Esam apmierināti ar svētkiem. Noteikti iesakām!

Rakstīts: 5 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 9 jūnijs 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Atpū tusies ģ imene - es, vī rs un meita 7 gadi.
Ja vē lies iepazī ties ar ī sto Grieķ iju, ko neapiet tū ristu pū ļ i, tad esi TE!
Tā pē c es vispirms aprakstī š u reģ ionu. Tas patieš ā m ir vietē jā s krā sas un miers, brī vī ba no tū ristu pū ļ iem. Kavalas pilsē ta ir pā rsteidzoš a! Mē s iemī lē jā mies š ajā pilsē tā . Vispirms mē s devā mies ekskursijā pa Kavala Philippi, un pē c tam divreiz bijā m paš i. Pilsē tai ir interesanta vē sture, un pē c ceļ ojuma ar Evgenios mē s arī sā kā m orientē ties pilsē tā , pē c tam bija viegli ceļ ot paš iem. Ekskursija, protams, super, uz vietas trā pī ja senie Filipi, tik senas pilsē tas vē l neesam redzē juš i. Braucā m 19-vietī gā komforta klases mikroautobusā . Vienkā rš i super, nav š ī milzī gā pū ļ a.

Viesnī ca ir lieliski piemē rota relaksē još ā m un kvalitatī vā m brī vdienā m. Sā kotnē ji izvē lē jā s viesnī cu pludmales dē ļ , nezaudē ja. Pludmale liela, kopta, tā pat kā visa teritorija. Daudz zviļ ņ u.
Mums bija 318. istaba - skats uz kokiem, ē ka pretī un tā lumā jū ra, bet uz skatu no istabiņ as nemaz nekoncentrē jā mies, tā pē c nekā du pretenziju. Numurā ir viss nepiecieš amais: č ī bas, tē jas komplekts, vannas piederumi, bezmaksas mini bā rs. Trū kst divas mazas ū dens pudelī tes, pie bā ra iepildā m dzesē tā jus. Mē beles labā stā voklī . Vē los atzī mē t telpu tī rī bu, 5+ vē rtē jums par uzkopš anu. Mums tas ir svarī gi.
Strī dī gs jautā jums ar animā ciju, kā ds lamā , kā ds slavē . No mū su puses bijā m 10 dienas, diezgan normā li (no rī ta vingroš ana, ū dens aerobika, volejbols, teniss, pludmales spē les). Ja vairā k, tad droš i vien vakaros bū s garlaicī gi. Tematiskie vakari divas reizes nedē ļ ā . Grieķ u vakars interesants, dejotā ji ļ oti skaistos tautastē rpos, ar viņ iem var nobildē ties un iemā cī ties dejot) Itā ļ u vakars notiek jumta bā rā ar dzī vo mū ziku, romantiku. Starp citu, viesnī cā nav bē rnu mini kluba, animatori pastā vī gi spē lē jas ar bē rniem svaigā gaisā . Un baseina arī nav.
Esam apmierinā ti ar svē tkiem. Noteikti iesakā m!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu