Mājīga viesnīca ar lielisku atrašanās vietu, labākā Gouvia

Rakstīts: 6 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 27 septembris — 4 oktobris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Palikā m otro reizi un plā noju arī turpmā k.
Viesnī cu saimnieko pats saimnieks, tā dē ļ reģ istratū rā ir gatavi tikties pusceļ ā ikdienas lietā s (agrā reģ istrē š anā s - kad ir numuriņ i, gludeklis, kaut ko ieteikt) - ļ oti viesmī lī gi.
Blakus lieliska pludmale - lī cis, ar skatu, oļ i (sauļ oš anā s krē sli 3 eiro).
Lielisks restorā ns ar skatu uz jū ru un ragu - vidē jā s cenas, lielas porcijas, lieliska apkalpoš ana (salā ti - 7+, mī dijas - 10, grilē ts astoņ kā jis - 14 eiro)
Brokastis un numuriņ i normā li.

Lieliska atraš anā s vieta - netā lu no kū rorta ielas ar visu nepiecieš amo (tavernas, bā ri, veikali, auto noma, ekskursijas) autobusu pieturas ielas galā - piemē ram, kopā var nokļ ū t Paleokastritsa par 3.60 eiro un 20 minū tē m, ir ceļ š uz salas galvaspilsē tu (6 km) un visā m galvenajā m apskates vietā m. (maš ī nu neņ ē mā m - izmantojā m autobusus un taksometrus).
Es tiku galā ar daž iem angļ u vā rdiem un pā ris grieķ u (sveiki, paldies), bet viena no meitenē m reģ istratū rā runā arī krieviski.
Kontingents - holandieš i, franč i, itā ļ i, krievi, vā cieš i - pa druskai visi, pā rsvarā gados vecā ki cilvē ki, viss kluss un kulturā ls.
Tiem, kas vē las apskatī t salu un izjust tā s specifiku, iesaku ē st tavernā s.
Lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар