Xenios Possidi Paradise 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.810
№8 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.2 Numurs
8.1 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.8 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši pretī smilšu pludmalei Kalandras ciematā. Renovēta 2009. gadā, kosmētiskais remonts veikts 2012. gadā. Viesnīca ir ideāli piemērota relaksējošai ģimenei un romantiskai atpūtai. Viesnīca atrodas Possidi Kalandras, satriecošā vietā, kur priežu kalni vienmērīgi ieplūst Halkidiki zeltainajās pludmalēs un tirkīza ūdeņos.Vairāk →
аватар vika.sevruk1989
 •  apceļots 10 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī s ir mū su pirmā s brī vdienas Grieķ ijā . Un es gribu atgriezties š ajā valstī! Viesnī ca nav slikta, teritorija sakopta, tī ra un maza (bet salī dzinot ar kaimiņ iem, milzī ga) Telpā m ir nepiecieš ams remonts, lai gan š ķ iet, ka viss ir izdarī ts, bet ne pā rā k labi. … Tomēr ▾ Š ī s ir mū su pirmā s brī vdienas Grieķ ijā . Un es gribu atgriezties š ajā valstī!
Viesnī ca nav slikta, teritorija sakopta, tī ra un maza (bet salī dzinot ar kaimiņ iem, milzī ga)
Telpā m ir nepiecieš ams remonts, lai gan š ķ iet, ka viss ir izdarī ts, bet ne pā rā k labi. Istabā (401) mums visu laiku bija problē mas ar vannas istabu. mezgls Reizē m noplū da tualetes tvertne (tur kaut kas tika pievilkts, bet no rī ta atkal bija ū dens baseins), tad izlietnē divas reizes saplī sa noteka, bet tika salabots. Gulta bija ē rta! Jā maina arī skapji un atvilktnes, bet ne kritiski.
Viesnī cā nav higiē nas preč u (š ampū ns un ž eleja), ir tikai ziepes un putas dozatorā , kā mums stā stī ja, š ī s burkas ir aizliegtas visā Grieķ ijā...Tā pē c esiet gatavi pirkt vai nu pamaniet vai paņ emiet lī dzi.
Ē diens ir garš ī gs, bet gandrī z katru dienu ir vienā ds. Jū ras velš u nav, vairā kas reizes bija cepti anš ovi un kaut kas lī dzī gs sams filejai. Bet izsalcis nebū si, izvē lei ir makaroni, kartupeļ i un daž ā das gaļ as.
Mums bija brokastis un vakariņ as.
Bijā m pusdienā s uz tuvē jiem krodziņ iem, pusdienas bija 25-35€ diviem, tavernu ir daudz un katrs savā veidā garš ī gs
Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, dvieļ i arī , bet jā atstā j depozī ts 10€ par gabalu, atdodot dvieli, nauda tiks atgriezta.
Oļ u pludmale - labā k ir ņ emt koraļ ļ us, bet jū s varat iztikt bez tiem. Jū ra ir tī ra un brī niš ķ ī ga)
Blakus ir 2 veikali, var iegā dā ties visu nepiecieš amo (gan dā vanas, gan preces)
Izklaides nav, maza krastmala - pa kuru var pastaigā ties vakarā un tas arī viss.
аватар annanom
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
POSSIDI PARADISE HOTEL Viesnī ca ir neliela, 2 rindu 2 stā vu mā jas, starp kurā m ir baseins, restorā ns un pā ris soliņ i. Viesnī cai ir bezmaksas autostā vvieta (aiz viesnī cas). Tieš i pretī reģ istratū rai ir sava bezmaksas pludmale. … Tomēr ▾ POSSIDI PARADISE HOTEL

Viesnī ca ir neliela, 2 rindu 2 stā vu mā jas, starp kurā m ir baseins, restorā ns un pā ris soliņ i. Viesnī cai ir bezmaksas autostā vvieta (aiz viesnī cas). Tieš i pretī reģ istratū rai ir sava bezmaksas pludmale. Arī dvieļ i viesnī cā ir bez maksas (bez papildu depozī ta). Ir pirts, lai gan lī dz tai netikā m. Viesnī cas teritorija ir ļ oti tī ra. Visur ir soliņ i un miskastes. Š eit ir daudz zaļ umu (zied magnolijas un kaktusi) un putni, bezdelī gas, kas ligzdo tieš i pie reģ istratū ras un trī skā rš o bezmaksas koncertu no rī ta un vakarā.

Tī rī š ana sā kas pulksten 6 (!!! ) no rī ta. Tas, iespē jams, ir vienī gais viesnī cas mī nuss, tā pē c jums ir cieš ā k jā aizver logi. Telpas ir tī ras un sakoptas. Otrā stā va balkonos ir ļ oti ē rti atpū tas krē sli. Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Mē beles Istaba ir vienkā rš a, bet ļ oti ē rta. Tur ir viss, kas vajadzī gs tū ristam, kurš ieradā s Jū rā , nevis Istabā.
Viesnī cas personā ls ļ oti uzmanī gs, atsaucī gs un sabiedrisks, ir iekš telpu restorā ns un 2 ā ra zonas, otrajā - bā rs, š eit alkohols bez maksas tiem, kas ir "viss iekļ auts", un mums, kas atnā cā m "ar savē jiem" "- viesmī ļ i laipni atnesī s korķ viļ ķ i un glā zes.

Ē dinā š ana par 5 plus. Mū s patī kami pā rsteidza mī dijas vakariņ ā s un ļ oti garš ī gā saldē juma pā rpilnī ba. Ņ emot vē rā redzē to, PADOMS: Grieķ ijā nav viegli notievē t - gaļ a, zivis katru dienu, daž ā di konditorejas izstrā dā jumi, daudz augļ u, un, protams, liela grieķ u salā tu izvē le un daudzas mē rces. viņ iem.

VIESNĪ CAS vē rtē jums - 5 (IZCILI), nu vai gandrī z IZCILI (5-).

Pludmale atrodas tieš i pie viesnī cas. Ē rti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi tiek nodroš inā ti bez maksas.

Virs pludmales ir neliels bā rs ar visu, sā kot no kafijas un augļ iem lī dz alum un č ipsiem.
Pludmale smilš aina, arī ieeja jū rā smilš aina ar plakaniem lieliem akmeņ iem, zem kuriem no rī tiem slē pjas astoņ kā ji - kā dā jaukā grieķ u rī tā ap 9 no rī ta tika noķ erts astoņ kā ja mazulis un uzreiz palaists vaļ ā.

Tajā paš ā laikā pie jū ras malas ir maz jū ras dzī vī bas: peld mazas pelē kas un smilš ainas zivis. Ieeja ū denī ir maiga, nav asu kritumu dziļ umā , ū dens ir caurspī dī gs un tī rs kā stikls, tā pē c, peldot tā lu, uzreiz nenojaut, cik dziļ i tas ir.

BEACH vē rtē jums - 5 (IZCILI).
РЕСЕПШН ОТЕЛЬ ОТЕЛЬ СТОЛОВАЯ БАССЕЙН ПЛЯЖ БАР УЖИН
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā dā ziņ ā , ka rajons ir mierī gs un pati viesnī ca ir diezgan paradī ze, ar pludmali pā ri promenā dei, restorā nu galdiņ iem uz tā s, pieklā jī giem numuriņ iem, ciematu ar visu nepiecieš amo un atmosfē ru - blakus bā ka un smilš u josla. … Tomēr ▾ Tā dā ziņ ā , ka rajons ir mierī gs un pati viesnī ca ir diezgan paradī ze, ar pludmali pā ri promenā dei, restorā nu galdiņ iem uz tā s, pieklā jī giem numuriņ iem, ciematu ar visu nepiecieš amo un atmosfē ru - blakus bā ka un smilš u josla.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Ezhik
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es gribē ju klusu un mierī gu vietu. Viņ i kaut ko izvē lē jā s Halkidiki, precī zā k Kasandrā . Man ļ oti patī k Simantra un Sani, beigā s viņ i izvē lē jā s Possidi no vienas puses. Svarī gu lomu spē lē ja arī cenas, pā rē jais bija gandrī z nosegts, bet atrasts pē dē jā brī dī . … Tomēr ▾ Es gribē ju klusu un mierī gu vietu. Viņ i kaut ko izvē lē jā s Halkidiki, precī zā k Kasandrā . Man ļ oti patī k Simantra un Sani, beigā s viņ i izvē lē jā s Possidi no vienas puses. Svarī gu lomu spē lē ja arī cenas, pā rē jais bija gandrī z nosegts, bet atrasts pē dē jā brī dī .
Par viesnī cu. Atrodas zvejnieku ciematā . Apkā rt ir pietiekami daudz tavernu. Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Jogurts, ola, bekons - kā vienmē r. Pusdienas un vakariņ as kur vien vajag. Daž reiz viņ i atgriezā s vē lu no pastaigā m.
Smilš u un oļ u pludmale atrodas tieš i pā ri ceļ am. Kopumā septembris ir skaistā kais atpū tas un pastaigu laiks.
No priekš rocī bā m: trenaž ieru zā le, sauna – bez maksas.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es atpū tos viesnī cā ar jaunu vī rieti, viņ i izvē lē jā s klusu viesnī cu nomaļ ai atpū tai, es gribē ju, lai bū tu minimā li trokš ņ ainu uzņ ē mumu un piedzē ruš os viesu. Viesnī ca izrā dī jā s tieš i tā da, tajā nav animā cijas, daudz eiropieš u no daž ā dā m valstī m, vā cieš i, franč i, briti, daž i krievi. … Tomēr ▾ Es atpū tos viesnī cā ar jaunu vī rieti, viņ i izvē lē jā s klusu viesnī cu nomaļ ai atpū tai, es gribē ju, lai bū tu minimā li trokš ņ ainu uzņ ē mumu un piedzē ruš os viesu. Viesnī ca izrā dī jā s tieš i tā da, tajā nav animā cijas, daudz eiropieš u no daž ā dā m valstī m, vā cieš i, franč i, briti, daž i krievi. Nedē ļ as laikā reiz bija grieķ u vakars ar dzī vo mū ziku, aptuveni 20 kilometri lī dz tuvā kajiem klubiem. Tieš ā tavernas tuvumā , klusas dzerš anas iestā des, var pastaigā ties pa krastmalu. Pati viesnī cas teritorija skaista, ap ē kā m daudz zaļ umu. Istaba principā ir parasta, santehnika nedaudz veca, bet tā ir tī ri ā rē ji, un viss tā strā dā ja. Uzturs: brokastī s vairā ku veidu jogurts, graudaugi, olu kultenis, olu kultenis, desiņ as, sieri, dā rzeņ i. Pusdienā s vienmē r bija zupas. Vakariņ ā s palielinā jā s ē dienu izvē le: tī tara, truš a, cū kgaļ a, liellopa gaļ a, zivis, jū ras veltes (visbiež ā k mī dijas un kalmā ri), visa veida piedevas un deserti. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija saldē jums ar neierobež otu piekļ uvi. Pludmale var teikt oļ u, ir gabals no platformas, tad daž i oļ i, un tad smiltis nonā k jū rā . Jū ra ir tī ra, peldot var redzē t kā jas, tā ds ū dens ir caurspī dī gs. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas. Viesnī ca atrodas mazajā Possidi ciematā , kur ir promenā de un vairā ki tavernas, dzī ve š eit ir ļ oti mierī ga, nav klubu un diskotē ku. Istaba bija plaš a, ar vienu lielu gultu un dī vā nu, skapjiem, bezmaksas seifu, ledusskapi, gaisa kondicionieri un TV. Paņ ē mā m maš ī nu, devā mies uz Salonikiem, Kastoriju. Papildus kaž okā du fabrikā m Kastorijā nekā nav, bet pati pilsē ta ir ļ oti skaista. Pā rē jais izrā dī jā s tieš i tā ds, kā du to iedomā jā mies: izmē rī ts, mierī gs un noslē gts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Isaeva88
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š is ir mazs ciemats, kas ir tā lu no civilizā cijas. Tā kā pirms tam mums bija apskates ekskursija pa Grieķ iju (Antiquity-Bizantium-Modernity), tad nekur negribē jā m doties ekskursijā s un vienkā rš i izbaudī jā m klusu relaksē još u atpū tu, vā rdu sakot, gulē jā m pludmalē : -)))) 1. … Tomēr ▾ Š is ir mazs ciemats, kas ir tā lu no civilizā cijas. Tā kā pirms tam mums bija apskates ekskursija pa Grieķ iju (Antiquity-Bizantium-Modernity), tad nekur negribē jā m doties ekskursijā s un vienkā rš i izbaudī jā m klusu relaksē još u atpū tu, vā rdu sakot, gulē jā m pludmalē : -))))
1. Istaba ir ļ oti laba (kopš tū rē pa Grieķ iju tikā m izmitinā ti 2-3 zvaigž ņ u viesnī cas numuriņ os, tad š is numurs bija vienkā rš i SUPER, SUPER SUPER), un galvenais (man) tī rī ja katru dienu ! ! ! !
2. Serviss lī menī . Ē diens ir daudzveidī gs un viss ir garš ī gs, it ī paš i kū ka. Personā ls ļ oti draudzī gs, daudzi runā krieviski. (Ī paš s paldies Karī nai un Jā nim) Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti draudzī gas un smaidī gas (Liels paldies par pozitī vo : -)))))
3. Pludmale laba, ū dens tī rs un caurspī dī gs. Š ogad sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas.
аватар IriskaK
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s no 2012. gada 29. septembra lī dz 6. oktobrim. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem: dienā.28-30 grā di, vakarā no 18 lī dz 20. Tā kā nokļ uvā m ī si pirms sezonas beigā m (6. oktobrī viesnī ca slē gta), tad cilvē ku bija ļ oti maz. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 2012. gada 29. septembra lī dz 6. oktobrim. Mums ļ oti paveicā s ar laikapstā kļ iem: dienā.28-30 grā di, vakarā no 18 lī dz 20. Tā kā nokļ uvā m ī si pirms sezonas beigā m (6. oktobrī viesnī ca slē gta), tad cilvē ku bija ļ oti maz. Krievu nebija, izņ emot mū s: vā cieš us un gados vecā kus grieķ us. Pludmalē bijā m tikai mē s un vā cieš i. Ū dens ir tī rs, zivis peld tieš i zem kā jā m no krasta, un ar masku tas ir prieks. Jū ra ir sekla, no krasta kā di 10 metri jā iet dziļ umā . Ū dens silts 24-25 grā di. Samaksa par komplektu (2 sauļ oš anā s krē sli, galds, lietussargs, krē sls) ir jebkura dzē riena iegā de no 2.5 eiro no cilvē ka. Reģ istratū rā ir viena krieviski runā još a meitene. Es izmantoju viņ u datoru, lai gan internets ir lē ns. Telpas tika iztī rī tas labi. Ē diens diezgan slikts (ī paš i brokastis), bet izsalcis nepaliks. Vakariņ as daudzveidī gā kas un par jebkuriem dzē rieniem (ū dens, tē ja, vī ns vai kafija) jā maksā . Teritorija skaista un kopta.
Kopumā š is ir mazs ciemats, kas ir tā lu no civilizā cijas. Tā kā pirms tam devā mies ekskursijā pa Seno Grieķ iju, tad nekur negribē jā m doties ekskursijā . Ja vē laties apvienot atpū tu ar ekskursijā m, tad visticamā k jums ir jā ņ em automaš ī na un jā ceļ o paš am. Lai gan visas slavenā kā s vietas atrodas kontinentā lajā daļ ā un Peloponē sā . Un tas bū s par tā lu. Galu galā lī dz Salonikiem tikai 100 km. Vispā r te forš a atpū ta no cilvē kiem un stresa. Š eit jū s vienkā rš i saplū stat ar dabu un aizmirstat par visu. Lai visiem labi atpū ties! : ))
Наш номер Вид на пляж Мрамор валяется просто под ногами Наш балкон второй справа
аватар Irina_MiaTravel
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmeklē ja Possidi Paradise 4* informatī vajā tū rē.2012. gadā . Es iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem vecumā lī dz 13-15 gadiem, kā arī jaunlaulā tajiem, kuri vē las privā tumu. Teritorija neliela, bet ļ oti tī ra, zaļ a, pilna ar ziediem un palmā m. … Tomēr ▾ Apmeklē ja Possidi Paradise 4* informatī vajā tū rē.2012. gadā .
Es iesaku š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem vecumā lī dz 13-15 gadiem, kā arī jaunlaulā tajiem, kuri vē las privā tumu.
Teritorija neliela, bet ļ oti tī ra, zaļ a, pilna ar ziediem un palmā m.
Istabas: Man patika! ! Tī rs, ē rts, mē beles un santehnika ir laba.
Pludmale atrodas 10-20 m no viesnī cas, smilš aina, bet akmeņ aina ieeja jū rā ((
Auto noma no 40-50 eiro/dienā .
Nenož ē losiet, jo skati ir burvī gi! ! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nā kamajam ceļ ojumam izvē lē jos Grieķ iju, Chalkidiki pussalu. Viesnī ca - Possidi Paradise Hotel - pē c tū risma operatora ieteikuma. Man patika viesnī ca, numuriņ i plaš i un tī ri, duš a, kondicionieris un ledusskapis bija klā t. Mū su istabai bija liels balkons ar skaistu skatu uz jū ru, kurā bija patī kami pasē dē t, dzerot vī nu. … Tomēr ▾ Nā kamajam ceļ ojumam izvē lē jos Grieķ iju, Chalkidiki pussalu. Viesnī ca - Possidi Paradise Hotel - pē c tū risma operatora ieteikuma. Man patika viesnī ca, numuriņ i plaš i un tī ri, duš a, kondicionieris un ledusskapis bija klā t. Mū su istabai bija liels balkons ar skaistu skatu uz jū ru, kurā bija patī kami pasē dē t, dzerot vī nu. Regulā ri tika mainī ti dvieļ i un veļ a, veikta arī uzkopš ana. Apkalpoš ana bija normā la, darbinieki reizē m runā ja krieviski. Ē diens bija garš ī gs un svaigs, ik pa laikam notika neuzbā zī gi grieķ u vakari. Pludmale bija smilš aina tieš i pie viesnī cas, sauļ oš anā s krē sli ar saulessargiem bija pā rpilnī bā . Kopumā viesnī ca bija diezgan klusa un mierī ga, visa nedē ļ as atvaļ inā jums bija kaut kā mierī gs un izmē rī ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums bydda2010
pastāstiet lūdzu kādi tur būs no 20.maija laikapstākļi un jūras temperatūra,un ir atsauksmes par šo viesnīcu!?paldies
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен прямо напротив песчаного пляжа в посёлке Каландра. Обновлён в 2009 году, косметический ремонт был произведён в 2012 г. Отель идеально подойдёт для спокойного семейного и романтичного отдыха. Отель расположен в Поссиди Каландрас, в потрясающем месте, где сосновые холмы плавно перетекают в золотые пляжи с бирюзовыми водами Халкидики.

Atrašanās vieta 100 км. от аэропорта «Македония» г. Салоники. Автобусная остановка в 50 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж в 10 м от отеля. Очень красивый пляж Посиди длиной в один километр с песком, галькой и чистым, синим морем. На пляже есть маяк. Хорошо организованный пляж с пляжными барами и всевозможными услугами для отдыхающих. Недалеко от пляжа вы найдете останки древнего храма Посейдона. В нескольких минутах ходьбы от пляжа есть таверны, рестораны, кафе.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Гости могут приятно провести время у бассейна или на пляже с любимыми напитками из бара. Прекрасным продолжением дня станет вкусная еда и великолепная атмосфера, навеянная шумом волн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детское питание - по запросу.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Гости отеля могут воспользоваться прокатом автомобилей и услугами экскурсионного бюро.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 71 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 63077, Possidi Halkidiki, Greece
Tālruņi: Phone: (+30) 23740 42030
Fax: (+30) 23740 42081
Tīmekļa vietne: Xenios Possidi Paradise
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.