Jautājums o Kastoria

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Shub tūre
Cienījamie foruma lietotāji, man ir nepieciešams jūsu padoms. Jautājums, gribēju lidot uz Grieķiju pēc kažoka, piedāvā 2 variantus, ar un bez saistībām. Ko izvēlēties vai kādam var būt padoms, kā ar mazākiem tēriņiem tikt pie kažoka?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2013-10-0611 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар tatgr2004
Neļaujiet sevi apmānīt ar šo "bumbu".Trīs ādas tev noplēsīs. Pērciet lētāko tūri uz 4 naktīm.No Doņeckas pirms nedēļas bija 268 eiro. Un pērciet visu, ko vēlaties, nevis to, ko viņi jums uzliks. Jums arī jāzina, ka Salonikos un Kastorijā viņi pārdod kažokādas no Ķīnas
аватар sigur62
Nopirkām bez saistībām, un pie reizes labi atpūtāmies.
Stāsts par to ir šeit:
http://www.turpravda.com/gr/kassandra/Aegean_Blue_Hotel-h27212-r41399.html
аватар Alex66
Šeit ir mans detalizēts stāsts par veikala apskati. Izlasi to un komentārus un tev viss kļūs skaidrs.
http://blogs.turpravda.com/Alex66/81945.html
аватар travelsita
Bez saistībām! Būs jāpērk kažoks, un arī konkrētā veikalā. Ekskursijas cena tiks iekļauta kažokā.
аватар masha2006-89
Devos ar pienākumu nopirkt kažoku! Izvēle bija liela, apmeklējām vairākas rūpnīcas, tās man neko neuzspieda, nopirku sev brīnišķīgu kažoku, esmu ļoti apmierināta. Protams, jāsaprot, ka lidojuma izmaksas jau ir iekļautas kažokā, bet naktsmītne ir bez maksas un cenas kažokiem ir diezgan adekvātas, lētākas nekā manā pilsētā.
аватар travelsita
Visu "bezmaksas (lidojums un naktsmītne)" apmaksā kažokādu fabrikas, kas to iekļauj kažoka cenā.
аватар masha2006-89
Vai jūs pats iegādājāties kažoku ar pienākumu? Es redzu, ka jūs tik labi zināt šo tēmu
аватар travelsita
TC jāsaprot, ka bezmaksas siers ir tikai peļu slazdā. Par šo "bezmaksas" tomēr kāds maksā. Šajā gadījumā kažokādu fabrikas.
Par to, ka neuzlika - līgumā ir nosacījums - ja kažoks netiek nopirkts, tad tūrists kompensē tūrisma aģentūrai ceļojuma izdevumus.
Kāpēc tu par to neraksti? Ja šī nosacījuma nebūtu, tad visi būtu nokāpuši bariņos atpūsties Grieķijā par 1 eiro.
аватар Alex66
Nerunā muļķības. Neviens ne par ko nemaksā. Jūs vienkārši atkārtojat mārketinga stāstu tūristiem. Bet patiesībā pārdevējs vai salona īpašnieks vienkārši nosauc cenu par 25-30% augstāku, nekā piedāvātu vienkāršam tūristam bez ekskursijas. Un sarunāsiet labākajā gadījumā 100-200 eiro. Tad vienkārši tiek izmaksāta atmaksa ceļojumu aģentūrai, gidam, šoferim utt. Tāpēc šādas sarežģītas manipulācijas ar diviem čekiem, to reģistrāciju ceļvedī pērkot utt. Neviens nevienam neko netaisās maksāt un nemaksās bez garantijām, ka kaut kas tiks pārdots, un neviens tādas garantijas nedos. Mīti par kaut kādu zvērkopju arodbiedrību ir mīts un nekas vairāk. Tas ir katrs par sevi.
аватар travelsita
"salona īpašnieks vienkārši nosauc cenu par 25-30% augstāku, nekā piedāvātu vienkāršam tūristam bez ekskursijas.... Tad vienkārši tiek izmaksāta otkata ceļojumu aģentūrai" - tu pilnībā apstiprināji manis rakstīto , bet citiem vārdiem sakot. Jebkurā gadījumā tūrists par visu maksā, pērkot kažoku, kura cenā ir iekļauta otkata ceļojumu aģentūrai. Tāpēc ir nosacījums par obligātu pirkumu.
аватар masha2006-89
Dubultpārbaudes tiek dotas ikvienam, ne tikai tiem, kas ieradās ar pienākumu, pērkot jebkuru kažokādu izstrādājumu. Es nezinu, kā jūs kaulējāties, bet man tika izmesti 500 eiro, un es neredzēju lielu atšķirību to kažoku izmaksās, kuriem man bija pienākums un bez saistībām. Ja tūroperators piedāvā labu tūri par 1 eiro, kāpēc uzreiz jāmeklē loms? Arī pēdējā brīža ekskursijām ir smieklīgas cenas, droši vien arī baidāties tajās braukt, jo visa maksa būs iekļauta, piemēram, ekskursijās
аватар travelsita
Un šeit pēdējā brīža ekskursijas, īpaši uz Grieķiju? Ir labi ceļot uz Grieķiju, iepriekš rezervējot. Un tie, kas dedzina, ir labi, kuriem pasē ir karikatūra (atlaide ļoti laba). Pērn uz Halkidiki varēja aizlidot par 340 viss iekļauts četriniekā.
masha2006-89, un kur ir ekskursijas uz pēdējā brīža tūrēm (operatoram ir jāpārkāpj ekskursijas cena vismaz līdz nullei, lai neizdegtu.)
аватар Alex66
masha2006-89, Jā, dubultpārbaudes dod visiem, bet tās nekur nav jāfiksē, tikai vienu muitā. Un veikala tūrē pirms brauciena nolasīs noteikumus, ka katrs čeks jāreģistrē arī pie gidiem. Patiešām, cenās nav nekādas atšķirības no pienākuma, ko esat ieradies vai nē. Liela atšķirība ir tikai tad, ja uz salonu ierodaties pats, bez pavadošām personām. Protams, jums par to jāpaziņo pārdevējiem vai īpašniekiem.
аватар masha2006-89
Pērkot kažoku tūri, mēs parakstām pienākumu, ja nepērkam kažoku, piemaksājam aviobiļetes un vīzas izmaksas 450 eiro, nav grūti aprēķināt, cik maksā kažoks palielinās. Te arī ir rūpnīcu interese, kažokus uz Krieviju vest ir ļoti dārgi, tāpēc ekskursijas ar pienākumu arī viņiem ir izdevīgas, viņiem izdevīgāk tādiem tūristiem maksāt par viesnīcu, nevis iedot 100 % no kažoka izmaksām muitā. Pirms došanās palasīju daudz forumus un atsauksmes un secināju, ka nav bail iet ar pienākumu, ja rēķināties ar labu kažoku iegādi vismaz 2500 eiro vērtībā un nekļūdījos, kažoks pirkts ļoti saprātīga cena un tajā pašā laikā labi atpūtos
аватар Alex66
Atkal tu nesaproti, neviens nemaksā par kādām viesnīcām. Neviens grieķu kažokādu meistars maksā par jūsu lidojumu un tā tālāk. Viss ir daudz vienkāršāk. Katrs salona īpašnieks vienkārši nosauc cenas, pamatojoties uz to, cik viņam būs jāmaksā par katru pārdoto kažoku, aptuveni 25% no izmaksām plus 150 eiro tikai par braucienu autobusā. Es nerakstu pieņēmumus))))))) Piemēram, kažociņš parastam tūristam salonā maksā 4000 eiro, veikalu-tūristu sauks 5200, tad 200 nometīs. 1000 eiro saņem eskortu. Apmēram šāds izkārtojums skaidrības labad. Un viss pārējais ir pasakas piesūcekņiem.
аватар Alex66
Starp citu, kur tu ņēmi informāciju par to, ka muitā jāatdod 100% no kažoka izmaksām? Sapņā es sapņoju vai arī gidi stāstīja, kā arī par viesmīlīgajiem grieķu kažokādu meistariem, kuri iegriezās, lai jūs atvestu uz Grieķiju))))))))))))))))))
аватар Alex66
Sasodīts, nevaru nekomentēt frāzi - Ja tūroperators piedāvā labu tūri par 1 eiro, kāpēc uzreiz jāmeklē loms?
Labs jautājums)))))) Atbilde liecina par sevi. Nu kur loms? Viss ir tā, kā vajadzētu))) Un, ja es katru dienu laimēju internetā iPad, un nesen saņēmu vairākas SMS par to, ka laimēju BMW)))) Un viņi arī piedāvā daļlaika lietojumu Havaju salās bez maksas) ))) un vēl daudz vairāk. Nu kur loms. Drīz es atvēršu veikalu ar iPad)) Jā! Krievija ir liela! Piesūcekņi nekad nekustēsies.
аватар masha2006-89
Un kur tādas zināšanas par veikala tūrēm? Vai jūs visi strādājat kopā rūpnīcās??
аватар Alex66
masha2006-89, diskusijā ir saite uz manu stāstu. Es jums atkal iedošu saiti. Ir arī video. http://blogs.turpravda.com/Alex66/81945.html#
Es nestrādāju rūpnīcās, bet pēdējos gados esmu ēdis suni uz kažokiem un ekskursijām pa veikaliem)))))
аватар masha2006-89
Nu, tā kā tu ēd suņus... un pat kažokos... es joprojām palieku nepārliecināts, tu gāji bez saistībām, un es ar pienākumiem, tāpēc es nebūtu tik kategorisks tavā vietā. Šķiet, ka man vairāk paveicās ar kažoku
аватар sigur62
Aleksam ir taisnība, lai gan viņš ēd suņus.
Ekskursijas uz Eureka ir paredzētas piesūcekņiem.
Tieši tādiem piesūcekņiem, kuriem paveicas ar kažokiem)))
аватар masha2006-89
Lūdzu, neapvainojieties! Es tikko pateicu savu viedokli, un tu man uzskrēji, paldies, ka neiekodēji! Nav nepieciešams uzspiest savu viedokli, kad citiem ir sava galva uz pleciem. Ja esi pievilts, tad jūtu līdzi!
аватар Olesya2201
Tikko esam atgriezušies no Grieķijas. Ļoti apmierināts. Viņi to uzņēma ar solījumu. Kā ieteicis draugs. Viņa nopirka sev 2 kažokus Grieķijā. Par diviem faktiski samaksājām 1 eiro! Mums stāstīja, kā izvēlēties kažokus. Mēs arī apmeklējām rūpnīcas un apmeklējām Ediku. Tas ir centrs, kur tiek atvesti visi kažoki no dažādām rūpnīcām. Nopirku sev kažoku par 1700, lai gan prasīja 2100, draugs notirgoja 500 eiro.. Mums pat bija ekskursija pirmajā dienā Salonikos.
аватар Olesya2201
Mums teica, ka viņiem ir izdevīgāk vest tūristus pēc kažokiem, nevis maksāt nodokļus un atvērt veikalus Krievijā. Es nezinu, vai tas mūs veda vai nē, bet mēs nopirkām sev foršus kažokus. Pirms tam viss Engelss un Saratovs gāja apkārt, viņi nevarēja izvēlēties neko.
аватар victorias
Kažokādu rūpnīcās ir iekļauta piemaksa par kažokiem, bet, pēc manas pieredzes, mazāka par ekskursijas izmaksām, ja to maksātu atsevišķi ...
аватар Alex66
Jā, kažokiem līdz 1500-2000 eiro jā, bet viss kas ir dārgāks ...... jau ir neizdevīgi. Un kādu pieredzi jūs varat iegūt? Vai viņi tev teica salonā? Vai ceļveži? Vai arī jūs vienkārši tā domājat? Bet patiesībā aptuvenais uzcenojums kažokam ir aptuveni 25% plus katrs salons maksā 150 eiro tikai par autobusa atnākšanu neatkarīgi no pirkuma.Ja pērc vienu vai divus kažokus, pieskaiti šo naudu cena. Ja mētelis ir lēts, tad nav nozīmes, bet, ja tas ir par 3000-4000 eiro dārgāks, tad jau sāp.
аватар yuliya.semenova
Ko tur strīdēties, par papildus samaksu, protams. Bet vispār ne 25%.Ja būtu bijusi tāda papildus maksa,tad veselu minku tajā gadā par 2500 eiro nenopirktu.
аватар gidvgreece
katrs izvēlas pats kas viņam ir izdevīgi un kas nē.Ja tu pērc ekskursiju par 1eiro,šajā gadījumā tavs kažokādas izstrādājums maksās....eiro + izdevumi par tavu ceļojumu.
аватар yana1011
Labdien pēcpusdienā MBA TOUR! Paldies kompānijai MBA TOUR un vadītājai Yanai par palīdzību, pacietību, detalizētajām konsultācijām, uzmanību, detalizētām instrukcijām kažoku tūrei uz Grieķiju, dāvinātajiem katalogiem, CD ar grieķu mūziku un ceļvedi pa valsti! Shubtour uz Grieķiju - Viss tiek organizēts visaugstākajā līmenī.
Bija no 03.01 līdz 05.01.2014! Perfekti organizēta kažoku tūre! Es gribu atgriezties Grieķijā un atpūsties jūrā!
аватар Alex66
Jūlija, ūdeļu ūdeļu strīds. Es apliecinu, ka jūs pirktu veselu ūdeļu gan par 1500 eiro, gan par 1000, jo īpaši tāpēc, ka jūs nenorādījāt, ko iegādājāties. Starp citu, ko nozīmē vesela minka? Šūts no šķīvjiem? Tātad no "necietā", kas šūti ūdeļu izšķīdināšanā, produkti tiek uzskatīti par interesantākiem, sarežģītākiem un dārgākiem. Šuderēšanai no cietām taisnstūra plāksnēm nav nekādu priekšrocību skaistuma un nodiluma ziņā.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kastoria
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl