Popi Star Hotel 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.610
9.1 Numurs
9.6 apkalpošana
9.6 Tīrība
9.2 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas netālu no tūristu ciemata Gouvia centra un viegli sasniedzama Korfu. Oļu pludmale atrodas 200 metru attālumā no viesnīcas. Lieliska izvēle ekonomiskai atpūtai. Viesnīca uzcelta 1985. gadā, pēdējā renovācija veikta 2008. gadā. Sastāv no galvenās divstāvu ēkas.Vairāk →
аватар phoenixtkd
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sā kumā es atradu tū ri 15 minū tē s. Iepriekš ē jais tū roperators mū s izkrā pa ar tū ri 2 stundas pirms izbraukš anas, izdeguš as vilciena biļ etes, izdeguš as viesnī cu rezervā cijas, klā t bija PCR testi. . . Bija jā rī kojas ā tri. … Tomēr ▾ Sā kumā es atradu tū ri 15 minū tē s. Iepriekš ē jais tū roperators mū s izkrā pa ar tū ri 2 stundas pirms izbraukš anas, izdeguš as vilciena biļ etes, izdeguš as viesnī cu rezervā cijas, klā t bija PCR testi. . . Bija jā rī kojas ā tri. Un varianti, ar kuriem es saskā ros, ir Korfu sala uz 8 dienā m, ar izbraukš anu no mū su pilsē tas. Nopirka nedomā jot. Mū su lidojums tikai 2 stundas, transfē rs no lidostas 15 minū tes un esam Gouvia rajonā , Poppy Star viesnī cā . Iekā rtojā s ļ oti ā tri, standarta istabiņ a otrajā stā vā , bez volā niem. Š ī viesnī ca piedā vā kontinentā lā s brokastis (grauzdiņ i, kruasā ni, smalkmaizī tes, kafija, musli, jogurts, gurķ i, tomā ti un ievā rī jumi).
Ejiet 5 minū tes lī dz pludmalei pa galveno ielu, kur atrodas visā das kafejnī cas, tavernas, suvenī ru veikali utt. Pludmale ir oļ u, no kuras paveras lielisks skats uz kalniem un pretē jo lī č a daļ u. Var apmesties gan uz oļ iem, gan maksā t par sauļ oš anā s krē slu (4.5 eiro no cilvē ka dienā ). Vienota iebraukš ana jū rā , ar maziem bē rniem nav bail. Pludmalē ir katamarā nu, ū dens skrejriteņ u, sapu u. c. nomas pakalpojums. (cenas zī me no 15 eiro stundā ).
Pusdienas un vakariņ as ē dā m tavernā s, zupas (6-8 eiro); ž iroskopi no 2.5 lī dz 10 eiro; makaroni, pica no 6 eiro; b / a dzē rieni no 1.5 eiro, alkohols no 5-6 eiro. Porcijas ir milzī gas, ar katru pasū tot dā vanu no iestā des augļ u, alkohola vai saldumu veidā bē rniem. Ap 700 m attā lumā atrodas lielveikals, cenas saprā tī gas. Ekskursijas, kuras mums piedā vā ja gids, sā kas no 45 eiro, tas mums nederē ja un nolē mā m ī rē t auto. Ī re uz 1 dienu no 35 eiro + benzī ns. Ar degvielas uzpildes staciju mums tas izmaksā ja 65 eiro, un š ī s dienas laikā mē s apceļ ojā m visu salu ar visiem apskates objektiem (Kerkyra, Vecais cietoksnis, Sv. Spiridona templis, Mī lē tā ju kanā ls Sidari, Paleokastritsa, La Grotta pludmale, Eņ ģ eļ u cietoksnis. Braucā m gar krastu 2.5 stundas, no Paleokastritsa uz Gouviu atgriezā mies 12 minū tē s, cauri kalniem. Ceļ i normā li, droš i var teikt labi. . . noteikti ne kā Ukrainā . Jā , tu pa serpentī nu ā tri nevar braukt, bet nevajag. Lai ī rē tu maš ī nu vajag starptautiskā s licences paraugu ir karte, mans vecais paraugs neiederē jā s. Depozī tu no mums neņ ē ma, lai gan tū risti runā ja apmē ram 200-300 eiro depozī ts.
Uz galvenā s ielas atradā m tū risma biroju, strā dā divas meitenes Tī na un Ņ ina (tā pat, bet varu kļ ū dī ties). Tū risma cenas sā kot no 15 eiro. Dienai izvē lē jā mies "Paxos Antipaxos" laivu tū ri. Jauki, bet pē c mū su brauciena ar maš ī nu. . . tā teikt nepā rspē jams.
Jā raksta par autobusiem. Regulā ri autobusi kursē uz Korfu, tie brauc biež i un uz visiem stū riem. Tuvā kā pietura 5 minū tes, biļ etes cena no 0.80 eiro pilsē tā un no 1.5 eiro ap salu.
Mans stā sts ir beidzies. Pā rē jais bija veiksmī gs, es ļ oti mī lu Grieķ iju un grieķ u viesmī lī bu.
Пляж Да Гротта, Палеокастрица Таверна Старая крепость,Керкира. Вход 6 евро взрослый Мышиный остров, проезд на катере 2,5 евро. Тур на Паксос Антипаксос Храм Святого Спиридона Палеокастрица,Крепость Ангелов Палеокастрица
аватар natalka_babaeva
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Ceļ ojums uz Korfu sanā ca nejauš i, pirms tam pat nezinā ju, ka tā da sala ir) Viesnī ca izvē lē ta pē c ekonomiskā kā kritē rija, jo mē s aktī vi atpū š amies un nesē ž am viesnī cā . Pops Star ir 2 * viesnī ca un pilnī bā atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam. … Tomēr ▾ Labdien!
Ceļ ojums uz Korfu sanā ca nejauš i, pirms tam pat nezinā ju, ka tā da sala ir) Viesnī ca izvē lē ta pē c ekonomiskā kā kritē rija, jo mē s aktī vi atpū š amies un nesē ž am viesnī cā .
Pops Star ir 2 * viesnī ca un pilnī bā atbilst tā s zvaigž ņ u vē rtē jumam. Teritorijas gandrī z nav, pagalmā ir baseins un vieta sauļ oš anā s krē sliem. Ģ eogrā fiski viesnī ca atrodas Gouvia reģ ionā - ir tikai nelielas viesnī cas, ļ oti dzī vī gs kū rorts - diskotē kas, veikali, lielveikals. Ļ oti forš i, ka tuvumā ir piestā tne jahtā m un vakaros tur pastaigā jā s.
Par viesnī cu - ne par izsmalcinā tu uzturē š anos viesnī cā , brokastis pieticī gas, vakariņ as ņ ē ma vairā kas reizes - a la carte ē dienkarte. Man ļ oti patika vakariņ as - porcijas lielas, viss paš taisī ts un izmaksas 12 eiro !! !
Atseviš ķ i - viesnī cas personā ls. Brī nums Athanasius reģ istratū rā
Iesakā m aktī viem ceļ otā jiem. Korfu ir fantastiska! ! !
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iepazī š anā s ar viesnī cu notika informatī vajā un reklā mas tū rē pa Grieķ iju. Viesnī ca Popi Star atrodas Gouvia ciematā , 6 km attā lumā no lidostas un Korfu centra. Lī dz jū rai / pludmalei - 200 m Autobusa pietura - 300 m no viesnī cas. … Tomēr ▾ Iepazī š anā s ar viesnī cu notika informatī vajā un reklā mas tū rē pa Grieķ iju.
Viesnī ca Popi Star atrodas Gouvia ciematā , 6 km attā lumā no lidostas un Korfu centra. Lī dz jū rai / pludmalei - 200 m Autobusa pietura - 300 m no viesnī cas.
Viesnī cas teritorija ir maza. Ir ā ra saldū dens baseins. Pludmale ir paš valdī bas, neliela oļ u. Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli - par maksu. Dvieļ u nav.
Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m. Viesnī cā ir 70 numuri: vienvietī gi un divvietī gi numuri, maza izmē ra. Istabā s: kondicionieris (par papildu samaksu 5 €), satelī ttelevī zija (ir krievu kanā ls, nav ukraiņ u), telefons, mini ledusskapis (bez maksas), seifs (bez maksas), vanna / duš a , fē ns, balkons/terase. Wi-Fi vestibilā ir bezmaksas.
Ē dinā š anas plā ns: tikai brokastis vai puspansija. Restorā ns, baseina bā rs, uzkodu bā rs. Brokastis - kontinentā lā bufete, vakariņ as - a la carte (izliktas uz informā cijas dē ļ a). Bē rniem - zī daiņ u pā rtika (pē c pieprasī juma), baroš anas krē sliņ i restorā nā . Bē rnu pieskatī š ana - pē c pieprasī juma (par papildu samaksu).
Pakalpojumi viesnī cā : interneta stū rī tis (par papildu samaksu).
Aktī vā atpū ta un izklaide: galda teniss, galda futbols. Biljards (par papildu samaksu). 1 r / nedē ļ ā - grieķ u vakars.
Iespē jama nakš ņ oš ana pie č etrkā jainajiem draugiem.
Diemž ē l viesu ar kustī bu traucē jumiem uzņ emš anai nav nosacī jumu.
Personī gais iespaids: viss ir diezgan pieticī gs. Tač u, neskatoties uz š ķ ietamo vienkā rš ī bu, 2014. gada 14. maijā jau bija ļ auž u pilns.
Kopsavilkums: joprojā m 4 no 5 iespē jamiem. Drī zā k tas ir ekonomisks risinā jums pilnī gi jauniem vai pilnī gi veciem cilvē kiem. Nez kā pē c man tas š ķ ita garlaicī gi. Varbū t tā vienkā rš i nebija "mū su" diena, lai iepazī tos?
В лобби Бар Ресторан
аватар vadubov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Jū nija vidū atpū tos kopā ar mā su viesnī cā Popi Star. Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! Pati viesnī ca ir maza (tikai divas zvaigznes), bet ļ oti mā jī ga. Brokastu un vakariņ u ē dienkarte nepā rsteidza ar savu daž ā dī bu, tač u ē diens bija garš ī gs un vienmē r svaigs. … Tomēr ▾ Labdien! Jū nija vidū atpū tos kopā ar mā su viesnī cā Popi Star. Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! Pati viesnī ca ir maza (tikai divas zvaigznes), bet ļ oti mā jī ga.
Brokastu un vakariņ u ē dienkarte nepā rsteidza ar savu daž ā dī bu, tač u ē diens bija garš ī gs un vienmē r svaigs. Viesnī cas personā ls bija draudzī gs un gatavs sazinā ties daudzos jautā jumos (par spī ti valodas barjerai! ). Viesnī cu numuri par š ā dā m cenā m un zvaigznē m ir ļ oti personiski, jo ī paš i tā pē c, ka lielā ko daļ u laika pavadī jā m ceļ ojumos, ekskursijā s un pludmalē . Uzkopju godī gi un apzinī gi, pē c grafika.
Viesnī ca atrodas ē rtā vietā - Gouvia ciemata nomalē . Dodieties kā jā m uz veikaliem, kā arī piestā jieties tuvē jā pilsē tā , un tajā paš ā laikā jū s netraucē s nakts trokš ņ i no bā riem un klubiem! Starp citu, lī dz pludmalei nav tā lu - 150 metri, ne vairā k.
Manuprā t, š ī viesnī ca bū tu labs variants tiem, kas labprā tā k gulstas pie baseina ar kokteili rokā s un dodas apskatī t apskates objektus, lai visā krā š ņ umā ieraudzī tu vietu, kur ieradies. Nu, netā lu esoš ā ē rta pludmale ir piemē rota peldē š anas cienī tā jiem.
Priecī gus svē tkus visiem!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель расположен недалеко от центра туристического поселка Гувья и в легкой доступности от г. Корфу. В 200 метрах от отеля находится галечный пляж. Прекрасный выбор для экономичного отдыха. Отель построен в 1985 году, последняя реновация была проведена в 2008 году. Состоит из главного двухэтажного здания.

Atrašanās vieta 6 км от центра города Корфу и аэропорта. Автобусная остановка в 250 м (курсирует автобус до г. Корфу каждые полчаса).
Pludmales apraksts Пляж в 200 м, мелкая галька.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Для гостей сервируют завтрак «шведский стол». Действует бесплатный Wi-Fi. В баре у бассейна подают кофе, напитки и закуски, а в ночном баре можно заказать коктейли и алкогольные напитки.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское питание по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Среди прочих удобств лаундж с библиотекой и настольными играми. В саду установлен стол для настольного тенниса. Сотрудники круглосуточной стойки регистрации, которые говорят на многих языках, предоставят туристическую информацию и помогут арендовать автомобиль и велосипеды.
  • galda teniss  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 70 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Corfu, Greece, Gouvia, 49100, Corfu
Tālruņi: telephone: (+30) 2661091500, (+30) 2661091501,
fax: (+30) 2661091502
Tīmekļa vietne: Popi Star Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.