Jautājums o Kastoria

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
20 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Pastāsti man operatoru un kur Grieķijā labāk atpūsties, lūdzu
Mēs ar sievu nolēmām atpūsties Grieķijā, mēs nezinām, ar kuru operatoru sazināties un kur labāk atpūsties, nevienam nav grūti man pateikt pliz
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2011-01-2313 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар amra_Bali
Man patika atpūsties uz salas. Krēta. Uzpirka grieķu mierīgumu un regularitāti, un turklāt salas relatīvo pamestību. Izbaudījām tikai dabas skaņas. Noīrējām mašīnu un apceļojām salu. Bijām pirms 3 gadiem un šī operatora vairs nav dabā. Mēs apmetāmies 4 zvaigžņu viesnīcā Orion Hotell, taču apkalpošana un ēdieni bija lieliski. Šī nav liela mājīga viesnīca netālu no Retimnas. Otrajā rindā. Pludmalē cilvēku praktiski nebija.Ņēmām viss iekļauts, bet nākamreiz ņemsim tikai brokastis, jo. Es vienmēr gribēju doties uz restorānu vai kafejnīcu, lai paēstu viņu dažādās zivis un klausītos dzīvo mūziku. Jūra ir tīra, sauļošanās krēsli visi bija mūsu un bez maksas. Oktobrī atpūtāmies, bet vietējie teica, ka arī Krētā pavasaris ir krāšņs gadalaiks.
аватар office_unatour
www.mouzenidis-travel.ru
puiši strādā lieliski!
аватар lanos
Šī tēma šeit ir apspriesta daudzas reizes. Izlasi arī manu atsauksmi. Iesaku filtrēt parasto tūristu atsauksmes no ieinteresēto negodīgo tūrisma uzņēmumu atsauksmēm.
аватар Stanka
Kur atpūsties Grieķijā - katrs izvēlas pats, pēc savām vēlmēm, visur būs interesanti un jautri, vispār Grieķija ir skaista, pozitīva valsts, cilvēki ir tikai brīnums! Nu, man personīgi patīk Halkidiki vai Krēta, bet es domāju kaut kā atteikties no Peloponēsas.
Mouzenidis tika notriekts ar savu vienaldzību pret tūristiem un nespēju atbildēt uz jautājumiem par valsti un braucieniem pa valsti (buhteli iegaumēja no saviem bukletiem un, kā saka, ne soli malā), Natālija Tūrsa ieteiktu, arī stulba, bet plkst. vismazāk draudzīgs)))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Kastoria
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl