Olympic Bay Grand Resort 4*– Atsauksmes

52
Novērtējums 6.710
№7 viesnīcas reitingā Pieria
7.0 Numurs
7.1 apkalpošana
6.9 Tīrība
7.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas akmens metiena attālumā no Leptokarjas kūrortpilsētas, smilšainas pludmales krastā, netālu no Olimpa kalna. Tas sastāv no centrālās ēkas un divstāvu bungalo. Viesnīca ir lieliski piemērota relaksējošai ģimenes un jauniešu atpūtai. Renovācija 2018: jauns tradicionāls grieķu a la carte krogs, jauns Big Fish uzkodu bārs, jaunas durvis uz vannas istabām centrālajā ēkā, bērnu pārtika, jauns Grekoleto bērnu klubs.Vairāk →
аватар happylaja
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Internets ir ļ oti labs viesnī cā , bet ne pludmalē . Ē diens – bufete, izvē lies pats. Izvē le ir ļ oti forš a. Arī alkoholu lejam paš i, izņ emot kokteiļ us. Alkohols arī ir labs. Kopumā ē dienu izvē le un alkohola kvalitā te ir par lī meni augstā ka (Turcija un Ē ģ ipte). … Tomēr ▾ Internets ir ļ oti labs viesnī cā , bet ne pludmalē . Ē diens – bufete, izvē lies pats. Izvē le ir ļ oti forš a. Arī alkoholu lejam paš i, izņ emot kokteiļ us. Alkohols arī ir labs. Kopumā ē dienu izvē le un alkohola kvalitā te ir par lī meni augstā ka (Turcija un Ē ģ ipte). Vismaz tur, kur mē s atpū tā mies. Daudz itā ļ u.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā viesnī ca man patika, principā viss bija kā rtī bā . Internets labi nozvejo visur, kur tas ir nepiecieš ams, gan istabā , gan pludmalē . Ē diens ir labs. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā atbilda manā m vajadzī bā m. … Tomēr ▾ Kopumā viesnī ca man patika, principā viss bija kā rtī bā . Internets labi nozvejo visur, kur tas ir nepiecieš ams, gan istabā , gan pludmalē . Ē diens ir labs. Izvē lē jos š o viesnī cu, jo tā atbilda manā m vajadzī bā m.
аватар nazar1912
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ogad atpū tā mies Bomo Olympus Grand Resort. Brauc 2 stundas no lidostas un tas neskatoties uz to, ka pa ceļ am apstā jā mies tikai vienā viesnī cā. Nakš ņ oš ana laba: mums bija bungalo (2 stā vu mā jas), istabiņ a otrajā stā vā , ē ka pusceļ ā no pludmales un no ieejas viesnī cā . … Tomēr ▾ Š ogad atpū tā mies Bomo Olympus Grand Resort.

Brauc 2 stundas no lidostas un tas neskatoties uz to, ka pa ceļ am apstā jā mies tikai vienā viesnī cā.

Nakš ņ oš ana laba: mums bija bungalo (2 stā vu mā jas), istabiņ a otrajā stā vā , ē ka pusceļ ā no pludmales un no ieejas viesnī cā . Klusa, liela istaba, mā jī ga, vannasistaba nedaudz maza, bet vienai vietas pietiek. No mī nusiem uz numuru: par maz pakaramo, nav segu (bet prasī ja - atnesa). Gultas ļ oti ē rtas, nedaudz stingras, bet mums patī k. No plusiem: ir tē jkanna ar tē ju, kafijas krū zes, kafija ar cukuru. Tī riet katru dienu, bet ne vienmē r ir ē rti, ja dienas laikā atpū š aties.

Teritorija liela, zaļ a, mā jī ga nav ī paš i liela, salī dzinot ar citā m lielajā m viesnī cā m, bet tomē r ļ oti jauka. Ir rotaļ u laukums, liels baseins, kas sastā v no kaskā dē m. Teritorijā ir vairā kas strū klakas, tilti.
Pludmale: viss kā rakstī ts - pa kreisi par brī vu viesnī cas viesiem, vienmē r ir brī vas sē dvietas, gultas/dvieļ i labas, ū dens tī rs. Ir arī mū zika pludmalē , bet sā ka iekļ aut lē ni. Oļ i pie ieejas jū rā - mums nav ē rti, tā pē c iegā dā jā mies ī paš os piedā vā jumus. č ī bas.

Ē diens: daudzveidī gs, ir garš ī gi ē dieni. Daudz zaļ umu, gurķ i (ļ oti garš ī gi), tomā ti (ļ oti garš ī gi), baklaž ā nu pastas biezenī , grilē ts ir viens ē diens, pā rsvarā . Nav diē tiskā , tī ri vā rī ta, bet vidē jo pieņ emamo var atrast. Jū s neatstā sit restorā nu izsalcis.

Dzē rieni: Man patika sulas, ir dzirkstoš ais ū dens, vī ns, alus, tī rs ū dens, tē ja/kafija un arī pusdienas.

Animā cija – arī krievu valoda, jo sā kotnē ji bija orientē ta uz krievu valodu. Pludmalē - rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, volejbols, š autriņ as, nodarbojas bē rni, ir vakara programmas, bet pē dē jā s 2 - bija spē ļ u veidā . Mans bē rns vakarā ar puikā m gā ja uz mafiju.
Vienī gais mī nuss, manuprā t un salī dzinot ar citā m viesnī cā m, animatoriem pludmalē jā bū t aktī vā kiem - aktī vā k piedā vā t, tad tauta panā ks! Lai gan viņ i ir lieliski puiš i. Skaidrs, ka viņ i ļ oti cenš as!

Atpū tnieku kontingents: daudz pā ru, daudz atpū tnieku no postpadomju valstī m.

Kopumā svē tki bija izcili izdevuš ies! Teikt, ka mums ir palikuš as daž as negatī vas emocijas, nē ! Patiesī bā viss bija lieliski! Paldies!
аватар nastenka.zakh
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta kopā ar draugu Bomo Olympus Grant Resort 10 dienas jū nijā . Ierodoties mū s sagaidī ja viesnī cas gide Vera no firmas Mouzenidis. Mums palī dzē ja reģ istrē ties un uzreiz paprasī ja paroli no interneta. Mū su reģ istrā ciju nokā rtoja Odisejs un Marina, viņ i runā krieviski, kas ļ oti palī dzē ja. … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar draugu Bomo Olympus Grant Resort 10 dienas jū nijā . Ierodoties mū s sagaidī ja viesnī cas gide Vera no firmas Mouzenidis. Mums palī dzē ja reģ istrē ties un uzreiz paprasī ja paroli no interneta. Mū su reģ istrā ciju nokā rtoja Odisejs un Marina, viņ i runā krieviski, kas ļ oti palī dzē ja.

Jau no pirmajā m minū tē m redzē jā m skaistu zā lienu ar ziediem un dziedoš u strū klaku. Netā lu no viesnī cas atrodas tenisa korts, amfiteā tris, baznī ca, divi veikali ar kosmē tiku un pā rtiku, ir arī peldē š anā s piederumi. Ir 2 apģ ē rbu veikali, juvelierizstrā dā jumu veikals, izklaides telpa bē rniem. Skati š eit ir krā š ņ i, jū ra ir tī ra, pludmales ir plaš as un kalni ir netā lu. Ļ oti skaists.

Ieradā mies agri no rī ta un tikko bija laiks brokastī m, kas sā kas no 7:00 lī dz 10:00. Viesnī cas restorā ns un bā ri darbojas saskaņ ā ar "viss iekļ auts" principu. Ir daudz daž ā du Eiropas, Vidusjū ras virtuves ē dienu.
Man ļ oti patika, ka ir milzī ga augļ u, dā rzeņ u, salā tu, silto un auksto ē dienu, dzē rienu izvē le, gan alkoholiskie, gan bezalkoholiskie. Ē diens garš o lieliski, vē los izteikt pateicī bu š efpavā ram.

Pē c brokastī m devā mies uz pludmali. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, tikai pludmales dvieļ i ir jā ņ em pret depozī tu 10 eiro, vispirms sazinieties ar reģ istratū ru, lai saņ emtu karti. Jū s varat saņ emt savu dvieli tieš i no pludmales bā ra, kas ir ļ oti ē rti, un jums nav jā iet tā lu. Uz pludmali ir pievestas ē rtas takas, pa ceļ am uz pludmali un pludmalē ir miskastes

Dzī vojā m bungalo pirmajā stā vā , kur bija divas atseviš ķ as gultas, istabiņ a tī ra un tī rī ta katru dienu, minibā rs tika papildinā ts (atstā ja alus, sulas un ū dens). Seifs, tā pat kā mini bā rs, jau bija iekļ auts mū su bungalo cenā . Gaisa kondicionieris darbojā s labi.

Animā cijas programma ir vienkā rš i augstā kā lī meņ a.
Kirils un Maš enka ir labā kie animatori, kā dus esmu redzē jis. Katru dienu viņ i priecē viesus ar interesantiem izklaides konkursiem, dziesmā m, dejā m, meistarklasē m. Grupas rī ta un vakara nodarbī bas, un vakarā viņ i pulcē visus viesus amfiteā trī , kur notiek tematiskais vakars. Starp citu, izklaides programma mainā s katru dienu, tā pē c š eit nav iespē jams garlaicī gi.

10 dienu atpū tai viesnī cā Bomo Olympus mē s ar draugu bijā m apmierinā ti ar numuru, viesnī cas apkalpoš anu, animā cijas programmu un, protams, garš ī gu ē dienu. Viesnī ca ir tikai klases!
аватар tatjanazel
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba atraš anā s vieta, liela teritorija, normā ls ē diens. Patī kams personā ls, ī paš i gribu pieminē t firmas Mouzenidis Group pā rstā vi Karzanovu Sergeju, kurš vienmē r ir pieklā jī gs un vienmē r atbildē s uz visiem jautā jumiem un nepiecieš amī bas gadī jumā palī dzē s, lū dzu atzī mē t viņ a darbu . … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta, liela teritorija, normā ls ē diens. Patī kams personā ls, ī paš i gribu pieminē t firmas Mouzenidis Group pā rstā vi Karzanovu Sergeju, kurš vienmē r ir pieklā jī gs un vienmē r atbildē s uz visiem jautā jumiem un nepiecieš amī bas gadī jumā palī dzē s, lū dzu atzī mē t viņ a darbu .
аватар hr2109
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas izvē le bija nejauš a. Es daudz strā dā ju ar cilvē kiem un trī s gadus bez atvaļ inā juma. Es lidotu jebkur ar nosacī jumu - jā bū t ē dienam un jū rai. Vauč ers tika izvē lē ts pē c š ī m zī mē m – jū ra un ē diens. … Tomēr ▾ Viesnī cas izvē le bija nejauš a. Es daudz strā dā ju ar cilvē kiem un trī s gadus bez atvaļ inā juma. Es lidotu jebkur ar nosacī jumu - jā bū t ē dienam un jū rai. Vauč ers tika izvē lē ts pē c š ī m zī mē m – jū ra un ē diens. Reiz viesnī cā pirmajā s dienā s gā ju kā somnambulists. Bet istabā nekas nekaitinā ja, viss parā dī jā s ar burvju mā jienu. Saziņ a ir lieliska Wi-Fi uztverš ana visur un arī pludmalē . ķ irurģ iskā tī rī ba. Daudzi mazi bē rni un pat mazuļ i atvaļ inā jumā . Bē rni dī vainā kā rtā nekliedz un viņ u vecā ki nekliedz: "Izkā p no jū ras. " Daudz jaunlaulā to. Es dzī voju bungalo, un tur ir vē l viena ē ka. Viss kā rtī gs un tī rs. Personā ls ir gandrī z neredzams. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs Gaļ as un olī vu orģ ija. Ir ē dienkartes daž ā dā m gaumē m. Teritorijā ir veikali. Bet tur, kā jau visur viesnī cā s, izņ emot nelielu butiku ar kosmē tiku. Konsultantei Tatjanai ir tik maģ iska aura, ka negribas iet prom no veikala, un ir grū ti aiziet bez pirkuma. Tam ir pieeja ikvienam un citam maciņ am. Speciā lists savā jomā . Ž ē l, ka š ie cilvē ki aiziet. No pretenzijā m uz viesnī cu - man nav. Lai gan biju noguris un aizkaitinā ms. Nedē ļ u atpū tos, jo mē nesi pavadī ju Turcijā . Vai es ieš u vē lreiz? Protams, es ieš u vismaz paskatī ties uz jū ru un parunā ties ar Tatjanu.
p. s. Lū gt patvē rumu viesnī cai nav reā li. Nedod. Joks, bet pastā vī gai dzī vesvietai es tur paliktu viesnī cā )))
аватар Natalia1421
Bomo Olympus Grand Resort 4 * viesnī ca tika izvē lē ta ģ imenes ceļ ojumam (2 pieauguš ie + 2 bē rni 7 un 8 gadi) pirmajā m rudens brī vdienā m (modulā ra izglī tī bas sistē ma - mā cī bas piecas nedē ļ as, atpū ta nedē ļ u). … Tomēr ▾ Bomo Olympus Grand Resort 4 * viesnī ca tika izvē lē ta ģ imenes ceļ ojumam (2 pieauguš ie + 2 bē rni 7 un 8 gadi) pirmajā m rudens brī vdienā m (modulā ra izglī tī bas sistē ma - mā cī bas piecas nedē ļ as, atpū ta nedē ļ u). Patiesī bā es gribē ju doties uz Turciju, bet cenu zī me viesnī cā m, kas man patika, nebija piemē rota. Nav apmierinā ti un Krē tas un Rodas izmaksas. Vai nu cenas cē luš ā s, vai nu esam nabadzī gi...Vispā r, tā kā dvē sele jau ir saputojusies ceļ ojumam, nolē mā m doties ja ne uz karstajā m Halkidiki, bet uz komfortablu viesnī cu un par nedā rgu cenu. Jū ra š ļ akstā s, ir palmas, lej š ampanieti, nevajag gatavot ē dienu - tas ir jauki.

Ekskursiju iegā dā jos Mouzenī da mā jaslapā . Salonikos tikā s, nozā ģ ē ja. Pā rstā vji viesnī cā bija jauki un draudzī gi.

Pati viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Brī niš ķ ī ga labiekā rtota teritorija. Nezinu, kā ir galvenajā ē kā , bet bungalo telpas ir diezgan plaš as, tī ras, viss nepiecieš amais ir pieejams.
Cik saprotu, ģ imenes istabas ar divstā vu gultā m ir tikai pirmajā stā vā , kas ir diezgan ē rti vienmē r skrienoš u un lecoš u pē cnā cē ju klā tbū tnē.

Bē rniem ir rotaļ u laukums, sezonā , š ķ iet, ir arī bē rnu klubs. Vestibilā bija mini diskotē ka. Pa dienu tur kaut kā rokdarbojā s, krā soja purnus.

Kas attiecas uz apkalpoš anu un pā rtiku, š eit, protams, ietekmē ja sezonas beigas. Istabene ienā ca noslaucī t grī du, bet viņ ai nebija spē ka atnest kafijas maisiņ us un uzpildī t š ampū nus. Mē s ar vī ru trakojā mies katrs par savu: es par kafiju, viņ š par š ampū na tū biņ ā m : )). Labi . . Rati nez kā pē c vienmē r stā vē ja mū su durvju priekš ā , tā pē c pē c pā ris dienu uzturē š anā s mē s uzreiz paņ ē mā m visu nepiecieš amo pie ieejas istabā : ))
Ē diens bija...kā lai to pasaka...bez liekumiem. Ir ē diens, ē st var, kvalitatī vs, bet bez baudas, un ļ oti vienmuļ š.
Ar brokastī m skaidrs, standarta komplekts: olas daž ā dā s formā s, izcirtņ i, jogurti...Bet vakariņ ā s katru dienu viens un tas pats, katrā ziņ ā nekas ievē rī bas cienī gs neatcerē jā s. Vakariņ u galds, pē c vī ra domā m, ir pat vienkā rš ā ks nekā vakariņ ā s. Papildu uzkodu nebija. Vestibila bā rā tika atrasti daž i ruļ ļ i (skatī t fotoattē lu)

Par alkoholu neko neteikš u. Bija š ampanietis, tas mums derē ja.

Viesmī ļ i un bā rmeņ i jau bija noguruš i, viņ u acī s jau bija lasā ms: nu kad, kad jū s visi no š ejienes tiksiet ā rā. . Un lai kā jū s viņ iem smaidī tu, jū su sejas izteiksme nemainī jā s. Kā cilvē ks tas viss ir saprotams, bet, sasodī ts, es te ierados pē c priecī gā m emocijā m : )). Vispā r jau nepatī kami...Dā rznieks bija pats dzī vespriecī gā kais cilvē ks, š ķ iet, ir no kā das no bijuš ajā m PSRS republikā m, tā pē c vienmē r sasveicinā jā s, kā ar seniem paziņ ā m, ja mani mazuļ i kaut kur jā ja, viņ š vienmē r pastā stī s. tu virzies : ))

Trenaž ieru zā le ir jauna un nav ī paš i populā ra.
Viesnī cas teritorijā sezonas laikā darbojas zivju restorā ns ne tikai viesnī cas viesiem, bet arī visiem no ā rpuses, tā teikt. Tas jau bija slē gts, kad mē s ieradā mies. Viņ a meita izmantoja laukumu kā treniņ u laukumu : ).

Ū dens baseinos vairs netika uzsildī ts. Tos izmantoja tikai vietē jie iedzī votā ji. Š ķ iet, ka balinā tā js ir pazudis (skatiet fotoattē lu)

Jū ras ū dens ir daudz siltā ks. Par spī ti jau tā vē sajam laikam, kā rtī gi izpeldē jā mies un sauļ ojā mies. Pludmales dvieļ i pret droš ī bas naudu, ja pareizi atceros, 5 eiro. Pā rģ ē rbties var pludmalē esoš ajā bā rā . Pati pludmale ir diezgan jauka. Nomalē ir strauts, bet tas nerada nekā du diskomfortu.

Un te ir lielā kais mī nuss – suņ u bars. Tie ir ne tikai pludmalē , bet visā teritorijā . Katram ir atš ķ irī ga attieksme pret dzī vniekiem, kā ds velk ē dienu no ē damistabas, kā ds vienkā rš i nepievē rš uzmanī bu. Protams, suņ i ir mī ļ i un tikai ubago barī bu...
Bet, ticiet man, tā ir diezgan š ausmī ga sajū ta, kad suņ u bars uzbrū k tavam bē rnam...Lielā kā daļ a no tiem no rī ta. Un no rī ta ir tik patī kami pastaigā ties, tikai tā pē c, ka jū ra iznā k saule ...

Tagad, ja izsvī trot š os suņ us un kā du darbinieku slinkumu un daž reiz arī rupjī bu piedē vē sezonā lajam nogurumam, tad viesnī ca ir ļ oti jauka. Pilnī gi iespē jams to uzskatī t par mierī gu un izmē rī tu laika pavadī š anu. Man nez kā pē c š ķ iet, ka sezonas laikā š eit nav ī paš i spē cī ga kustī ba)).

Jā , gandrī z aizmirsu viesnī cas plusus...Ierodoties istabā bija sarkanvī na pudele, komplektā glā zes un korķ viļ ķ is : )) - valdzinoš i)). Wi-Fi darbojā s pareizi visā teritorijā , daž reiz lidoja uz pludmali. Un tikai mans glā biņ š no bē rnī bas kaprī zē m - pusdienu un vakariņ u laikā labs saldē jums, vairā kas garš as, bet parasts baltais beidzā s visā trā k.

Viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k no Leptokaria ciemata.
Internetā iepriekš noī rē t auto nebija iespē jams, kaut kā Leptokarijā nebija neviena uzņ ē muma, kas bū tu gatavs nodroš inā t auto uz noteiktu laiku. Neatceros, ja viesnī cā bija ī re, tad par ā rprā tī gu cenu. Aizbraucā m uz ciemu apskatī ties. Bija 10. oktobrī - ciems izmira. Ekskursiju un nomas biroji ir slē gti, kā arī lielā kā daļ a veikalu. Tū risti pā ris reizes satikā s, tā pat kā mē s, trakie no tuksneš a ielā s.
Mē s devā mies uz staciju. Es noklikš ķ inā ju uz vilcienu grafika, ja mē s kaut kur sanā ktu kopā . Nav savā kts : )) (Bet tas bū s cits stā sts)
аватар tatstroi1963
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Laba viesnī ca, bet daudz BET Viesnī cā atpū tā mies trī s ģ imenē s ar maziem bē rniem 3.4 un 5 gadi. Izlasī ju atsauksmes pirms lidojuma un jau zinā ju, kurp dodamies. Tā kā braucā m uz jū ru, tad noskaņ ojā mies uz pozitī vo. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, bet daudz BET
Viesnī cā atpū tā mies trī s ģ imenē s ar maziem bē rniem 3.4 un 5 gadi. Izlasī ju atsauksmes pirms lidojuma un jau zinā ju, kurp dodamies. Tā kā braucā m uz jū ru, tad noskaņ ojā mies uz pozitī vo. Lidojums ir normā ls. Lai nokļ ū tu viesnī cā no lidostas, bez apstā š anā s citā s viesnī cā s ir nepiecieš amas 1.5 stundas. Nenogurdinoš i, bet bez sapulces puses pā rstā vja. Tikai š oferis (manā atpū tas praksē š ī ir pirmā reize). Ieradā mies pulksten 10, izgā jā m visu reģ istrā cijas procedū ru, uzvilkā m zilas rokassprā dzes un izstaigā jā m teritoriju lī dz pulksten 14.00. Nekā du problē mu, pā rģ ē rbos, atstā ju koferus glabā š anai un devos uz jū ru. Norē ķ inā jies pē c grafika, kurš skats un samaksā ts par jū ras pusi un Olimpa kalnu galvenajā ē kā (130 istabas). Tas tiek uzskatī ts par otro garā ko. Troksnis ne no kurienes nā ca, tā pē c netraucē ja. Istabas ir mazas, bet mē s tajā ī sti neuzturē jā mies. Diskomfortu radī ja vannas istaba ar vannu ar matē ta stikla durvī m bez aizbī dņ iem.
Istabā s ar skatu uz kalnu vannas vietā duš as kabī nes imitā cija. Gultas veļ a ir jauni kraukš ķ ī gi, pū kaini balti dvieļ i. Apmierinā ts. Ir mini bā rs, tajā ir 2 pudeles ū dens 0.5 litri, divas sulas un divas alus kannas. uzpilda gandrī z katru dienu. Viesnī cas bā ros un restorā nā ir tirdzniecī bas automā ti ar dzeramo ū deni. Ņ emiet lī dzi neierobež otu ū dens pudeli. Ē diens viesnī cā man personī gi ir diezgan pieklā jī gs. Pusdienā s un vakariņ ā s vairā ku veidu karsta gaļ a (liellopa, cū kgaļ a, jē ra gaļ a) ​ ​ un vairā ku veidu putnu gaļ a (vista, tī tars, pī le), un zivs nebija slikta. Daž ā di salā ti, dā rzeņ i katrai gaumei. Zupas bija labas, ko bē rns ē da ar prieku. Brokastī s divu veidu pā rslas (manna un auzu pā rslas) Viss garš ī gs un ē dams. Vairā ku veidu omlete, ceptas olas. Vairā ki kā rtainā s mī klas veidi. Jogurti ir ļ oti garš ī gi un pildvielas tiem. Saldē jums no pulksten 10 lī dz vē lam vakaram. Bē rni ē da ar prieku.
Sā lī tas pā rtikas praktiski nebija, bet reizē m sanā ca. Par pā rtiku sū dzī bu nav. Alkohols ir pieklā jī gs, kokteiļ i ir labi un vī ns nav slikts. Bā ros apkalpo draudzī gi puiš i. Vienmē r ar smaidu. Ir rotaļ u laukums, koku ē nā ir arī bē rnu klubs. Mini diskotē ka bē rniem katru vakaru 21.00. Manai mazmeitai tur patika dejot. Un pirms mini diskotē kas puiš i animatori zī mē izklaidē još us attē lus uz bē rnu rokā m, uz sejas. Ī paš i kā rta bija Kirilam. Visā dā ziņ ā apdā vinā ts jauneklis. Tik daudz lipī gas enerģ ijas. Liels paldies viņ am. Kopumā animā cijas komanda ir brī niš ķ ī ga. Nu, tagad par skumjo. Sā kš u ar Mouzenī da tikš anā s pusi. Man radā s iespaids, ka pā rstā vji viesnī cā nestrā dā tū ristiem. Meitenes, kas atrodas galvenajā ē kā pie ieejas viesnī cā , vispā r neko neizlemj un nevē las palī dzē t tū ristiem. Es neatceros viņ u vā rdus.
Mums bija incidents ar auto nomas uzņ ē muma pā rstā vi, kurš atrodas viesnī cā un sē ž viņ iem blakus. Mani draugi no vakara maksā ja auto nomu uz vienu dienu 47 eiro un depozī tu 350 eiro, no rī ta maš ī nai jā bū t pie viesnī cas 9os. Nā kamajā dienā.9:00 nav auto neviens pā rstā vis. Lū dza Mouzenī du meitenes izsaukt pā rstā vi. Pē c debatē m viņ i tomē r piezvanī ja. Pā rstā vis ieradā s pulksten 10-30, bet maš ī nas atkal nebija. Viņ i sā ka pieprasī t naudas atmaksu, lai automaš ī nu aizvestu citur. Nelī dzsvarotais grieķ a pā rstā vis sā ka bļ aut, vicinā t rokas un teikt, ka naudu atnesī s tikai lī dz pulksten 19. Demontā ž a jau ir nonā kusi lī dz administrā cijai. Pilnī ga nulle. Nolē mā m doties uz policiju, uz ko meitenes mierī gi atbildē ja, ka lī dz tam ir tā ls ceļ š . Un personī gi mē s jau bijā m noī rē juš i maš ī nu un mans vī rs, parā dot atslē gas, atbildē ja, ka nokļ ū š u bez problē mā m.
Pē c tam mū s lū dza nesaukt policiju un visi ā tri nolē ma, ka pē c 30 minū tē m nauda tika atgriezta. Nā kotnei, kas vē las ī rē t automaš ī nu viesnī cā , es neiesaku. Par 4 eiro nokļ ū stat Leptokarijā uz policijas iecirkni, turpat blakus ir suvenī ru veikals un auto noma 40 eiro diennaktī un depozī ts 20 eiro, kas tiek atgriezts. Viss ir adekvā ti un ā tri un auto tiks atvests uz viesnī cu. Nā kamais ir telpu uzkopš ana. NĒ . Mē s trī s dienas gaidī jā m, kamē r istaba tiks iztī rī ta. Viņ i paš i devā s mainī t dvieļ us un visu nepiecieš amo istabā . Nā cā s aizrā dī t. Kā pē c viss jā dara ar spē rieniem. Bet jū ra ir brī niš ķ ī ga un oļ u iebraukš ana absolū ti nevienam netraucē ja, un bē rni ienā ca bez droš ī bas apaviem. Neviens nesū dzē jā s. Lielā koties svē tki pagā ja labi.
аватар donbass2012
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c lidojuma iespē jamī bas kritē rijiem no Harkovas uz Salonikiem (ē rtā kais lidojumu grafiks Ellinair lidojumiem - Grieķ ijas aviokompā nija: ielidoš ana agri no rī ta, izlidoš ana vē lu vakarā , nezaudē jot dienas), pilna atpū tas vajadzī bu kompleksa segš ana ar ekskursijas cenu (bez papildus izmaksā m), ē rta atraš anā s vieta un maksimā las ē rtī bas attiecī bā uz pludmales brī vdienu: 1. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c lidojuma iespē jamī bas kritē rijiem no Harkovas uz Salonikiem (ē rtā kais lidojumu grafiks Ellinair lidojumiem - Grieķ ijas aviokompā nija: ielidoš ana agri no rī ta, izlidoš ana vē lu vakarā , nezaudē jot dienas), pilna atpū tas vajadzī bu kompleksa segš ana ar ekskursijas cenu (bez papildus izmaksā m), ē rta atraš anā s vieta un maksimā las ē rtī bas attiecī bā uz pludmales brī vdienu:
1. Viesnī ca 4+ zvaigznes un sava smilš u pludmale pirmajā lī nijā ;
2. Dvieļ i (depozī ts), lietussargi un guļ amkrē sli bez maksas;
3. Bezmaksas WI-FI visā teritorijā ;
4. Bezmaksas seifs un minibā rs numurā ;
5. Kondicionieris un plakanā ekrā na TV numurā (Krievijas un Ukrainas kanā lu pieejamī ba);
6. Ultra AI ē dienreizes (bez ierobež ojumiem) dienā un vakarā (lī dz 23.00)
7. Transfē rs no/uz lidostu ir iekļ auts ekskursijas cenā .
Ceļ š no lidostas aizņ em nedaudz vairā k par stundu. Reģ istrē š anā s notika kā parasti. Izvē lē jos ekskursiju ar istabu bungalo 2. stā vā un nekļ ū dī jos. Numuri galvenajā.5 stā vu ē kā (4 stā vi numuriem), no kuriem paveras skats uz baseinu ar skatu uz jū ru (dā rgā kā kategorija), iesaku padomā t par savu izvē li, jo dienas laikā var traucē t animā cija un mū zika no bā ra ar atpū tu. Ja galvenajā ē kā izvē laties telpas, no kurā m paveras skats uz kalniem (skaists skats uz Olimpa kalnu grē du), jā rē ķ inā s, ka otrajā pusē pa logiem aktī vi spī dē s saule.
Tā pē c es izvē lē jos atvaļ inā jumu bungalo kā visekonomiskā ko un optimā lā ko variantu un nenož ē loju.
Istabas ir vienā das ar visā m nepiecieš amajā m ē rtī bā m ar balkoniem vai terasē m, bā rs katru dienu bez maksas tiek papildinā ts (uz diviem iemī tniekiem) ar divā m alus bundž ā m, divā m sulas pakā m un divā m ū dens pudelē m. Tī rī ja katru dienu, gultu mainī ja 2 reizes nedē ļ ā , nekā du sū dzī bu nebija.
Personā ls ir draudzī gs, nav uzbā zī gs. Ir vē rts atzī mē t, ka administrā cija pastā vī gi uzrauga personā lu visā s darba jomā s.
Galvenajā restorā nā ē dienkarte ir daudzveidī ga, pastā vī gi gaļ a un jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i un saldumi jebkurai izvē lei un pietiekamā daudzumā . Sulas, dzē rieni un kafija no tirdzniecī bas automā tiem, tē jas maisiņ i, piens. Alus un degvī ns "Uzo (Ouzo)" (grieķ u anī sa degvī ns). Viesmī ļ i strā dā ā tri un precī zi, neradot neē rtī bas. Kaimiņ bā rā - lī dz 23.00 daudz daž ā du alkoholu un kokteiļ us ir par brī vu, galvenokā rt dzē rā m Metaxa 5*, to paš u arī baseina bā rā un pludmales bā rā , bet piedā vā ja galvenokā rt kokteiļ u grupu un bezalkoholiskos dzē rienus.
Pludmale aprī kota ar moderniem saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem (ļ oti ē rti ar tī klveida audumu), tiek pastā vī gi uzturē ta tī rī ba, vietas pietika visiem. Pludmales vidū piekrastes ū deni sit un dzesē avots (ļ oti jauki karstuma vidū ). Pludmalē ir smiltis, ejas uz sauļ oš anā s krē sliem ir izklā tas ar koka kā ju dē ļ iem, paš ā ū dens malā pie ieejas ir 5-7 metrus gara mazu oļ u josla, bet tas neietekmē kopē jo iebraukš anas ē rtī bas ū dens, jo uzreiz sā kas smilš ains dibens. Pie ieejas jū rā pē c 5 metriem sā kas sekls dziļ ums un pē c 25-30 metriem ir 15-20 metru josla, kur var piecelties lī dz pleciem (smilš u dibens) un pē c tam peldē t dziļ umā . Jū ra vienmē r ir tī ra, tirkī za un caurspī dī ga.
Teritorija ir apzaļ umota un optimā la š ai naktsmī tnes infrastruktū rai.
Uzturē š anā s š ajā viesnī cā izvē rtā s patī kama un relaksē još a, neskatoties uz to, ka mū su uzturē š anā s laikā bija daudz pā ru ar maziem bē rniem, aptuveni 70% no visiem atpū tniekiem bija no Itā lijas. Bija arī krievi un ukraiņ i, daž i Vā cijas, Lielbritā nijas pā rstā vji, maz horvā tu un albā ņ u. Tajā paš ā laikā pā rē jā laikā mū su papildu budž ets netika iesaistī ts, vienī gais izņ ē mums bija ekskursiju izmaksas (Skiathos, Saloniki, Kastoria). Kopumā viss patika, nekā di bū tiski trū kumi netika atrasti. Ieteikš u š o viesnī cu visiem, kam patī k atpū sties ar optimā lu komfortu pē c sistē mas All Inclusive vidē jā cenu kategorijā .
Расположение отеля на карте Греции Главный корпус Главный корпус Главный корпус Главный корпус Главный ресторан и бассейн Главный корпус Главный корпус
аватар Kollok
Sveiki. Es vē los dalī ties ar savu atvaļ inā jumu. esmu sajū smā . Jū ra tī ra, gultas jaunas. Š ī ir otrā reize, kad esmu Grieķ ijā . Pirmo reizi Krē tā . Virtuve ir daudzveidī ga, viss gatavots ar dvē seli, Ļ oti garš ī gi. … Tomēr ▾ Sveiki. Es vē los dalī ties ar savu atvaļ inā jumu. esmu sajū smā . Jū ra tī ra, gultas jaunas. Š ī ir otrā reize, kad esmu Grieķ ijā . Pirmo reizi Krē tā . Virtuve ir daudzveidī ga, viss gatavots ar dvē seli, Ļ oti garš ī gi. Paldies š efpavā ram. Apkalpojoš ais personā ls ir taktisks un pieklā jī gs. Parka teritorija ir pā rsteidzoš a. Tī rī ba, viss labi uzturē ts. Atseviš ķ i es gribu runā t par dabisko kosmē tiku. Reiz es devos uz mini tirgu un, kā jebkura sieviete, sā ku interesē ties par dabī go kosmē tiku. Aizgā ju uz kosmē tikas nodaļ u un apmaldī jos no daž ā dī bas. Liels paldies konsultantei Tatjanai, viņ a man daudz stā stī ja un rā dī ja krē mus, pacē la man kosmē tiku atbilstoš i vecumam. Pieklā jī ga, uzmanī ga, draudzī ga. Ar kosmē tikas izvē li biju apmierinā ta. Tā pē c es negribē ju doties prom. Iesaku izvē lē ties nakš ņ oš anu š ajā viesnī cā . Paldies par brī niš ķ ī gajiem svē tkiem. Ar cieņ u Aleksandra Sergejevna.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Nanek
Viņi raksta, ka vispār nav sporta zāles. Un tomēr, ūdeni pludmalē nevar ienest, vai tas tiek pārbaudīts? Ko darīt, ja bārs joprojām ir slēgts? Un par istabām - galvenajā ēkā, divas divvietīgas, lai lūgtu (stāvs). Būšu ļoti pateicīgs par atbildi!
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 15 atbildes
iemiesojums ginger_1978
vēl viens jautājums) Man ļoti patika jūsu atbildes uz iepriekšējiem jautājumiem) viss kļuva ļoti skaidrs) Sāku veidot sarakstu ar manām lietām. Es rakos apkārt un-nē, meklēju ieteikumus. mēs ceļojam ar divus gadus vecu bērnu, uztraucos, vai kaut ko neaizmirsīšu), lai gan es ar prātu saprotu, ka, ja pēkšņi kaut ko aizmirstu, es to varu nopirkt)) bet vienalga. Tātad jautājums: vai šīs viesnīcas istabās ir fēni un dvieļi? cik es saprotu, diez vai ir gludeklis, tas ir, ņemiet drēbes, kas ir minimāli saburzītas, vai tādas, kas izskatīsies pieklājīgi, pat saburzītas)) un vispār, viena lieta ir palasīt dažus hipotētiskus sarakstus internetā, un tas ir pavisam cita lieta ir dot padomu tiem cilvēkiem, kuri bija šajā vietā))) tāpēc būšu ļoti pateicīgs, ja iemetīsiet... nē, nevis ar čībām, bet ar padomu)))
10 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 23 atbildi
iemiesojums ginger_1978
ikviens, kurš ir bijis atvaļinājumā jebkurā valstī, vienmēr nes suvenīrus radiem, kolēģiem vai sev par prieku), saistībā ar kuru ir radies jautājums: kas ir jāpērk un ko nekādā gadījumā nevajadzētu pirkt, jo nauda ir izšķiesta? Skatos uz savu 30 cm zelta sfinksu un domāju - kur bija manas smadzenes, kad es tās pirku uz piramīdām?)))) lūdzu padalieties ar saviem veiksmīgajiem un ne pārāk veiksmīgajiem pirkumiem))
10 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 13 atbildes
iemiesojums ginger_1978
Kur es varu doties ekskursijā ar divus gadus vecu bērnu? Un kur vislabāk to iegādāties? Es labi zinu angļu valodu - jūs varat arī runāt angliski) Es lasīju, ka tie ir lētāki))
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Verginas arheoloģijas muzejs
Novērtējums 9.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Olimpa nacionālais parks
Novērtējums 7.0
Grieķija, Pieria
Atpūta, Daba, Stats
Dionas ciems
Novērtējums 6.0
Grieķija, Pieria
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель расположен в двух шагах от курортного городка Лептокарья, на берегу песчаного пляжа, недалеко от горы Олимп. Состоит из центрального здания и двухэтажных бунгало. Отель отлично подойдёт для спокойного семейного и молодёжного отдыха. Реновация 2018: новая традиционная греческая таверна a la carte, новый снэк-бар Big Fish, новые двери в ванных комнатах в центральном здании, детское питание, новый детский клуб Grekoleto.

Atrašanās vieta В 1 км от пос. Лептокарья, в 8 км от п. Литохоро, в 15 км от Диона, в 22 км от горы Олимп, в 26 км от г. Катерини, 30 км от Паралии Катерини, 120 км от аэропорта «Македония» и в 110 от г. Салоники.
Pludmales apraksts Лежаки и зонтики у бассейна бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Начните день с роскошного завтрака «шведский стол». За чашечкой утреннего кофе гости могут полюбоваться прекрасным видом на море или сад. Вечером гости могут отведать блюда греческой кухни в таверне. После завтрака гости могут отдохнуть с напитком на террасе и полюбоваться закатом.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские активные и релаксационные фитнес программы, познавательные прогулки и беседы на природе, легкая гимнастика, спортивные упражнения. Коммуникативные игры и командообразование. Веселые командные спортивные игры, творческие студии, развивающие мастер-классы и игровые программы, стимулирующие активный творческий процесс у ребенка, развлекательные игровые программы, командные творческие развивающие игры, вечерние развлекательные шоу-программы, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Расслабьтесь в одном из 2 открытых бассейнов или присоединитесь к занятиям аэробикой. Наслаждайтесь развлекательной командой от анимационной команды или игрой в волейбол на пляже. Зонтики и шезлонги предоставляются на пляже или у бассейна.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 264 номера: Doubles Olympus View/Sea View/SSV (~19 кв.м), Double Bungalows Olympus View/Garden View (~19 кв.м), Family Rooms Sea View/Olympus View (~38 кв.м), Family Bungalows (~23 кв.м), Suites Sea View/Olympus View (~35-40 кв.м).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Main Street, Leptokarya 600 63
Tālruņi: +30 2351700757
Tīmekļa vietne: Olympic Bay Grand Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.