Laba viesnīca relaksējošām brīvdienām

Rakstīts: 14 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 13 — 21 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Laba diena visiem!
Mē s ar vī ru pagā juš ajā gadā atpū tā mies Toskas pludmalē , septembrī mums nepatī k karstums, un septembra vidū laiks bija ļ oti ē rts atpū tai pie jū ras.
Viesnī ca mums patika, piemē rota mū su izmē rī tai atpū tai, esam pensijas vecuma cilvē ki, gribam tikai mieru un klusumu, plunč ā ties jū rā , pagulē t zem “maigā s” saules stariem, pastaigā ties pa krastmalu , palasī t kaut kur klusā , nomaļ ā vietā , garš ī gi paē st, kā arī mazliet iepirkties, pastaigā ties pa vē sturiskā m vietā m. Un š ī Tosca Beach viesnī ca pilnī bā apmierinā ja visus š os pieprasī jumus, mū su vajadzī bas.

Istabas atrodas atseviš ķ ā s mā jā s, priež u ieskauta, skats uz jū ru, klusums, miers, kaimiņ i arī labi, galvenais klusums, gaiss vienkā rš i tī rā kais, ī paš i agri no rī ta svaigums no plkst. jū ra un priedes smarž a, tas ir kaut kas, viņ i nevarē ja paelpot. Istaba ļ oti ē rta, gaiš a, mē beles jaunas, mē belē tas ar visu nepiecieš amo atpū tai.
Personā ls bija patī kams, uzmanī gs, izpalī dzī gs, kopumā patī kama apkalpoš ana. Grieķ i ir viesmī lī gi cilvē ki, kad viņ i devā s uz Kavalu, viņ i juta š o viesmī lī bu un draudzī go attieksmi pret savas valsts viesiem, un veikalos, krogos visi ir ļ oti draudzī gi, pat uz ielas, kad prasi ceļ u, viņ i noteikti palī dzē s ar smaidu uz lū pā m, jauki! Starp citu, pie viesnī cas ir autobusu pietura, no kurienes kursē regulā rs autobuss, kursē diezgan biež i. Kavala, lai gan nevaru teikt, ka tā ir liela pilsē ta, ir attī stī ta tū risma infrastruktū ras ziņ ā : veikali, krodziņ i, restorā ni, kafejnī cas, izklaides centri, krastmala, muzeji, arheoloģ iskā s vietas, vispā r ir kur atpū sties, izmē ģ inā t nacionā lā virtuve, pastaigā jies, paskaties.
Bet atpakaļ uz manu paradī zi, Tosca pludmali daž us metrus no mū su bungalo, mums ļ oti patī k jū ra, mē s gā jā m peldē ties agri no rī ta un vakarā , pludmale ir tī ra, smiltis, ē rta ieeja jū rā , sauļ oš anā s krē sli, lietussargi. Netā lu no pludmales atrodas viesnī cas restorā ns, no kura paveras skaists panorā mas skats uz jū ru. Viesnī cas ē dieni arī nelika vilties, kvalitatī vi, sā tī gi, garš ī gi ē dieni, izvē le ir, bet gribē tos vairā k daž ā dī bas, citā di nekā du pretenziju.
Mū su atvaļ inā jums bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs, es domā ju, ka tas nevar bū t labā ks, visur ir plusi un mī nusi, nav nekā ideā la. Bet viesnī ca Tosca Beach ir mū su ideā ls, mū su atpū tai tā iederē jā s visos aspektos, paldies visiem, kas piedalī jā s mū su svē tku organizē š anā !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu