Atpūta 5+

Rakstīts: 26 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 29 jūnijs — 8 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Pirmie iespaidi par viesnī cu bija daž ā di. Vilš anos sagā dā ja tas, ka reģ istrē š anā s viesnī cā notiek tikai 14:00, mums paskaidroja, ka tā di ir reģ istrē š anā s noteikumi visā s viesnī cā s, bet tomē r, pē c garā ceļ a uz Korfu, gribē jā s uzreiz tikt iekš ā . istabā un atpū sties.
Mē s ieguvā m jauku, ē rtu istabu ar skatu uz jū ru. Istaba nav nekas ī paš s, viss ir tī rs, ļ oti pieticī gs, es teiktu. Mani pā rsteidza arī fakts, ka viesnī cā ir gaisa kondicionē tā js par piemaksu, pareizā k sakot, tas nebija pā rsteidzoš i, jo š ī nav pirmā reize, kad ar to saskaramies, tač u ņ emiet vē rā , ka to var maksā t tikai par visu palikt.
Viesnī cā mū s sagaidī ja mū su viesnī cas gidi, jauki dzī vespriecī gi puiš i. Viktors mums paskaidroja, kā nokļ ū t lī dz jū rai un kā darbojas viesnī ca.

Starp citu, par jū ru tur nav daudz jā brauc, apmē ram 7 minū tes, bet pludmale ir brī niš ķ ī ga, smiltis ar oļ iem, ū dens tī rs, caurspī dī gs, ī paš i no rī ta. Tā kā viesnī cā internets bija maksas pakalpojums, mē s to aktī vi izmantojā m pludmalē , apvienojot biznesu ar prieku, tā teikt! )
Viesnī cā ir neliels peldbaseins, atpū tas vietas (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi), bā rs, kur no 10:00 lī dz 21:30 bez maksas var malkot vietē jos dzē rienus. Ē diens viesnī cā ir viduvē js, ē dienkartē nav daudzveidī bas, bet kopumā bija labi pagatavots, patika tradicionā lie ē dieni un saldumi, bija arī augļ i.
Viktors mums ieteica nesē dē t vienā vietā , bet tomē r iepazī t salu un Grieķ iju nedaudz tuvā k, tā pē c nolē mā m doties apskates tū rē pa salu un meteoriem.
No salas kopskata bijā m vienkā rš i sajū smā , salas brī niš ķ ī gā vē sture, skaisti skati, jautrs ceļ ojums.
Iepirkā mies Paliokastritsijā , ē dā m daž ā dus saldumus un atgriezā mies pilnī bā apmierinā ti ar visu viesnī cā .
Nu nevajag daudz runā t par Meteoru - dabas un vē stures brī numu vienuviet. Skaistums ir tik elpu aizraujoš s.
Kopumā mū su atvaļ inā jums pagā ja labi, pē c peldē š anā s, salas apceļ oš anas un ne tikai atmiņ u pilni atgriezā mies mā jā s.
Korfu atgriezī simies ne reizi vien, bet principā viesnī ca ir paredzē ta labam un galvenais budž etam, jo ​ ​ maksā ja santī mu, salī dzinot ar citiem trī nī š iem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu