Apbrīnojami

Rakstīts: 3 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 24 — 31 augusts 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, atpū tos Grieķ ijas salā Korfu. Izvē lē jā mies ciematu Benitses, ļ oti ē rti, ka turpat blakus ir jū ra, ka viss ir tuvu un ē rti. Apstā jā mies pie Evi-Ariti apartamentiem, tie ir uz kalna, gaiss vienkā rš i tī rā kais, skaistums, apkā rt kalnam, mums bija otrais stā vs un skats uz jū ru.
Paš as telpas labas, pieticī gs interjers, mā jī gs, ir viss ē diena gatavoš anai nepiecieš amais - plī ts, trauki, ledusskapis, pirka zivis no zvejniekiem, svaigas jū ras veltes un gatavoja. Jū ra ir tī ra, neatkarī gi no tā , cik tā lu jū s burā t, jū s varat redzē t dibenu. Apkā rt ir daudz lielveikalu, kur var iegā dā ties pā rtikas preces, un apkā rtnē ir daudz tavernu. Ar augļ iem ir problē ma - izņ emot maš ī nu, kas brauc garā m un pā rdod augļ us, tirgus nav.
Bijā m uz Kerkyru, mums ļ oti patika tā da vē sturiska pilsē ta. Vecais cietoksnis bija ī paš i apburoš s. Vē lamies atgriezties vē l, esam ļ oti pateicī gi saimniecei, kuras vā rds ir Ariti, par viesmī lī bu un par to, ka visi lū gumi, sā kot ar gludekli un beidzot ar trauku maiņ u (gaļ u neē dam), tika pieņ emti un izpildī ti. Ar atpū tu esam apmierinā ti, ar prieku nā ksim vē l, mū su lielā kompā nija.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu