Par Korfu. Par veiksmi ceļojumā. Un vēl par to, kā es sabojāju pārējo pieri.

28 augusts 2018 Ceļošanas laiks: no 16 Jūlija 2018 ieslēgts 01 augusts 2018
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Ir labi, ka ir mū su vietne un programma “Ē rglis un astes”. Pateicoties viņ iem, mē s ar ģ imeni devā mies uz Korfu sagatavoti un gudri. Es sekoju atsauksmē m vietnē TurPravda un O&R personā lam. Viss bija pazī stams jau iepriekš , bet vē l jo interesantā k bija redzē t daž as jaunas nianses.

Piemē ram, Lesja, kas saņ ē ma zelta karti, baudī ja skatu uz neparastu lī ci sirds formā no dā rga restorā na Golden Fox balkona.

Nu, es tiku pie š ī s Golden Fox. Skats ir labs, bet restorā ns ir diezgan lē ts.

Turklā t Lesja aizmirsa pieminē t, ka restorā nā ir brī niš ķ ī gs bezmaksas baseins.

Viņ š stā v uz kā jā m. Un viņ š ir virs mā koņ iem.

Un ir arī neparasta tualete. Pa labi ir sievieš u kabī nes. Priekš ā un pa kreisi aiz sienas ir pisuā ri. Durvju nav. Kaut kā dī vaini.


Netā lu no š ī restorā na atrodas kā ds vecs cietoksnis uz augsta klints. Nopirku biļ etes savai ģ imenei, aizsmē ķ ē ju cigareti un sā ku meklē t vietu, kur mierī gi pasē dē t un dzert alu, kamē r ģ imene apskatī ja senos akmeņ us. Bet att. Biļ eš u apkalpotā ja izlē ca no biļ eš u kases un ar pirkstiem norā dī ja uz manu spieķ i un teica, ka tā diem klibiem kā es lai dabū bezmaksas biļ eti. Protams, paldies, bet tajā nav absolū ti nekā das loģ ikas. Uz š o vairā k nekā simts gadus veco cietoksni ved š ķ eldotas kā pnes ar neveiksmē m. Bet, sasodī ts, bez maksas. . . Un es, lamā joties, uzrā pos lī dz augš ai.

Briti, kas mani sagaidī ja kā puma vidū , man jautā ja, kā pē c, pie velna, es ieskrē ju tā dā virsotnē . Uzzinā juš i par brī vbiļ eti, viņ i vienojā s, ka man nav citas izvē les.

Tad bija t. s. Mī lestī bas kanā li. Mež onī gi reklamē ta vieta un lī dz ar to cilvē ku pū ļ i.

Tie ir tikai diezgan gari un š auri fiordi, kur pirms tū kstoš gadiem skarbie grieķ u vikingi slē pa savus drakarus un knorrus. (Vai ko tur peldē ja skarbie grieķ u vikingi? )

Nekas maģ isks.

Tomē r turpat netā lu ir brī niš ķ ī ga un dā rgi aprī kota pludmale, kur sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, ja veicat pasū tī jumu vietē jā restorā nā vai bā rā par 15 E. Ļ oti labs piedā vā jums.

Tač u laivu nomas ziņ ā š ī vieta ir unikā la. Pirmkā rt, laiva tiek dota bez sadarbī bas. Viņ i tikai rā da ar pirkstiem uz saplī suš u skrū vi, kas karā jā s kokā , un saka, ka tas maksā.50 E. Attā luma ierobež ojumu nav. Tiesī bas nav vajadzī gas. Cenas sā kot no 35 E par š ā du laivu.

Es saņ ē mu vienu par 46 . Es nemitī gi atkā rtoju, ka paš braucē ju laivu atklā tā jū rā sajū tu ziņ ā nevar salī dzinā t ar kā diem muzejiem, ekskursijā m utt.

Un bē rni ir tikai sajū smā par kucē nu.

Starp citu, ap š iem mī lestī bas kanā liem ir daudz ļ oti gudru veikalu, kur tū rists var iegā dā ties daž ā dus neaizmirstamus suvenī rus. (Aiz manis ir plaukti ar unikā lu vietē jo kumquat dzē rienu. )

Svarī gā kā apskates vieta Korfu, manuprā t, tilts vietē jā s lidostas skrejceļ a sā kumā . Sajū ta ir neaprakstā ma, kad piecdesmit metrus virs tevis lido dū š ī ga lidmaš ī na.

Skrejceļ a sā kums pa kreisi no tilta.

Daž reiz uz tilta ir daudz cilvē ku, daž reiz maz. Atkarī gs no tū ristu autobusu skaita.

Piedodiet man, draugi. Š is ir mans pirmais un, cerams, pē dē jais selfijs. Vienkā rš i, ja es to nedarī tu, apkā rtē jie cilvē ki uzskatī tu, ka esmu traka.

Bet neatkarī gi no cilvē ku skaita pa tiltu joprojā m brauc motocikli un kvadracikli. Nav skaidrs, kā viņ i neiekrī t ū denī .


Jā . Viss bija lieliski. Jā . Korfu nav Grieķ ija, bet gan Itā lijas, Lielbritā nijas un Austrijas-Ungā rijas kokteilis ar grieķ u mē rci.

Galvaspilsē tas iepirkš anā s iela.

Bet kaut kur ceturtajā dienā es sā ku atgā dinā t sev tā du kā instagram piecpadsmitgadī gu meiteni. Nu zini. Viņ i ir fotografē ti ar uzvilktā m lū pā m un ar sejas izteiksmi - “Dzī vē viss bū tu bijis. Nekas jauns. ”

Viena no galvaspilsē tas mā jā m.

Man ir garlaicī gi. Nu, palmas. . . Nu, jū ra. . . Regulā ras pilis un veci akmeņ i. Viss jau bū tu……

Skats uz Albā niju no salas augstā kā punkta Pantakratora kalna.

Tač u TurPravda eņ ģ elis izpleta pā r mani spā rnus, un man paveicā s. Man kļ uva interese.

Jū rā sē š anai parā dī jā s dī vains, dū š ī gs kuģ is, kas lē nā m cē la buras visos mastos. Vai varbū t tie bija spā rni?

Tā tad. Es braucu pa š oseju un bē rni kliedz, ka grib peldē t. Nu es iegriezos pirmajā pieejamajā pagriezienā . Un tur pludmalē ir eleganta arka un kaut ko gaida.

Pē c trī sdesmit minū tē m ieradā s š ī s divas brī niš ķ ī gā s automaš ī nas.

Un no viņ iem iznā ca lī gava un lī gavainis un personas, kas viņ us pavadī ja.

Ī si sakot, es nokļ uvu grieķ u kā zā s.

Puiš i! Tas bija kaut kas! Jū ra. Jahtas. Sē rfot. Arka un mazs galds. Vairā ki viesi. Un padre kronē jaunlaulā tajiem. Madre lej š ampanieti, bē rni aplaudē , jahtas virzā s tuvā k, lī gavaiņ a draugs plī vo ar Grieķ ijas karogu, bet lī gavas mā sas noslauka asaru. Skaisti, romantiski, neparasti, neaizmirstami. Un, pats galvenais, lē ti, nepretenciozi un bez izrā dī š anas.

Pē c ceremonijas visa kompā nija kā jā m devā s uz tuvē jo restorā nu.

Tieš i pirms brauciena kopā ar Svetlakovu noskatī jos filmu "Rū gts". Tas arī par kā zā m. . . Par mū su tradicionā lajā m kā zā m. Nu, kopumā jā .

Pē c pā ris dienā m veiksme atkā rtojā s. Es tikko braucu pa ceļ u cauri pilnī gi netū ristu ciematam prom no jū ras un ieraudzī ju š o.


Un apkā rt bija novietoti apmē ram tū kstotis galdu un krē slu. Izgā ju ā rā un jautā ju vī rietim - kas tas par. Muš š č ina izrā dī jā s š ī ciema mē rs un teica, ka š odien viņ iem bija lieli svē tki par godu savai patronesei Paraskevai Pjatņ icai.

Un uzaicinā ja mani nā kt. Katram gadī jumam noskaidroju, vai tie ir ī sti svē tki vai tū risma pasā kums. Viņ š atbildē ja, ka tur nebū s tū ristu, izņ emot manu ģ imeni, bet bū s viesi no č etriem apkā rtē jiem ciemiem. Un mē s devā mies.

Korfu (galvaspilsē tas) centrā ir milzī gs zā liens, ap kuru ir arī diezgan liela autostā vvieta. Esmu tur vairā kas reizes noparkojies. Ē rti. Bez jebkā dā m ī sziņ ā m tu maksā cilvē kam 3 E un deri vismaz uz visu dienu.

Es kaut kā braucu ar taksometru lī dz ieejai, un notika pā rpratums. Pie apsardzes kabī nes stā v vecs apvidus auto, kuram priekš ā š ķ ī bi, nogriež oties ir š is Audi A3 (ī res cena no 200E diennaktī ). Blakus maš ī nai stā v pieticī gs, kalsns, pusmū ž a autostā vvietas sargs, un cilvē ki no maš ī nas viņ am kaut ko bļ auj. Es vē l nedzirdu.

Š ķ iet, ka persona ir stabila. Gadi 55 - 60. Pilnasiņ u deguns, dā rga cepure un krekls. Blakus viņ am sē ž glauns kaķ ē ns 23 gadus vecs dž insa vā ciņ ā ar rhinestones.

Pē c daž ā m minū tē m no apsardzes kabī nes iznā ca "stā vvietas sargs". Spē cī gs, mež onī gs grieķ u mafijas izskats. Un, atspiedies pret durvī m, arī Audi sā ka kliegt. Vī rietis cepurē viņ am atbildē ja. Izkā pu no maš ī nas un dzirdē ju š o dialogu -

- (angļ u valodā ) Ko tu, sasodī ts, putinmanis te dari? Tas ir Korfu, nevis putinrash.

-( Eng) Bā c ar tevi. Tu pats esi pu....(OH) nerd.

-( angļ u) Vai jū s nesaprotat vienkā rš us angļ u valodas vā rdus? Autostā vvieta ir pilna. Pagaidiet 5 minū tes, kā ds aizies un mē s jū s ielaidī sim. Nav jā bū t rupjam un jā mē ģ ina tikt cauri bez rindas!

- (Eng) Bā ni, netī rais Abizjans! Tu......un.......tu!! !

Ī si sakot, š is mā rrutks cepurē nezinā ja angļ u valodu. Tajā paš ā laikā krā š ņ ajam kaķ ē nam bija atklā ti kauns par savu tē ti.

Beigā s dzenis to dabū ja, un viņ š metā s atpakaļ , gandrī z ielodē jot manā buferī .


Mafiozo aizgā ja, un puisis turpinā ja lamā ties pieticī gajam autostā vvietas darbiniekam. Tajā paš ā laikā viņ š uz viņ u spļ ā va piecas reizes.

Kad rinda viņ u sasniedza, viņ š saburzī ja divdesmit eiro banknoti, iemeta to stā vvietas apsargam pie kā jā m, atkal uzspļ ā va un aizbrauca novietot automaš ī nu. Par godu stā vvietas uzraugam jā saka, ka viņ am izdevā s paņ emt š o kamolu un iemest to aizmugurē jā sē deklī .

Kad pienā ca mana kā rta, mafiozs atkal iznā ca ā rā un, uzzinā jis, ka esmu krievs, arī sā ka uz mani kliegt. Es viņ u pā rtraucu un jautā ju - kas uz mani pretendē ? Viņ š uzreiz atdzisa un atvainojā s un teica, ka š ajā stā vvietā strā dā jau 20 gadus. Korfu ir sala, kuru ierasts apmeklē t ar visdaž ā dā kajā m slavenī bā m un miljonā riem. Pie viņ a stā vē ja kinozvaigznes, Formula 1 braucē ji, arā bu š eiki, tač u viņ š neko tā du nebija redzē jis.

Sasodī ts kauns! ! ! Teikt, ka esmu brutalizē ts, nozī mē neteikt neko.

Noliekot savu Peugeot, es apstaigā ju autostā vvietu un atradu š o Audi. Goons un kiso jau bija aizgā juš i, un jumts bija augš ā . Bet man bija kaut kas jā dara. Un es to izdarī ju.

Es devos uz kiosku un nopirku pildspalvu un piezī mju grā matiņ u. Uz izplē stas lapas viņ š uzrakstī ja - TU JAU ESAT INTERNETA VECĀ Ā PĀ un nolika š o plakā tu zem viņ a sē tnieka.

Es domā ju, ka ar to viņ a atvaļ inā jums beidzas. Protams, meitene vakarā noglā stī ja viņ a pliko galvu un mierinā ja - neraudi. Jū s neesat vecs, bet seksa noteikti nebija. Tad, visticamā k, viņ š dienu pavadī ja internetā , meklē jot vecus dupš us. Un tad viņ am kļ uva paranoisks. Viņ š visur redzē ja kameras un mikrofonus.

Varbū t viņ š ir ierē dnis. Nezinu. Bet viņ š noteikti bija kopā ar savu saimnieci (starp citu, man pret meiteni nav pretenziju. Viņ ai tieš ā m bija kauns par viņ u). Bet es nenož ē loju, ka to izdarī ju. Par. . .

Labi. Pietiekami daudz negatī visma. Š eit ir daž i attē li, lai uzlabotu garastā vokli. Krievu salā ti Korfuni stilā . Kartupeļ i, marinē ti gurķ i, burkā ni un 50% majonē zes.

Jaukā kais laukums kalnu ciematā .

Tur bija vairā kas kafejnī cas. Ī paš i man patika š ī tabula.


Austrijas Ungā rijas ķ eizarienes Sisi kotedž a. (Svars uz otro zilbi).

Tuvā kajā laikā es uzrakstī š u par ceļ ojumu no Korfu uz Albā niju.

Paldies, ka izlasī jā t.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Начало ВПП слева от мостика.
Простите меня друзья. Это моё первое и, надеюсь , последнее в жизни селфи. Просто если бы я этого не сделал, окружающий народ решил бы, что я псих.
Один из столичных домов.
Вид на Албанию с высшей точки острова, горы Пантакратор.
Тётушки из соседних деревень все не могут наговориться.
Такая порция баранины стоила 10 Е.
За 2 часа слопали почти всех баранов.
 Торговая улочка столицы.
Электрические бумкалки для колоколов.
Про это место я расскажу отдельно. Оно того стоит. Жду одобрения от владельца.
Līdzīgi stāsti
komentāri (28) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums