Marianna Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīcas Marianna interjers ir tradicionālā stilā, paslēpts aiz tradicionālās fasādes. 25 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas viesi var nokļūt Mikonas vējdzirnavās. Viesnīca atrodas 1 km attālumā no pilsētas centra. Viesnīca ir lieliski piemērota jauniešu atpūtai. Marianna Hotel ir numuru komplekss, kas atrodas tikai dažu soļu attālumā no slavenā un kosmopolītiskā pilsētas centra Mikonas salā, Grieķijā.Vairāk →
аватар Marina87909
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas kategorija ir 2 *, tā pē c es biju noregulē ts uz š o lī meni. Viesnī ca ir veca, nav renovē ta, bet ļ oti tī ra un labi uzturē ta, klusa un ļ oti ē rta. Saimnieki - veci cilvē ki, katru dienu bija klā t viesnī cā un kaut ko darī ja. … Tomēr ▾ Viesnī cas kategorija ir 2 *, tā pē c es biju noregulē ts uz š o lī meni. Viesnī ca ir veca, nav renovē ta, bet ļ oti tī ra un labi uzturē ta, klusa un ļ oti ē rta. Saimnieki - veci cilvē ki, katru dienu bija klā t viesnī cā un kaut ko darī ja. Viņ i vienmē r bija gatavi izpildī t mū su lū gumus vai palī dzē t ar padomu. Pie puķ ē m biež i varē ja redzē t saimnieci. Viņ a personī gi par viņ iem rū pē jā s. Viesnī cas platī ba ir maza, bet pietiekama. Ļ oti jauks baseins, ne katra 3* viesnī ca to var atļ auties. No atsauksmē m par š o viesnī cu atceros sū dzī bas par brokastī m. Bet domā ju, ka par tā du naudu prasī t vairā k nav nopietni. Sviestmaizes, olī vas, graudaugi, maize - ko vē l vē laties? ! Numuri ir veci, bet ē rti un tiek tī rī ti katru dienu. Pat palagi tika mainī ti katru dienu, lai gan tas nav nepiecieš ams. Jū ra un pludmale ir lieliskas. Ekskursijas neinteresē ja, jo mums bija tikai 4 dienas. Ja ņ em vē rā viesnī cas lī meni un ekskursijas izmaksas, tad man viss atbilst.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Интерьер Marianna Hotel выполнен в традиционном стиле, который скрывается за фасадом в традиционном стиле. 25 минутная прогулка от отеля приведёт гостей к Ветряные мельницы Миконоса. Отель находится в 1 км от центра города. Отель отлично подходит для молодежного отдыха. Marianna Hotel — это комплекс из номеров, расположенный всего в нескольких шагах от знаменитого и космополитического центра города на острове Миконос, Греция.

Atrašanās vieta Гости доедут до отеля Marianna Hotel от аэропорта «Миконос» за 10 минут.
Pludmales apraksts Пляж Megali Ammos расположен в нескольких минутах ходьбы от центра Mykonos Town, в 600 метрах к югу от города. Название "Megali Ammos" означает «большой песок». Это тихий немноголюдный пляж, его посещают в основном приехавшие на экскурсию в школу, находящуюся неподалеку. На пляже имеются лежаки и зонтики, предлагаются различные водные виды спорта. Это хорошее место, чтобы расслабиться на песке или просто прогуляться вдоль берега.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Каждое утро в зоне для завтрака накрывается завтрак «шведский стол». Гости могут насладиться в снек-баре своим любимым напитком. В бизнес-районе есть Andreas & Maria и O'bati, которые всего в 400 метрах от отеля.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • ārsts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В отеле 30 номеров.

Istabās

В своих номерах Marianna Hotel предлагает кабельное телевидение с фильмами на заказ, платное телевидение, балкон, рабочий стол и телефон с прямым набором. Номера выходят на море. Гости могут воспользоваться ванной, душем и феном, предложенными в ванных комнатах.

Adrese Psarrou 846 00, Греция
Tālruņi: +30 2289 022737
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.