Lieliski piemērots aktīviem ceļotājiem.

Rakstīts: 4 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 9 — 16 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Kopā ar draugu atpū tos Corfu Inn apartamentos Sidarī salas ziemeļ os. Godī gi sakot, mē s tur ieradā mies tikai nakš ņ ot, pā rē jā laikā pa salu braukā jā m ar maš ī nu. Dzī vokļ i ir lieliski piemē roti tiem, kas aktī vi pavada savu laiku un nemī l sē dē t vienā vietā .
Mums bija studija: neliela virtuve, visas ē diena gatavoš anai nepiecieš amā s lietas, kondicionieris, wi-fi, vienī gais, ko viņ š ļ oti labi ķ er, ir tikai pie baseina. Par tī rī š anu nesū dzos, veļ u mainī ja 2 reizes nedē ļ ā , domā ju, ka ar to pietiek.
Sidarī pā rsvarā atpū š as angļ i, nedaudz retā k sastopami nī derlandieš i, krievu tikpat kā nav. Netā lu atrodas divi lieli lielveikali, kas tradicionā li svē tdienā s ir slē gti.

Arī galvenā iela ir 800 metru attā lumā no dzī vokļ iem, milzī gs tavernu, restorā nu un kafejnī cu klā sts. Pa to paš u taku atrodas pludmale, un tur atrodas arī slavenais mī lestī bas kanā ls.
Pludmale ir tā lu, apmē ram 1.5 km. , Bet pludmale ir laba, tī ra, jū ra silta. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir pieejami par papildu samaksu. Ja vē laties nokļ ū t pilsē tā ar autobusu, tad brī dinu, ka tie brauc diezgan reti un prasī s daudz laika, tā pē c loģ iskā k ir ņ emt automaš ī nu un neuztraukties par to, vai paspē siet autobusu laikā . Starp citu, ļ oti forš i arī tas, ka dzī voklī bija daudz tū ristu no Ungā rijas, Albā nijas un pat Itā lijas, mē s visi sadraudzē jā mies un labi pavadī jā m laiku. Š ie dzī vokļ i ir lieliski piemē roti aktī vam ceļ otā jam, tajos ir vairā k nekā tas, kas jums nepiecieš ams.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu