Blumarin Apart Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
9.5 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.5 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Dzīvokļu viesnīca Blumarin ir celta tradicionālā vietējā stilā, ciematā Agios Gordios, 5 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Restorāns, kafejnīca-bārs un neliels veikals atrodas 100 metru attālumā no dzīvokļiem. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар podgorodetskaya
Septembrī ceļ oju kopā ar vī ru un mazu bē rnu. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo numurā ir virtuve un cenas ir ļ oti pieņ emamas. Ierodoties mū s sagaidī ja krieviski runā još s personā ls, ļ oti patī kama un smaidī ga viesnī cas saimniece vienmē r interesē jā s, vai mums viss patī k! Istabas tī ras, diezgan jaunas mē beles, kondicionieris, viss darbojā s pareizi. … Tomēr ▾ Septembrī ceļ oju kopā ar vī ru un mazu bē rnu. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo numurā ir virtuve un cenas ir ļ oti pieņ emamas. Ierodoties mū s sagaidī ja krieviski runā još s personā ls, ļ oti patī kama un smaidī ga viesnī cas saimniece vienmē r interesē jā s, vai mums viss patī k! Istabas tī ras, diezgan jaunas mē beles, kondicionieris, viss darbojā s pareizi. Istaba tika uzkopta katru dienu un ļ oti augstā lī menī . Mani iepriecinā ja baseins. . . intereses pē c apstaigā jā m citus š ī ciemata baseinus (visur ieeja bez maksas) - mū sē jais izrā dī jā s lielā kais! Ir arī mazs bē rniem. Lielajā baseinā ir bā rs tieš i ū denī ) Brokastis ir garš ī gas, vairā kas reizes pasū tī jā m pusdienas, ļ oti garš ī gas zivis un jū ras veltes uz grila.
Agios Gordios pludmale ir viena no labā kajā m salā . Paņ ē mā m maš ī nu (pie viesnī cas ir ī re), vizinā jā mies pa salu, izpē tī jā m daž ā das pludmales, bet visvairā k mums patika savē jā ! Smiltis, dzidrs ū dens, krā š ņ as ainavas. Vienī gais, kas pie krasta bija daudz akmeņ u un bija grū ti iekļ ū t. Bet tad atradā m vietu, kur gandrī z nebija akmeņ u un mierī gi iegā jā m)
Kopumā ar pā rē jo bijā m ļ oti apmierinā ti! Korfu ir skaista, Blumarin viesnī ca ir lieliska mā jī ga vieta ! ! !
аватар totalclub
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Numurs ir plaš s un tī rs ar lielisku skatu uz kalniem. Apkā rt ļ oti skaista daba un ļ oti tuvu lieliska smilš u pludmale. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, blakus veikali, restorā ni un autobusu pietura. Bet es gribu atzī mē t, ka, lai nokā ptu uz baseinu, ir jā pā rvar virkne pakā pienu (vecuma cilvē kiem tas bū s grū ti), labi, mē s pat zaudē jā m svaru, kas bija patī kams bonuss! )) Nobrauciens lī dz jū rai arī stā vs, kā pā m ar elpu)) Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, noteikti š eit atgriezī simies!! ! !. … Tomēr ▾ Numurs ir plaš s un tī rs ar lielisku skatu uz kalniem. Apkā rt ļ oti skaista daba un ļ oti tuvu lieliska smilš u pludmale. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta, blakus veikali, restorā ni un autobusu pietura. Bet es gribu atzī mē t, ka, lai nokā ptu uz baseinu, ir jā pā rvar virkne pakā pienu (vecuma cilvē kiem tas bū s grū ti), labi, mē s pat zaudē jā m svaru, kas bija patī kams bonuss! )) Nobrauciens lī dz jū rai arī stā vs, kā pā m ar elpu)) Esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu, noteikti š eit atgriezī simies!! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Апарт-отель Blumarin, построенный в традиционном местном стиле, находится в деревне Агиос-Гордиос, в 5 минутах ходьбы от пляжа. В 100 метрах от апартаментов находятся ресторан, кафе-бар и мини-маркет. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta 10 км до аквапарка «Акваленд», 18 км до города и порта Корфу, 20 км до международного аэропорта Керкира «Иоаннис Каподистрия».
Pludmales apraksts В 400 метрах от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса для загара, барбекю, камера хранения багажа, сейф на стойке регистрации, факс/ксерокопирование, персонал говорит на русском, бесплатный Wi-Fi на территории бассейна, бара и ресторана.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports Джакузи на открытом воздухе.
  • džakuzi
Telpu apraksts

В отеле 17 апартаментов с 1 или 2 спальнями. Состоит из 3 двухэтажных зданий, расположенных на возвышенности.

Istabās

Кондиционер, LCD-телевизор, полностью оборудованная кухня или мини-кухня с мини-холодильником и плитой, чайник, сейф, ванная комната с душем, фен, терраса или балкон, ежедневная уборка номера, смена постельного белья – 3 раза в неделю.

Adrese Main Street, Агиос-Гордиос, 49084, Греция
Tālruņi: 30 698 828 8410
Tīmekļa vietne: Blumarin Apart Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.