Kairaba Sandy Villas 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 10.010
№1 viesnīcas reitingā Korfu
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Labranda Sandy Villas, tikai pieaugušajiem paredzēta viesnīca. Leknu dārzu ieskautā kūrortviesnīca Labranda Sandy Villas atrodas tieši pie jūras Ajosnikolā. Tā piedāvā vairākus ekskluzīvus restorānus, peldēšanas zāles un privātu pludmali. Jaunā viesnīca tiek atvērta 2018. gada jūnijā. Viesnīca ir lieliski piemērota gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар nor.vandenberghe
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Augsti higiē nas standarti, lieliska atraš anā s vieta ļ oti skaistā vietā , ko varat redzē t labā tī mekļ a vietnē . Pā rsteidzoš a ē ka, labi uzturē ts satriecoš s vestibils, fantastisks iekš pagalms, skaista terase, skaists vestibils un skaista dzī vojamā istaba skaistā uzņ emš anas zonā . … Tomēr ▾ Augsti higiē nas standarti, lieliska atraš anā s vieta ļ oti skaistā vietā , ko varat redzē t labā tī mekļ a vietnē . Pā rsteidzoš a ē ka, labi uzturē ts satriecoš s vestibils, fantastisks iekš pagalms, skaista terase, skaists vestibils un skaista dzī vojamā istaba skaistā uzņ emš anas zonā . kopta teritorija, skaists dā rzs, labi izveidota viesmī lī ba. Ļ oti izpalī dzī ga reģ istratū ra ar ļ oti draudzī gu personā lu. Skaists restorā ns, laba bufete, jauka ē damistaba, fantastiskas vakariņ as viss iekļ auts, visi lieliski ē dieni ar patī kamu smarž u. Ļ oti draudzī gs viesmī lis, labs dzē riens un laba kafija. Skaists deserts, jauks bā rs ar draudzī gu bā rmeni, kas piedā vā fantastisku kokteili, vī na degustā ciju un burvī gu dzē rienu.
Mums patī k pludmale, jauki sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, labi aprī kota trenaž ieru zā le, lieliska sauna, labs spa un lieliska medicī niskā aprū pe. Mē s izbaudī jā m baseinu, kas atrodas pludmales apakš ā , numuri ir ļ oti tī ri, vannas istaba nevainojama, laba veļ a, ē rta gulta, labi spilveni, tī ra tualete, labs televizors, labs kafijas automā ts. Ļ oti laba bufete, labs restorā ns, daudz ē dienu, labā kā s kvalitā tes labi aprī kota kafija, peldbaseins un trenaž ieru zā le, sauļ oš anā s krē sli smilš u villas viesiem skaistā pludmalē . Villas ir tik skaistas, kā skaista kotedž a, mums patika skaisti zirnekļ tī kli pie mū su durvī m, jo ​ ​ mē s mī lam dabu, un viesnī ca atrodas ļ oti klusā rajonā , fantastiska vieta, kur palikt. Izklaide katru dienu, lielisks š ovs, jauka mū zika un dejas. Labi reklamē ts kū rorts, ir pelnī jis 5*, bezmaksas jauninā jums, paldies Sandy Villas
аватар jeremieboerg
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s š eit pavadī jā m tikai 5 naktis, un mums tas patika. Jau no ieraš anā s brī ž a jutā mies relaksē ti, reģ istrē š anā s bija ā tra, draudzī ga un efektī va. Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta, skaista pludmale, labas ē rtī bas un lielisks personā ls. … Tomēr ▾ Mē s š eit pavadī jā m tikai 5 naktis, un mums tas patika. Jau no ieraš anā s brī ž a jutā mies relaksē ti, reģ istrē š anā s bija ā tra, draudzī ga un efektī va. Viesnī cai ir lieliska atraš anā s vieta, skaista pludmale, labas ē rtī bas un lielisks personā ls. Villa ar skatu uz baseinu ar skaistu terasi un mē belē m bija labi mē belē ta, plaš a, ļ oti ē rta, ļ oti tī ra, un vannas istabā bija lieliska duš a un izcili tualetes piederumi. Galvenajā bufetes tipa ē damzā lē bija liela daž ā dī ba. Tas bija vienā ds gan brokastī s, gan vakariņ ā s, mums bija viss nepiecieš amais. Bā ra apkalpoš ana bija lieliska. Meitenē m un zē niem vienmē r bija smaids. Pat izklaide, ī paš i duets, bija izcila, mums palaimē jā s tos redzē t divas reizes. Visas telpas ir tī ras un labi uzturē tas. Trenaž ieru zā le un spa ir arī labi aprī koti. Mē s vē lē tos drī z atgriezties!
аватар leander.hainders
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atmosfē ras romantiskas noskaņ as viss iekļ auts, bez papildu maksā jumiem kū rorts ar daudzā m labierī cī bā m, baseiniem, pludmales atraš anā s vietu, sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, autostā vvietu, spa procedū rā m, ā rstu, veikaliem tuvā kajā attā lumā un daudz ko citu. … Tomēr ▾ Atmosfē ras romantiskas noskaņ as viss iekļ auts, bez papildu maksā jumiem kū rorts ar daudzā m labierī cī bā m, baseiniem, pludmales atraš anā s vietu, sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem, autostā vvietu, spa procedū rā m, ā rstu, veikaliem tuvā kajā attā lumā un daudz ko citu. Ā tra reģ istrē š anā s un izrakstī š anā s ļ oti labi organizē ta uzņ emš ana, draudzī gs personā ls, mē s jutā mies droš i kā daļ a no jaukas ģ imenes! Augsti higiē nas standarti gan iekš telpā s, gan ā rā . Ļ oti jauki restorā ni, bā ri brokastī m, pusdienā m, vakariņ ā m un dzē rieniem. Istaba mū su villā ir ļ oti moderna, jauka un tī ra, lieliska uzkopš ana, vannas istaba- tualete plaš a un tī ra. Galvenā zā le ir ļ oti skaista, un š ķ iet, ka vadī bas komanda strā dā ja labi, lai š is kū rorts izskatī tos fantastiski. Labi kopti dā rzi, trenaž ieru zā le, baseins, tenisa korts. Jauka izklaide ar mū ziku no klavierē m lī dz duetam un pludmales ballī tē m. Apsveicam visus darbiniekus, ceram jū s visus atkal satikt!
аватар eireen.kobacs
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kairaba Sand Villas ir vienkā rš i labā kā s labiekā rtotā s un mierī gā kā s vietas uz zemes, kur atpū sties un atjaunot spē kus. Mē s lieliski pavadī jā m laiku, un viesnī cas personā ls par mums ļ oti rū pē jā s, sā kot ar viesu attiecī bu komandu, kas uzturē ja ar mums kontaktus visa ceļ ojuma laikā , lai palī dzē tu un palī dzē tu it visā , lī dz visai lieliskajai komandai ar visu savu labo un pozitī vo noskaņ u. … Tomēr ▾ Kairaba Sand Villas ir vienkā rš i labā kā s labiekā rtotā s un mierī gā kā s vietas uz zemes, kur atpū sties un atjaunot spē kus.
Mē s lieliski pavadī jā m laiku, un viesnī cas personā ls par mums ļ oti rū pē jā s, sā kot ar viesu attiecī bu komandu, kas uzturē ja ar mums kontaktus visa ceļ ojuma laikā , lai palī dzē tu un palī dzē tu it visā , lī dz visai lieliskajai komandai ar visu savu labo un pozitī vo noskaņ u. fantastisks serviss! Kopumā pieredze bija fantastiska! Lieliskas iespē jas, tenisa korts, ū dens sporta veidi, spa procedū ras, masā ž as procedū ras, ē rta autostā vvieta (Korfu tas ir brī nums), patī kama izklaide ar dzī vo mū ziku. Pozitī vi: skaista ainava, ļ oti relaksē još a, istaba bija ideā la un ļ oti tī ra. Ikdienas tī rī š ana paveica fantastisku darbu. Ē diens bija interesants un daudzveidī gs, bija viss, zivis, gaļ a, makaroni, rī si, desiņ as, salā ti.
Brokastī s ļ oti garš oja grieķ u medus, augļ u ievā rī jumi, svaigi spiesta sula, kafija katrai gaumei. Ļ oti garš ī gs saldē jums viesnī cai "viss iekļ auts", kvalitā te super! Ē damistabas zona ir labi uzturē ta, lielisks serviss, skaista ainava, ļ oti tī rs vestibils, un vestibils ir tik skaists, tī rs un moderns. Laba cenas / kvalitā tes attiecī ba, bez papildu maksas. Super jauks numurs ar baseinu un terasi, balkonu, mini bā ru, fē nu un tualetes piederumiem.
Paldies visam personā lam un vadī bas komandai, nā kamvasar ciemosim jū s atkal
аватар inka_kuehnel42
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kairaba smilš u villas ir vienkā rš i labā kā s labi izveidotā s un mierī gā s vietas uz zemes, kur atpū sties un papildinā t. Mē s lieliski pavadī jā m laiku, un viesnī cas personā ls par mums ļ oti labi rū pē jā s, no viesu attiecī bu komandas, kas ar mums sazinā jā s visa ceļ ojuma laikā , lai palī dzē tu un palī dzē tu jebko, visai lieliskajai komandai ar visu savu labo un pozitī vo noskaņ u. … Tomēr ▾ Kairaba smilš u villas ir vienkā rš i labā kā s labi izveidotā s un mierī gā s vietas uz zemes, kur atpū sties un papildinā t.
Mē s lieliski pavadī jā m laiku, un viesnī cas personā ls par mums ļ oti labi rū pē jā s, no viesu attiecī bu komandas, kas ar mums sazinā jā s visa ceļ ojuma laikā , lai palī dzē tu un palī dzē tu jebko, visai lieliskajai komandai ar visu savu labo un pozitī vo noskaņ u. apkalpoš ana! Kopumā pieredze bija fantastiska! Lieliskas iespē jas, tenisa korts, ū dens sporta veidi, spa procedū ras, masā ž as procedū ras, ē rta autostā vvieta (Korfu tas ir brī nums), jauka izklaide ar dzī vo mū ziku. Labā s puses: skaista ainava, ļ oti relaksē još a, istaba bija ideā la un ļ oti tī ra. Mā jturī ba katru dienu veica fantastisku darbu. Ē diens bija interesants un daudzveidī gs, bija viss, zivis, gaļ a, makaroni, rī si, desiņ as, salā ti. Brokastī s mums patika grieķ u medus, augļ u konservi, svaiga sula, kafija visā s garš ā s. Ļ oti garš ī gs saldē jums viesnī cai viss iekļ auts kvalitā te super! Ē damistabas zona ir labi uzturē ta, skaists serviss, jauka ainava, ļ oti tī rs vestibils, un ieejas halle ir tik jauka, tī ra un moderna. Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba, bez papildu maksas. Super jauks numurs ar baseinu un terasi, balkonu, mini bā ru, fē nu un tualetes piederumiem.
Paldies visam personā lam un vadī bas komandai, nā kamvasar ciemosim jū s atkal
аватар dejansrb
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ideā las brī vdienas, ko es varē tu vē lē ties! Lielisks serviss, ko sniedz visdraudzī gā kais un profesionā lā kais personā ls. Viņ i pā rspē ja visas cerī bas ar labā ko apkalpoš anu, ņ emot vē rā paš reizē jo situā ciju ar pandē miju, es jutos pilnī gi droš i š ajā viesnī cā . … Tomēr ▾ Ideā las brī vdienas, ko es varē tu vē lē ties! Lielisks serviss, ko sniedz visdraudzī gā kais un profesionā lā kais personā ls. Viņ i pā rspē ja visas cerī bas ar labā ko apkalpoš anu, ņ emot vē rā paš reizē jo situā ciju ar pandē miju, es jutos pilnī gi droš i š ajā viesnī cā . Numurs bija plaš s un gaiš s, tī rs un sanitā rs, ar minimā lu uzmanī bu detaļ ā m. Viesnī cā ir 2 lieli peldbaseini un plaš a pludmales zona ar daudziem ē rtiem sauļ oš anā s krē sliem ar saulessargiem, kur darbinieki visas dienas garumā piedā vā ē dienus un dzē rienus. Uz vietas ir arī daudzas daž ā das izklaides, piemē ram, ā ra trenaž ieru zā le, tenisa korts, dzī vā mū zika, kā arī daudzi ū dens sporta veidi. Viesnī ca piedā vā vairā kas iespē jas pusdienā m/vakariņ ā m, tai skaitā à la carte restorā ns. Ar prieku atgriezī š os š ajā viesnī cā vē l! Es ļ oti iesaku to ikvienam, kas meklē ideā lu atpū tu.
аватар mbogdic
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Greznā kā viesnī ca St George, iespē jams, visā Korfu dienvidu daļ as pussalā . Laipnī ba, centī ba, profesionalitā te, personā ls, skaista gaisotne, liks jums justies mierī gi un skaisti, jū s atslā bī sities un pilnī bā atveseļ osities. … Tomēr ▾ Greznā kā viesnī ca St George, iespē jams, visā Korfu dienvidu daļ as pussalā . Laipnī ba, centī ba, profesionalitā te, personā ls, skaista gaisotne, liks jums justies mierī gi un skaisti, jū s atslā bī sities un pilnī bā atveseļ osities. Kas attiecas uz pā rtiku, tas ir patieš ā m lieliski. Pludmale ir ļ oti laba. Reģ istratū ras darbinieki un darbinieki ir ļ oti laipni. Š ajā viesnī cā jū s saņ emsiet jaunu enerģ iju nā kotnei. Godī gi sakot, iesaku visiem ierasties Kairaba Sandy Villas.
аватар cathreenhof
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atpū tā mies 2021.  gada septembra beigā s, izmantojot sistē mu “ultra viss iekļ auts”. Izgā ju tikai daž as dienas, lai nosvinē tu sievas dzimš anas dienu. Viesnī ca laba, apkalpoš anas lī menis, kopumā ar savu izvē li bijā m apmierinā ti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2021.  gada septembra beigā s, izmantojot sistē mu “ultra viss iekļ auts”. Izgā ju tikai daž as dienas, lai nosvinē tu sievas dzimš anas dienu. Viesnī ca laba, apkalpoš anas lī menis, kopumā ar savu izvē li bijā m apmierinā ti. Laiks bija vē ss, jū ra atsvaidzina. Vispā r man patika viesnī ca, milzī gi tī ra teritorija. Daudz zaļ umu. Pludmale liela, tur bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu. Par telpu uzkopš anu sū dzī bu nebija. Viesnī cā ieradā mies vē lu vakarā un bijā m patī kami pā rsteigti par vē lajā m vakariņ ā m. Restorā ns bija atvē rts lī dz 22-30, kamē r ē diens bija pietiekams un liels sortiments. Man patika restorā ns, ē diens daudzveidī gs, paplā tes vienmē r tiek papildinā tas, kopumā viss ir labā lī menī .
аватар sophie.boreck
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jauka atraš anā s vieta, skaista smilš u pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un dvieli viesiem, kā arī jaukas sporta un ū dens sporta aktivitā tes! Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s tiek pasniegti daudz ē dienkartes jaukā restorā na zonā un skaistajā ā ra terasē ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Jauka atraš anā s vieta, skaista smilš u pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un dvieli viesiem, kā arī jaukas sporta un ū dens sporta aktivitā tes! Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s tiek pasniegti daudz ē dienkartes jaukā restorā na zonā un skaistajā ā ra terasē ar skatu uz baseinu. Bā rs pie baseina bija ok, piedā vā daudz alus, dzē rienus, kokteiļ us un vī nu bez maksas! Mums patika staigā t pa terasi ar skaistiem dā rziem, kas bija pilni ar krā sainiem ziediem. Gandrī z katru vakaru skanē ja dzī vā mū zika, mē s baudī jā m klavieres spē li un duetu, kā arī daž as grieķ u dejas. Istabas bija ļ oti labā stā voklī , tī ras, uzkopš ana katru dienu, plaš i skapji, tv, kafijas automā ts un jauks balkons. Personā ls ļ oti draudzī gs un gatavs palī dzē t ar platu smaidu!
аватар germaine
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska bē rnu bezmaksas luksusa viesnī ca, izcils kū rorts. Augsti higiē nas standarti, pā rsteidzoš a vieta ļ oti jaukā vietā , ko varat redzē t jaukajā vietnē . Lieliska ē ka, labi uzturē ts pā rsteidzoš s vestibils, fantastisks iekš pagalms, jauka terase, jauka zā le un skaista viesistaba jaukā uzņ emš anas zonā . … Tomēr ▾ Lieliska bē rnu bezmaksas luksusa viesnī ca, izcils kū rorts. Augsti higiē nas standarti, pā rsteidzoš a vieta ļ oti jaukā vietā , ko varat redzē t jaukajā vietnē . Lieliska ē ka, labi uzturē ts pā rsteidzoš s vestibils, fantastisks iekš pagalms, jauka terase, jauka zā le un skaista viesistaba jaukā uzņ emš anas zonā . kopta teritorija, skaists dā rzs, labi izveidota viesmī lī ba. Reģ istratū ra ļ oti izpalī dzī ga ar ļ oti draudzī gu personā lu. Skaists restorā ns, jauka bufete, jauka ē damistabas zona, fantastiskas vakariņ as viss iekļ auts, visi lieliski ē dieni ar patī kamu smarž u. Ļ oti draudzī gs viesmī lis, garš ī gs dzē riens un garš ī ga kafija. Skaists deserts, jauks bā rs ar draudzī gu bā rmeni piedā vā fantastisku kokteili, garš o vī nu un skaistu dzē rienu. Mums patī k pludmale, skaisti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, labi aprī kota trenaž ieru zā le, lieliska sauna, jauks spa un lieliska medicī niskā aprū pe. Mē s izbaudī jā m baseinu, kas atrodas pie pludmales, numuri ir ļ oti tī ri, vannas istaba bez traipiem, jauka gultas veļ a, ē rta gulta, jauki spilveni, tī ra tualete, jauks televizors, jauks kafijas automā ts. Ļ oti jauka bufete, jauks restorā ns, daudz ē dienu, labā kā s kvalitā tes kafija, labi aprī kota baseins un trenaž ieru zā le, sauļ oš anā s krē sli smilš u villu viesiem jaukajā pludmalē . Villas ir tik jaukas kā skaista kotedž a, mums patika jaukais zirnekļ u tī kls pie mū su durvī m, jo ​ ​ mums patī k daba, un viesnī ca atrodas ļ oti klusā vietā , kas ir fantastiska vieta atpū tai. Katru dienu ir izklaide, lielisks š ovs, jauka mū zika un dejas. Labi reklamē ts kū rorts, ir pelnī jis 5*, bezmaksas jauninā jumu, paldies smilš u villā m
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Labranda Sandy Villas, отель только для взрослых. Курортный отель Labranda Sandy Villas расположен в окружении пышных садов прямо на берегу моря в городе Агиос-Николаос. К услугам гостей несколько эксклюзивных ресторанов, залов для купания и частный пляж. Новый отель открывается в июне 2018 г. Отель отлично подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Курортный отель Labranda Sandy Villas находится всего в 200 м от деревни Агиос Георгиос, в 39 км от города Корфу и в 15 км от города Лефкими. Расстояние до аэропорта Корфу составляет 38 км.
Pludmales apraksts Пляж Иссос (Issos Beach) находится на юго-западе острова Корфу за песчаными дюнами, отделяющими южную часть озера Кориссион от Ионического моря. Пляж очень большой с широкой полосой песка, защищенной от восточных ветров высокими песчаными холмами, поросшими местами можжевельником и редкими колючками. Так как море здесь не глубокое, вода на пляже Иссос прогревается раньше других мест на западном побережье Корфу (которое по воде более прохладное чем восточное).
  • 2. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

В отеле Labranda Sandy Villas ежедневно сервируют завтрак «шведский стол». Шведский стол предлагает широкий выбор блюд местной и интернациональной кухни.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Izklaide un sports К услугам гостей тренажерный зал и сауна, а также различные корты и спортивные сооружения.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

Всего 94 номера.

Istabās

Во всех номерах: кондиционер, спутниковое ТВ, мини-холодильник, мини-бар (легкие напитки. вода), ванна/душ, фен, телефон, сейф (бесплатно), бесплатный Wi-Fi интернет, набор для приготовления кофе/чая, халаты и тапочки, пляжные полотенца, меблированный балкон/терраса.

Adrese Agios Georgios, Агиос-Георгиос, 49080, Греция
Tālruņi: +30 266 109 65 00
Tīmekļa vietne: Kairaba Sandy Villas
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол. В отеле есть водные развлечения.