Esmu ārkārtīgi priecīga, ka man izdevās viss, ko biju plānojis

Rakstīts: 20 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 9 — 16 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Korfu salā ierados speciā li augustā lī dz 11. datumam, kad Korfu bija Svē tā Spiridona un visas salas godinā š anas diena. Es nevarē ju palaist garā m š os svē tkus. Es speciā li apstā jos dzī voklī netā lu no Sidari (š iem numuriem bija labs lē ts variants). Mē s tur braucā m no lidostas vairā k nekā stundu, lī dz visi tika nogā dā ti, bet tur bija lī kumots ceļ š ar pā rsteidzoš iem skatiem uz salu. Mū s veda meitene Ksenija, viņ a izrā dī jā s viesnī cas gide. Uzreiz ā tri noorientē jā s kas, kur ir tuvumā un kur var paē st. No mums lī dz lielajam lielveikalam aiziet 5-8 minū tes, blakus ir vē l divi mazi. Lī dz Sidari jā iet apmē ram 10 minū tes, tur ir pludmale. Pats daudz nebraucu, ne jau tos gadus, palika vairā k spē ka aizbraukt uz pilsē tu (autobusa pietura blakus viesnī cai) un arī doties ekskursijā pa klosteriem.
Dzī vokļ u teritorijā atrodas neliels iekš pagalms ar baseinu, kur visbiež ā k var atpū sties no ceļ ojumiem brī vajā laikā .
Studijas telpa plaš a, gaiš a, vienkā rš s interjers, acij tī kami krā su toņ i, mē beles pieklā jī gā stā voklī , santehnika arī tī ra, ir virtuvī te ar visā m ē rtī bā m, kafija un olu kultenis no rī ta un aiziet. Ksenija tikko teica, ka 11. augustā var doties ar pā rsē š anos un pa ceļ am visi pastā stī s par š iem slavenajiem svē tkiem. Emocijas vienkā rš i pā rņ emtas! Š ajā vietā ir tā da ž ē lastī ba, it ī paš i š ajā laikā . Spiridons tajā dienā patieš ā m vienoja visu pasauli. Arī ziemeļ u klosteri ir ļ oti dvē seliskas vietas, katrā mū s sagaidī ja mū ķ enes ar gardumiem, centā s visiem atvē lē t laiku. Kas attiecas uz mani, ceļ ojums bija izdevies, paldies. Esmu ā rkā rtī gi priecī ga, ka man izdevā s iecerē tais.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu