Brīnišķīga viesnīca

Rakstīts: 27 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 27 jūlijā — 7 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Korfu, un š oreiz atvaļ inā jumam izvē lē jā mies viesnī cu Magna Graecia. Tā atrodas ciematā Dasya, kas ir 15 minū š u brauciena attā lumā no pilsē tas centra. Mums patika pilnī gi viss.
Numurs ir skaists, skats uz kalniem ir elpu aizraujoš s. Istaba mums š ķ ita ļ oti plaš a, aprī kota ar visu nepiecieš amo aprī kojumu. Santehnika labā stā voklī , arī par tī rī š anu sū dzī bu nav. Viesnī cas teritorija liela, vairā kas ē kas, rotaļ u laukums, vingroš anas un jogas zona, 2 peldbaseini, viens ar bē rnu nodaļ u. Ē dieni, viens vā rds viss iekļ auts, kas nozī mē milzī gu daž ā du ē dienu izvē li.
Priecā jos, ka ir nacionā lie grieķ u ē dieni, ē dieni veģ etā rieš iem un, galvenais, pusdienā s un vakariņ ā s var ē st zupu, tas ir svarī gi tiem, kas atpū š as kopā ar bē rniem. Papildus ē dienu daudzveidī bai var atzī mē t arī to pagatavoš anas kvalitā ti, 10 atvaļ inā juma dienas mums nemaz nebija apnicis viesnī cu ē diens.

Animā cija lieliska, bē rni bija aizņ emti un priecī gi no rī ta lī dz vakaram.
Pieauguš ie var pavadī t vakaru, klausoties dzī vo mū ziku vai baudot dejas. Varē jā m arī paspē t uz grieķ u nacionā lā s kultū ras vakaru ar tē rpiem un dejā m, diskotē kā m un konkursu Mis un Mr Magna.
Lī dz jū rai bū s jā iet kā jā m, bet ne tā lu, metri 200. Pludmale ir smilš aina un oļ aina, ieeja diezgan ē rta, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli nā k par atseviš ķ u samaksu, tā pē c esiet tam gatavi.
Ar viesnī cas gides Jekaterinas palī dzī bu uzzinā jā m, kā nokļ ū t pilsē tā , veicā m vairā kas ekskursijas, kuru vidū iesakā m noteikti apmeklē t Korfu pilsē tas apskates tū ri. Nolikā m viesnī cai 5+!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu