Loutrouvia Hotel 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 8.010
№10 viesnīcas reitingā Korfu
7.9 Numurs
8.1 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.0 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca Loutrouvia atrodas dažu metru attālumā no Benitses pludmales. Neliela ekonomiska viesnīca garas pludmales krastā. Lielisks skats uz jūru un zaļajiem kalniem, stila vienkāršība, a la carte restorāns, bārs, labs serviss.Vairāk →
аватар murashkina82
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pavisam nesen es atpū tos skaistajā Kerkyras salā . Š o vietu izvē lē jos nejauš i, mans galvenais mē rķ is bija nokļ ū t Sv. Spiridonā un godinā t relikvijas. Apceļ oju gandrī z visas Grieķ ijas svē tvietas, bet Korfu nokļ uvu tikai š ogad. … Tomēr ▾ Pavisam nesen es atpū tos skaistajā Kerkyras salā . Š o vietu izvē lē jos nejauš i, mans galvenais mē rķ is bija nokļ ū t Sv. Spiridonā un godinā t relikvijas. Apceļ oju gandrī z visas Grieķ ijas svē tvietas, bet Korfu nokļ uvu tikai š ogad.
Ierodoties viesnī cā , mani sagaidī ja viesnī cas gids. reģ istrā cijā lika pagaidī t lī dz 12, viesnī cas gids piedā vā ja aprunā ties. Viņ i man stā stī ja par salu, par Benitses ciemu, par Korfu pilsē tu, par visā diem ceļ ojumiem. Nopirku svē tceļ ojumu uz dienvidu un ziemeļ u klosteriem, treš o reizi nolē mu doties uz meteoriem un nopirku ceļ ojumu uz paxos-antipaxos, man ļ oti patī k jū ra. Dā vanā man uzdā vinā ja svē tceļ ojumu tū ri pa pilsē tu, ļ oti priecā jos par š ā du bonusu.
Nu, kas attiecas uz viesnī cu, tad priekš.2 zvaigznē m viss ir ļ oti pieklā jī gi. Viesnī ca ir ļ oti tī ra, numuriņ i tika tī rī ti katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti ik pē c 2 dienā m, gultas veļ a tiek mainī ta 4. dienā .
Istabā ir viss nepiecieš amais: gulta, naktsgaldiņ i, krē sls, televizors, ledusskapis, skapis, spogulis, duš a. Kā arī istabā m ir balkoni, mana istaba bija ar skatu uz kalniem, jo. Numuri ar skatu uz jū ru ir trokš ņ aini automaš ī nu dē ļ .
Pludmale burtiski pā ris metrus pā ri ceļ am, smiltis ar oļ iem, tī ra un kopta, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pieejami tikai par piemaksu.
Brokastis ir parastas: siers, desa, maize, olas, ievā rī jums, medus, pankū kas, pā rslas, putras, piens, tē ja, kafija, sulas, vispā r vienmē r var paē st sā tī gas brokastis.
Treš dienā s viesnī cā notika grieķ u vakari, dejas tautastē rpos, grieķ u mū zika, bija ļ oti jautri un interesanti.
Ar atpū tu biju apmierinā ta, nā kamgad domā ju te atgriezties vē lreiz.
аватар frunze.lena
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu Korfu salā jū nijā . Pirmo reizi tur devā mies ar draugu, meklē jot ko vienkā rš u un salī dzinoš i lē tu. Izvē le krita uz viesnī cas loutrouvia, cena vienkā rš i iepriecinā ja, kā jau viesnī ca visu brī vdienu laiku. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par atpū tu Korfu salā jū nijā . Pirmo reizi tur devā mies ar draugu, meklē jot ko vienkā rš u un salī dzinoš i lē tu. Izvē le krita uz viesnī cas loutrouvia, cena vienkā rš i iepriecinā ja, kā jau viesnī ca visu brī vdienu laiku.
Maza un mā jī ga viesnī ca, kū rortciema Benitses centrā un pā ri ceļ am pludmale, super. Pludmale laba, gara, smilš aina ar maziem oļ iem, tī ra, jū ra silta, peldē š anā s ar prieku, lietussargi un sauļ oš anā s krē sli par papildus samaksu. Pludmalē ir daž ā di sporta veidi, arī par naudu.
Tā kā mums bija iekļ autas tikai brokastis, devā mies uz krodziņ iem, kuru ciematā ir daudz katrai gaumei un budž etam. Un jū s varat izmē ģ inā t svaigas jū ras veltes, gaļ u un tradicionā los grieķ u ē dienus. Ja ir slinkums iet, tad var vakariņ ot restorā nā pie viesnī cas, pā ris reizes tā darī ja, cenas normā las.
Brokastis viesnī cā ir garš ī gas, sā tī gas un daudzveidī gas, par to nav sū dzī bu.
Bezmaksas internets viesnī cā darbojā s labi. Atsaucī gs un uzmanī gs personā ls, un vispā r grieķ i ir ļ oti viesmī lī gi cilvē ki, kaut arī nedaudz trokš ņ aini komunikā cijā .
Istaba ir vienkā rš a, bet mā jī ga, viss nepiecieš amais ir, balkons ir mē belē ts, mums tikko bija istaba ar skatu uz jū ru, biež i vakaros sē dē jā m pļ ā pā jot, skanot jū ras sē rfam.
Tā kā Korfu bijā m pirmo reizi, devā mies apskates ekskursijā pa salu, bijā m apmierinā ti, jo ekskursija palī dzē ja pilnī bā iepazī t salu, iegā dā jā mies suvenī rus: magnē tus, ievā rī jumu un kumkvatu dzē rienu, garš vielas.
Paldies par svē tku organizē š anu, tie bija vienkā rš i lieliski.
аватар petrsemenov_87
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki ceļ ojumu mī ļ otā ji. Mē s ar sievu apceļ ojā m visu Grieķ iju tā lu un plaš i, š oreiz nolē mā m nokļ ū t Korfu. Mē s vienmē r izvē lamies budž eta kategorijas viesnī cas, jo neredzam iemeslu pā rmaksā t, vienalga, lielā ko daļ u laika pavadā m ā rpus viesnī cas. … Tomēr ▾ Sveiki ceļ ojumu mī ļ otā ji. Mē s ar sievu apceļ ojā m visu Grieķ iju tā lu un plaš i, š oreiz nolē mā m nokļ ū t Korfu. Mē s vienmē r izvē lamies budž eta kategorijas viesnī cas, jo neredzam iemeslu pā rmaksā t, vienalga, lielā ko daļ u laika pavadā m ā rpus viesnī cas.
Mē s izvē lē jā mies nelielu ekonomisku viesnī cu Lutruvya. Atrodas paš ā Benitses centrā , viss lieliski, istabiņ a plaš a, liela gulta, kondicionieris, TV, ledusskapis. Neliels mī nuss ir tas, ka reģ istratū rā jā lū dz gludeklis un fē ns, bet tie ir sī kumi.
Pā rtikai mē s ē dā m tikai brokastis, ļ oti apmierinoš as. Pusdienas un vakariņ as ē dā m tavernā s.
Pā ri ceļ am no viesnī cas ir oļ u pludmale, ū dens brī niš ķ ī gs, dzidrs, jū ra tī ra, nav ne ež u, ne aļ ģ u.
Tikš anā s reizē ar atseviš ķ u gidu orientē jā mies gan pa viesnī cu, gan apkā rtni kopumā , gan ekskursijā s. Vienmē r dodamies ekskursijā s, pē c tam ī rē jam auto un paš i braucam uz vietā m, kas mums patika visvairā k. No gida nopirkā m apskates ekskursiju pa salu, pilsē tu un Meteoru. Man viss ļ oti patika, pē c gida stā sta uzreiz rodas kopskats par salu. Pē c tam noī rē jā m maš ī nu un paš i devā mies uz Paleokastricu un Sidari. Un vē l noī rē jā m motorlaivu uz visu dienu, bija nereā li forš i, vienkā rš i š iki, apceļ ojā m salas ziemeļ austrumu daļ u, tā ds skaistums. Kopumā ar atpū tu un sniegto servisu bijā m ļ oti apmierinā ti.
аватар Dorfy
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Jū nija sā kumā atpū tā mies ar ģ imeni viesnī cā Lutruvia, un gribu teikt, ka cena atbilst kvalitā tei, neskatoties uz daž iem citu atpū tnieku viedokļ iem. Parasta 2* viesnī ca. Vienī gais mī nuss ir tas, ka nav interneta, un reģ istratū rā jā prasa televizori. … Tomēr ▾ Jū nija sā kumā atpū tā mies ar ģ imeni viesnī cā Lutruvia, un gribu teikt, ka cena atbilst kvalitā tei, neskatoties uz daž iem citu atpū tnieku viedokļ iem. Parasta 2* viesnī ca. Vienī gais mī nuss ir tas, ka nav interneta, un reģ istratū rā jā prasa televizori. Istabas tika tī rī tas katru dienu. Brokastis ir parastas. Tiem, kas ierodas atpū sties pie jū ras, viss ir ideā li. Mē s tikai gulē jā m istabā ))). Gandrī z katra diena mums bija paredzē ta, un mē s centā mies apmeklē t pē c iespē jas vairā k vietas uz salas, jo mē s neatgriež amies vairā k nekā vienu reizi vienā un tajā paš ā vietā ))
Viesnī cas plusi ir tuvums pludmalei un ciematam, kur tā atrodas. Tie. Jū su rī cī bā ir veikali, bā ri un krodziņ i. Starp citu, ja iespē jams, ņ emiet istabu ar skatu uz jū ru. Skati no rī ta ir pā rsteidzoš i. Stā sts ir vienkā rš s. Nu, saulrieti, protams!
Atseviš ķ a gide Natā lija ļ oti ieteica apmeklē t Meteoru, sakot, ka š o vietu atcerē simies uz visiem laikiem. Un es tieš ā m vē los viņ ai par to pateikties. Meteora ir patiesi pā rsteidzoš a vieta, kuru vajadzē tu apmeklē t ikvienam. Es nekad agrā k nebiju jutis tā du ž ē lastī bu. Ieradā mies noguruš i, bet ļ oti apmierinā ti. Gide Irina bija lieliska biedre, pa ceļ am viņ a pastā stī ja par Grieķ ijas vē sturi, Korfu vē sturi un, protams, par Meteoru. Tā pē c 2.5 stundas autobusā pagā ja gandrī z nemanot, paldies viņ ai par to.
Protams, apmeklē jā m arī ekskursiju pa salu. Mums ļ oti patika Achilleion, un es biju tikai sajū smā par Paleokastritsa. Apmeklē jā m arī rū pnī cu, kur raž o saldumus un kumkvatu liķ ierus, un, godī gi sakot, vī ni man patika vairā k nekā liķ ieri. Noteikti nogarš ojiet tur Retsina vī nu, tas ir ļ oti specifisks, bet garš ī gs.
Bija arī jū ras braucieni. Mē s izvē lē jā mies Paxos-Antipaxos kruī zu. Tur bija ļ oti skaisti, fotogrā fijas sanā ca ļ oti forš as. Jū ra ir neticami zila. Gaios ir pā rsteidzoš a pilsē ta.
Jū rā mē s daudz smē ķ ē jā m, neskatoties uz to, ka joprojā m bija auksts. Jū ra ir ļ oti tī ra un viļ ņ u praktiski nebija. Laiks visu laiku bija ļ oti labs, tā pē c mums bija daudz peldē š anā s un sauļ oš anā s.
Atpū tas nedē ļ a nav pagā jusi, bet paskrē jusi vē ja spā rniem.
Ja plā nojat apmeklē t daudzas svē tceļ ojumu vietas, tad noteikti izvē lieties Korfu salu.
аватар kukolnik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s dzī vojā m viesnī cā no 2015. gada 6. lī dz 10. jū lijam. Cerī bas ir pilnī bā attaisnojuš ā s. Bijā m gatavi "divu zvaigž ņ u" dienestam. Tomē r viņ i bija patī kami pā rsteigti. Administrā cija uzreiz devā s mums pretī , kad mē s "apjukā m" un lū dzā m istabu ar skatu uz kalniem, nevis uz jū ru (lasiet provizoriskā s atsauksmes). … Tomēr ▾ Mē s dzī vojā m viesnī cā no 2015. gada 6. lī dz 10. jū lijam. Cerī bas ir pilnī bā attaisnojuš ā s. Bijā m gatavi "divu zvaigž ņ u" dienestam. Tomē r viņ i bija patī kami pā rsteigti. Administrā cija uzreiz devā s mums pretī , kad mē s "apjukā m" un lū dzā m istabu ar skatu uz kalniem, nevis uz jū ru (lasiet provizoriskā s atsauksmes). Pā rbaudī jā m vai š ā das telpas ir pieejamas un nodroš inā jā m mums bez papildus maksā jumiem un sarunā m (otrajā /pirmajā stā vā ). Aizbraucot uz turieni, mē s ar sievu sā kumā bijā m neizpratnē par nelielo telpas platī bu, ko iepriekš noteica treš ā , saliekamā gulta. Mē s lū dzā m istabeni noņ emt "traucē jumus", un pē c tū lī tē jas kaprī zes izpildes telpa kļ uva daudz plaš ā ka. Priecē personī gā gaisa kondicionē tā ja, ledusskapja un televizora klā tbū tne. Kondicionieris ir jauns, regulā ri dzesē ja istabu (pat ļ oti, tā pē c nā cā s nomierinā t tā degsmi). Arī vannas istabas darbojā s labi. Istabene ir ļ oti efektī va un izpalī dzī ga. Es uzreiz atbildē ju uz lū gumu pē c otra spilvena (es nevaru gulē t uz zema), atnesu divus veselus (man un manai sievai). Kā var nenovē rtē t tā du laipnī bu. Protams, pā ris reizes viņ š viņ ai ieslidinā ja eiro monē tu "priekš tē jas".
Virtuve ir arī prieks. Brokastis ir vienmuļ as, bet diezgan kalorijas, jo neviens neierobež oja uzņ emtā ē diena daudzumu. Ievē rojā m, ka viens jauns pā ris brokastī s ieguva vai nu 7, vai 10 olas (kur viņ iem tas ir? ). Mē s pusdienojā m viesnī cas krodziņ ā , iepriekš iepazinuš ies ar blakus esoš o lī dzī gu iestā ž u cenrā di. Pilnas vakariņ as ar vī nu sanā ca apmē ram 32-34 eiro, bez vī na un salā tiem (kā tie tika pievienoti pie pamatē dieniem) - 21-22 eiro. Blakus bija lielveikals. Ī paš i iesaku, jo pā rbaudī jā m vē l 3 (viens nedaudz priekš ā pieminē tajam un 2 centrā ), un konstatē jā m, ka cenas "mū sē jos" ir daudz smukā kas. Vajadzē ja pudeli vī na (sausā ) un kaut ko uzkodā m. Pē c tam vakariņ ojā m uz balkona, kas aprī kots ar galdu un krē sliem, baudot dziedinoš o gaisu un brī niš ķ ī gos skatus uz kalniem.
Jū ra, protams, nav tā da pati kā parasta Vidusjū ra. Nedaudz aļ ģ u, un jū ras ež i blē ņ ojas (tā pē c jā krā j gumijas č ī bas), bet jau no 8 rī tā ir diezgan silts un peldē t var brī vi lī dz 19. Sauļ oš anā s krē sli par 1.5 eiro, saulessargi - bez maksas. Mums teica, ka bā rā var nopirkt dzē rienu par pā ris eiro un nevar samaksā t par pludmales apkalpoš anu, bet tas tā nav.
Ī paš i vē los atzī mē t "Mouzenidis" meiteņ u-gidu darbu. Anastasija Malyka, Daria Notorina (viesnī cu vadī tā jas) un gide Anna Ņ esterova parā dī ja savu labā ko pusi, pozitī vi reaģ ē jot uz mazā kajā m kaprī zē m (lī dz pat apmaiņ ai ar " sarkans" pases vā ks, kas man nepatika par "klasisko" brū no). Viņ i uzreiz palī dzē ja pierakstī ties uz bezmaksas apskates tū ri (ieņ ē ma pē dē jā s 2 vietas), nemitī gi interesē jā s par savā m vajadzī bā m, aizbraucot nozā ģ ē ja utt.
Kopumā ļ oti apmierinā ts. Iesaku neklausī ties un nelasī t recenzijas, lai gan, protams, ir jā sagatavojas daž ā dā m lietā m un jā bū t sā kotnē ji pozitī vai attieksmei. Tad tev viss izrā dī sies pareizi un varē si atpū sties.
аватар Lapusechka18
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jumu pavadī ju 2014. gada vasarā Grieķ ijā uz Korfu. Pirms viesnī cas izvē les izlasī ju daudz atsauksmju, konsultē jos ar draugiem, kuri devā s uz Korfu. Rezumē jot to visu, es izvē lē jos Loutrouvia Hotel. Es ierados ap pulksten 2 pē cpusdienā . … Tomēr ▾ Atvaļ inā jumu pavadī ju 2014. gada vasarā Grieķ ijā uz Korfu. Pirms viesnī cas izvē les izlasī ju daudz atsauksmju, konsultē jos ar draugiem, kuri devā s uz Korfu. Rezumē jot to visu, es izvē lē jos Loutrouvia Hotel. Es ierados ap pulksten 2 pē cpusdienā . Viņ i apmetā s uzreiz. Man bija maza istabiņ a ar balkonu ar skatu uz pagalmu. Saulriets ir nereā li burvī gs: iedomā jieties, kā saule lē nā m grimst tieš i aiz kalniem, kas redzami tieš i no viesnī cas. Ļ oti skaists skats, daudz zaļ umu, mā jas ar sarkaniem jumtiem. Skaistums, vā rdu sakot. No š ī s viesnī cas puses vienmē r ir kluss un mierī gs, un nav sveš a trokš ņ a.
Istaba plaš a, ē rta, bez liekš ķ erī bā m, bet ir viss nepiecieš amais: kondicionieris, gulta, spogulis, kabeļ televī zija. Vannas istabā bija pilna vanna, liela un dziļ a. Dvē seles jau ir noguruš as, godī gi sakot. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, veļ a un dvieļ i tika mainī ti divas reizes nedē ļ ā . Brokastis vienmuļ as, bet viss garš ī gs un svaigs. Uz galdiem ir daudz graudaugu, musli, svaigi dā rzeņ i, salā ti, omletes, š ķ iņ ķ is, siers, grauzdiņ i, gabaliņ os sagriezti augļ i. Man brokastī s ī paš i garš oja jogurts - neticami garš ī gs, dzī vespriecī gs un veselī gs! Vakariņ ā s bija vairā k ē dienu, pasniedz gardu gaļ u, katru dienu savā dā ku (cū kgaļ a, jē ra un teļ a gaļ a). Reizi nedē ļ ā viņ i dod zivju ē dienus un jū ras veltes. Pavā ri gatavo lieliski, ar sajū tu un dvē seli. Jū ra ir lieliska, tī ra, ū dens dzidrs, var redzē t, kā mazas zivtiņ as peld. Par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem maksā , vai nu 2 eiro, vai nopē rc dzē rienu bā rā par to paš u naudu. Pludmale ir akmeņ aina, bet dvielis ir ē rts. Ar autobusu nav tā lu lī dz pilsē tai. Biļ etes var iegā dā ties mini tirgū , kas atrodas tikai pa ceļ am uz autobusa pieturu. Pē c brokastī m devos uz Sv. Spiridonas baznī cu. No ekskursijā m devos uz Meteoru, uz aptauju-svē tceļ ojumu "Kerkyras salas svē tajā m vietā m", aizpeldē ju uz "Zilo lagū nu". Es uzzinā ju daudz interesantu un jaunu priekš sevis. Skati ir pā rsteidzoš i, elpu aizraujoš i. Vakariņ oju skaistajā tavernā "At Varvara", tur pasniegtā s zivis ir izcilas! Porcijas milzī gas, viss svaigs, garš ī gs un ar dvē seli. Es devos uz dejā m blakus esoš ajā Patomaki viesnī cā , dejoju, lī dz pametu š o atvaļ inā jumu. Korfu ir brī niš ķ ī ga vieta, kur palikt!
аватар svetlova_
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Liela draudzī ga kompā nija atpū tā s Korfu salā Loutrouvia viesnī cā . Svē tki bija brī niš ķ ī gi, ieradā mies labā noskaņ ojumā . Zinā jā m, ka braucam uz 2* viesnī cu un neko grandiozu negaidī jā m, viss bija tā , kā mums stā stī ja tū risma aģ entū rā . … Tomēr ▾ Liela draudzī ga kompā nija atpū tā s Korfu salā Loutrouvia viesnī cā . Svē tki bija brī niš ķ ī gi, ieradā mies labā noskaņ ojumā . Zinā jā m, ka braucam uz 2* viesnī cu un neko grandiozu negaidī jā m, viss bija tā , kā mums stā stī ja tū risma aģ entū rā . Mē s izvē lē jā mies ietaupī t uz izmitinā š anu par labu izglī tojoš ai atpū tai: devā mies ekskursijā s, devā mies uz svē tavotu un vienkā rš i gulē jā m pludmalē . Vakaros viņ u draudzī gā kompā nija pulcē jā s lejā viesnī cas verandā pie bā ra. Rezumē jot, es teikš u, ka noskaņ ojums, ar kā du cilvē ki nā k atpū sties, ietekmē visu viņ u uzturē š anos. Vissvarī gā kais ir nepievē rst uzmanī bu sī kumiem un izbaudī t uzturē š anos š ajā brī niš ķ ī gajā salā .
аватар kris2819
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca Loutrouvia atrodas netā lu no pilsē tas, kas padara to ļ oti ē rtu! Burtiski piecpadsmit minū š u brauciens ar autobusu un vē l mazā k lī dz Achillion Palace. Ciemats, kurā atrodas š ī viesnī ca, ir mazs un mā jī gs, ir daudz tavernu un veikalu, vairā ki veikali, kuros pā rdod kumkvatu un, protams, olī veļ ļ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca Loutrouvia atrodas netā lu no pilsē tas, kas padara to ļ oti ē rtu! Burtiski piecpadsmit minū š u brauciens ar autobusu un vē l mazā k lī dz Achillion Palace. Ciemats, kurā atrodas š ī viesnī ca, ir mazs un mā jī gs, ir daudz tavernu un veikalu, vairā ki veikali, kuros pā rdod kumkvatu un, protams, olī veļ ļ u.
Viesnī cas numuros ir viss nepiecieš amais: ledusskapis, TV, gaisa kondicionieris. Pietrū ka, protams, telefona. Reģ istratū rā varat aizņ emties gludekli. Mazliet nomā ca tē jkannas trū kums istabā , nož ē loju, ka nepaņ ē mu lī dzi tē jkannu.
Brokastis viesnī cā labas, ļ oti garš ī gas kū ciņ as! Nevaru nepieminē t zivju krodziņ u lejā pie viesnī cas! Ļ oti garš ī gs ē diens un saprā tī gas cenas.
Bet, protams, pats ievē rojamā kais ir tas, ka pludmale atrodas pā ri ielai no viesnī cas. Tā pē c jū s varat tur gulē t visu dienu! Ko man patika darī t!
аватар olenka_petrova_
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums galvenie kritē riji, izvē loties Loutravia Hotel, bija zemā s izmaksas un tuvums jū rai, jo plā nojā m apvienot pludmales brī vdienas ar salas izpē ti. Pludmale ir ļ oti tuvu - pā ri ceļ am, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - par papildus samaksu. … Tomēr ▾ Mums galvenie kritē riji, izvē loties Loutravia Hotel, bija zemā s izmaksas un tuvums jū rai, jo plā nojā m apvienot pludmales brī vdienas ar salas izpē ti. Pludmale ir ļ oti tuvu - pā ri ceļ am, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - par papildus samaksu. maksa (5 eiro komplekts), bet dzē rienu var iegā dā ties bā rā , kas atrodas paš ā viesnī cā , un izmantot sauļ oš anā s krē slus. Papildus bā ram viesnī cā ir krogs, kurā varat ieturē t pusdienas un vakariņ as. Tā kā angliski nerunā jam vispā r, mū s ļ oti iepriecinā ja viesnī cas orientā cija uz krievvalodī gajiem viesiem: ē dienkarte ir krievu valodā , restorā nā krievu viesmī ļ i. Un vispā r viss personā ls ir ļ oti draudzī gs pret visiem, vienmē r smaidī gs, apkā rt ļ oti patī kama atmosfē ra.
аватар Vastulova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es biju atvaļ inā jumā Korfu. Mana misija bija svē tceļ ojums, ļ oti gribē ju nokļ ū t Spiridonā , bet pilsē tā nebija nevienas viesnī cas par saprā tī gā m cenā m, tā pē c rezervē ju numuriņ u Benitses ciematā . … Tomēr ▾ Es biju atvaļ inā jumā Korfu. Mana misija bija svē tceļ ojums, ļ oti gribē ju nokļ ū t Spiridonā , bet pilsē tā nebija nevienas viesnī cas par saprā tī gā m cenā m, tā pē c rezervē ju numuriņ u Benitses ciematā . Tas nav tā lu no Korfu pilsē tas, ar autobusu tas aizņ em apmē ram piecpadsmit minū tes. Sā kumā biju nedaudz sarū gtinā ts, bet tad sapratu, ka man ir neticami paveicies. Loutrouvia viesnī cā ir pieejamas ne tikai cenas, bet arī tā atrodas netā lu no Sv. Paraskeva Lielā mocekļ a baznī cas. Tiesa, uz klosteri jā brauc kalnā , bet tas ir tā vē rts, ir arī avots.
Pati viesnī ca ļ oti laba. Skats uz jū ru ir brī niš ķ ī gs! Ē diens ir garš ī gs, un ir pieejams bezmaksas interneta pieslē gums. Gaisa kondicionieris ļ oti palī dzē ja. Lejā atrodas arī zivju krogs. Tur bija krieviski runā još a viesmī le. Gribu teikt cenas tur, tā s nekož , bet veikalos viss ir ļ oti dā rgs.
Pludmale atrodas pā ri ceļ am, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli tika nodroš inā ti bez maksas. Paķ ē ra bezalkoholiskos dzē rienus no bā ra. Tā pē c es ļ oti labi atpū tos: no rī ta uz darbu, bet pē cpusdienā uz pludmali!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Отель Loutrouvia расположен в нескольких метрах от пляжа Беницеса. Небольшой экономичный отель на берегу протяженного пляжа. Великолепные виды на море и зеленые горы, простота стиля, ресторан a la carte, бар, хороший сервис.

Atrašanās vieta До города и международного аэропорта Корфу — 14 км.
Pludmales apraksts На берегу мелкая галька, обкатана морем, можно ходить босиком. На пляже платные шезлонги, а вечером берег превращается в царство пикника. Вода прозрачная и теплая, никакого песка в купальниках. Много семей с малышами, пожилых пар.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), интернет-кафе в 20 м от отеля, автобусная остановка в 100 м от отеля, камера хранения багажа, размещение домашних животных не допускается. Завтрак – континентальный, ужин – меню.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 22 номера

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Benitses, Benitses, 49084, Greece
Tālruņi: tel: 0030 26610 72392 fax: 0030 26610 72398
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.