Super viesnīca

Rakstīts: 12 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 23 — 30 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Pirmais, ko pamanī jā m ierodoties, bija gaiss. Sala ir mitra un elpojoš a. Š ā ds klimats mums ļ oti piestā v. Ā tri nokļ uvā m viesnī cā . Pirmā viesnī ca bija mū su. Viesnī ca atrodas nogā zē.8 km attā lumā no salas centra. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja saimnieki. Laulā tie Jā nis un Š erele. Ļ oti jauki cilvē ki. Istaba bija pā rsteidzoš i gatava, neskatoties uz mū su agro reģ istrē š anos. Es dabū ju istabu ar skatu uz ceļ u. Tas, protams, apbē dinā ja. Bet Jā nis solī ja mū s pē c 3 dienā m pā rcelt uz citu pusi ar skatu uz jū ru, ko arī izdarī ja.
Istaba pieticī ga, bet tī ra. Ir televizors, ledusskapis un gaisa kondicionē tā js. Sherel katru rī tu gatavo brokastis ikvienam. Jū s jū taties kā pie viņ iem ciemos. Viss ir ļ oti mā jī gs. Piekļ uve jū rai caur blakus esoš ā s viesnī cas Oasis teritoriju. Ir izvē le doties uz aprī kotu pludmali ar sauļ oš anā s krē sliem (2 eiro) un bā ru vai uz mež onī gu.
Mež onī gā pludmalē , ē rtā ka ieeja jū rā , ir smiltis. Jū ra ir ļ oti tī ra. Ir prieks tajā peldē ties. Pat viesnī cā Oasis reģ istratū rā tirgo autobusa biļ etes (1.7 eiro) un š oferim jau ir 2.3. 6. autobuss kursē diezgan biež i darba dienā s. Ar zaļ o autobusu braucā m arī uz Mesongi ciemu. Ir daudz daž ā du veikalu, tavernu un jauka oļ u pludmale.

Netā lu no viesnī cas ir lidosta, tā pē c mē s biež i sē dē jā m uz savas istabas balkona ar glā zi grieķ u vī na un skatī jā mies, kā lidmaš ī nas nolaiž as. Noī rē jā m maš ī nu uz divā m dienā m un devā mies apskatī t salas ziemeļ us. Es gribē tu teikt, ka slavinā tais Mī lē tā ju kanā ls mū s nepā rsteidza, bet Paleokostritsa ir pretē js. Apbrī nojami skaista vieta. Es arī ļ oti iesaku jums doties uz Afionas, Peroulades un Pelekas.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar atvaļ inā jumu! Paldies visiem, kas piedalī jā s š ajā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu