Perama Hotel 2*– Atsauksmes

8
Novērtējums 7.010
№24 viesnīcas reitingā Korfu
7.5 Numurs
7.6 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.0 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Peramas centrā, tikai 80 metru attālumā no pludmales. Korfu pilsēta atrodas 7,5 km attālumā, un netālu pietur regulāra autobusu pietura. Viesnīca Perama tika atvērta 1979. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар makakaa
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliski iespē ja budž eta brī vdienā m. netā lu no salas galvaspilsē tas Korfu. Maza viesnī ca, ģ imenes tikai 16 numuriņ i, 7 km no Korfu pilsē tas centra. autobusu pietura tieš i blakus viesnī ca. Numuri ir pieticī gi, bet ļ oti ē rti, ir viss nepiecieš amais, un kas ir ļ oti pā rsteidzoš i 2 * viesnī cai - seifs, kondicionieris, Wi-Fi internets bez maksas, ir arī ledusskapis un gludinā mais dē lis, gludekli var paņ emt arī reģ istratū rā bez maksas Brokastis ir tipiskas 2* - olas, smalks grieķ u jogurts, dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi, tē ja un kafija. … Tomēr ▾ Lieliski
iespē ja budž eta brī vdienā m. netā lu no salas galvaspilsē tas Korfu. Maza viesnī ca, ģ imenes tikai 16 numuriņ i,
7 km no Korfu pilsē tas centra. autobusu pietura tieš i blakus
viesnī ca.
Numuri ir pieticī gi, bet ļ oti ē rti, ir viss nepiecieš amais,
un kas ir ļ oti pā rsteidzoš i 2 * viesnī cai - seifs, kondicionieris, Wi-Fi internets bez maksas, ir arī ledusskapis un gludinā mais dē lis, gludekli var paņ emt arī reģ istratū rā bez maksas
Brokastis ir tipiskas 2* - olas, smalks grieķ u jogurts,
dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi, tē ja un kafija.
Lieliska vieta dzī voš anai pie jū ras un tuvu pilsē tai
.
Peldbaseins tuvē jā viesnī cā , 3 minū tes lī dz pludmalei. tieš ā m nedaudz
no kalna.
Pludmale tieš ā m maza.
аватар okorolenko25
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmais, ko pamanī jā m ierodoties, bija gaiss. Sala ir mitra un elpojoš a. Š ā ds klimats mums ļ oti piestā v. Ā tri nokļ uvā m viesnī cā . Pirmā viesnī ca bija mū su. Viesnī ca atrodas nogā zē.8 km attā lumā no salas centra. … Tomēr ▾ Pirmais, ko pamanī jā m ierodoties, bija gaiss. Sala ir mitra un elpojoš a. Š ā ds klimats mums ļ oti piestā v. Ā tri nokļ uvā m viesnī cā . Pirmā viesnī ca bija mū su. Viesnī ca atrodas nogā zē.8 km attā lumā no salas centra. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja saimnieki. Laulā tie Jā nis un Š erele. Ļ oti jauki cilvē ki. Istaba bija pā rsteidzoš i gatava, neskatoties uz mū su agro reģ istrē š anos. Es dabū ju istabu ar skatu uz ceļ u. Tas, protams, apbē dinā ja. Bet Jā nis solī ja mū s pē c 3 dienā m pā rcelt uz citu pusi ar skatu uz jū ru, ko arī izdarī ja.
Istaba pieticī ga, bet tī ra. Ir televizors, ledusskapis un gaisa kondicionē tā js. Sherel katru rī tu gatavo brokastis ikvienam. Jū s jū taties kā pie viņ iem ciemos. Viss ir ļ oti mā jī gs. Piekļ uve jū rai caur blakus esoš ā s viesnī cas Oasis teritoriju. Ir izvē le doties uz aprī kotu pludmali ar sauļ oš anā s krē sliem (2 eiro) un bā ru vai uz mež onī gu.
Mež onī gā pludmalē , ē rtā ka ieeja jū rā , ir smiltis. Jū ra ir ļ oti tī ra. Ir prieks tajā peldē ties. Pat viesnī cā Oasis reģ istratū rā tirgo autobusa biļ etes (1.7 eiro) un š oferim jau ir 2.3. 6. autobuss kursē diezgan biež i darba dienā s. Ar zaļ o autobusu braucā m arī uz Mesongi ciemu. Ir daudz daž ā du veikalu, tavernu un jauka oļ u pludmale.
Netā lu no viesnī cas ir lidosta, tā pē c mē s biež i sē dē jā m uz savas istabas balkona ar glā zi grieķ u vī na un skatī jā mies, kā lidmaš ī nas nolaiž as. Noī rē jā m maš ī nu uz divā m dienā m un devā mies apskatī t salas ziemeļ us. Es gribē tu teikt, ka slavinā tais Mī lē tā ju kanā ls mū s nepā rsteidza, bet Paleokostritsa ir pretē js. Apbrī nojami skaista vieta. Es arī ļ oti iesaku jums doties uz Afionas, Peroulades un Pelekas.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu! Paldies visiem, kas piedalī jā s š ajā !
аватар Aleksandr393313
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Grieķ ijā esam atpū tuš ies jau 7 reizes, daž ā dā s vietā s kontinentā un uz daudzā m salā m. Tā pē c ž ē l, ka Korfu neattaisnoja cerī bas. Es vispā r neiesaku Korfu atpū tai, nu, izņ emot, ja var atļ auties 5* tū ri, un tad ir jā bū t ļ oti uzmanī gam ar vietas izvē li. … Tomēr ▾ Grieķ ijā esam atpū tuš ies jau 7 reizes, daž ā dā s vietā s kontinentā un uz daudzā m salā m. Tā pē c ž ē l, ka Korfu neattaisnoja cerī bas.
Es vispā r neiesaku Korfu atpū tai, nu, izņ emot, ja var atļ auties 5* tū ri, un tad ir jā bū t ļ oti uzmanī gam ar vietas izvē li.
Jū s nonā kat brī niš ķ ī gā salā , ko apskalo 2 jū ras, un izrā dā s, ka atkritumi uz salas netiek izvesti nedē ļ ā m ilgi. Milzī gas atkritumu kaudzes ir visur, mazos ciematos, uz kalnu ceļ iem, galvaspilsē tas Kerkyras ielā s. Vasara, smarž as, +32!
Vē l viena "skaista" iezī me. Uz salas ne visur ir centralizē ta kanalizā cijas sistē ma, vai arī daudzas viesnī cas tai vienkā rš i nav pieslē gtas. Problē ma tiek atrisinā ta vienkā rš i - no katras viesnī cas un tikai mā jā m jū rā kanalizā cija ir ielikta tieš i pludmalē .
Kanalizā cijas smirdē š ana pludmalē ir izplatī ta parā dī ba.
Precī zā k, Peramas viesnī cas pludmalē ir divas caurules no divā m viesnī cā m. Smaka nā k pat lī dz viesnī cas logiem - vairā k kā.100m. Mū s izglā ba tikai auto noma, katru dienu braucā m uz citā m pludmalē m.
Starp citu, pie viesnī cas nav autostā vvietas, neskatoties uz to, ka Booking norā da par stā vvietu pieejamī bu. Uz viesnī cas ī paš nieka lū gumu vienoties par autostā vvietu ar blakus esoš o Oasis viesnī cu, kur bija brī vas vietas, viņ i saņ ē ma atbildi: " meklē t autostā vvietu uz ceļ a. "
Vispā r Korfu un Peramas viesnī ca nav tā s vietas, kur gribē tos atgriezties.
аватар submarine35
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lai kā gribē tos atkal vasaru un drī z arī Jauno gadu. Š ī gada augusta beigā s biju Grieķ ijā , bet nevarē ju atrast laiku, lai apsē stos un uzrakstī tu atsauksmi. Es nedomā ju, ka tā ir problē ma. Daudzi joprojā m meklē viesnī cu savā m brī vdienā m ziemā , tā pē c ceru, ka varē š u palī dzē t. … Tomēr ▾ Lai kā gribē tos atkal vasaru un drī z arī Jauno gadu. Š ī gada augusta beigā s biju Grieķ ijā , bet nevarē ju atrast laiku, lai apsē stos un uzrakstī tu atsauksmi. Es nedomā ju, ka tā ir problē ma. Daudzi joprojā m meklē viesnī cu savā m brī vdienā m ziemā , tā pē c ceru, ka varē š u palī dzē t.
No lidostas lī dz viesnī cai ir nepiecieš amas tieš i 10 minū tes. es pamanī ju. Tā tad, ja esat kopā ar maziem bē rniem vai vienkā rš i nepatī k garš ceļ ojums, tad š ī viesnī ca noteikti ir paredzē ta jums. Tur tev nebū s laika nā kt pie prā ta, jo tu jau sē dē si istabā . Nu, protams, ja jums ir lidojums pē cpusdienā . Pirms pusdienā m, kā likums, viņ i neapdzī vo. Lai gan mums paveicā s. Redzams, ka sē dvietas bija brī vas un jau 12:00 izkravā jā m somas. Netā lu no viesnī cas ir veikals. Iesaku iegā dā ties č ī bas peldē š anai. Jū rā ir jū ras ež i. Nepatī kami, protams, bet ne letā li. Un skaisti, starp citu. Viņ u ū dens ir krā sains. Kas attiecas uz pā rtiku, tad viss ir diezgan vienmuļ š , bet ē dams. Brokastojā m viesnī cā . Parasti tas bija olu kultenis, olu kultenis, desa, siers, maize, ievā rī jums. Vispā r tā ds standarts noteikts atvaļ inā jumā . Bet putras nekā das. Un nē , es tā nedomā ju. Ļ oti jauks pā ris – viesnī cas saimnieki. Vienmē r smaida un cenš as palī dzē t. Katru dienu jautā , kā mums klā jas un vai viss ir kā rtī bā . Vispā r ļ oti jauki cilvē ki, bet runā tikai angliski. Lai gan ir meitene - mū su viesnī cas gids. Viņ a runā krieviski. Ja jū s nezinā t angļ u valodu, varat jautā t viņ ai. Liels pluss ir tas, ka internets ir bezmaksas. Labi ķ eras. Viesnī ca ir maza. Acī mredzot tā pē c. Ī paš u piezī mju nav. Tiesa, mū su istaba nebija ī paš i jauna. Es redzē ju kaimiņ us jaunā kus. Bet tā nav problē ma. Galvenais, lai ir tī rs un mē beles ir normā las. Un tā pē c atvaļ inā jumā es nepievē rš u uzmanī bu sī kumiem. Jā , pavisam aizmirsu, sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas. Tie maksā.2 eiro. Nu, tas ir tā , pē kš ņ i jums to vajag.
аватар zakolskij.serega
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā no 18. lī dz 28. augustam. Viesnī ca ir laba. Noteikti savas naudas vē rts. Domā ja, ka bū s sliktā k. Es godī gi atzī stos. Ir daž ā das atsauksmes, bet es vairā k lasu vidē jos. Tas ir, ne labi, ne slikti. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu palikā m š ajā viesnī cā no 18. lī dz 28. augustam. Viesnī ca ir laba. Noteikti savas naudas vē rts. Domā ja, ka bū s sliktā k. Es godī gi atzī stos. Ir daž ā das atsauksmes, bet es vairā k lasu vidē jos. Tas ir, ne labi, ne slikti. Domā ju, ja ir vidē jais vē rtē jums, tad vē rtē jums ir objektī vā ks. Katram ir savs priekš stats par kvalitatī vā m brī vdienā m. Kopumā , lai nokļ ū tu viesnī cā no lidostas, tas aizņ em apmē ram 15 minū tes. Transfē ru pie tū roperatora nerezervē jā m, tā pē c nokļ uvā m paš i - ar taksi. Tas maksā.20 eiro. No plusiem pirmajā vietā nosaukš u š o tuvumu pilsē tai. Brauciens lī dz salas galvaspilsē tai - Korfu pilsē tai aizņ em apmē ram 20 minū tes. Tas ir iespē jams ar autobusu. Biļ etes tiek pā rdotas tuvē jā viesnī cā Oasis. Viena biļ ete maksā.1, 5 eiro. Es domā ju, ka tas ir tikai santī ms. Bet ir ko redzē t un kur pastaigā ties. Mē s pat noī rē jā m jahtu no vietē jā s jahtu ostas. Runā jot par pludmali, tā nav tā lu, bet, atkal, nevis pati Perama viesnī ca, bet blakus esoš ā Oasis. Sauļ oš anā s krē sli maksā.2 eiro. Viņ i barojas normā li. Bet, ņ emot vē rā , ka mums bija tikai brokastis, es nevaru pilnī bā novē rtē t virtuvi. Normā las brokastis: olas, desa, siers, kafija, tē ja utt. Jū s varat ē st, bet negaidiet frills. Pati viesnī ca ir maza, teritorijas gandrī z nav, bet tas netraucē , ja pastā vī gi kaut kur ceļ o vai vienkā rš i ej pastaigā ties. Recepcijā strā dā paš i saimnieki, bet krieviski nerunā , bet angliski labi. Ja jū s nezinā t valodu, varat sazinā ties ar viesnī cas gidu - Elenu. Viņ a palī dzē s. Jā , principā ļ oti palī dz arī starptautiskā zī mju valoda. Saimnieki ļ oti laipni. Es domā ju, ka esmu pateicis visu. Tomē r internets labi uztver. Tas arī ir pluss. Es ceru, ka tas kaut kā dā veidā palī dzē ja.
аватар gluhih-irina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien visiem jeb "calispera! ", kā saka Grieķ ijā ! Mē s ar meitu Peramas viesnī cā atpū š amies otro reizi. Mums te ļ oti patī k, viesnī ca vienkā rš a un nav ī paš i dā rga. Mē s maksā jā m par brokastī m un vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Labdien visiem jeb "calispera! ", kā saka Grieķ ijā !
Mē s ar meitu Peramas viesnī cā atpū š amies otro reizi. Mums te ļ oti patī k, viesnī ca vienkā rš a un nav ī paš i dā rga. Mē s maksā jā m par brokastī m un vakariņ ā m. No rī ta ē dam savā viesnī cā , bet vakariņ ā s dodamies uz kaimiņ u viesnī cu Oasis. Caur š o viesnī cu varam arī doties uz pludmali, izmantot baseinu un vakarā atnā kt uz animā ciju. Netā lu no viesnī cas Oasis atrodas arī tirgus un autobusu pietura. Tirgū nopirkā m gumijas č ī bas, bet tā kā te cenas ir augstas, tad lī dz benzī ntankam (20 min) ejam pilsē tas virzienā pē c augļ iem un ū dens, un tur nopē rkam visu nepiecieš amo lielā kā tirgū . Viesnī ca atrodas netā lu no lidostas un ļ oti biež i varam redzē t lidmaš ī nas, kas lido garā m, tas ir pā rsteidzoš i!!! !
Reģ istratū rā strā dā laulā tie, kuri ir viesnī cas ī paš nieki. Ļ oti jauki un draudzī gi cilvē ki. Netā lu no viesnī cas atrodas arī Alkinos krogs, garš ī gi un daudzveidī gi ē dieni, draudzī gs personā ls un ē dienkarte krievu valodā mū s atkal un atkal piesaista. Atvaļ inā jums drī z beigsies, bet prom nemaz negribas. Nav brī nums, ka Korfu sauc par mū ž ī gā s atgrieš anā s salu!
аватар smirnova.ksenia
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viņ ai bija jā lido atvaļ inā jumā kopā ar draugu, tač u ģ imenes apstā kļ u dē ļ viņ ai nā cā s lidot vienai. Sā kumā tā nebija pati par sevi, bet atvaļ inā juma beigā s biju apmierinā ta. Biju Korfu jū nija beigā s, jū ra iesila, paspē ju iedegties. … Tomēr ▾ Viņ ai bija jā lido atvaļ inā jumā kopā ar draugu, tač u ģ imenes apstā kļ u dē ļ viņ ai nā cā s lidot vienai. Sā kumā tā nebija pati par sevi, bet atvaļ inā juma beigā s biju apmierinā ta. Biju Korfu jū nija beigā s, jū ra iesila, paspē ju iedegties. Peramas viesnī ca ir maza, cik saprotu, saimnieki tur strā dā gan recepcijā , gan bā rā . Numuri tiek uzkopti katru dienu, un veļ a tiek mainī ta trī s reizes nedē ļ ā . Seifs ir bez maksas, bet reģ istratū rā istabā s ir krievu kanā ls, kā arī gaisa kondicionē tā js. Viesnī cā ir tikai brokastis, vakariņ ot devos uz OASIS. Kafija, tē ja, sula, kruasā ni, pā rslas, ievā rī jumi - tā das vieglas eiropeiskas brokastis. Pludmale atrodas arī pirmā s krasta lī nijas oā zē , sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Pludmalē no 10:00 lī dz 17:00 darbojā s bā rs, kurā var pasū tī t arī pilnas vakariņ as - zivis, gaļ a, tas viss ir. Netā lu no viesnī cas 100 metru attā lumā ir taksofons, sazvanī t radus nav problē ma. Viesnī cā , protams, ir bezmaksas wi-fi, bet es jau esmu vecmā miņ a un tā lu no interneta. Viesnī ca klusa, mierī ga, ē rta, saimnieki vienmē r satiekas, smaida, kopumā mā jī gi laba atmosfē ra.
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju. 2. Neliela pilsē tas viesnī ca, kas atrodas Peramas ciemā , 9 km no Korfu centra (tuvumā autobusu pietura, braukš anas maksa 1.5 €, taksis - 20-25 € vienā virzienā ). … Tomēr ▾ 1. Iepazī š anā s ar viesnī cu notika reklā mas un informatī vā s tū res laikā pa Grieķ iju.
2. Neliela pilsē tas viesnī ca, kas atrodas Peramas ciemā , 9 km no Korfu centra (tuvumā autobusu pietura, braukš anas maksa 1.5 €, taksis - 20-25 € vienā virzienā ).
3. Viesnī cā kopā ir 16 divvietī gi numuriņ i (ar skatu uz jū ru vai ciematu). Istabā s: kondicionieris, TV, bezmaksas Wi-Fi. Seifs reģ istratū rā (bez maksas).
4. Ē dinā š anas plā ns: tikai brokastis. "Uztura" infrastruktū ru pā rstā v brokastu telpa un bā rs.
6. Pludmale: smilš u un oļ u, pieder blakus viesnī cai "Oasis Corfu Hotel 3 *". Lietussargi + sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Viesnī cai nav sava baseina, jū s varat izmantot Oasis Corfu Hotel 3 * baseinu bez maksas.
7. Jums bū s arī jā apmeklē rotaļ u laukums viesnī cā Oasis Corfu Hotel 3 *. Viesnī cas robež ojas viena ar otru.
8. Mī nusu var uzskatī t par kopī gu trī s viesnī cā m un nelielai pludmalei, lī dz kurai jā kā pj lejā (un attiecī gi jā kā pj atpakaļ ) pa diezgan stā vu taku.
Personī gais iespaids: ī paš nieki ir patī kams gados vecs pā ris. Varbū t tā pē c man š ī viesnī ca asociē jas ar ceļ ojumu "pie vecmā miņ as" (nu, tas ir tā , ja man bū tu vecmā miņ a Grieķ ijā , un es atbrauktu pie viņ as tur atvaļ inā jumā vai atvaļ inā jumā ). Viņ š patieš ā m ir ļ oti pazemī gs. Es neesmu snobs, man vairā k simpatizē.2* nekā.4*. Bet tie ir patieš ā m vienkā rš i un godī gi 2 *.
Kopsavilkums: 3 piecu ballu skalā . Vairā k kā budž eta brī vdienas.
В номере, 1 В номере, 2 Вид с балкона


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель расположен в центре Перамы, всего в 80 метрах от пляжа. Город Корфу находится в 7,5 км, а неподалеку останавливается регулярный автобус. Отель Hotel Perama открыли в 1979 году. Подойдет для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta 7,5 км от г. Корфу. 3,5 км от г. Беницес. 2,5 км от дворца Ахиллеон.
Pludmales apraksts Пляж в 80 м, понтон присыпанный песком, вход в море — галечный.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Завтрак сервируется в обеденном зале. Напитки и легкие блюда можно заказать в баре. Бары и рестораны находятся в 2 минутах ходьбы от отеля Perama.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская площадка в соседнем отеле Oasis.
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В отеле есть небольшая библиотека. В зонах общественного пользования отеля предоставляется бесплатный беспроводной доступ в Интернет. Гости могут посещать бассейн, расположенный по соседству.
Telpu apraksts

Всего в отеле 16 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese National Rd. Leykimmis, Perama, Corfu 49084
Tālruņi: Tel: +30 26610 33167,
Fax: +30 26610 40880
Tīmekļa vietne: Perama Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.