī te vadī bā tika atrasta spē ļ u istaba. Mū su mazuļ u pā ris jau ir tajā vecumā , kad drī kstē ja nā kt un iet paš iem. Nevajadzē ja mums, pieauguš ajiem, tos atstā t zem paraksta (inventā ra). Nebija grandiozu pasā kumu, kaut ko zī mē ja, lī mē ja, spē lē ja galda spē les un vienkā rš i trakoja bumbu baseinā...Bija arī atseviš ķ a animā cijas komanda. Animatori veica vingrinā jumus, tika organizē ta loka š auš ana (nez kā pē c tas nebija ī paš i veiksmī gs).
Un, protams, mini diskotē ka, bez tā s neiztikt : ))

Par numuru. Istaba ir diezgan normā la. Nedaudz nobruž ā ts, bet tī rs. Tē jas stacijas nebija, kaut kā jau bija neparasti vai kā . Mū sdienu viesnī cu tendencē s mani absolū ti kaitina neaizveramā s durvis uz vannas istabu. Sasodī ts, kurš to izdomā ja, par kā du droš ī bu viņ i uztraucā s (neatceros, kurā viesnī cā man paskaidroja, ka pē kš ņ i kļ ū s slikti, un vē l kā dā teica, ka vannas istabā paš nā vī bu skaits bija palielinā ts ...muļ ķ ī bas). Kopumā viņ i kurnē ja, bet fakts paliek fakts - vannas istaba neaizveras)).

Reģ istrā cijas brī dī nebija deklarē tu peldmē teļ u. Kopumā tie nav ī paš i nepiecieš ami, bet, izmantojot SPA centru, lieta ir ē rta. Recepcijā atgā dinā ja, ka atnesa 4 gabalus, no kuriem viens bija bē rnu formā tā . Tas bija viņ š , kurš tika izsniegts mazā kajam ģ imenes loceklim.
Bet viltī ba ir tā da, ka iepriekš ē jā mazuma ziņ ā nav daudz lielā ka izmē ra, kas izraisī ja saš utuma vē tru un visuma pā rmetumus kā rtē jā netaisnī bā , dabū jot peldmē teli manas mammas izmē rā. . Atrisinā ja papildu porciju saldē juma problē ma : ))
Š is brauciens bija veltī ts ne tikai bē rnu svē tkiem, bet arī mana tē va dzimš anas dienai.
Mē s jau pē c savas nekaunī gā s tradī cijas rakstī jā m viesnī cai par tik nozī mī gu notikumu mū su ģ imenē . Tajā paš ā laikā viņ i lū dza, ja iespē jams, protams, lai mū s novieto augstā k. Mē s saņ ē mā m lielisku variantu - piektais stā vs, pati pirmā (vai pē dē jā ) istaba gar gaiteni no gala ar skatu uz jū ru. Ļ oti paveicā s: tuvumā nav lifta, un pa koridoru neviens neshlyndrat, un, praktiski, ar skatu!
Vē sā ki numuriņ i ir tikai 6. stā vā , tur ar vistieš ā ko skatu uz jū ru, labi, daž ā di apartamenti, un divlī meņ u…
Jā , un kū ka no viesnī cas bija garš ī ga.

Par pā rtiku.
Daudzveidī ba nebija liela, bet ē diens bija garš ī gs. Daž kā rt tika pasniegti pieklā jī gi gaļ as ē dieni, piemē ram, kazas sautē jums. Ļ oti stilī gs tā ds augļ ains sabrukums.
Bet tikai viena veida olī vas. Man jā saka, tā ir taisnī ba, jū s kaut kā nejutā ties, ka atrodaties Grieķ ijā , tur nebija absolū ti nekā tik ...grieķ u. Tas notiek ne tikai ē dienā , kopumā viesnī cā , apkā rtnē , pat “calimera” - “calispera” - “paracalo” – “euharistija” bija ā rkā rtī gi reti.
Dzē rieni no automā tiem ir izcili miskaste, atš ķ aidī ti tik ļ oti, ka pat iecerē tā garš a netika uzminē ta. Un paš apkalpoš anā s alus ir gluž i priekš sevis, vī ns no krā niem - nu...ē ē...garš as sajū tas atkarī gas no paš a garastā vokļ a : ))
Runā jot par kopē jo iespaidu par maltī ti, noteikti likā s, ka sezona ir beigusies.
Kaut kā ds slinkums viesmī ļ u darbī bā , katastrofā ls glā ž u un tasī š u trū kums (bija tā , ka cilvē ki lē ja kafiju alus krū zē s), reizē m pat tika samazinā ts pasniegto trauku skaits, periodiski nedarbojā s kafijas automā ti, augļ u š ķ irnes maiņ a uz zaļ iem un ļ oti zaļ iem ā boliem. Kopumā viss ir ļ oti vienkā rš i, ekonomiski, jebkurā brī dī gatavs sabrukt. Tā pat nav kurnē š ana vai ž ē loš anā s, bet es apzinā ti izvē lē jos š o periodu. Es rakstu par visu citiem, pē kš ņ i cilvē ks, nu, nevar samierinā ties ar š ā du lietu stā vokli.

Atzī š os, ka neesmu dedzī ga mā jdzī vnieku cienī tā ja. Pareizā k sakot, nemaz nav fans. Varbū t tā pē c es, kā pareizi teikt... , nesaprotu visas š ī s baroš anā s un buč oš anā s ar kaķ iem un suņ iem, kas nav manē jie. Jā , tas esmu es, nevis sirsnī gs)). Nu labi, tē ma nav par to.
Tā tad, ja Olympus Grand Resort 4.2018. gada oktobrī manu sirdsmieru traucē ja suņ u kā zas pludmalē un visā viesnī cā , tad 2019. gada oktobrī Platamon Cronwell Resort 5* kaķ u cī ņ as ē dinā š anas zonā s bija š ausmī gi kaitinoš as.

Laiks bija brī niš ķ ī gs.
Tikai mū su atvaļ inā juma beigā s debesis sā ka saraukt pieri kā pieauguš am, bija pat viesuļ vē tra.
Tajā paš ā laikā mū su draugi atpū tā s Thermaikos lī č a pretē jā krastā Kasandrā , jā , tieš i mums priekš ā )). Teica, ka tajā s daļ ā s vispā r bija š ausmī gi, kas notiek, jumti aizpū sti.
Š eit noder iekš telpu baseins un sauna. Vismaz izklaidē jies. Lai gan prieks ir apš aubā ms ar tik daudzā m š ļ akatā m. Bē rniem ir vienalga, viņ i nepeld, viņ i tikai lec un lec. Es personī gi š o baseinu nekad neizmantoju, tē tis tikai spē lē š anai ar bē rniem.

Mū su izbraukš ana bija pē cpusdienā . Todien gaisa temperatū ra pazeminā jā s lī dz +13 °C. Jā...Bet, ū dens jū rā bija +23°C!
No rī ta viss tika pā rbaudī ts.
Numurs dots. Bē rni ar tē ti nosū tī ti uz baseinu. Man nepatī k visa š ī ģ ē rbš anā s, slapjums un satraukums, kad viss jau ir salikts koferī , tā pē c es ar tiem negā ju. Bet mana banda nez kā pē c sen vairs nav, arī caur WhatsApp nav savienojuma (jā , Wi-Fi tur nav diez ko stabils, bet daž reiz pat pludmalē to varē tu noķ ert). Kā vē lā k izrā dī jā s, viņ i devā s uz jū ru peldē ties. Š ausmas! Lai nesavainotu mammas dvē seli, gā jā m nevis caur vestibilu (tas ir ī sā kais ceļ š ), kur es sē dē ju, bet gan pa apļ veida celiņ iem. Lū k, partizā ni! Varu iedomā ties, cik satriekti cilvē ki tobrī d gā ja gar krastu, tieš ā m ļ oti grū ti noticē t, ka jū rā toreiz tieš ā m bija siltā k nekā uz sauszemes. Labi, onkulis peld (nekas ī paš s, vī rieš i tā di), un te bē rni lē kā viļ ņ os...Bē rni bija ā rkā rtī gi sajū smā par š o pasā kumu! Man ir aizdomas, ja viņ i bū tu atturī gā ki savā s emocijā s, es nekad neko nebū tu iemā cī jies.
Sasodī ts, viņ i man nezvanī ja, un š is vē sturiskais brī dis netika iemū ž inā ts ģ imenes arhī vam.

Ja tomē r salī dzinā m Platamon Cronwell Resort 5 * un Olympus Grand Resort 4 *, pirmais š ķ ita patī kamā ks. Varbū t tā pē c, ka ar bē rniem bija ē rtā k, lai gan ir vienkā rš ā k vai kā , neskatoties uz pieš ķ irto zvaigž ņ u vē rtē jumu...Olympus Grand ir cienī jamā ks, bet bē rniš ķ ī guma tur maz. Lai gan, kas zina, kā š ī kū rorta ekonomika izskatī sies, es ceru, tuvā kajā nā kotnē .. .
аватар marina4ka
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m Cronwell Platamon Resort. Atbrauca uz 10 dienā m. Lidojums bija ī ss, apkalpoš ana lidmaš ī nā ļ oti laba, ē diens labs. Viesnī cā ieradā mies nedaudz ā trā k par 12:00, mums tika uzvilktas rokassprā dzes, devā mies pusdienot, un pē c 13:00 istaba bija gatava. … Tomēr ▾ Mē s palikā m Cronwell Platamon Resort. Atbrauca uz 10 dienā m. Lidojums bija ī ss, apkalpoš ana lidmaš ī nā ļ oti laba, ē diens labs.

Viesnī cā ieradā mies nedaudz ā trā k par 12:00, mums tika uzvilktas rokassprā dzes, devā mies pusdienot, un pē c 13:00 istaba bija gatava. Numuriņ š ir standarta, biļ eti paņ ē mā m ļ oti vē lu, tā pē c palika tikai š ā da tipa numuriņ š . Skats pa logu, tā pat kā no visā m istabā m, Side Sea View. Istabā bija gulta man un vī ram un gulta meitai, televizors, seifs, ledusskapis ar limonā dē m, sulu un ū deni, bija skapis.

Visbiež ā k, protams, pazudā m pludmalē . Mē s tur bijā m visu dienu, daž reiz mana meita aizskrē ja uz baseinu. Pludmale ir ļ oti tī ra un labi uzturē ta, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu. Pludmalē ir bā rs ar draudzī giem bā rmeņ iem. Tur vienmē r tiek ņ emts saldē jums, uzkodas, dzē rieni.

Ir trī s peldbaseini, divi ā ra un viens iekš telpu. Sliktu laikapstā kļ u gadī jumā.

Ē diens bija ļ oti garš ī gs, it ī paš i BBQ vakariņ ā s katru dienu.
Man patika Kubas š ovs, kas ieradā s viesnī cā . Mā kslinieki patieš ā m aizdedzinā ja publiku. Arī animatori ir lieliski biedri, tā pat kā citos jautā jumos, un viss viesnī cas personā ls! Paldies par brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu!
аватар GdzAlex
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s bija sarež ģ ī ta, gaidī jā m trī s stundas, jo ieradā mies agri. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tur bija skaists rotaļ u laukums, mums tas bija svarī gi, jo atpū tā mies ar bē rnu. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s bija sarež ģ ī ta, gaidī jā m trī s stundas, jo ieradā mies agri. Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tur bija skaists rotaļ u laukums, mums tas bija svarī gi, jo atpū tā mies ar bē rnu. Tī rī š ana istabā notika reti, bet jū ra kompensē ja visus š os trū kumus. numurs ir vienā ds. Ē diens sā kumā bija ļ oti labs, bet pē c tam ē diens kļ uva daudz sliktā ks, pē c tū ristu ieraš anā s no Krievijas uz grila nekas netika gatavots. Apkā rtne skaista, var staigā t, lī dz pludmalei jā iet 5 minū tes. 10 minū š u gā jiena attā lumā bija restorā ni un veikali. Es ar mazu bē rnu ekskursijā s nebraucu, tā pē c nekur nebraucā m, bet viesnī cā bija gide, meitene no Krievijas, nebija garastā vokļ a, pat negribē ja. runā ar mums, principā mē s arī ar viņ u.
аватар julsol87
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lija sā kumā viesnī cā atpū tuš ies divi pieauguš ie un divi bē rni 7 un 11 gadus veci. Ieradā mies vienos pē cpusdienā , mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes, paē dā m pusdienas, un pē c vakariņ ā m istaba bija gatava. … Tomēr ▾ Jū lija sā kumā viesnī cā atpū tuš ies divi pieauguš ie un divi bē rni 7 un 11 gadus veci. Ieradā mies vienos pē cpusdienā , mū s uzreiz uzlika rokassprā dzes, paē dā m pusdienas, un pē c vakariņ ā m istaba bija gatava.
Istaba 801-villa. Numurā bija sagaidī š anas augļ i un vī ns, peldmē teļ i, č ī bas un vannas piederumi. Bija neliels mini bā rs ar sulā m, limonā dē m un ū deni. Papildinā ts katru rī tu. Divi stā vi, katrs ar tualeti, ģ imenes istaba lejā un guļ amistaba augš stā vā , omulī gs kamī ns, kur var pasē dē t vakarā , kopumā istabu interjers ir ļ oti interesants un skaists. Galvenajā ē kā , kā mē s saprotam, paveras skats tikai uz Jū ras pusi, jo tā stā v sā nis uz jū ru. Tas ir, no balkona es redzē ju gan jū ru, gan Olimpu.
Ē dienam viņ i nepievē rsa lielu uzmanī bu, bija diezgan apmierinā ti. Vienmē r daudzveidī ga gaļ as un zivju izvē le, augļ i, kū kas. Brokastī s vienmē r bija olu kultenis, olu kultenis, pankū kas ar ievā rī jumu, graudaugi, graudaugi. Brokastis katrai gaumei. Bā rā bija pieejams saldē jums.
Viesnī cā ir daudz bē rnu. Viesnī ca ir tī ri ģ imenei draudzī ga, ir ī paš a bē rnu istaba, kur var atstā t bē rnus no 4 lī dz 9 gadiem, ja nemaldos. Vecā kie vienmē r pavadī ja laiku ar animā cijas komandu, un mē s arī . Vienmē r gā jā m vingrot, spē lē jā m kopā spē les, vakarā gā jā m uz vakara izrā di.
Viesnī cā ir spa, "viss iekļ auts" programmā ietilpst bezmaksas piekļ uve hammam, vannai un saunai, trenaž ieru zā lei, dž akuzi un iekš telpu baseinam.
Internets bija labs visur, pludmalē , uz ielas, villā s un galvenajā ē kā .
Par viesnī cu sū dzī bu nav. Paldies par pā rē jo.
аватар vaorlova12
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nijā atpū tā mies Bomo Cronwell Platamon Resort. Visas mū su brī vdienas bija vienkā rš i lieliskas. Neviena sū dzī ba vai vilš anā s, ka izvē lē jā mies tieš i š o reģ ionu un viesnī cu. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t, kad nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā mies Bomo Cronwell Platamon Resort. Visas mū su brī vdienas bija vienkā rš i lieliskas. Neviena sū dzī ba vai vilš anā s, ka izvē lē jā mies tieš i š o reģ ionu un viesnī cu.

Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t, kad nepiecieš ams. Viesu attiecī bas Anna-Marija ir ļ oti pieklā jī ga, draudzī ga un smaidī ga, viņ a vienmē r jautā ja, kā mums klā jas, kā klā jas, spē lē ja ar mums volejbolu. Reģ istratū ras personā ls ir arī ļ oti jauks un vienmē r atsaucas uz visiem pieprasī jumiem.

Spa ir bez maksas, izņ emot masā ž u, pastā vī gi gā jā m uz pirti un dž akuzi. Arī sporta zā le bija biež i apmeklē ta. Un bē rniem patika baseins iekš ā un divi ā rpusē . Ī paš i akvaparks.
Pati vieta ir vienkā rš i apbrī nojama, jo dzī vojā m netā lu no Platamon ciemata, kur vakarā var pastaigā ties.

Pludmale atrodas divu soļ u attā lumā . Ē dienu izvē le bija liela, katru nedē ļ u viņ iem ir tematiskie vakari, piemē ram, itā ļ u vakari, vai jū ras veltes, grieķ u vakari. Daudz augļ u un desertu izvē les.
Uzkodas bā rā vienmē r ir svaigas un mū su uzturē š anā s laikā tā s mainī ja, jo uzklausī ja viesu vē lmes.

Numuri ir mā jī gi, ir kabeļ televī zija, seifs, č ī bas, peldmē teļ i. Istabas tiek uzkoptas katru dienu, mainī ta gultas veļ a un visi vannas istabas piederumi. Wifi ir (pā rsteidzoš i) ļ oti ā trs, neskatoties uz to, ka viesnī ca bija pilna. Paldies vadī tā jai un personā lam par tik lielisko vietu.
аватар evg.tatarenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko citu dienu mē s ar dē lu atgriezā mies no atvaļ inā juma, mē s lieliski pavadī jā m laiku! Apmierinā ts ar viesnī cu. Lieliska izvē le ģ imenē m ar bē rniem. Interesanta bē rnu animā cija, daž ā das izklaides, klubi, rotaļ u laukums, baseins, ū dens atrakcijas. … Tomēr ▾ Tikko citu dienu mē s ar dē lu atgriezā mies no atvaļ inā juma, mē s lieliski pavadī jā m laiku! Apmierinā ts ar viesnī cu. Lieliska izvē le ģ imenē m ar bē rniem. Interesanta bē rnu animā cija, daž ā das izklaides, klubi, rotaļ u laukums, baseins, ū dens atrakcijas.
Restorā nā ir pat zī daiņ u ē diens, virtuve š ika, ē dienu un dzē rienu daž ā dī ba bā rā pieciniekā , garš ī gi, daudz augļ u, saldumu. Patika grilē tā s zivis un jū ras veltes. Bē rnam ļ oti patika spageti, pasticio.
Numuriņ š nav slikts, nekas ī paš s, standarta divvietī gs numurs ar sā nu skatu uz jū ru. Mums diviem vietas pietika, mē beles bija labā stā voklī , tī ras, par tī rī š anu sū dzī bu nebija. Personā ls ir draudzī gs, ļ oti viesmī lī gs, nekavē joties atbildē ja uz pieprasī jumiem.
Pludmale laba, tī ra, aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem, jū ra vē l vē sa, bet silts, paspē jā m pagulē t un sauļ oties.
Kamē r sā kas sezona, slodze nav tik liela, domā ju, ka sezonā atpū tnieku kļ ū st arvien vairā k, tač u jau tagad ir daudz ģ imeņ u ar bē rniem. Tā tad, kas mī l klusumu un mieru, tas nav jums, bet ģ imenē m ar bē rniem, tas arī viss. Mums ar dē lu viesnī ca patika, domā jam atgriezties augustā .
аватар nadjushkin
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labdien visiem! Dalos savos iespaidos par atpū tu viesnī cā Cronwell Platamon Palace! Mū su vē rtē jums ir labs ar plusu. Zaļ a labiekā rtota teritorija, liela un skaista. Mē s rezervē jā m villa-istabu atseviš ķ i no centrā lā s ē kas. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Dalos savos iespaidos par atpū tu viesnī cā Cronwell Platamon Palace! Mū su vē rtē jums ir labs ar plusu. Zaļ a labiekā rtota teritorija, liela un skaista. Mē s rezervē jā m villa-istabu atseviš ķ i no centrā lā s ē kas. Istaba š ika, divstā vī ga, ar savu pirti un dž akuzi. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar istabu. Tas, kas mū s mulsinā ja, bija troksnis restorā nā . Tas ir, lai mazinā tu emocijas. Jauka animā cija bē rniem. Jauka pludmale un jū ra. Ī paš i jū ra: mē s negribē jā m braukt prom. Grieķ ija ir brī niš ķ ī ga valsts. Paspē jā m ne tikai sauļ oties un atpū sties pie jū ras, bet apskatī t apkā rtni. Kopumā tas bija labs atvaļ inā jums. Mē s iesakā m viesnī cu izvē lī giem cilvē kiem, kuriem patī k vienkā rš i izbaudī t mirkli un nemeklē t trū kumus.
аватар oksana-popova-91
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s maija beigā s atpū tā mies kopā ar vecā kiem kū rortā Cronwell Platamon. Jauka viesnī ca pirmajā lī nijā ar krā š ņ u lielu smilš u pludmali. Saulriets jū rā ir brī niš ķ ī gs, tī ras zeltainas smiltis, tikai reizē m sastapā s ar maziem oļ iem. … Tomēr ▾ Mē s maija beigā s atpū tā mies kopā ar vecā kiem kū rortā Cronwell Platamon. Jauka viesnī ca pirmajā lī nijā ar krā š ņ u lielu smilš u pludmali. Saulriets jū rā ir brī niš ķ ī gs, tī ras zeltainas smiltis, tikai reizē m sastapā s ar maziem oļ iem. Viesnī cai principā ir lieliska atraš anā s vieta - no vienas puses, Egejas jū ras termiskais lī cis, un, no otras puses, paceļ as Olimpa kalnu grē da. Gaiss bija pā rsteidzoš s, bet kalnu dē ļ nedaudz apmā cies. Katru dienu mē s apbrī nojā m skatu uz kalniem no mū su istabas logiem. Mums arī ļ oti patika istaba. Ieradā mies 11.00, tieš i 12.00 bijā m iekā rtojuš ies. Istaba ir plaš a, tī ra, ar labā m jaunā m mē belē m, bet diezgan vienkā rš a, bez volā niem. Numurs atradā s viesnī cas galvenajā ē kā . Ē rtas gultas ar vidē ji cietiem matrač iem, bezmaksas seifs, kondicionieris, minibā rs, TV ar kanā lu krievu valodā , telefons, fē ns. Ir arī č ī bas un peldmē teļ i. Plaš s balkons ar galdu un krē sliem. Mums nebija nekā du sū dzī bu par istabu. Viesnī cas teritorija ir milzī ga, pē c vakariņ ā m ir kur pastaigā ties. Viesnī cas teritorijā aug vī na dā rzi, ir bū ris ar pā vu, mums viss ļ oti patika. Lielā ko daļ u laika, protams, pavadī jā m jū rā . Tas bija mierī gs, bez viļ ņ iem, jo ​ ​ tas ir lī cis. Ū dens ir dzidrs, silts un ļ oti patī kams. Pludmalē sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, izsniedz arī dvieļ us, tikai jā nosauc istabas numurs. Ē diens viesnī cā arī ir labs, bet reizē m gribē jā s nedaudz daž ā dī bas. Mums bija puspansija, kas nozī mē brokastis un vakariņ as. Mē s katru dienu pusdienojā m kaimiņ u pilsē tā s - vai nu Platamonā , vai Nei Pori, kur ir labas klasiskā s grieķ u krodziņ i. Ē dienā mums patika augļ i. Viņ u nebija tik daudz, bet tie vienmē r bija svaigi un ļ oti saldi. Persiki, ā boli, zemenes, ķ irš i, kivi. Piemē ram, viņ i gatavoja daž ā das zivis. Viesnī cā ir bē rnu animā cija, daudz jaunu zē nu un meiteņ u, tostarp krieviski runā još ie. Animā ciju viņ i nevarē ja novē rtē t, jo atpū tā s bez bē rniem, bet citi bē rni jautri un apmierinā ti skrē ja lī dzi animatoriem. Ekskursijā s nebraucā m, atpū tā mies tikai 7 dienas, bet noī rē jā m auto no Mouzenidis Travel (mū su tū roperators) un braukā jā m pa reģ ionu. Netā lu no mū su viesnī cas, kalnā , atrodas sena venē cieš u pils, no kuras paveras brī niš ķ ī gs skats uz lī ci un pat pretī esoš o Halkidiki pussalu. Teritorija reģ ionā ir ļ oti skaista, daudz zaļ umu, rī su lauki, kivi plantā cijas. Netā lajā Platamonā ir vairā ki lielveikali, jū s varat iegā dā ties augļ us un dā rzeņ us un uzglabā t ledusskapī savā istabā . Pilsē tas centrā ir skaista baznī ca, daudzi veikali ar suvenī riem, ļ oti dzī va. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu, lieliski atpū tā s brī niš ķ ī gajā Grieķ ijā septiņ as dienas (starp citu, pirmo reizi). Septembrī plā nojam atgriezties tajā paš ā viesnī cā ar bē rniem un draugiem.
аватар lady.stroganova2017
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Gribu padalī ties iespaidos par atpū tu Grieķ ijā . Mē s esam diezgan izsmalcinā ti tū risti. Bija daudzā s valstī s. Bet mē s nolē mā m apmeklē t Grieķ iju. Izvē lē jā mies 5* viesnī cu. Orientē ts uz ģ imenes brī vdienā m ar bē rniem-5. … Tomēr ▾ Labdien! Gribu padalī ties iespaidos par atpū tu Grieķ ijā .
Mē s esam diezgan izsmalcinā ti tū risti. Bija daudzā s valstī s. Bet mē s nolē mā m apmeklē t Grieķ iju. Izvē lē jā mies 5* viesnī cu. Orientē ts uz ģ imenes brī vdienā m ar bē rniem-5.7 g. v. Mū su aģ ents ieteica Cronwell Platamon Resort 5*. Atrodas Pieria (kontinentā lā Grieķ ija). Viesnī ca darbojas ultraviss iekļ auts. Eiropas viesnī cā m - tas ir retums.
Pa ceļ am uz viesnī cu izbaudī jā m Grieķ ijas dabu. Un, tuvojoties viesnī cai, mē s bijā m pilnī bā pā rsteigti...jo Cronwell Platamon atrodas tieš i Olimpiskā s grē das pakā jē . Majestā tiskais Olimps viesnī cas priekš ā...ļ oti aizraujoš i. Uzreiz atcerē jos Grieķ ijas mī tus un leģ endas.
Pie ieejas viesnī cā atrodas bē rnu akvaparks. Pati viesnī ca nav ī paš i liela. Mē s sē dē jā m laicī gi. Reģ istratū ras personā ls ir draudzī gs. Istaba arī bija patī kami pā rsteigta - rezervē jā m suite - 2 lielas istabas - gaiš as ar labu remontu. Ir arī neliela virtuvī te un mikroviļ ņ u krā sns.
Ē dieni viesnī cā ir diezgan daudzveidī gi. Atgā dina turku viss iekļ auts.
Ir nelieli jautā jumi par pludmali - pati pludmale ir smilš aina un oļ u, bet dziļ ums sā kas pē kš ņ i. Ja plā nojat atpū sties kopā ar maziem bē rniem, jums jā bū t uzmanī giem un jā pievē rš tam uzmanī ba.
Viesnī cā ir arī atseviš ķ a zona (kur atrodas galdiņ i. Vakarā vienā telpā notiek minidiskotē ka. Grieķ i pī pē vienmē r un visur, tas ir fakts. Bet vietā , kur notiek minidiskotē ka ir ļ oti kū pinā ts, un tur ir daudz bē rnu.
Maija laiks izrā dī jā s vē ss, tā pē c jū rā ī paš i izpeldē ties nebija iespē jams. Bet tas mū s neapbē dinā ja. Tā kā viesnī cā ir ļ oti aktī va animā cija bē rniem un pieauguš ajiem.
Ir bē rnu miniklubs, kā arī milzī ga daž ā du sporta veidu izvē le - teniss, futbols, fitness. Tā pē c nebija jā garlaikojas.
Turklā t viesnī ca atrodas netā lu no ekskursijā m, kuras piedā vā operators, pie kura atpū tā mies - Mouzenidis Travel.
Paspē jā m apmeklē t ekskursiju uz Meteoru. Mē s iesakā m visiem. Klosteri, kas celti uz akmeņ iem. Neizsakā mas emocijas un iespaidi. Un pā rsteidzoš as bildes : -) : -) Mē s arī devā mies uz Aridea-Edesu. Peldē jā mies termā lā avotā , apbrī nojā m brī niš ķ ī go dabu un ū denskritumus.
Nopirka gardus ž ā vē tus augļ us un riekstus. Laba ekskursija. Un piemē rots bē rniem. Nav grū ti un interesanti.
Viņ i sajuta Grieķ ijas vietē jo garš u un atstā ja ļ oti patī kamu iespaidu par valsti un paš iem grieķ iem. Laipni un dzī vespriecī gi cilvē ki.
Grieķ ijā noteikti atgriezī simies vē l : )
аватар aminutina
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Braucā m ar vī ru un diviem bē rniem, viesnī ca nav slikta, bet, godī gi sakot, uz 5 zvaigznē m nevelk. Ietekmē milzī gs skaits cilvē ku - ē diens paliek garlaicī gs ceturtajā dienā , visi gatavo "uz pū ļ a", nā ktu uz nedē ļ u, sū dzī bu nebū tu. … Tomēr ▾ Braucā m ar vī ru un diviem bē rniem, viesnī ca nav slikta, bet, godī gi sakot, uz 5 zvaigznē m nevelk. Ietekmē milzī gs skaits cilvē ku - ē diens paliek garlaicī gs ceturtajā dienā , visi gatavo "uz pū ļ a", nā ktu uz nedē ļ u, sū dzī bu nebū tu. Bet piektajā dienā viņ i pusdienoja tikai krogos. Gatavus augļ us gandrī z neiespē jami atrast, daž us cietus. . . Arbū zus tomē r deva regulā ri.
Sulas bā rā un restorā nā ir pretī gas. Atsaucoties uz. ka š ī ir viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, varu teikt, ka tā ir nopietna problē ma - bija jā iet uz veikalu pē c normā las sulas.
Personā ls draudzī gs, nekā du sū dzī bu.
Runā jot par ekskursijā m, tū roperatora cenas tiek nepamatoti paaugstinā tas, jo ī paš i tā pē c, ka cenā nekad nav iekļ auta pā rtika. Ī sā k sakot, devā mies uz kaimiņ u ciematu Nei Pori (tū lī t pa kreisi no izejas), tur pie lielas baznī cas atradā m aģ entū ru, kur runā krieviski, neatceros kā sauca, bet tā ir. viegli atrast. Pie viņ iem pierakstī jā mies uz 5 ekskursijā m (par laimi, mū su puikā m jau ir 11 un 13 gadi, viņ i visur brauca ar mums), cenas 2x zemā kas nekā tū roperatoram, un programmas interesantā kas. Bijā m ļ oti apmierinā ti, viss, ko gides viesnī cā mū s biedē ja par ielu aģ entū rā m, izrā dī jā s pasakas.
Apskatī jā m Meteoru, Skiatu, Salonikus, ekskursiju uz termā lajiem avotiem un ū denskritumiem, kā arī Olimpu (ī paš i patika, ka no š ī ceļ ojuma atgriezā mies plkst. 15:00, paspē jot apmeklē t pat 4 vietas, no kurā m katra deva pietiekami daudz laiks pastaigā ties un mierī gi nofotografē ties, neviens mū s nesteidzinā ja).
Animā cija viesnī cā bija interesanta, vakaros mums nebija garlaicī gi))
Ī sā k sakot, tiem, kam nav ī paš u sū dzī bu par ē dienu, viesnī ca ir diezgan piemē rota.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums cronwellmark
‹ Viesnīca Bomo Platamon Cronwell Resort 5*
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

5-звездочный курорт находится на золотом побережье Эгейского моря в живописном городке Платамонас (регион Пиерия). Специализируется на семейном отдыхе. Отель расположен прямо у подножия горы Олимп, а также рядом со старинным замком 12 века — Platamon. Реновация в 2019 году главного ресторана и кухни, косметический ремонт лобби.

Atrašanās vieta п. Платамонас, в 35 км от г. Катерини, в 140 км от г. Салоники, в 155 км от аэропорта «Македония».
Pludmales apraksts Шезлонги, зонты, душ, полотенца, предоставление пляжного инвентаря для пляжных видов спорта.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории курортного отеля работает несколько разных ресторанов, где подают превосходные блюда греческой и западноевропейской кухни. В крытом и открытом барах можно заказать кофе, свежевыжатые соки и коктейли.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб «Kids Club» (зона подвижных игр, зона прикладных и обучающих игр), Splash Park — водные аттракционы (нахождение детей в Splash Park под наблюдением родителей), детский городок (горки, качели), крепость «Platamon»: детская анимация, Mini Disco (Детская дискотека), Спортивная и молодежная анимация, Вольер с птицами. В номере: детские кроватки (по запросу), горшки, детские сидения для унитаза, ванночка для купания ребёнка, тазик для стирки детских вещей, подогреватель бутылочек (выдаётся в номер по запросу), детские коляски (аренда за доп. плату), подогреватель бутылочек (по запросу). В ресторане "Herbarium": детские стульчики (в свободном доступе), подогреватель бутылочек (для общего пользования), микроволновая печь, блендер.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Для гостей курортного отеля Cronwell Platamon проводятся развлекательные программы, обустроен теннисный корт и баскетбольная площадка. Кроме того, гости могут весело провести время в игровой крепости «Платамонский дворец» и в аквапарке «Сплэш» с более чем 40 водными аттракционами. В спа-центре общей площадью 1 500 кв. м гостям предоставляются уникальные велнес-услуги. Здесь есть бассейн с подогревом, отдельная гидромассажная ванна, сауна и массажный кабинет, а также многие другие удобства. Крытый подогреваемый бассейн и джакузи, и тренажерный зал (с 08.00 до 18.00 – бесплатно; 18.00-24.00 - платно). Бани: лакониум—греческая баня, сауна, хамам, подогреваемые кресла для отдыха и расслабления (бесплатно с 14.00 до 18.00, платно с 18.00 до 24.00). Процедуры по уходу за лицом и телом, обертывания и скрабы для тела, массаж, маникюр, педикюр и др.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

192 номера площадью от 24 до 90 кв.м., из них 5 двухуровневых вилл класса «Ultacomfort» с собственным камином, сауной и джакузи.

Istabās

индивидуальный кондиционер (тепло/холод), прямой телефон, мини-бар (за доплату), спутниковое телевидение с международными каналами, сейф (за доплату), ванная комната (ванна), фен, балкон/терраса (с фантастическим видом на горы)

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese K.Karamanli 100, Платамонас, 60065, Греция
Tālruņi: +30 2310591423
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.