Jautājums o Kastoria

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Vai varu izpildīt cenu līdz 2500 eiro (sieviešu kažoks)?
Labdien!
Sakiet, lūdzu, vai ir iespējams satikt cenu līdz 2500 eiro (sieviešu kažociņš, ūdeles, viengabalains, un līdz ceļgalam)?
Un vēl jautājums: cik šajās rūpnīcās maksās vīriešu aitādas mēteļi un ādas jakas? no cik eiro?
Pateicos jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2013-10-1511 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар travelsita
Tas ir iespējams, bet dūnas nebūs biezas, un kaudze nebūs ļoti gara (tas joprojām izskatīsies labi). Ar labu dūnu un garu kaudzi (kā Sibīrijas ūdelei) būs vairāk nekā 3000. Noteikti pievērsiet uzmanību mezdras kvalitātei!
Iesaku braukt nevis ar grupu, bet pašiem.
аватар victorias
pie manis un kažoka sastāvā "kolēģe" tādu kažoku nopirka ap 2000.gada februārī.Pirms pārlasīju visu ar ko atšķiras no kā,tāpēc man liekas labi. Man tie nepatīk, es biju tur pēc aitādas mēteļa ...
un, neskatoties uz to, brauciens uz Kastoriju ekskursijas ietvaros arī ir ekskursija, un ekskursija izmaksātu vairāk nekā papildus maksa, kas kopumā mūsu gadījumā nebija jūtama. Nu paskatījos vēlāk veikalos - 100 eiro varēja iegūt...diez vai vairāk. Manuprāt, vienkārši ziemas sezona tam ir piemērota, pārdevēji viegli pazemina cenas, tirgojot eiro uzreiz par 400 no nokaltušā.
аватар victorias
Grieķija nav par ādu (par aitādas mēteļiem un jakām). Tajā pašā laikā draugs man palūdza apskatīt vīriešu ādas jakas, un sieviešu Kastorijā ir maza izvēle un cena nav tā labākā.
Sieviešu aitādas mēteli nopirku pirms pāris gadiem Heraklionā un tad ar grūtībām atradu (pārsvarā kažoki) un tika ražots kopīgi ar Florenci (Toskāna, kas saprotams)... āda ir Itālijai un Turcijai .
аватар alexmanru
Labdien, tas laikam vairs nav aktuāli, bet arī šodien vēlos noskaidrot situāciju, jo regulāri apmeklēju Kastoriju. Turklāt daudzi cilvēki pirms ceļojuma uz Grieķiju lasa un meklē informāciju internetā.
Āda pārsvarā tiek izgatavota valkājamākā – raupjā variantā, izvēle ir, taču, salīdzinot ar kažokādu, tas ir gluži nekas.
Kažoku var atrast par 3000 eiro, tas var būt dārgāks, bet tas jau būs ekskluzīvs vai pārpasaulīgas kvalitātes autordarbs. Mēs ar tūristiem pērkam izcilas kvalitātes kažokus ar cenām sākot no 1200 eiro. Viss atkarīgs no garuma, nokrāsas, šūšanas metodes utt. Tā kā es pozicionēju sevi rūpnīcu ražotāju acīs kā vairumtirgotājs, mēs iegūstam vislabākās cenas ar pircējiem. Galu galā ar savu palīdzību es katru gadu palīdzu cilvēkiem iegādāties apmēram 60 kažokus - un tas jau ir smags arguments ražotājam, lai viņi "nejauši" nepaslīdētu kaut ko necienīgu. Es, protams, kažoku tomēr pārbaudu pirms maksāšanas un dodu galīgo piekrišanu vai atrodu... "nianses", kuras var vai nu labot, vai arī labāk meklēt citu modeli. Vienmēr ir labāk, ja kažoku (un ne tikai kažoku) pirms iegādes pārbauda ne tikai pircējs, bet arī citi. Kā saka: viena galva ir laba, bet 2 ir labāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kastoria
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl