Budžeta viesnīca

Rakstīts: 23 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 16 — 26 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Nedē ļ u atpū š amies ar mā su viesnī cā Telemachos, svē tdien braucam mā jā s, bet nejū tamies. Man joprojā m gribas gozē ties Grieķ ijas saules staros un plunč ā ties Jonijas jū ras ū deņ os. Neprā tī gi patika Korfu sala, gleznaina, ļ oti zaļ a, venē cieš u arhitektū ra, skaisti nomaļ i lī č i, garda tradicionā lā virtuve.
Vē los nedaudz pastā stī t par viesnī cu. Ja godī gi, lasot atsauksmes par viesnī cu, maigi izsakoties, biju š okā , lai gan sā kotnē ji izvē loties viesnī cu vadī jā s pē c cenas, izvē lē jā s budž eta variantu, tā pē c ar daudz ko nerē ķ inā jā s ( ka tiktu nopū stas putekļ u daļ iņ as un pasniegts š ampanietis ar karaliskajā m garnelē m).
Es jums visu pastā stī š u kā rtī bā . Ar grupas transfē ru no lidostas braucā m ne vairā k kā.20 minū tes. Sanā ksmes organizā cija un viesnī cas gida apkalpoš ana ir vienkā rš i perfekta. Paldies par jū su darbu un uzmanī bu. Reģ istrē š anā s process noritē ja ā tri, negaidī jā m, ī paš i tā pē c, ka viesnī cā ieradā mies vakarā .

Mū su istaba atrodas otrajā stā vā ar skatu uz baseinu. Daudzi raksta, ka istaba ir maza, bet mums ar mā su ir pietiekami daudz vietas diviem, un vannas istabā ir nedaudz š aurs, it ī paš i lieliem cilvē kiem, es domā ju. Santehnika, mē beles un principā visa istaba ir lietotā stā voklī , bet nekas tik briesmī gs nav. Tī ra, lai arī netī ra katru dienu, bet rū pī gi, š onedē ļ veļ u mainī ja 2 reizes. Veļ a un dvieļ i labā stā voklī . Jā , tieš ā m, kondicionē tā js un internets š eit ir maksas, bet mē s neizmantojam ne vienu, ne otru, esam reti viesi istabā , un mē s izmantojam internetu pludmalē .
Tuvā kā pludmale ir 10 minū š u gā jiena attā lumā , nedaudz tā lā k ir labā ka pludmale. Bet principā ar to mums pilnī gi pietiek, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par papildus samaksu, pieder kafejnī cā m un krodziņ iem, var arī atpū sties uz dvieļ a. Ū dens silts, tī rs, smiltis ar oļ iem. Mē s š eit pavadā m visu dienu.
Viesnī cas teritorija neliela, glī ta, no izklaides: galda teniss un neliels baseins ar saldū deni, atpū tas zona ar sauļ oš anā s krē sliem un bā ru (tikai vietē jie dzē rieni: tē ja, kafija, bezalkoholiskie dzē rieni, vī ns, alus, ouzo).
Ē diens, kā jau mums, nav slikts, izvē les nav lielas, bet garš ī gs. Pusdienā s un vakariņ ā s pā ris salā ti un sā nu ē dieni, uzkodas, gaļ a, vistas gaļ a vai zivis. Nu, protams, to nevar salī dzinā t ar vietē jiem krodziņ iem, kur var ē st tradicionā los grieķ u virtuves ē dienus, kas patieš ā m iespaidoja (musaka, stifado, pastitsio) un svaigas, gardas jū ras veltes (jū ras velš u makaroni, garneles, kalmā ri mī klā utt. ) Brokastis viesnī cā vienmuļ i, bet brokastī s var paē st sā tī gas uzkodas: olas, desas un siera gabaliņ i, jogurts, pā rslas, sviests, ievā rī jums, tē ja, kafija.
Š eit tieš ā m ir odi, bet tas ir dabisks fakts, un vē l jo vairā k viesnī ca atrodas uz kalna, tur ir daudz veģ etā cijas. Bet klusa un mierī ga vieta, kā arī fumigators vai spirā le var paglā bt no odiem.

Netā lu no viesnī cas ir autobusu pietura, autobusi kursē regulā ri, var nokļ ū t salas galvaspilsē tā , jā brauc apmē ram 30 minū tes, biļ ete maksā.2 eiro ar santī mu. Vienu reizi devā mies pastaigā ties un tā ar gidu devā mies apskates ekskursijā pa salu un uz Meteoru, braucienu organizē š ana visaugstā kajā lī menī , gidi vienkā rš i lieliski, profesionā ļ i, burvī gas vietas, es biju ī paš i Meteora (klintis, uz kurā m atrodas pareizticī go klosteri) iespaidu iesaku apmeklē t .
Kas attiecas uz mums, tad viesnī ca mums bija ideā li piemē rota, ņ emot vē rā cenu, ko maksā jā m, man labā k ir tē rē t savu budž etu daž ā dā m ekskursijā m, braucieniem, izmē ģ inā t nacionā lo virtuvi, iegā dā ties suvenī rus mā jā s (kumquat liķ ieris un ievā rī jums, olī veļ ļ a, olī vas, kosmē tika. uz olī vu sviesta, turku garš as, zefī ra, ē dieniem utt. ). Viesnī ca ir ieteicama budž eta ceļ otā jiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu