Grecotel Olympia Oasis Aquapark 5*– Atsauksmes

8
Novērtējums 9.310
№1 viesnīcas reitingā Peloponēsa
8.2 Numurs
8.8 apkalpošana
9.4 Tīrība
8.8 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Grecotel Olympia Oasis Aquapark atrodas Jonijas jūras krastā. Viesnīca atrodas 10 km attālumā no Kyllini ostas, 80 km attālumā no Patras, 295 km attālumā no Atēnām. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар 35622144
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Paliku kopā ar savu 8 gadus veco mazmeitu. Viņ a ir sajū smā . Iedzī vojā mies ļ oti ā tri, neskatoties uz rezervē to bungalo ar sā nskatu uz jū ru, mums iedeva bungalo numur 602 tieš i pie jū ras ar skatu uz jū ru. Viesnī cas personā ls ir ļ oti profesionā ls un pieklā jī gs. … Tomēr ▾ Paliku kopā ar savu 8 gadus veco mazmeitu. Viņ a ir sajū smā . Iedzī vojā mies ļ oti ā tri, neskatoties uz rezervē to bungalo ar sā nskatu uz jū ru, mums iedeva bungalo numur 602 tieš i pie jū ras ar skatu uz jū ru. Viesnī cas personā ls ir ļ oti profesionā ls un pieklā jī gs. Restorā nā pazaudē jā m somu ar dokumentiem. Nomā kts. Sazinā jā mies ar droš ī bas dienestu, lai saņ emtu palī dzī bu. Pē c 15 minū tē m soma tika atrasta. Man patika viss: ē diens, tī rī š ana, pludmale, jū ra, baseini, akvaparks, daba apkā rt. Atseviš ķ i ir jā izceļ attieksme pret bē rniem – tas nav slavē jams. Labi pastrā dā tas meitenes un bē rnu dī dž ejs! Ļ oti iesaku š o viesnī cu.
аватар neda77.m
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki! 2017. gada jū lija sā kumā atpū tā mies ar ģ imeni (es, vī rs un mazā meita 5 gadi). Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir ideā li piemē rota ģ imenē m. Nav pilsē tas trokš ņ a, viss nepiecieš amais ir uzrā dī ts viesnī cas teritorijā (veikali, Spa centrs, “A la carte” restorā ni un pat akvaparks). … Tomēr ▾ Sveiki!

2017. gada jū lija sā kumā atpū tā mies ar ģ imeni (es, vī rs un mazā meita 5 gadi).

Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā ir ideā li piemē rota ģ imenē m. Nav pilsē tas trokš ņ a, viss nepiecieš amais ir uzrā dī ts viesnī cas teritorijā (veikali, Spa centrs, “A la carte” restorā ni un pat akvaparks).

Grekotel Oasis viesnī cā ir “Viss iekļ auts” sistē ma, visas dienas garumā ē dā m brokastis, pusdienas, vakariņ as + dzē rieni + uzkodas, saldē jums. Tā kā mū su bē rns ir ļ oti izvē lī gs ē dienam, mū s “izglā ba” stū rī tis restorā nā , kurā tiek pasniegta bē rnu pā rtika. Ļ oti ē rti! Ē diens kopumā ir izcils, liela gaļ as un zivju ē dienu izvē le, salā ti, augļ i, saldumi utt.

Viesnī cas teritorija ir liela, š eit ir koncentrē tas blakus esoš ā s Grecotel ķ ē des viesnī cas. Devā mies uz akvaparku, kas atrodas blakus blakus viesnī cai (5-7 min gā jienā ) Grecotel viesiem, akvaparks bez maksas! Ir vietas gan bē rniem, gan pieauguš ajiem!
Bet, protams, mē s devā mies peldē ties jū rā , pludmale ir lieliska! Smiltis! Tī ra Jonijas jū ra! Skaistums! Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, un uz vietas ir glā bē ji. Tiek nodroš inā ti pludmales dvieļ i.

Viesnī cas apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī , neskatoties uz to, ka viesnī ca ir 4+ zvaigznes, ar pā rliecī bu varu teikt, ka tā s ir ļ oti tuvu 5! Ir darbinieki, kas runā krieviski, un mums tas ir ļ oti svarī gi, mē s zinā m angļ u valodu tikai skolas mā cī bu programmas lī menī.

Atpū ta atstā ja tikai pozitī vas emocijas, ī sti negribē jā s doties prom! Esam priecī gi, ka atklā jā m š o vietu. Es iesaku! ! !
аватар olga2100
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, kamē r atmiņ as par svē tkiem vē l ir svaigas. Grieķ ijā š ī nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Uzreiz teikš u, ka Grecotel Olympia Oasis 4 * mani nedaudz pievī la. Galvenais viesnī cas pluss ir pludmale un jū ra. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, kamē r atmiņ as par svē tkiem vē l ir svaigas.
Grieķ ijā š ī nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Uzreiz teikš u, ka Grecotel Olympia Oasis 4 * mani nedaudz pievī la. Galvenais viesnī cas pluss ir pludmale un jū ra. Pludmale milzī ga un smilš aina, ideā li piemē rota jebkura vecuma bē rniem, jū ra tī ra un sekla, tā pē c labi sasilda. Reizē m bija vē trains, bet tas netraucē ja bē rnam peldē ties.
Viesnī cas teritorija ir liela, bet par sakoptu to grū ti nosaukt, š ķ iet tī ra un ne visai.
Visvairā k sarū gtinā ja virtuve. Visticamā k, tas saistī ts ar lielo tū ristu skaitu. Nav daž ā dī bas, izņ emot to, ka, ja kaut kas beidzas, jums ir jā pieprasa, lai viņ i izņ em vairā k. Pusdienas laikā pē c zupas bija regulā ra rinda. Bija jā gaida 10-15 minū tes. Neviens neaizgā ja izsalcis, bet tas bija bezgarš ī gs.
Animā cijas pilnī bā trū kst. Bija animatori, bet grū ti pateikt, ko viņ i darī ja. . .
Otro reizi uz š o viesnī cu noteikti neieš u, un arī citiem neieteikš u. Grieķ ijā ir daudz skaistu vietu un cenas un kvalitā tes attiecī ba tur ir daudz labā ka.
аватар ninaparamonova7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē ģ inā š u apkopot savus iespaidus par viesnī cu. Mē s palikā m Grecotel Olympian Oasis. Uzņ ē mē ja puse mū s sagaidī ja vislabā kajā lī menī , ar smaidiem, viss tiks pamudinā ts, rež isē ts. No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja apmē ram 1 stunda. … Tomēr ▾ Mē ģ inā š u apkopot savus iespaidus par viesnī cu. Mē s palikā m Grecotel Olympian Oasis. Uzņ ē mē ja puse mū s sagaidī ja vislabā kajā lī menī , ar smaidiem, viss tiks pamudinā ts, rež isē ts. No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja apmē ram 1 stunda. Ar izlī gumu problē mu nebija. Standarta numurs galvenajā ē kā . Visas vē lmes, kas tika norā dī tas, rezervē jot numuru, tika ņ emtas vē rā . Istaba ir atbilstoš a izmē ra. Divguļ amā gulta plus gulta bē rnam. Jauks balkons, bet maz lietots. Vannas istaba - normā li viss darbojas). Uzturs. Bez volā niem, bet vienmuļ i. Jū ras veltes gandrī z pilnī bā nav. Ir Ā zijas restorā ns un krogs. Tas pievienoja mazliet daž ā dī bas. Vī ns ir vietē jais, mums ar sievu ļ oti garš oja. Varbū t tas bija saistī ts ar to, ka es novē rtē ju vī nu un mazliet saprotu : ) Tas bija nedaudz neē rti, jo ī paš i bē rna dē ļ , kurš no tā baidī jā s, milzī gs skaits vai nu lapseņ u vai biš u, kas pastā vī gi lidoja un sē dē ja uz š ķ ī vjiem. visur, izņ emot galvenā restorā na interjeru. Var redzē t, ka viņ i š eit necī nā s ar viņ iem, jo ​ ​ viņ i aizsargā vidi. Man lai tas ir mazliet mazā k videi draudzī gs : ) Pludmale ir galvenais viesnī cas pluss. Smiltis, labi. Bē rniem tas ir ideā ls. Saules krē sli ir normā li un to bija pietiekami daudz, tas arī ir milzī gs pluss. No 6 rī tā nebija jā skrien un jā aizņ emas. Pludmales dvieļ u maiņ a pret jauniem - reizi 2 dienā s. Netā lu ir pietiekami daudz izklaides (zirgi, velosipē di, milzī gs parks). Viesnī cas teritorija ir milzī ga, kas priecē ja - varē ja staigā t ar ratiem un kā jā m, daudz zaļ umu. Apmeklē jā m Seno Olimpiju, tā ir diezgan ē rta un nenogurstoš a, bija interesanti uzzinā t mazliet vē stures! Paš iem mazā kajiem paņ ē ma lī dzi ratiņ us, ir lī dzena virsma un visiem patika, muzejos ir daudz interesantu antī ku statuju, gide bija ļ oti profesionā la, stā sts tika uztverts tik viegli, mierī gi. Ekskursijas var iegā dā ties pie sava tū roperatora, meitenes ir jebkurā laikā viesnī cā , draudzī gas un izpalī dzī gas. Tā kā bijā m ar bē rniem ekskursijā s, kas bija uz visu dienu, tad nedevā mies, lai gan pā rstā vjiem ir daudz interesantu un populā ru braucienu! Kopumā atvaļ inā jums pagā ja lieliski, sieva un bē rni ļ oti apmierinā ti!
аватар M_fedotovaa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2013. gada jū lijā atpū tā s Grecotel Olympian Oasis Peloponē sā . Manu sajū smu ir grū ti izteikt vā rdos, vieta, kur mē s atpū š amies, ir pasakaina. Gaisu piepilda eikalipta, kadiķ a aromā ti, kā di man nezinā mi ziedi. Kas attiecas uz viesnī cu. … Tomēr ▾ 2013. gada jū lijā atpū tā s Grecotel Olympian Oasis Peloponē sā . Manu sajū smu ir grū ti izteikt vā rdos, vieta, kur mē s atpū š amies, ir pasakaina. Gaisu piepilda eikalipta, kadiķ a aromā ti, kā di man nezinā mi ziedi.

Kas attiecas uz viesnī cu. Iespē jams, tas daudzus interesē , pat vairā k nekā jū ra. Mū su, ar vī ru, nesabojā tai un nepretenciozai gaumei viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Griesti ļ oti augsti (5-6 metri, ja ne augstā k), viss kā aprakstī ts istabā . Philips TV nav plakana ekrā na (ja kā dam tas ir svarī gi), 2 krievu kanā li: planē ta un pirmais. Kad bē rns guļ , skatā mies 2 skaistā kos kanā lus pa dienu - mode un Grieķ ijas viesnī cu reklā ma; -). Grī da ir no flī zē m, principā silta, tā pē c č ī bas nebū s liekas, ī paš i sievietē m un bē rniem. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ i katru dienu, gultas veļ a mainī ta ik pē c 3 dienā m.

Ar lielu prieku devā mies uz jū ru, ū dens silts, pludmale lieliska, smilš aina.
Jonijas jū ra ir tī rā kā jebkurā diennakts laikā , ļ oti skaista, nav aļ ģ u. Gliemež u ir ļ oti maz, gandrī z nav. Mē s redzē jā m mazas zivis. Ļ oti skaists. Starp citu, ū dens ir spē cī gs, sā ļ ā ks nekā Melnajā jū rā , noteikti! Bē rniem ir bē rnu klubs, kurā ir 2 krievu animatori Aleksejs un Jevgeņ ija. Ļ oti draudzī gs. Manai meitai ļ oti patika klubiņ š , viņ a pat aizmirsa par slidkalniņ iem. Kad bē rni ir laimī gi, manuprā t (kam ir, es saprotu), arī mē s vecā ki esam laimī gi. Teritorija ir ļ oti skaista un tī ra. Flī zē s uz ielas viss ir tī rs, jo visā teritorijā ir duš as vai krā ni, lai no pludmales smiltī m nomazgā tu kā jas. Baseini lieliski, bet bē rnu vedā m tikai uz to ar slidkalniņ iem, pē c kā meita vispā r aizmirsa, ka tieš ā m esam tikuš i pie jū ras.

Viesnī cā ir veikals ar visā diem sī kumiem un suvenī riem. Ir juvelierizstrā dā jumu veikals, ir neparasti sī kumi, viss, kas man patika, ir ļ oti dā rgs (2-4-6 tū kstoš i rubļ u).
eiro - 30% atlaide). Bet vislabā k ir než ē lot savu laiku un doties uz Atē nā m - tur ir juvelierizstrā dā jumu veikali: tur ir lielā ka izvē le nekā viesnī cā un daudz lē tā k. Jū s varat nokļ ū t Atē nā s ar ekskursiju gida pavadī bā , kuru varat apmeklē t pie sava uzņ ē muma pā rstā vjiem viesnī cā.

Uzturs. Ē diens ir neslavē jams, tie tieš ā m barojas lī dz kauš anai, es sā ku kļ ū t resna J Lai kā gribē tos visu nedaudz pamē ģ inā t, galu galā : pā rslodze, jā savaldā s un nav mantkā rī gs)) Daudzveidī gs, garš ī gs. Tas garš o labā k ar š efpavā riem, kuri gatavo jū su priekš ā . Plovs ar jū ras veltē m, jauns vī ns jebkurā daudzumā pudelē s, alus, daudz dā rzeņ u un augļ u, daudz daž ā du veidu sieru, un feta nemaz nav tas pats, kas mū sē jais, citā dā ziņ ā , piemē ram, olī vas ar melnajā m olī vā m, viss ir daudz garš ī gā k! Daudz ļ oti saldumu katrai gaumei, 5 veidu saldē juma blokā des - jebkurā daudzumā dienas laikā.
Netā lu, iespē jams, 400-500 m ir ā rstnieciskā s dū ņ as, tā s palī dz tiem, kam ir ā das problē mas un locī tavu sā pes, ir arī termā lais ū dens. Sē rū deņ raž a smarž a, bet ā tri pierod un pē c tam neko daudz nejū t. Uzklā jiet dubļ us 20 minū tes, pē c tam noskalojiet ar termā lo ū deni. Tas viss ir bez maksas, un jū s varat ierasties jebkurā laikā . Runā jot par ekskursijā m, esam izvē lē juš ies tikai divas: ekskursijas uz Zakintu (redzama no Peloponē sas! ). Redzē jā m tur dzī vojoš os bruņ urupuč us, sauļ ojā mies pā rsteidzoš ajā Novaio pludmalē , ir daudz pozitī vu iespaidu. Un mē s izvē lē jā mies citu ekskursiju uz Nafpaktos. Pa ceļ am pabraucā m garā m Rio-Antirio tiltam, kas tiek uzskatī ts par garā ko vanš u tiltu Eiropā . Š eit mē s apmeklē jā m divus klosterus, kas veltī ti Augustī nam un Sarovas Serafimam.
Tieš i š ajā klosterī atrodas lielā kais zvanu tornis visā Grieķ ijā ar 400 zvaniem un 62 zvaniem, tač u patiesi pā rsteidza tas, cik sirsnī gi un dā sni mū s sagaidī ja ar zvanu zvanī š anu un cienā ja ar kafiju. Ceļ ojums ir nenogurstoš s, noteikti apmeklē jiet š o pareizticī go vietu!
Rezumē jot mū su svē tkus, esam ļ oti apmierinā ti, daudz pozitī vu emociju!
аватар syrrr2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā par visu ir padomā ts. Kur pavadī t laiku: pludmalē ir daudz vietas, sauļ oš anā s krē sli, forš a ieeja jū rā pie baseiniem - tā di ir vairā ki, ir slidkalniņ i un upe restorā nā un bā rā blakus viesnī cas mež a zona - lielisks gaiss Jū s varat doties pastaigā uz Arkoudia ciematu jū s varat braukt ar taksometru (12 eiro), lai dotos uz Kastro un pastaigā tos netā lu no Franz pils varat paņ emt maš ī nu un doties tā lā k uz Kyllini - pludmales galā pa kreisi ir pils + sekojiet zī mei 100 metrus un forts pie klints Olimpija ir skaista Katakolo - super tū ristu stū rī tis Patras - ne pā rā k laba, bet Sv. … Tomēr ▾ Viesnī cā par visu ir padomā ts. Kur pavadī t laiku:
pludmalē ir daudz vietas, sauļ oš anā s krē sli, forš a ieeja jū rā
pie baseiniem - tā di ir vairā ki, ir slidkalniņ i un upe
restorā nā un bā rā
blakus viesnī cas mež a zona - lielisks gaiss
Jū s varat doties pastaigā uz Arkoudia ciematu
jū s varat braukt ar taksometru (12 eiro), lai dotos uz Kastro un pastaigā tos netā lu no Franz pils
varat paņ emt maš ī nu un doties tā lā k uz Kyllini - pludmales galā pa kreisi ir pils + sekojiet zī mei 100 metrus un forts pie klints
Olimpija ir skaista
Katakolo - super tū ristu stū rī tis
Patras - ne pā rā k laba, bet Sv. Andreja Pirmā aicinā juma baznī ca - ir tā vē rta.
Viņ i nekad nenokļ uva Zakintos, jo fiasko bija jā sinhronizē ar prā mi.
Vispā r Krē ta ir labā ka, ar maš ī nu nā k tuvā k un ā trā k.
Bet, ja runā jam par apkalpoš anu un viesnī cu, tad viss ir virsū
vienmē r bija pietiekami daudz pā rtikas, tī rs, kā rtī gs un lielisks skats no istabas un terases. Es ieliku 5!
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū lijā atpū tos Grecotel Olympian Oasis. Laba viesnī ca, tieš ā m ļ oti laba : ) Araxos lidostā - mū s sagaidī ja laipni un ar smaidu. Araxos ir militā rā lidosta, kas ir atvē rta sezonas laikā . Tas ir niecī gs, bet tomē r tiek galā . … Tomēr ▾ Jū lijā atpū tos Grecotel Olympian Oasis. Laba viesnī ca, tieš ā m ļ oti laba : ) Araxos lidostā - mū s sagaidī ja laipni un ar smaidu. Araxos ir militā rā lidosta, kas ir atvē rta sezonas laikā . Tas ir niecī gs, bet tomē r tiek galā . Uz viesnī cu braucā m kā das 50 minū tes, neviens netika ievests - viss autobuss devā s uz mū su viesnī cu. Iedzī vojies, attiecī gi, arī nav ā trs, bet principā nav nogurdinoš s. 1. Viesnī ca. Tī ra, jauka un ē rta (daudzi tū risti teica, ka viesnī ca ir veca pē c struktū ras, bet es tā nedomā ju). Visur ir galvenā ē ka, pat mazi bungalo, vai 2 stā vu ē kas, protams, š eit katram ir sava gaume, bet man patī k tieš i š ā das viesnī cas, bez milzī gas galvenā s ē kas. Reģ istratū rā vienmē r ir krieviski runā još s pā rstā vis, manuprā t, tas ir milzī gs pluss, jo, kad rodas problē mas, var pieiet pie sevis, nevis traucē t meitenes no kompā nijas ar tulkojumiem un savā m problē mā m (nelielā m). Meitenes kopumā ir lieliskas, sē ž visu dienu, risina viesu jautā jumus. 2. Teritorija. Zaļ š , bet pā rsvarā krū mu dē ļ , zā les nav vispā r. Ļ oti milzī gs, vakaros var staigā t. Zirgi dzī vo tieš i pie izejas no viesnī cas (no koplietoš anas telpas), var braukt ar zirgu vai pajū gu (par maksu), nedaudz tā lā k pa kreisi ir dubļ u avoti (ar smaku : -)) 3. Numurs. Izmitinā š ana istabiņ ā bū tī bā bija laba. Istaba tika tī rī ta katru dienu, bet smilš ainā s pludmales dē ļ smiltis pastā vī gi atradā s istabā . Skats tieš i uz jū ru ir pā rsteidzoš s. Netā lu no reģ istratū ras un pludmales, kā arī restorā na. Pludmales dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 2 dienā m. 4. Jū ra un pludmale. Apbrī nojami skaisti un silti. Smiltis un saulriets ir fantastiski, regulā ri viesi saka, ka tieš i š eit pludmale tiek uzskatī ta par labā ko. Manas uzturē š anā s laikā jū ra sā ka vē tra, nedaudz, bet kā du dienu bija ļ oti spē cī gi viļ ņ i - tomē r peldē jā s visi, arī bē rni. Bija pietiekami daudz sajū smu un č ī kstu: )5. Animā cija. Animatori - ir krievu puiš i: Ž eņ a un Aleksejs. Bet pamatā animā cija ir vairā k vē rsta, kā man likā s, uz vā cieš iem un grieķ iem. Krievu ir maz, jū nijā viņ u bija daudz. Izrā des visas ir interesantas, paldies animatoriem gan par bē rnu izrā dē m, gan izrā dē m pieauguš o paaudzei. 6. Viesnī cas atraš anā s vieta. Vairā k piemē rots tiem, kas nevē las iet pilsē tā - jo tuvumā nekā nav. Mums tas izrā dī jā s pluss, jo vajadzē ja vienkā rš i atpū sties, klusumā bez pilsē tas. Tuvā kais ciems Arkudi ir 1.5 km (ir lielveikali, zivju krogs, man ļ oti patika ar skaistu skatu uz jū ru, Gastuni 15 km (ir aptieka, mobilo telefonu veikals, bankomā ts) var braukt ar taksi zvanī ja uz reģ istratū ru 7. Ē diens vispā r burvī gs , katra diena "vē dera svē tki" Rezultā tā apē du kaudzi kilogramus. : )))Mums nepietika banā li lē tā s š ķ ī stoš ā s kafijas-tā nu nav tur! 8. Ir ekskursijas. Es devos uz Zakintosu (prā mis, autobuss, laiva, autobuss, laiva, prā mis). Brī niš ķ ī ga pludmale, tā du skaistumu nebiju redzē jusi. 10. Internets. Tikai reģ istratū rā , nevis istabā s. Rezultā tā : es teicu savam atvaļ inā jumam, ka man patika viesnī ca, atvaļ inā jums bija veiksmī gs. Ja jū s meklē jat aktī vu atpū tu, tad š ī nav ī stā vieta. Š eit visi ir ar bē rniem, un vairā k nekā.80% pā ru ar diviem vai vairā k bē rniem. Jaunieš u praktiski nav. Š ī ir ģ imenes viesnī ca. Un tur ir viss bē rniem! Nā kamreiz es š eit ieradī š os ar savu ģ imeni.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
brī niš ķ ī ga viesnī ca … Tomēr ▾ brī niš ķ ī ga viesnī ca
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums Lider1
Sveiki! Nolēmām maija brīvdienās doties uz Grieķiju. Sākotnēji izvēlējās Krētu. Bet ceļojumu aģentūra piedāvāja Peloponēsu Veselo festivālam ar 95. ceturksni. Paskatījos un likās, ka man tas patīk. Bet es neesmu tik liels bloka fans. Viesnīcu izvēle nav bagāta (Grecotel Mandola Rose 5* Peloponnese - - Grecotel Olimpia Oasis 4* Peloponnese — - Grecotel Olimpia Riviera Thalasso) un viss. Atsauksmes ir pretrunīgas. Piecīši ir piemērotāki, bet nav AL jaudas. Principā Grecotel Olimpia Oasis 4 * ar savu AL sanāca. Bet kāpēc ir daudz šaubu. Un laiks iet. Jums ir jāpieņem lēmums. Saka, ka tur ir slikts ēdiens un jūra nav īpaši laba! Grieķijā vēl neesmu bijis. Un es vēlētos atgriezties vēlāk. Un Krētā šajā periodā varat paņemt elegantus pieciniekus un lētāk. Palīdziet man izvēlēties! Paldies!
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Senā Olimpija
Novērtējums 9.0
Grieķija, Peloponēsa
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Teātris Epidaurā
Novērtējums 8.0
Grieķija, Peloponēsa
Arhitektūra, Stats, Teātri un mūzika

Grecotel Olympia Oasis Aquapark расположен на берегу Ионического моря. Отель находится в 10 км от гавани Киллини, 80 км от г. Патра, 295 км от Афин. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 60 км от аэропорта «Араксос».
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Конгресс-центр Grecotel Olympia Riviera, примыкающий к отелю (просторные конференц-залы и выставочные холлы). Конференц-залы на 2000 мест, бизнес-центр, услуги секретаря. Ускоренная регистрация заезда/отъезда. Услуги консьержа.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб Grecoland (4-12 лет) и GrecoTeens (13-16 лет) для подростков – в высокий сезон. Развлекательные программы (3 возрастные группы). Детская площадка, игры, соревнования, творческая деятельность, детские дискотеки, спортивные мероприятния и мн. др. Grecobaby: предоставляет возможность заказать все необходимое до приезда в отель (строго по предварительному запросу). Бесплатно: радио-няня (ограниченный радиус действия), коляска-трость, детские стулья в ресторане, детская кроватка-манеж, подставка для умывальника, подогреватель для бутылочек, стерилизатор для бутылочек, электрочайник. Платно: детские горшки и сидения, детские ванночки, матрасы для пеленания, переносное сиденье – люлька.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории отеля есть аквапарк.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

Всего в отеле 186 номеров. Состоит из основного трёхэтажного здания и комплекса вилл.

Istabās

Кондиционер, отопление, спутниковое телевидение, ванна/туалет, фен, холодильник, прямой телефон, музыка, радио, сейф (бесплатно), балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Kastro, Kyllini 27050, Ilia, Peloponnese, Greece
Tālruņi: Tel: +30 26230 64400
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.