Corfu Inn Apartments 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.310
8.3 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Mājīga teritorija, plaši numuri ar virtuvīti, stila vienkāršība, baseins, internets, kvalitatīvs serviss. Viesnīca ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri meklē budžeta brīvdienas.Vairāk →
аватар mega.inna888
Aktī viem ceļ otā jiem Uzturē jā s š ajā viesnī cā pā ris dienas maijā , ceļ ojot ar automaš ī nu ar ģ imeni (es, vī rs un dē ls 8 gadi). Corfu Inn ir laba vieta budž eta brī vdienā m. Neliela mā jī ga zona ar peldbaseinu un atpū tas zonu, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. … Tomēr ▾ Aktī viem ceļ otā jiem

Uzturē jā s š ajā viesnī cā pā ris dienas maijā , ceļ ojot ar automaš ī nu ar ģ imeni (es, vī rs un dē ls 8 gadi). Corfu Inn ir laba vieta budž eta brī vdienā m.
Neliela mā jī ga zona ar peldbaseinu un atpū tas zonu, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas.
Paš i apartamenti labi, istabiņ a ļ oti plaš a un ē rta, paņ ē mā m studio (2 vienvietī gā s gultas un bija saliekamā gulta bē rnam, ē rta). Virtuves stū rī tis: mazs el. plī ts, tē jkanna, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, nepiecieš amie trauki. Vanna, kondicionieris, fē ns, internets, bet pie baseina signā ls ir labā ks, tieš ā m. Balkonā ir galds ar diviem krē sliem, veļ as ž ā vē tā js.
Vakaros bija daudz odu, labā k uzkrā t aizsarglī dzekļ us. 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas liels veikals, kurā var iegā dā ties visu nepiecieš amo.
Ir autostā vvieta, kur bez problē mā m novietojā m savu auto. Tiem, kas ceļ o "mež onī gi", blakus ir arī autobusu pietura.
Atrodas tā lu no jū ras, vairā k kā.1 km, bet tā kā braucā m ar auto, tad mums tas nebija problemā tiski.
Pludmale laba, smilš aina, apkā rt tī rī ba, sauļ oš anā s krē sli maksas. Ja ejat tā lā k gar krasta lī niju, varat doties uz Sidari pilsē tas centru, kur ir kafejnī cas, bā ri, krodziņ i, veikali katrai gaumei un budž etam.
Pati sala ir pā rsteidzoš a! Iesaku noteikti apmeklē t salas galvaspilsē tu, Kerkyras pilsē tu ar unikā lu venē cieš u garš u, pareizticī go baznī cas un viduslaiku cietokš ņ us.
Paldies Corfu Inn par viesmī lī bu un komfortu, un Korfu salai par spilgtu un neaizmirstamu pieredzi.
аватар globusangelina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopā ar draugu atpū tos Corfu Inn apartamentos Sidarī salas ziemeļ os. Godī gi sakot, mē s tur ieradā mies tikai nakš ņ ot, pā rē jā laikā pa salu braukā jā m ar maš ī nu. Dzī vokļ i ir lieliski piemē roti tiem, kas aktī vi pavada savu laiku un nemī l sē dē t vienā vietā . … Tomēr ▾ Kopā ar draugu atpū tos Corfu Inn apartamentos Sidarī salas ziemeļ os. Godī gi sakot, mē s tur ieradā mies tikai nakš ņ ot, pā rē jā laikā pa salu braukā jā m ar maš ī nu. Dzī vokļ i ir lieliski piemē roti tiem, kas aktī vi pavada savu laiku un nemī l sē dē t vienā vietā .
Mums bija studija: neliela virtuve, visas ē diena gatavoš anai nepiecieš amā s lietas, kondicionieris, wi-fi, vienī gais, ko viņ š ļ oti labi ķ er, ir tikai pie baseina. Par tī rī š anu nesū dzos, veļ u mainī ja 2 reizes nedē ļ ā , domā ju, ka ar to pietiek.
Sidarī pā rsvarā atpū š as angļ i, nedaudz retā k sastopami nī derlandieš i, krievu tikpat kā nav. Netā lu atrodas divi lieli lielveikali, kas tradicionā li svē tdienā s ir slē gti.
Arī galvenā iela ir 800 metru attā lumā no dzī vokļ iem, milzī gs tavernu, restorā nu un kafejnī cu klā sts. Pa to paš u taku atrodas pludmale, un tur atrodas arī slavenais mī lestī bas kanā ls.
Pludmale ir tā lu, apmē ram 1.5 km. , Bet pludmale ir laba, tī ra, jū ra silta. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir pieejami par papildu samaksu. Ja vē laties nokļ ū t pilsē tā ar autobusu, tad brī dinu, ka tie brauc diezgan reti un prasī s daudz laika, tā pē c loģ iskā k ir ņ emt automaš ī nu un neuztraukties par to, vai paspē siet autobusu laikā . Starp citu, ļ oti forš i arī tas, ka dzī voklī bija daudz tū ristu no Ungā rijas, Albā nijas un pat Itā lijas, mē s visi sadraudzē jā mies un labi pavadī jā m laiku. Š ie dzī vokļ i ir lieliski piemē roti aktī vam ceļ otā jam, tajos ir vairā k nekā tas, kas jums nepiecieš ams.
аватар irinavlasenko097
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Korfu salā ierados speciā li augustā lī dz 11. datumam, kad Korfu bija Svē tā Spiridona un visas salas godinā š anas diena. Es nevarē ju palaist garā m š os svē tkus. Es speciā li apstā jos dzī voklī netā lu no Sidari (š iem numuriem bija labs lē ts variants). … Tomēr ▾ Korfu salā ierados speciā li augustā lī dz 11. datumam, kad Korfu bija Svē tā Spiridona un visas salas godinā š anas diena. Es nevarē ju palaist garā m š os svē tkus. Es speciā li apstā jos dzī voklī netā lu no Sidari (š iem numuriem bija labs lē ts variants). Mē s tur braucā m no lidostas vairā k nekā stundu, lī dz visi tika nogā dā ti, bet tur bija lī kumots ceļ š ar pā rsteidzoš iem skatiem uz salu. Mū s veda meitene Ksenija, viņ a izrā dī jā s viesnī cas gide. Uzreiz ā tri noorientē jā s kas, kur ir tuvumā un kur var paē st. No mums lī dz lielajam lielveikalam aiziet 5-8 minū tes, blakus ir vē l divi mazi. Lī dz Sidari jā iet apmē ram 10 minū tes, tur ir pludmale. Pats daudz nebraucu, ne jau tos gadus, palika vairā k spē ka aizbraukt uz pilsē tu (autobusa pietura blakus viesnī cai) un arī doties ekskursijā pa klosteriem.
Dzī vokļ u teritorijā atrodas neliels iekš pagalms ar baseinu, kur visbiež ā k var atpū sties no ceļ ojumiem brī vajā laikā .
Studijas telpa plaš a, gaiš a, vienkā rš s interjers, acij tī kami krā su toņ i, mē beles pieklā jī gā stā voklī , santehnika arī tī ra, ir virtuvī te ar visā m ē rtī bā m, kafija un olu kultenis no rī ta un aiziet. Ksenija tikko teica, ka 11. augustā var doties ar pā rsē š anos un pa ceļ am visi pastā stī s par š iem slavenajiem svē tkiem. Emocijas vienkā rš i pā rņ emtas! Š ajā vietā ir tā da ž ē lastī ba, it ī paš i š ajā laikā . Spiridons tajā dienā patieš ā m vienoja visu pasauli. Arī ziemeļ u klosteri ir ļ oti dvē seliskas vietas, katrā mū s sagaidī ja mū ķ enes ar gardumiem, centā s visiem atvē lē t laiku. Kas attiecas uz mani, ceļ ojums bija izdevies, paldies. Esmu ā rkā rtī gi priecī ga, ka man izdevā s iecerē tais.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Kūrorts Paleokastritsa
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
ēzeļu patversme
Novērtējums 10.0
Grieķija, par. Korfu
Atpūta, Daba, Izklaide

Уютная территория, просторные номера с кухонным уголком, простота стиля, бассейн, интернет, качественное обслуживание. Отель отлично подойдет людям ищущим бюджетный отдых.

Atrašanās vieta Остров Корфу, Сидари, в 40 км от аэропорта и центра г. Корфу.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 600 м от отеля. Пляж Сидари – это один из самых популярных пляжей, который находится на территории небольшого курортно-туристического города Сидари, что располагается на греческом острове Корфу. Все эти деревни соединились несколькими пляжами, среди которых - один длинный прибрежный пляж и два совсем маленьких песчаных пляжа. Основной пляж, который тянется по побережью острова Корфу, имеет огромный песчаный залив.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

2 супермаркета в 150 м от отеля. Магазины, таверны, бары – в 400 м.

  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • biljards
Telpu apraksts

Всего 9 номеров.

Istabās

Во всех номерах: кухонный уголок (электроплитка с 2-мя конфорками, электрочайник, микроволновка, посуда), кондиционер, мини-холодильник, душевая, фен, бесплатный Wi-Fi, балкон/терраса.

Adrese Sidari, Canal d\'amour, Corfu 490 81, Греция
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.