Maza mājīga viesnīca netālu no jūras

Rakstīts: 7 oktobris 2017
Ceļošanas laiks: 28 augusts — 4 septembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Skumji, bet viss labais ļ oti ā tri beidzas. Bet patī kamas atmiņ as par Korfu salu un mū su brī vdienu joprojā m ir mū sos.
Sā kumā biļ etes tika ņ emtas nedē ļ u iepriekš , viss bija ļ oti ā tri un spontā ni, pat nedaudz negaidī ti. Jau sen gribē jā m aizbraukt uz Korfu, tā pē c mū su vē lme piepildī jā s. Kopumā viņ i savā ca un lidoja nedē ļ as laikā . Uzreiz nolē mā m atpū sties apartamentos, prom no viesnī cas trokš ņ a un milzī gā cilvē ku skaita. Dzī vojā m Spiridula apartamentos.
Vairā k par š o vietu: dzī voklis izskatā s ļ oti mā jī gs, mū s "sveicinā ja" lielas sniegbaltas dzirnavas, baseins, skaists dā rzs un daudz, daudz visā du koku un augu. Viss ir zaļ š ! Nedaudz tā lā k atrodas ē ka ar visā m istabā m. Satiku viesnī cas gidi Kseniju. Viņ a mū s pavadī ja uz gatavu istabu.

Sā kumā mū s pā rņ ē ma dalī tas jū tas. Pirmā lieta, kas apbē dinā ja, bija gaisa kondicionē š anas trū kums un mazā vannas istaba. Pati istaba nav slikta: virtuvī te, divas gultas, labs skats (dzī vojā m otrajā stā vā ). Mē beles nav pilnī gi jaunas, bet galvenais tī ras un labā darba kā rtī bā .
Wi-Fi ir pieejams uz vietas un darbojas labi. Visas ē rtī bas klusai atpū tai. Viss ir pieticī gs un atmosfē risks. Ksenija uzreiz teica, ka vakari ir vē si un nekā du ī paš u problē mu nebū s, ja nebū s gaisa kondicionē š anas. No rī ta devā mies ekskursijā s (apskates ekskursija pa salu un pilsē tu, meteori un laivu kruī zs. Liels paldies gidiem Ivanam un Alī nai, talantī giem savas jomas cilvē kiem), laikā no jū ras ā rā nekā pā m. dienā , mē s devā mies uz krodziņ iem vakarā . Kopumā istabā pavadī jā m ļ oti maz laika.
Liels pluss ir tas, ka pludmale atrodas pastaigas attā lumā . Pludmalē viss ir tī rs, jū ra mierī ga un tī ra.
Kopumā mū su negaidī tais ceļ ojums izvē rtā s ļ oti patī kams, emociju jū ru piepildī ts un ļ oti informatī vs. Mē s noteikti atgriezī simies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар