Mitsis Ramira Beach Hotel 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.310
№3 viesnīcas reitingā Spļaut
7.7 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.2 Infrastruktūra
Ramira Beach ir lieliska viesnīca, kas piedāvā pilnu viesnīcas pakalpojumu klāstu. Šī milzīgā viesnīca ir izveidota, lai sniegtu augstas kvalitātes pakalpojumus un pārsniegtu visprasīgākā ceļotāja cerības. Vestibils, lielākā daļa istabu un galvenais restorāns tika pilnībā atjaunots 2007./2008. gadā.Vairāk →
аватар _di_ma_
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ekskursija uz š o viesnī cu tika nopirkta pē dē jā brī dī par smieklī gu cenu! Maija brī vdienā s tiek uzskatī ts, ka Kosā vē l nav sezona, bet jū ra jau bija brī niš ķ ī ga, peldē š ana bija prieks, pludmales bā rs ir ļ oti patī kams: garš ī gs alus, un dienu pirms izbraukš anas viņ i jau tika cienā ti ar arbū zu! Mani pā rsteidza teritorija - viss ir ļ oti kopts, tik daudz ziedu, smarž as ir pā rsteidzoš as! Man bija istaba 2 stā vā ar balkonu, skats uz jū ru vienkā rš i lielisks! Vienī gais, kas mani nedaudz traucē ja, bija cietā gulta, bija problē mas ar muguru un nebija ē rti gulē t, bet tas katram ir individuā li. … Tomēr ▾ Ekskursija uz š o viesnī cu tika nopirkta pē dē jā brī dī par smieklī gu cenu! Maija brī vdienā s tiek uzskatī ts, ka Kosā vē l nav sezona, bet jū ra jau bija brī niš ķ ī ga, peldē š ana bija prieks, pludmales bā rs ir ļ oti patī kams: garš ī gs alus, un dienu pirms izbraukš anas viņ i jau tika cienā ti ar arbū zu! Mani pā rsteidza teritorija - viss ir ļ oti kopts, tik daudz ziedu, smarž as ir pā rsteidzoš as! Man bija istaba 2 stā vā ar balkonu, skats uz jū ru vienkā rš i lielisks! Vienī gais, kas mani nedaudz traucē ja, bija cietā gulta, bija problē mas ar muguru un nebija ē rti gulē t, bet tas katram ir individuā li. Ē diens garš ī gs, ī paš i jē ra gaļ a ir pagatavota perfekti! pie viesnī cas ir pietura, uz pilsē tu var aizbraukt par 1.5 eiro apmē ram 10 minū tes. Pati pilsē tiņ a maza, mī ļ as ieliņ as, kafejnī cas grieķ u stilā - skaistums! Mē s iemī lē jā mies Mitsi Ramirā un ar prieku atgriezā mies vē lreiz!
аватар kita36
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mā m ar visu ģ imeni doties uz Ramiru. Viesnī ca atstā ja ļ oti labvē lī gu iespaidu daudzu iemeslu dē ļ , lai gan, teikš u uzreiz, es tai nedotu 5 *, drī zā k spē cī gu 4 *. Atrodas pavisam netā lu no Kosas lidostas, tikai kā di 4 km, tā pē c transfē rs ir ī ss un nav nogurdinoš s, svarī gi ar bē rnu. … Tomēr ▾ Nolē mā m ar visu ģ imeni doties uz Ramiru. Viesnī ca atstā ja ļ oti labvē lī gu iespaidu daudzu iemeslu dē ļ , lai gan, teikš u uzreiz, es tai nedotu 5 *, drī zā k spē cī gu 4 *. Atrodas pavisam netā lu no Kosas lidostas, tikai kā di 4 km, tā pē c transfē rs ir ī ss un nav nogurdinoš s, svarī gi ar bē rnu. Viesnī ca atrodas paš ā jū ras krastā , to no pludmales atdala ne pā rā k aktī vs ceļ š . Laba pludmale (oļ u) ar ē rtiem "vē ja gliemež vā kiem" (tas attiecas uz Kosu! ), bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, bā ru pludmalē , un bā rmeņ i ir aktī vi: viņ i staigā pa pludmali un paš i piedā vā dzē rienus. Bagā tī gs un garš ī gs ē diens galvenajā restorā nā un divi a la carte, itā ļ u un ķ ī nieš u. Man arī patika animā cija, lai gan ne krievu valodā , it ī paš i dienas laikā , tā ir diezgan aktī va un neļ auj pā rā k atslā binā ties un aizmirst par figū ru. Bē rniem ir mini klubs un rotaļ u laukums, kur viņ i strā dā ar viņ iem, un jū s varat atstā t bē rnu, ja viņ š nav diezgan mazs. Mē beles istabā s protams nav jaunas un televizori veci, bet paš as telpas ir tī ras un labi sakoptas. Minibā rs tiek papildinā ts katru otro dienu (ū dens, soda, alus), un pats galvenais, ļ oti draudzī gs un patī kams cilvē ks. Es ieteiktu š o viesnī cu relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар ArinaV
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tas ir apmē ram stundas brauciena attā lumā no lidostas. Nesezonā (septembra beigas-oktobris) viesnī cā joprojā m bija daudz tū ristu, galvenokā rt no Eiropas. Nokā rtojā s ļ oti ā tri, paņ ē ma depozī tu par dvieļ iem 20 eiro un veda uz istabu. … Tomēr ▾ Tas ir apmē ram stundas brauciena attā lumā no lidostas. Nesezonā (septembra beigas-oktobris) viesnī cā joprojā m bija daudz tū ristu, galvenokā rt no Eiropas. Nokā rtojā s ļ oti ā tri, paņ ē ma depozī tu par dvieļ iem 20 eiro un veda uz istabu.
Istaba “kā vecmā miņ ai ciemā ”, ļ oti mī ļ a, kaut kā di ciema izš uvumi, visur puķ es, meitai ļ oti patika. Tajā paš ā laikā ir visi komforta elementi: tē jkanna, seifs (2 eiro dienā ), peldmē teļ i un č ī bas, mini ledusskapis ar dzē rieniem, fumigators (vai nu viesnī cas, vai palicis no priekš gā jē jiem).
Viesnī cas teritorijā ir vairā kas ē kas ar skatu uz baseinu un pē c tam uz pludmali.
Pludmalē ir tā di paš i lieli oļ i, kā di mums ir Soč os. Starp viesnī cu un pludmali ir mikroceļ š . Patiesī bā es vispā r neatceros, ka kā ds ar to bū tu braucis, tā vairā k ir formalitā te. Ja vē laties mazā kus oļ us, dodieties pa labi no pludmales. Septembrī -oktobrī visiem pietika sauļ oš anā s krē slu un lietussargu, interesanti kā ir sezonā . Patika, ka pa pludmali nesa augļ us un dzē rienus.
Ē diens ir labs un bagā tī gs, mē s vienkā rš i baudī jā m grieķ u ē dienus, piemē ram, visā dus kastroļ us ar dā rzeņ iem, mousacks, spinā tu tortiljas utt. Patika ž iroskops!
Jū s to neē dat katru dienu, bet Grieķ ijā jū s varat. Divas reizes bijā m arī uz a la carte restorā niem: itā ļ u un ķ ī nieš u. Nu, š is noteikti nav "restorā ns" tieš ā nozī mē , bet ē diens bija garš ī gs. Itā ļ u risoto un picā , ķ ī nieš u valodā
Daudzi nomā velosipē dus un brauc pa ceļ iem vai gar jū ru.
Viesnī cas teritorijā ir patī kami atrasties, tā ir zaļ a un kopta, man patika lielais š ahs. Vī rs pacietī gi mā cī ja meitai tā s spē lē t, tas bija ļ oti aizkustinoš i.
Kosa ir ļ oti tuvu, var staigā t ar kā jā m (4 km), krastmalā piedā vā ekskursijas uz Marmarisu un Bodrumu. Mums bija vienreizē jā s ieceļ oš anas vī za, tā pē c devā mies ekskursijā uz Nissiros salu, arī interesanti!
аватар madam.e96
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā juš ajā gadā atpū tā mies Ramirā . Sā kumā viņ i š aubī jā s migrantu dē ļ , bet mē s devā mies, tomē r Kosā ir nedaudz lē tā k nekā Rodā vai Krē tā . Satraukums izrā dī jā s velts. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā atpū tā mies Ramirā . Sā kumā viņ i š aubī jā s migrantu dē ļ , bet mē s devā mies, tomē r Kosā ir nedaudz lē tā k nekā Rodā vai Krē tā . Satraukums izrā dī jā s velts. Jā , viņ i bija paš ā Kosas pilsē tā , bet viņ i nevienam netraucē ja, mē s nenā cā m uz viņ iem skatī ties. Un tas vispā r neattiecas uz viesnī cu, starp citu, tā atrodas ļ oti tuvu Kosas pilsē tai. Jauka viesnī ca, laipns personā ls, laba istabu uzkopš ana. Ē dienu ir daudz, ķ ī nieš u un itā ļ u restorā ni ir papildus galvenajam, lai gan man ķ ī nieš u virtuve grieķ u izpildī jumā ī sti nepatika, bet itā ļ u virtuve ir super! Ir divi peldbaseini, ir laukums, tā pē c tenisu var spē lē t ikviens, kam patī k. Un velosipē du var arī iznomā t tieš i pie viesnī cas, mums ar vī ru patika braukt ar velosipē du paš iem: uz pilsē tu ir velosipē distiem celiņ š . Animā cija – nekas tā ds kā visur citur. Ē rti, ka viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras, nav slidkalniņ u un neskaitā mas kā pnes. Pludmale lieli oļ i, ē rtī bas labad nopirkā m č ī bas, jū ra tī ra, nesatikā m ež us, medū zas, no vē ja - parasto lietussargu vietā “č aumalas”, lieliski. Daudzas ģ imenes ar bē rniem atpū š as, kopumā diezgan mierī gi, nā kamreiz noteikti ņ emsim lī dzi arī meitu.
аватар AnkaS
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nijā atpū tā mies viesnī cā , Orenburg Airlines lidojums ilga vairā k nekā.3 stundas. Viesnī cā nonā cā m septī tā rī ta sā kumā . Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu lidostai, bet pa ceļ am bija vē l piecas pieturas. … Tomēr ▾ Jū nijā atpū tā mies viesnī cā , Orenburg Airlines lidojums ilga vairā k nekā.3 stundas. Viesnī cā nonā cā m septī tā rī ta sā kumā . Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu lidostai, bet pa ceļ am bija vē l piecas pieturas. Zinā jā m, ka mū su viesnī ca ir pē dē jā , un turpinā jā m snaust, jo naktī s negulē jā m.
Mū s ļ oti sirsnī gi sagaidī ja, pacienā ja ar kafiju un iedeva atslē gas. Mū s ievietoja viena bungalo otrajā stā vā.466. istabā ar skatu uz jū ru un baseinu. Istabā ir viss, parasti var teikt, viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai. Mini bā rs ar ū deni, Magnus grieķ u alu un daž ā diem bezalkoholiskajiem dzē rieniem, piemē ram, soda, fanta un pepsi.
Televizors istabā bija vecs un nebija liels, kas mū su atvaļ inā jumu nekā di neietekmē ja! Bet č ī bas ar peldmē teļ iem, manuprā t, ir obligā ti! Tie bija istabā , kā arī duš as ž eleja, ziepes un laba zī mola Olivia š ampū ns, katru dienu tika papildinā ti. Man ļ oti patika ziepes - skrubis, paņ ē mu lī dzi vairā kus iepakojumus.
Viesnī cā ir divi peldbaseini, kas ir ļ oti populā ri. Blakus katram no tiem ir bā rs. Pē cpusdienā animatori "animē " puiš us pie baseiniem, tas ir diezgan jautri.
Ē dieni ir viss iekļ auts, bet tas nenozī mē , ka š eit jums kļ ū s labā k, jo ir daudz veselī gas pā rtikas, daž ā du dā rzeņ u, bez cū kgaļ as ir arī putnu gaļ a, un augļ i ir lī dzvē rtī gi desertiem.
Man ļ oti patika a la carte ideja, mazas porcijas, skaisti noformē ts, var nogarš ot ē dienu, baudī t viens otra kompā niju, daudz klusā k kā galvenajā restorā nā .
Reti kad mums viss patī k, bet tā tas ir.
Ja runā jam par mī nusiem, varu nosaukt interneta ā trumu. Bet, ja man ļ oti vajadzē ja atvaļ inā jumā , ņ emu maksas, vai pirktu SIM karti Kosā .
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Imā ms nav atņ emts, atceries no osem dienā m, kad atpū š os kopā ar tevi. Kharesa mi, chorata attieksme no degvielas ir pazemī ba un noskaņ ojums, pē c vič a krustojuma. in sirceto si -ī paš i Miki renegā tam uz viņ iem, lieliskā mā miņ a!! ! Ar laba vē lē jumiem veiksmī gam un apmierinā tam biznesam!! ! Megija - Bulgā rija. … Tomēr ▾ Imā ms nav atņ emts, atceries no osem dienā m, kad atpū š os kopā ar tevi. Kharesa mi, chorata attieksme no degvielas ir pazemī ba un noskaņ ojums, pē c vič a krustojuma. in sirceto si -ī paš i Miki renegā tam uz viņ iem, lieliskā mā miņ a!! ! Ar laba vē lē jumiem veiksmī gam un apmierinā tam biznesam!! ! Megija - Bulgā rija
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lesya2302
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Teikš u uzreiz, ka lidoju pē c viesnī cas Mamma un bē rns deklarē tā s programmas! Mans atvaļ inā jums sā kā s ar to, ka dokumentus man iedeva lidostā trī s stundas pirms izlidoš anas. Mē s ar abiem bē rniem, 10 un 1.5 gadus veciem, ieradā mies kā sarunā ts Š eremetjevā trī s stundā s, bet izrā dī jā s, ka mū su reiss kavē jā s un bija jā gaida nevis trī s, bet č etras stundas, izrā dī jā s, ka viss nebija tā . … Tomēr ▾ Teikš u uzreiz, ka lidoju pē c viesnī cas Mamma un bē rns deklarē tā s programmas! Mans atvaļ inā jums sā kā s ar to, ka dokumentus man iedeva lidostā trī s stundas pirms izlidoš anas. Mē s ar abiem bē rniem, 10 un 1.5 gadus veciem, ieradā mies kā sarunā ts Š eremetjevā trī s stundā s, bet izrā dī jā s, ka mū su reiss kavē jā s un bija jā gaida nevis trī s, bet č etras stundas, izrā dī jā s, ka viss nebija tā . biedē još i, mē s tos viegli izturē jā m, pasu kontrolē ilgu laiku nevarē ja saprast, kā pē c mē s lidojam uz Grieķ iju, bet mū su lidmaš ī na uz Turciju, viņ i to skaidroja kā sistē mas kļ ū mi. Č etras stundas bijā m noguruš i, gulē jā m lidmaš ī nā , Nord air kompā nija mū s pabaroja ne pā rā k garš ī gi, pē c 3.5 stundā m bijā m uz apmē ram. Kos, kur nesteidzī gs cilvē ks pie kontroles 2 stundas vienatnē pā rbaudī ja un nokavē ja, tikmē r mums beidzā s visi ū dens un pā rtikas krā jumi, jo bijā m ceļ ā gandrī z 10 stundas, es arī skaitī ju divas stundas lī dz Š eremetjevai, protams mums teica, ka drī z bū sim viesnī cā , un ā tri iekā pā m autobusā , kas nebija ļ oti jauns, bet ar gaisa kondicionieri, Beleon Tour saimnieka puse, mē s ilgi braucā m, vedot pa salu citus tū ristus, bē rnus. jau gribē jā s ē st, dzert un gulē t, neskatoties uz to, ka izgā jā m no mā jas 9.00 viesnī cā bijā m 21.20, jo biju viena, man pat palī dzē ja koferi izvilkt no autobusa.
Tad palika vieglā k, bet jaukā meitene reģ istratū rā , kas nemaz neprata krieviski, nolē ma, ka man ar ratiem un bē rniem bū s ē rtā k pē dē jā s ē kas otrajā stā vā , mē s staigā jā m ilgi. laikam, un, kad sapratu, ka ir vē l divi kā pņ u posmi uz augš u, man kļ uva galī gi skumji, nevis es tajā vakarā neatradu vienu krieviski runā još u cilvē ku, tā pē c no krievu un angļ u valodas sajaukš anas uzzinā ju, ka augļ i un mini bā rs ir bez maksas un š obrī d var pusdienot galvenajā restorā nā , istaba izrā dī jā s mā jī ga, bet kondicionieris nedarbojā s, turklā t nebija treš o spilvenu, katla un bē rnu vannas, tas viss likā s kā sī kums un sā kā m meklē t galveno restorā nu, mums par laimi, izrā dī jā s, ka tas nav tā lu, krieviski runā još a viesmī ļ a iekš ā nebija, bet par laimi bija bufete un tuvumā bija paš lejoš ā s sulas, lai gan ļ oti atš ķ aidī ta, pabarojusi bē rnus, pati jau nevarē ja, devā mies uz istabu laiks bija 10.30, tā beidzā s pirmā diena.
Turpat netā lu izrā dī jā s jū ra, kura nevarē ja nepriecā ties, bet skatu uz to bloķ ē ja milzī ga priede, no rī ta pabrokastojā m un tikā m pie jū ras, bet izrā dī jā s, ka brī vu sauļ oš anā s krē slu nebija, pē c pasē dē š anas ar viņ u pā rģ ē rbā mies, atstā jot mantas un dvieļ us uz ratiem, kurus nemitī gi vilkā m no otrā stā va un atpakaļ , staigā jā m pa teritoriju, pusdienojā m, izrā dī jā s, ka aizliegts izņ emt no restorā na , tā pē c visas pā rē jā s dienas bija jā bū vē ap š ī restorā na darba laiku.
Dienas beigā s izrā dī jā s, ka jaunā kajam ir slikti, kā izsaukt ā rstu? zvanī ja gidei, viņ a teica, lai izsauc apdroš inā š anu, tieš i caur Maskavu mums sauca ā rstu, tad no apdroš inā š anas laipni brī dinā ja, ka varam saslimt par 100 USD, un viss pā rē jais no savas kabatas, sā ku brī nī ties kurš š o summu aprē ķ inā ja, zvani beidzā s ar to, ka nodaļ ā beidzā s darba diena un meitene vienkā rš i nolika klausuli aizmirsusi to pateikt, protams, pē c tam, kad gaidī ju dakteri trī s stundas un izņ ē mu apdroš inā š anas kompā nijas smadzenes, naudu no manis neņ ē ma, dakteris bija vī rietis, runā ja tikai grieķ u valodā , par laimi tikā m pie telefona gide tulkoja viens otram, izrakstī ja recepti un novē lē ja viņ ai labu.
Tad sā kā s poda meklē š ana, izrā dī jā s, ka nav tik viegli nopirkt, braucā m ar velosipē du uz pilsē tu, kuru noī rē jā m viesnī cas priekš ā.5 eiro divi velosipē di uz dienu lī dz 19.30, veikali strā dā no 9. -13.30 un no 17.30-21, arī aptiekas, un viss pā rē jais, ir trū cī gi tirgi tū ristiem, bet tur ir viss nepiecieš amais, bet nebija katla, atstā jot š o ideju, mē s atradā m daudz mazu tū ristu mī ļ u veikaliņ u ar suvenī riem, baubā m , drē bes utt. , pilsē tas galvenajā daļ ā , mē s redzē jā m un izstaigā jā m senā s Agoras drupas, visapkā rt bija kalnu jū ra un brī niš ķ ī gi milzī gi ziedi, kas pieš ķ ir gaisam saldenu pē cgarš u. .
Atgriež oties viesnī cā , satikā m apkopē ju, kura parā dī ja, ka kondicionieris darbojas tikai tad, kad visas durvis un logi ir aizvē rti, spilvens tika atrasts pē c trī s dienā m, koridorā uz antrisola, iepakots bezskā bekļ a iepakojumā . Pē c nedē ļ as es satiku viesmī li, kura runā ja krieviski un domā ju, ka es viņ u noskū pstī š u, lī dz atvaļ inā juma beigā m es zinā ju, kur pludmalē ir saldē jums, kā paprasī t dzē rienus, kad viņ i tevi nesaprot, kur ir veikali ar zī molu apģ ē rbu izpā rdoš anu, kur ir lē tā kais ouzo (tas ir nacionā lais dzē riens, anī sa degvī ns), ko iegā dā jos dā vanā , gandrī z visi iedzī votā ji mani sagaidī ja viesnī cā un pilsē tā divu nedē ļ u laikā , viņ i paskaidroja, ka bē rnu veikals atrodas tirdzniecī bas centrā pie galvenā ceļ a 4 km. m. no pilsē tas parastā tirgū atradu bē rnu pā rtiku, Nestle sulas, bet kefī ra vai dzeramā jogurta pilnī gi nav.
Restorā ns solī ja bē rnu ē dienkarti, bet tā s nav, protams ir aploks, ir bufete, uz kuras kā jau pieauguš am rī si, gurķ i, tomā ti, vā rī ta gaļ a un viss vienmē r, nav akcijā solī ts kartupeļ u biezenis, nekā das putras pat pē c pieprasī juma.
Tiesa, ir bē rnu augstie krē sliņ i, kas, protams, nav ī paš i ē rti, bet nevajadzē ja izvē lē ties, ū dens dzerš ana arī rada stresu, tikko nopirku, ē diens garš ī gs, dzē rieni visā di, bezalkoholiskie kokteiļ i, alkoholiskie un ko sirds kā ro, vē l ir divi restorā ni Itā lija un Japā na, man tur jā pierakstā s, vienkā rš i fiziski nevarē ju, tur arī saka, ka viss ir garš ī gi, mini bā rs netika pastā vī gi papildinā ts, tajā ietilpst pa divā m pudelē m: vietē jais alus, č etru veidu saldā soda, vienkā rš ā soda, minerā lū dens un divas 1.5 litru , atkā rtoju, bija jā pē rk parasts ū dens, no krā na dzert nekā dā gadī jumā nevar, jo ū dens ir mazsā lī tas un pat nedaudz hlorē tas, tur grū ti mazgā t, jo tad lietas izskatā s pē c cietes, lai izž ā vē tu drē bes, iesaku viesnī cas veikalā nopirkt virvi un drē bju š ķ ipsnas, biež i ir vē jš un tas nav reā li ž ā vē vienkā rš i uz krē sla.
Lai pludmalē paņ emtu pirmo "č aulas" rindu, 7 no rī ta jā ņ em dvieļ i, piepū š amie aksesuā ri un viss tur, lai nemē tā jas uz tā m, jā liek bruģ akmeņ i, tas viss var nolikt malā lī dz vakaram, neviens neaiztiks, bet vakarā vajag sakopt, jo tad darbinieki visu iztī ra, visu, kas kaut kur aizmirsts, nes uz reģ istratū ru. Pludmales dvieļ i netiek mainī ti lī dz atvaļ inā juma beigā m. Gultas un vannas dvieļ i katru dienu. Sauļ oš anā s krē mu iesaku vismaz 50, saule ļ oti karsta un tā kā vienmē r pū š viegls vē jiņ š , siltums nav jū tams, apdegos pē c stundas otrajā dienā , pastaigā joties pa viesnī cu , pat nolobī ja ā du no galvas, cepure obligā ti, jā ņ em lī dzi visi medikamenti, ī paš i antibiotikas, jo tā s izdalā s tikai pē c receptes, Pantenols arī vajadzī gs, jo viss ļ oti ā tri apdeg arī iededzis ķ ermenis .
Teritorija ir sakopta, zied divi baseini, bā ri, pieticī gi, bet gaumī gi. Lielā kā daļ a darbinieku ir draudzī gi, bet viesmī ļ i ir daž ā di, daž reiz neiedod bē rna krē sliņ u, daž reiz nepiedā vā tē ju, un sā kumā , kad es teicu, ka nesaprotu, viņ i nebija iekš ā . steidzos man vispā r palī dzē t.
Kosas pilsē ta ir daudzveidī ga un skaista, visā ds transports, mazas vaļ ē jas maš ī nas, skrejriteņ i, velosipē di, kuriem ir savi atseviš ķ i celiņ i, autobusi, galvenie ceļ i ir ļ oti š auri, bet gā jē ju zonas ir plaš as ar daudziem brī niš ķ ī giem restorā niem, uzkodu bā riem un tē jnī cas, ir pat McDonalds, bankomā ti ir daudz centrā , bankas arī , pā rskaita rubļ us uz eiro pē c Krievijas Federā cijas centrā lā s bankas kursa, visi cilvē ki ir laipni un lī dzjū tī gi, vienmē r priecī gi, kas ir uzreiz pamanā ms. Ekskursijas ir interesantas, jo Fr. Kosa ir Hipokrā ta dzimtene, tur pat bija atstā ts koks, kā saka, viņ a stā dī ts, bet ekskursijā s nebraucu, tā kā mazuli atstā t nebija reā li, nopirku tikai grā matu ceļ vež a karti un devā s manai vecā kajai meitai pastā stī t par š ī s brī niš ķ ī gā s salas dzī vi. Starp citu, divu nedē ļ u intensī vas vannoš anā s, saldumu ē š anas un braukš anas ar riteni laikā man izdevā s nomest 5 kg, par ko man bija prieks.
Kad sajutu garš u un visu uzzinā ju, mums bija laiks doties prom. Tas ir cits stā sts. 12.00 viņ i vienkā rš i izslē dza gaismu mū su istabā , ienā ca dā rznieks un sā ka tonē t, smē rē t, skrubinā t, es tikai nogulsnē ju, izrā dī jā s, ka ar to vē l nebija beigas, par laimi mū s paē dinā ja, un mē s tikko vestibilā gaidu autobusu, reiss pā rcelts no 17.30 uz 19.00, paņ ē mā m 16.00 un tad sā kā s, nav informā cijas, nezin kad izbraucat, 170 pasaž ieri, tajā skaitā.20 bē rni lī dz trī s gadiem gadi, lidostā kur nav ā rsta, mā tes un bē rna istabas, nav bē rnu ē dinā š anas, un kafejnī cu slē dza pulksten 1, mums iedeva sausā s devas, š ī ir sviestmaize un dzē riens pē c jū su izvē les, un viņ i bija atļ auts gulē t autobusā , visi vienkā rš i aizmirsa par bē rniem, lielā kā daļ a pā rtikas tika ieč ekota, labi, sanā ca iniciatī vas grupa un mē s piespiedā m viņ us atrast un atnest koferus, no turienes mē s saņ ē mā m zā les un pā rtiku bē rniem, bija sajū ta, ka viņ i mums nemaz nelidos. Tur es uzzinā ju, ka visiem vecā kiem viesnī cā tika izdalī ti podi mazuļ iem un viss nepiecieš amais, bet acī mredzot es kaut kā neiederos š ajā koncepcijā .
Vē los pateikt paldies gidam, kurš mū s atlaida, viņ š mū su vietā izdarī ja visu, ko prasī jā m, un to, ko viņ am ļ ā va darī t, viņ š mū s patieš ā m atbalstī ja. Autobusā gulē t bija gandrī z neiespē jami, kā jas nebija kur likt, bē rns bija manā s rokā s, 5 no rī ta atbrauca lidmaš ī na, kas izsē dinā ja pasaž ierus un uzreiz sā ka mū s uzņ emt, bez segas, bez spilveniem , un mazulim pat nedeva piesprā dzē t, es nebē dā ju, mē s visi trī s nomira . Vairā k par aviokompā niju Muscovy es personī gi esmu Nini, ar bē rniem nav č artera un ceļ ojumu firmu LABYRINTH, kas nestrā dā ar Transaero, apieš u.
10.30 bijā m Domodedovā . Kad ieraudzī ju savu vī ru, es domā ju, ka raudā š u, ļ oti grū ts ceļ š uz mā jā m. Bē rni bija vieglā trakā .
Visas sliktā s lietas bija gandrī z aizmirstas, bija smieklī gas fotogrā fijas un video. Atpū tos, atgrieztos vē lreiz, bet bez mazuļ a bē rniem lī dz 5 gadiem nav ko darī t š ajā viesnī cā , ir animā cija gan vecā kiem bē rniem, gan pieauguš ajiem, bet nav krievu, kontingents: vā cieš i, Holandieš i, maz amerikā ņ u, ļ oti daudz krievu bija maz. Ir vieta, kur pavadī t laiku ar bē rniem, es jums tur neiesaku, viņ i vienkā rš i nepalī dzē s un nebū s neviena, kas ar jums tiktu galā , tas sarū gtina.
Atbildē š u uz visiem jautā jumiem) Jauku brī vdienu)
аватар lesya2302
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
… Tomēr ▾
Турция рукой подать вокруг все утопает в цветах беседка с коляской на второй этаж, жесть пляж галька крупная все достопримечательности очень близко главный бассейн очень удобно расположен шезлонги на первой линии занимала в 7 утра
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ļ oti patika) lieliskas brī vdienas, labs personā ls un izklaide) nā kamgad noteikti nā ksim) … Tomēr ▾ ļ oti patika)
lieliskas brī vdienas, labs personā ls un izklaide)
nā kamgad noteikti nā ksim)
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s no 11. -24.07. 10 divi pieauguš ie ar bē rnu 4.5 gadi no tū roperatora Southern Cross. Plusi: istabas tī ras, ē rtas, ē diens daudzveidī gs, daudz augļ u. Lidojā m š urpu turpu ar Transaero, nekā du kavē š anos nebija. Mī nusi: 3 cilvē ki zina krievu valodu, animā cija ir vā cu un itā ļ u valodā , jū ra ir auksta, pastā vī gi lieli viļ ņ i, pludmale ir briesmī ga (smiltis un oļ i ir akmeņ i, pa kuriem nevar staigā t bez speciā liem apaviem). … Tomēr ▾ Atpū tā s no 11. -24.07. 10 divi pieauguš ie ar bē rnu 4.5 gadi no tū roperatora Southern Cross. Plusi: istabas tī ras, ē rtas, ē diens daudzveidī gs, daudz augļ u. Lidojā m š urpu turpu ar Transaero, nekā du kavē š anos nebija. Mī nusi: 3 cilvē ki zina krievu valodu, animā cija ir vā cu un itā ļ u valodā , jū ra ir auksta, pastā vī gi lieli viļ ņ i, pludmale ir briesmī ga (smiltis un oļ i ir akmeņ i, pa kuriem nevar staigā t bez speciā liem apaviem). Pie baseiniem augstprā tī gie vā cieš i, kuriem vienalga par bē rnu pie viņ a vai pieauguš o, nirst tā , ka sā ļ a (ļ oti sā ļ a) ū dens š ļ akatas lido uz visā m pusē m. Lai tur atpū stos, ir jā zina angļ u valoda un lā sti vā cu valodā , tad pā rē jais bū s vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Nu vispā r labi atpū tā mies.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Ramira Beach – это великолепный отель, предлагающий весь спектр гостиничных услуг. Этот огромный отель был спроектирован так, чтобы обеспечить предоставление услуг высокого качества и превзойти ожидания самых требовательных путешественников. Фойе, большинство номеров и главный ресторан были полностью реконструированы в 2007/2008 г.

Atrašanās vieta На берегу моря в местечке Псалиди, в 3.5 километрах от города Кос, аэропорт находится в 27 км.
Pludmales apraksts Пляж в 30 м от отеля. От посёлка Псалиди до города Кос – 2 км. Пляжи Псалиди в основном галечные, причём галька довольно крупная, однако встречаются и островки песка. На пляже немного ветрено, но не так, как в Мастихари или даже Тигаки. На пляже работает крупный дайвинг-центр. В 7 км от посёлка Псалиди, у местечка Термес, находится знаменитый термальный пляж с горячими целебными источниками. Сюда приезжают люди с болезнями суставов и кожи. Купание в источниках бесплатное.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане отеля сервируются американский завтрак «шведский стол», обед и ужин. Во время специальных тематических вечеров подаются блюда греческой, азиатской и мексиканской кухни. Кроме того, в отеле работают китайский и итальянский рестораны, а также 5 баров.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для маленьких постояльцев обустроены детский бассейн, детская игровая площадка и комната для игр. Команда аниматоров организует различные игры, шоу и конкурсы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Среди прочих удобств отеля — центр водных видов спорта, поле для мини-футбола, теннисный корт и многоцелевая спортивная площадка. На пляже и около 3 бассейнов отеля предоставляются бесплатные шезлонги и зонтики. В одном из бассейнов есть встроенная функция гидромассажа.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • makšķerēšana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 338 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
  • (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese Psalidi, 85300б Kos, Greece
Tālruņi: Tel.: +30 22420 22891 Fax: +30 22420 28489
Tīmekļa vietne: Mitsis Ramira Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.