labi četri

Rakstīts: 13 septembris 2017
Ceļošanas laiks: 14 — 24 augusts 2017
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 10.0
Mē s jau sen gribē jā m nokļ ū t Spiridonā un pat apskatī t paš u Korfu salu. Mē s apmetā mies ziemeļ u krastā Almiros viesnī cā .
Labs č etrinieks, ar skaistu teritoriju, kopts. Milzī gs pluss ir tas, ka š ī ir pirmā krasta lī nija, skaista pludmale un dzidrs ū dens. Un no istabas mums pavē rā s skats uz kalniem. Daba Korfu, viens prieks un nekas vairā k!
Viesnī ca jauka, numuriņ i, protams, nav tik š iki, bet galvenais tī rs un ē rts. Tī rī ts perfekti, katru dienu - tī rī ba! Par to sū dzī bu nebija. Bet arī virtuvei. Viss iekļ auts ne vienmē r nozī mē , ka daudz un garš ī gi, un š eit ir tikai š ā ds gadī jums. Ļ oti daudzveidī gs un viss tik mā jī gs. Ī paš s paldies pagriezieniem.

Liels baseins, jautra animā cija, kad nepiecieš ams - trokš ņ aini un jautri. Apkalpoš ana ir lieliska: visi ir tik uzmanī gi. Starp citu, teritorijā ir divi bā ri. Vestibilā un netā lu no baseina.
Bijā m arī ekskursijā s: apskates ekskursijā pa salu un Meteoru. Kopumā gan no organizā cijas, gan no gidiem ir tikai daž as emocijas.
Atpū ta mums bija noorganizē ta, tieš ā m, ē rta un interesanta. Viesnī ca mums patika un iesakā m draugiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu