Iebiedēšana, pazemošana un apvainojumi no vadītājas Cristina Frida-Bella Vista Benitses.

Rakstīts: 29 jūnijs 2018
Ceļošanas laiks: 22 — 26 jūnijs 2018
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Fridas apartamentus pasū tī jā m jau sen un izbaudī jā m atvaļ inā jumu pie jū ras. Tač u dzī voš ana š ajā vietā mums izvē rtā s par lielā m š ausmā m.
Dzī voklī bija ļ oti veca virtuve un duš a. Viss bija ļ oti vecs, lipī gs un nejauks. Duš ā mati, vecajā virtuvē saputoti veci lipī gi trauki. Es domā ju, kā pē c mū s sodī ja, viss bija sliktā k nekā cietumā . Mans dē ls baidī jā s iet uz tualeti 11 gadus. Kad mē s reģ istrē jā mies, viņ i mums iedeva nepareizu interneta paroli, nepaskaidroja, ka mums ir jā ieslē dz skaitī tā js, lai varē tu izmantot elektrisko plī ti (kas, iespē jams, bija divas reizes vecā ka par mani).
No rī ta devā mies uz reģ istratū ru lū gt mainī t istabu. Viņ u uzņ emš ana ir viesnī cā Bella Vista. Bija vairā ki darbinieki, kuri neļ ā va man paskaidrot savu pretenziju iemeslus. Viņ i pā rtrauca, runā ja savā starpā un vienlaikus pa telefonu, viņ i uzreiz pā rtrauca mani un sazvanī ja krieviski runā još u studentu-staž ieri. Ar š o studentu mē s devā mies apskatī t citu istabu, kas mums patika. Uz manu jautā jumu par laikapstā kļ iem students neatbildē ja, tač u uzreiz sā ka sū dzē ties par veselī bu, karstumu un to, ka viesnī cā jā kā rto lietas, nevis jā stā v aiz letes.

Vakarā atgriezā mies dzī voklī un atradā m vē stuli ar informā ciju, ka tiksim pā rvietoti uz istabu, kuru skatī jā mies kopā ar studentu. Mē s par to priecā jā mies. Pusi nakts es dzenā ju ielas kaķ us, kuri kliedza un staigā ja pa mū su verandu. No rī ta devā mies pē c atslē gas. Mums iedeva atslē gu un mē s devā mies pā rvā kties uz citiem dzī vokļ iem. Un tad mē s uzzinā m, ka mums ir iedotas pavisam cita dzī vokļ a atslē gas, nevis tā , ko skolniece mums parā dī ja.
Tas bija negodī gi un nepareizi! Mē s devā mies vē lreiz izmeklē t. Saruna bija ar menedž eri Kristī nu (grieķ iete), jaunu meiteni. Viņ a mē ģ inā ja kliegt, bet atturē jā s, jo apkā rt bija daudz cilvē ku. Rezultā tā viņ a mū s iekā rtoja citā ē kā , kas bija tikko izremontē ta un tī ra. Bet radā s problē ma ar internetu. Viņ š tur nebija. Vajadzē ja nosū tī t vajadzī gā s vē stules, samaksā t rē ķ inus, bet tas nebija iespē jams.
No rī ta devos uz reģ istratū ru Bella Vista pajautā t par internetu. Vadī tā ja Kristī na atbildē ja, ka viņ ai ar internetu nav nekā da sakara, tač u solī ja palī dzē t (lai gan pirms tam viņ a man teica, ka viņ ai š eit viss pieder, jo viņ a ir mantojusi visas š ī s bellavistas un frī das).
Vakarā , kad atgriezā mies no pilsē tas, ATKAL internets nestrā dā ja!
Uz takas. no rī ta ziņ oju reģ istratū rā par internetu. Vakarā istabā ielika zī mī ti krievu valodā , ka darbojas internets. Bet tas nebija nepareizi! Internets nedarbojā s kā agrā k. Es atgriezos reģ istratū rā , un menedž ere Kristī na atkal bija tur. Viņ a sū tī ja uz manu istabu krieviski runā još u praktikantu. Š is students ieraudzī ja, ka uz mū su istabu nā k slikti signā li, un aizgā ja.

Es aizsū tī ju dē lu uz duš u un tajā brī dī mū su istabā IESLĒ DZĒ JA menedž ere Kristī na un sā ka kliegt ar labu neķ ī trī bu: ". . . ka tā ir mana vaina......ka vainī gs ir mans dators, un ne viņ u lī nija......un lai es tiktu ā rā , Ā RĀ , Ā RĀ , Ā RĀ , Ā RĀ , Ā RĀ........" Viņ a kliedza un kliedza, un, iespē jams, man trā pī tu, ja es kaut ko teiktu. Š ajā laikā mans dē ls, 11 gadus vecs, stā vē ja DUŠ Ā PILKS UN BAILĪ BĀ KRĪ TĀ S!!!!!!!!! !
Kliedzot, viņ a aizgā ja. Laiks bija pē c 18:00. Ā tri apģ ē rbu dē lu un devā mies uz tuvē jo Patomatiki viesnī cu, kur izskaidrojā m situā ciju un lū dzā m palī dzī bu.
Pē c tam es atgriezos Bella Vista, lai nodotu atslē gas. Kristī na man atmaksā ja naudu par visu uzturē š anā s laiku, tač u viņ a turpinā ja kliegt un apvainot mani. Es viņ ai atstā ju kvī ti, ka viņ a man atdeva naudu. Kad ar dē lu attā linā jā mies daž us metrus no Bella Vistas, menedž ere Kristī na sā ka skriet pē c mums un kliegt, ka kvī tī ir viltots paraksts (nevis mans). Acī mredzot viņ a bija pilnī bā brutalizē ta no trakumsē rgas lē kmes un agresijas. Es izņ ē mu pildspalvu un parakstī ju otrreiz, tieš i tā dā paš ā veidā . Viņ a atkal sā ka kliegt, ka tas nav mans paraksts..... Mē s ar dē lu ā tri devā mies prom no Kristī nas un Bella Vista viesnī cas, jo tas bija vienkā rš i bī stami. Kopš Kristī na kliedza grieķ u valodā , un kaimiņ i sā ka skatī ties ā rā pa logiem.
Mē s ā tri gā jā m pa ietvi uz Potamaki viesnī cu. Ļ oti labi, ka uz galvenā s ielas bija daudz cilvē ku. Bet tad mē s satikā m citu kolē ģ i (es nezinu vā rdu, viņ a izskatā s pē c lielas sievietes ar milzī gu muti un cirtā m). Acī mredzot viņ a steidzā s palī dzē t Kristī nai. Es pagriezos un ieraudzī ju š o sievieti filmē jam mū s pa telefonu. Jautā jums ir, kā pē c un kā das tiesī bas viņ ai ir to darī t? Izplatī t mū su fotogrā fijas visā Benitsesā ? Lai mums kaut ko nodarī tu? Mana reakcija bija tā da pati – es ā tri izņ ē mu telefonu un sā ku arī to š aut. Tad š ī sieviete pagriezā s un devā s uz Bella Vista.

Potamaki viesnī cā iekļ uvā m sarunā ar sievieti no Igaunijas. Viņ a pastā stī ja, ka pirms diviem gadiem dzirdē jusi ļ oti negatī vu stā stu par Frī du no kā das sievietes, ar kuru kopā devusies ekskursijā pa Korfu. Cilvē ki raksta negatī vas atsauksmes, bet acī mredzot ī paš nieki tā s kaut kā izdzē š .
Mē s mainī jā m lidmaš ī nas biļ etes un atstā jā m š o baiso vietu. Manam dē lam tagad pē c baiļ u un pazemojuma pā rdzī vojuma ir vajadzī ga psihologa palī dzī ba!!!!! !
Cienī jamie cilvē ki, nepē rciet mā jokli Bella Vista, Frī dā un citos viņ u studijas tipa dzī vokļ os (viņ iem pieder vairā kas ē kas). Mī ļ ie cilvē ki, rū pē jieties un cieniet sevi! Par naudu jū s varat atrast daudzas citas pienā cī gas naktsmī tnes.
Arī Benitsesā bija ļ oti nepamatoti dā rgi. Pustukš i, blā vi pā rtikas veikali. Daudz pamestu iestā ž u. Daudz kliedzoš u klaiņ ojoš u kaķ u. Tā bija mū su lielā kļ ū da, ejot uz turieni. Vienī gais, kas tur ir pozitī vs, ir jū ra. Cilvē ki, rū pē jieties par savu naudu un veselī bu! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар

CITAS ATSAUKSMES PAR VIESNĪCU
  • Iebiedēšana, pazemošana un apvainojumi no vadītājas Cristina Frida-Bella Vista Benitses.

SKATĪT ARĪ