Atpūta Kavalā.

Rakstīts: 11 jūlijā 2017
Ceļošanas laiks: 1 — 8 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Pirms daž ā m dienā m atpū tā mies Grieķ ijā Kavalas pilsē tas reģ ionā .
Uzreiz pē c lidmaš ī nas nolaiš anā s mū s sagaidī ja ar smaidu un vē lmi palī dzē t. Transfē rs uz mū su viesnī cu (Tosca Beach) tika veikts ar jaunu 19-vietī gu autobusu gandrī z ā tri un interesanti, Kavala parā dī jā s mū su priekš ā visā savā krā š ņ umā , ī paš i vecpilsē ta.
Viesnī cas personā ls mū s uzņ ē ma sirsnī gi. Uzņ ē muma pā rstā vis palī dzē ja operatī vi noorganizē t ieraš anos un izskaidroja viesnī cas darba laiku un sniegtos pakalpojumus.

Izkā pjot uz balkona, mū su acī m pavē rā s brī niš ķ ī ga ainava. Pā rģ ē rbuš ies devā mies lejā lielā un tī rā smilš ainā krastā , kur bija brī vas gultas un lietussargi. Š eit jū s varat atpū sties un lieliski pavadī t brī vdienas.
Viesnī ca ir skaisti ierakstī ta dabā , visur koki un kopti krū mi, bagā tī gas brokastis ar nacionā lajiem grieķ u produktiem, vakariņ as nav sliktas, bet olī vas un bezalkoholiskos dzē rienus varē tu vē l pielikt. Vē l viena piezī me, uz ko vē los pievē rst uzmanī bu, ka reizē m istabā parā dā s skudras, bet pasā kumi tiek veikti ā tri, kopumā viesnī ca un viss personā ls cenš as radī t visus apstā kļ us savu klientu ē rtī bā m un visas problē mas, kas rodas ā tri atrisinā ts.
Ī sā k sakot, bijā m apmierinā ti ar mū su š ī gada atvaļ inā jumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu