Paldies Corfu Inn par viesmīlību un komfortu, un Korfu salai par spilgtu un neaizmirstamu pieredzi.

Rakstīts: 3 jūnijs 2019
Ceļošanas laiks: 20 — 23 maijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Aktī viem ceļ otā jiem

Uzturē jā s š ajā viesnī cā pā ris dienas maijā , ceļ ojot ar automaš ī nu ar ģ imeni (es, vī rs un dē ls 8 gadi). Corfu Inn ir laba vieta budž eta brī vdienā m.
Neliela mā jī ga zona ar peldbaseinu un atpū tas zonu, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas.
Paš i apartamenti labi, istabiņ a ļ oti plaš a un ē rta, paņ ē mā m studio (2 vienvietī gā s gultas un bija saliekamā gulta bē rnam, ē rta). Virtuves stū rī tis: mazs el. plī ts, tē jkanna, ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, nepiecieš amie trauki. Vanna, kondicionieris, fē ns, internets, bet pie baseina signā ls ir labā ks, tieš ā m. Balkonā ir galds ar diviem krē sliem, veļ as ž ā vē tā js.

Vakaros bija daudz odu, labā k uzkrā t aizsarglī dzekļ us. 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas liels veikals, kurā var iegā dā ties visu nepiecieš amo.
Ir autostā vvieta, kur bez problē mā m novietojā m savu auto. Tiem, kas ceļ o "mež onī gi", blakus ir arī autobusu pietura.
Atrodas tā lu no jū ras, vairā k kā.1 km, bet tā kā braucā m ar auto, tad mums tas nebija problemā tiski.
Pludmale laba, smilš aina, apkā rt tī rī ba, sauļ oš anā s krē sli maksas. Ja ejat tā lā k gar krasta lī niju, varat doties uz Sidari pilsē tas centru, kur ir kafejnī cas, bā ri, krodziņ i, veikali katrai gaumei un budž etam.
Pati sala ir pā rsteidzoš a! Iesaku noteikti apmeklē t salas galvaspilsē tu, Kerkyras pilsē tu ar unikā lu venē cieš u garš u, pareizticī go baznī cas un viduslaiku cietokš ņ us.
Paldies Corfu Inn par viesmī lī bu un komfortu, un Korfu salai par spilgtu un neaizmirstamu pieredzi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар