Theophano Imperial Palace 5*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.110
№9 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
7.9 Numurs
8.3 apkalpošana
8.2 Tīrība
7.5 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Eleganta pieczvaigžņu viesnīca, kas ir daļa no G-Hotels viesnīcu kompleksa, atrodas blakus savai smilšu pludmalei. No tā paveras skaists skats uz dārzu un Toroneos līci. Sastāv no trīsstāvu ēkas. Uzcelta 1976. gadā, pēdējo reizi renovēta 2009. gadā. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenei, romantiskai, jauniešu, aktīvai atpūtai.Vairāk →
аватар yekaterina.shavrina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā augusta beigā s. Lidojums bija agrs, no lidostas lī dz viesnī cai nonā cā m nedaudz vairā k kā stundas laikā . Pie viesnī cas durvī m satika gidu no firmas Mouzenidis - Isom. Jauks puisis, draudzī gs un viesmī lī gs. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā augusta beigā s. Lidojums bija agrs, no lidostas lī dz viesnī cai nonā cā m nedaudz vairā k kā stundas laikā . Pie viesnī cas durvī m satika gidu no firmas Mouzenidis - Isom. Jauks puisis, draudzī gs un viesmī lī gs. Neskatoties uz to, ka reģ istrē š anā s bija tikai pē c 14:00, mū su istabiņ a jau bija gatava. Un kā komplimentu viesnī ca mums tajā dienā sagā dā ja brokastis, sī kums, bet patī kams pieskā riens.

Rezervē ts standarta divvietī gs numurs ar skatu uz dā rzu. Istaba laba, mē beles nav jaunas, bet viss darī ts ar gaumi, omulī gi, ē rti izgulē jā s. Tī ra, regulā ra tī rī š ana, labi darī ts.

Viesnī cas teritorija ir ļ oti liela un zaļ a, daudz augļ u koku, puķ u un krū mu. Uz vietas ir bē rnu baseins un olimpiskā izmē ra pieauguš o baseins.

Nedaudz pievī la Theophano Hotel pludmale, peldē jā mies pā rsvarā Pallini Hotel pludmalē . Tur pludmale ir krā š ņ a, smilš aina, maigi nogā zta, gluda ieeja jū rā un dzidrs zils ū dens.
Sauļ oš anā s krē sli pie baseiniem ir bez maksas, mū su viesnī cas pludmalē arī bez maksas. Citu viesnī cu teritorijā tie ir 7-9 € par 2 sauļ oš anā s krē sliem un 1 lietussargu, daž reiz par tiem bija jā maksā.

Ē diens viesnī cā ir labs, ē diens garš ī gs, viss vienmē r svaigs un ē dienu daž ā dī ba ir pietiekama. Viss iekļ auts, dzē rieniem nebija nekā du ierobež ojumu.

Uz vietas ir 3 blakus esoš ie bā ri, kur mē s ņ ē mā m dzē rienus un uzkodas bez maksas.

Animā cija viesnī cā paredzē ta bē rniem un pieauguš ajiem. Bē rniem tas ir Grekoleto, animatori strā dā un spē lē jas ar bē rniem, manai meitai tur patika.

Pieauguš ajiem - jogas, ū dens aerobikas un stiepš anā s nodarbī bas. Vakaros notika diskotē ka bē rniem un pieauguš ajiem.

Var doties arī ā rpus teritorijas uz tuvā kajiem ciemiem. Mums blakus atradā s Afytos pilsē ta. Skaista, krā saina, sena pilsē ta. Var pastaigā ties pa ielā m, paē st krodziņ ā , aizstaigā t lī dz piekrastei, ir mazas atrakcijas bē rniem.

Kopumā mums ļ oti patika mū su brī vdienas.
Laba viesnī ca, iejū tī gs uzmanī gs personā ls, skaista jū ra un teritorija.
аватар sashenka-nt
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maija beigā s ceļ oju kopā ar vī ru. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i. Mē s nolaidā mies Saloniku lidostā . Lī dz viesnī cai jā paiet apmē ram 1.5h, kas mū s ļ oti iepriecinā ja. Pie viesnī cas durvī m mū s sirsnī gi sagaidī ja mū su viesnī cas gide Razila. … Tomēr ▾ Maija beigā s ceļ oju kopā ar vī ru. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i. Mē s nolaidā mies Saloniku lidostā . Lī dz viesnī cai jā paiet apmē ram 1.5h, kas mū s ļ oti iepriecinā ja. Pie viesnī cas durvī m mū s sirsnī gi sagaidī ja mū su viesnī cas gide Razila. Mē s uzreiz apsē dā mies. Mē s atpū tā mies Anatoli suite pirmajā stā vā ar skatu uz jū ru. Istaba ir gaiš a un labi iekā rtota. Mums bija, varē tu teikt, privā tais baseins, tas bija paredzē ts 4 istabā m, jo ​ ​ apartamentos bijā m vieni, tikai peldē jā mies. Turklā t viesnī cā ir liels koplietoš anas baseins, un blakus tam ir bā rs, kurā var iegā dā ties atspirdzinoš us dzē rienus. Pludmale bija viegli sasniedzama, ū dens ļ oti silts, ieeja jū rā gluda, daudz peldē jā mies.
Ļ oti patika viesnī cas teritorija, visur zaļ umi, patī kami vakaros pastaigā ties. Uz vietas ir arī neliels tirgus un peldkostī mu veikals.
Netā lu no mū su viesnī cas atrodas mazā pilsē tiņ a Afytos, kur atradā m hipermā rketus, krodziņ us un kafejnī cas ar ā trā s ē dinā š anas iespē jā m. Viesnī cā ir arī a la carte restorā ns, bet mē s pā rsvarā ē dā m galvenajā restorā nā . Ē dienu daudzveidī ba ir ļ oti iepriecinoš a, milzī gs skaits salā tu, uzkodu, kastroļ u, gaļ as ē dienu, jū ras velš u un desertu.
Visu atvaļ inā jumu pavadī jā m viesnī cā , bet beidzot devā mies uz Enigma tirdzniecī bas centru, kur ir bezmaksas transfē rs turp un atpakaļ . Tur atradā m visu, ar ko Grieķ ija ir slavena, nopirkā m daudz suvenī ru.
Gribu atzī mē t viesnī cas un restorā na personā lu, ļ oti draudzī gus puiš us, atbildē s uz visiem jautā jumiem, ja vajadzē s, noteikti palī dzē s.
Iesaku š o viesnī cu, jo mums te ļ oti patika, un mē s noteikti š eit atgriezī simies vē l! ! !
аватар gala.yarulina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena visiem! Tieš i ar š o frā zi es vē lē tos sā kt mū su atvaļ inā juma apskatu. Lidojā m uz Salonikiem, mū s sagaidī ja tū risma aģ entū ras darbinieki un pietiekami ā tri aizveda uz viesnī cu, gribu teikt. Braucā m tikai 40 minū tes, ieradā mies viesnī cā Theophano Imperial Palace, kur mū s sagaidī ja viesnī cas gidi, informē ja par viesnī cu un mū su atvaļ inā jums oficiā li sā kā s. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Tieš i ar š o frā zi es vē lē tos sā kt mū su atvaļ inā juma apskatu.
Lidojā m uz Salonikiem, mū s sagaidī ja tū risma aģ entū ras darbinieki un pietiekami ā tri aizveda uz viesnī cu, gribu teikt. Braucā m tikai 40 minū tes, ieradā mies viesnī cā Theophano Imperial Palace, kur mū s sagaidī ja viesnī cas gidi, informē ja par viesnī cu un mū su atvaļ inā jums oficiā li sā kā s.
Viesnī ca atrodas pirmajā piekrastē un numuriņ i ar skatu uz jū ru pā rsteidz ar savu skaistumu! ! ! Pamosties un redzē t saullē ktu no savas istabas, es vē los, lai es varē tu katru dienu! !
Bet nedaudz pastā stī š u par viesnī cu un to, kas man tajā patika!
Virtuve: Jā uzskaita š efpavā ram, kurš katru dienu sastā dī ja jaunu ē dienkarti. Mums nebija jautā jumu kaut ko apē st, lai mums nebū tu garlaicī gi. Ē diens ir garš ī gs, svaigs, un neskatoties uz to, ka vietnē bija teikts - nav bē rnu pā rtikas, ē diens bija diē tisks un bē rni to varē ja ē st, manuprā t, tas ir milzī gs pluss. Virtuve 5/5.
Teritorija: Mē s ieradā mies maija sā kumā un sā kā m ziedē t. Ak, cik patiesi skaisti Grieķ ijā . Grieija jau ir skaista valsts, un kad tas viss papildina Ziedi, kopti koki un
zaļ š zā liens - divtik patī kams. Teritorija 5/5!
Bū tiskā kais, ko vē los minē t bē rnu klubiņ u - GrekoLeto.
Mana Maš a, manuprā t, aizmirsa kā izskatā s viņ as vecā ki, proti, mē s un meitenes ar Maš u tā sadraudzē jā mies, ka negribē ja viņ u laist mā jā s! ! ! Esmu viņ iem tik pateicī ga, ka viņ i man paveica atvaļ inā jumu un ka es nepazinu bē rnu asaras, kliedzieni un frā zes “Gribu to un to. . ejam tur. . ” un tā tā lā k, es klausī jos tikai vienu “Kad mē s brauksim uz Klubu” (nu , kas tomē r ir bē rniš ķ ī gi). Bē rnu klubs - 5/5.
Vienī gais, par ko es dotu 3, ir laikapstā kļ i. Mē s noķ ē rā m, nokļ uvā m lietavā s. . paš i grieķ i teica, ka tas nav raksturī gi un notiek reizi 100 gados, bet acī mredzot mē s trā pī jā m š im simtam! ! ))
Bet nekas, tas mums iespaidu nesabojā ja!
Paldies visiem, kas piedalī jā s mū su atvaļ inā jumā . Mē s nā ksim pie jums vē lreiz! !
аватар annarostov88
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar draugu un š oreiz mū su izvē le krita uz Halkidiki pussalu, Kasandras reģ ionu, Bomo Theophano Imperial viesnī cu. Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, no lidostas sasniedzams tikai 1.5 stundā s. Netā lu no mū su viesnī cas atrodas Kallithea ciemats, kur var nogarš ot grieķ u ā trā s uzkodas, ir veikali, suvenī ru veikali, ir arī tavernas ar grieķ u ē dieniem. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar draugu un š oreiz mū su izvē le krita uz Halkidiki pussalu, Kasandras reģ ionu, Bomo Theophano Imperial viesnī cu.
Ļ oti ē rta viesnī cas atraš anā s vieta, no lidostas sasniedzams tikai 1.5 stundā s.
Netā lu no mū su viesnī cas atrodas Kallithea ciemats, kur var nogarš ot grieķ u ā trā s uzkodas, ir veikali, suvenī ru veikali, ir arī tavernas ar grieķ u ē dieniem. Brauciens ar taksometru aizņ em 5 minū tes un maksā.5 eiro. Var nokļ ū t arī ar sabiedrisko transportu, bet mē s izvē lē jā mies taksometru. Nedaudz tā lā k atrodas Afitos ciems, galera krodziņ ā izmē ģ inā jā m labā kā s jū ras veltes.
Gribu atzī mē t viesnī cas teritoriju, ļ oti zaļ a, bija patī kami pastaigā ties vakaros un elpot svaigu gaisu.
Daž i vā rdi par pludmali, pludmale ir smilš aina, ļ oti ē rta, gluda ieeja jū rā , sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, kā arī dvieļ i. Pludmalē ir bā rs, kur var iegā dā ties bezalkoholiskos dzē rienus un baudī t sauļ oties.
Uz vietas ir arī peldbaseins gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas. Starp citu, tiem, kas nā k atpū sties kopā ar bē rniem, ir bē rnu animā cija Grekoleto, kurā animatori ne tikai spē lē jas ar bē rniem, bet arī trenē jas, tas ir ļ oti forš i.
Par restorā nu. Ē dā m pē c viss iekļ auts sistē mas, ļ oti priecē ē dienu pā rpilnī ba restorā nā , katru dienu gatavoja daž ā dus ē dienus. Daudz saldumu un svaigu augļ u (kivi, ā boli, bumbieri, zemenes). Ja nepiecieš ams, varat pasū tī t ē dienu istabā .
Par mū su istabu. Mums bija divvietī gs luksusa numurs. Numurā ir king-size divguļ amā gulta, dž akuzi vanna, kondicionieris, fē ns, satelī ttelevī zija, telefons, tualetes piederumi, halā ts, č ī bas, kopumā viss mū su ē rtī bā m.
Istabu tī rī ju katru dienu, tī rī ba bija visur.
Es gribu atzī mē t viesnī cas personā lu, puiš i ir ļ oti draudzī gi, viņ i palī dzē s jebkurā jautā jumā , un pats galvenais - viņ i ir krieviski runā još i. Anna un Nikas ir lieliski puiš i, viņ i ir lieliski biedri!
Vē los izcelt arī mū su viesnī cas gidi Razilu, viņ a mū s sagaidī ja, palī dzē ja reģ istrē ties un sniedza pilnu informā ciju par viesnī cu un ceļ ojumiem.
Liels paldies par mū su svē tku organizē š anu, bijā m ļ oti apmierinā ti un noteikti atgriezī simies š eit vē l! ! ! : )
аватар Lana93
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā kā viesnī ca, kā du esmu redzē jis. 3 zvaigznes, ne vairā k. Nebrauciet tur, Augustā viņ iem nebija gaisa kondicionē š anas. Nav wifi vai interneta, pat vodafone nedarbojā s. Mež onī gas š ausmas un nevis viesnī ca. betona jū ra. … Tomēr ▾ Sliktā kā viesnī ca, kā du esmu redzē jis. 3 zvaigznes, ne vairā k. Nebrauciet tur, Augustā viņ iem nebija gaisa kondicionē š anas. Nav wifi vai interneta, pat vodafone nedarbojā s. Mež onī gas š ausmas un nevis viesnī ca. betona jū ra. nav droš ī bas apavu. Ē diens ir slikts.
аватар khlebnikova_86
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Aprī ļ a beigā s kopā ar vī ru un bē rnu atpū tā s Teofano imperatora pilī . Brauciens bija labi izplā nots, devā mies svinē t kā zu gadadienu. Kad ieradā mies viesnī cā (un tas bija 9 no rī ta, tas ir, pirms paredzē tā reģ istrē š anā s laika), mē s uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, kas bija patī kams pā rsteigums. … Tomēr ▾ Aprī ļ a beigā s kopā ar vī ru un bē rnu atpū tā s Teofano imperatora pilī . Brauciens bija labi izplā nots, devā mies svinē t kā zu gadadienu. Kad ieradā mies viesnī cā (un tas bija 9 no rī ta, tas ir, pirms paredzē tā reģ istrē š anā s laika), mē s uzreiz bijā m iekā rtojuš ies, kas bija patī kams pā rsteigums. Patī kamā s lietas ar to nebeidzā s, jo istabiņ a bija izrotā ta ar puķ u ziedlapiņ ā m un mums atveda š ampanieš a pudeli ar augļ u grozu, ko gan nevarē tu atzī mē t kā ā rkā rtī gi pozitī vo viesnī cas pusi. Istaba ir tī ra un ē rta. Mums paveicā s - iedeva istabu pirmajā stā vā , tā pē c par bē rna veselī bu neuztraucos. Kopumā bija patī kama atmosfē ra, kluss un mierī gs visu atpū tu. Mū su viesnī ca atradā s vienā teritorijā ar vē l divā m - Athos Palace un Pallini, tā pē c bija iespē ja pastaigā ties. Teritorija ir iespaidī ga tā s izmē ra dē ļ . Pallini tobrī d vē l bija slē gts, tā pē c cilvē ku tur vispā r nebija, un mē s varē jā m staigā t un ieskatī ties katrā stū rī . Vairā kas reizes devā mies uz Kallithea (burtiski 2-3 kilometri), bet tur bija neē rti doties ar bē rnu ratos, tā pē c otro reizi ņ ē mā m taksi. Kallithea jū s varat iegā dā ties visu, kas jums nepiecieš ams - no augļ iem un mā jsaimniecī bā m. preces lī dz virsdrē bē m. Reiz bijā m uz Kasandriju, nopirkā m garš ī gas zemenes, tur otrdienā s ir atvē rts bazā rs, par patī kamu cenu var nopirkt daudz svaigu augļ u un dā rzeņ u. Viesnī ca vienu reizi izmantoja aukles pakalpojumu, un mē s ar vī ru devā mies uz Athos uz diskotē ku. Es, protams, gaidī ju vairā k, bet mums bija labs vakars. Lidosta atrodas tikai stundas attā lumā , tā pē c viesnī cas atraš anā s vieta ir ē rta. Pludmale tī ra, smilš aina, var staigā t bez č ī bā m, lai gan bez apaviem mazuli nelaidu. Ū dens bija vē ss, nepeldē jā mies, bet pietiekami sauļ ojā mies. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, tač u š ķ iet, ka tas ir atkarī gs no ē diena veida. Mums bija viss iekļ auts. Mē s ē dā m brokastis un vakariņ as mū su viesnī cā , bet pusdienas Athos. Atš ķ irī ba ir jū tama uzreiz, bet mē s joprojā m bē rnam nesam graudaugus un pā rtiku atseviš ķ i, tā pē c es neuztraucos par viņ a veselī bu. Athos karsto un salā tu izvē le ir pieticī gā ka, bet augļ i iepriecinā ja, bija ne tikai grieš ana, bet varē ja ņ emt lī dzi arī veselus. Vē l viens jautā jums, kas mū su vecā kus iepriecinā ja vairā k nekā mū s, bija lielisks Wi-Fi, viņ i biež i sū tī ja attē lus un zvanī ja vecā kiem.
Ar vī ru bijā m apmierinā ti ar atpū tu, viesnī ca laba, viesmī lī gi cilvē ki, tā pē c noteikti atgriezī simies, bet kad bū s siltā ks, lai varam ilgā k sauļ oties un pastaigā ties.
аватар makarovmaksim
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu nesen saslē dzā mies un nolē mā m svinē t š o notikumu ar ceļ ojumu uz Grieķ iju it kā mū su medusmē nesī . Sā kotnē ji rezervē jā m viesnī cu Pallini Beach Hotel, tač u ierodoties izrā dī jā s, ka ir overbooking un tiksim izmitinā ti augstā kā s kategorijas viesnī cā kā kompensā ciju par sagā dā tajā m neē rtī bā m. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu nesen saslē dzā mies un nolē mā m svinē t š o notikumu ar ceļ ojumu uz Grieķ iju it kā mū su medusmē nesī . Sā kotnē ji rezervē jā m viesnī cu Pallini Beach Hotel, tač u ierodoties izrā dī jā s, ka ir overbooking un tiksim izmitinā ti augstā kā s kategorijas viesnī cā kā kompensā ciju par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Mums nekas cits neatlika, kā pieņ emt š o piedā vā jumu. Arī ierodoties jaunajā viesnī cā mū s sagaidī ja viesnī cas gids, labi, ka nebija tā lu. Mums tika sniegta pamatinformā cija par viesnī cu un apkā rtni, par dvieļ iem un sauļ oš anā s krē sliem un tā tā lā k. Labi ir tas, ka viesiem, kas nakš ņ o š ajā viesnī cā , ne par ko nav jā maksā , tikai jā atstā j depozī ts 10 eiro par dvieli. Pati pludmale ir normā la, bet ieeja jū rā nā kamajā ir daudz labā ka. Mums bija tikai brokastis un vakariņ as, ē diens mums pilnī bā atbilst. Zinot, ka arī grieķ iem dzī ve sā kas vakarā , vairā kas reizes devā mies uz tuvā kajā m pilsē tā m uz krodziņ iem. Kontinentā lajā Grieķ ijā viņ i ļ oti mī l gaļ u un dod priekš roku tai vairā k nekā jū ras veltē m un zivī m. . Izmē ģ inā jā m visu, ko varē jā m un bija garš ī gi! Mū su viesnī cas gids mums ieteica vairā kas apskates vē rtas vietas, ko arī izdarī jā m: naktī devā mies uz Salonikiem, devā mies uz Afytos un pasē dē jā m Kalithea bā ros. Mū su svē tki bija izdevuš ies! ! ! Priecē ja arī viesnī cas apkalpoš ana, viss tika darī ts glī ti un diskrē ti. Reģ istratū rā strā dā brī niš ķ ī gi jauni puiš i, esam ļ oti apmierinā ti ar viņ iem. Viņ us vienmē r interesē ja, vai ar mums viss ir kā rtī bā , kā mē s atpū š amies un tamlī dzī gi. Š ā das rū pes un uzmanī ba ir ļ oti patī kama, paldies, Jevgeņ ijs un Popi. Viesnī cas teritorija ir saistī ta ar citā m, ar tiem paš iem Pallini un Athos, tač u, neskatoties uz to, dzī ve š eit ir pavisam citā da. Š eit varat atpū sties, relaksē ties un baudī t izmē rī to grieķ u dzī vi. Mē s bijā m kā ī sti grieķ i! Noteikti ieteiksim š o viesnī cu ikvienam! Atpū tā mies augusta beigā s-septembra sā kumā , laiks vē l silts, jū ra laba, bet ne tveicī gs karstums, kā ds ir vasaras mē neš os. Tā pē c nā c un sajū ti Grieķ iju savā dvē selē! ! !
аватар nata.nikityuk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kalimera! Mani sauc Natā lija, un es vē los dalī ties savā stā stā par brī niš ķ ī go atpū tu Grieķ ijā . Š ogad pirmo reizi ar ģ imeni ierados Grieķ ijā , un ar visu biju apmierinā ta! Mē s dzī vojā m Theophano Imperial Palace 5 * viesnī cā , istabā ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Kalimera! Mani sauc Natā lija, un es vē los dalī ties savā stā stā par brī niš ķ ī go atpū tu Grieķ ijā . Š ogad pirmo reizi ar ģ imeni ierados Grieķ ijā , un ar visu biju apmierinā ta! Mē s dzī vojā m Theophano Imperial Palace 5 * viesnī cā , istabā ar skatu uz jū ru. Man ļ oti patika viesnī ca, tā ir tik maza, mā jī ga un klusa! Pat neskatoties uz to, ka vispā r bija atpū tnieki ar maziem bē rniem, mē s to nejutā m! Mū sē jiem jau ir 15 un 16, tā pē c atliek vien nopeldē ties un vakarā pastaigā ties. Labi, ka blakus mums bija vairā k viesnī cu, tā das milzī gas ē kas, Athos Palace un Pallini Beach, tur viņ i katru vakaru rī koja animā cijas programmu, tā pē c mū su bē rniem nebija garlaicī gi. Animatori apgaismoja visus tā , ka es vē lā k gribē ju staigā t visu nakti) . Viņ u vidū bija arī krieviski runā još i puiš i, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, jo mums ar vī ru ļ oti patī k sazinā ties ar tik pozitī viem cilvē kiem.
Paš ā viesnī cā jutā mies gluž i kā ciemos pie draugiem! Personā ls ir tik pieklā jī gs, izpalī dzī gs un vispā r neuzkrī toš s, kas mums ir ļ oti svarī gi. Neviens mū s nespieda, neatbildē ja uz jautā jumiem! Mē s ar vī ru slikti runā jam angliski, bet reģ istratū rā vienmē r bija gatavs mums palī dzē t Jevgeņ ijs, kurš runā tikai krieviski. Bē rni arī sazinā jā s ar Popi, bet viņ a runā tikai angliski un vā ciski. Ļ oti jauki jaunieš i.
Mū su istaba bija jauka, ē rta un, pats galvenais, tī ra. Tā tika regulā ri tī rī ta, par ko bijā m ļ oti apmierinā ti. Vakaros noteikti skaties krievu ziņ as, vienkā rš i nav iespē jams bū t atrauts no pasaules. Man tikai jā saka milzī gs paldies š efpavā ram par augsto profesionalitā ti, jo virtuve ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga! Laba izvē le, vienmē r svaigs un skaisti pasniegts ē diens vienkā rš i nevar priecā ties! Ievē rojā m, ka Grieķ ijā ē dieni tiek gatavoti mā jī gi, pat ā trā s uzkodas viņ iem ir labas, ko sauc par ž iroskopiem. Tas mums atgā dina mū su š avarmu, tač u mums visiem vairā k patika ž iroskops. Varbū t tas ir tā pē c, ka viņ š nav apš aubā ms) Kopumā Grieķ ija ir tā da valsts, kurā nav vietas maldinā š anai! Visi cenš as tev iepriecinā t, palī dzē t, un parasto cilvē ku smaidi ir tik pacilā još i!
Protams, es gribu teikt daž us vā rdus par jū ru. To nevar aprakstī t vā rdos! Tas ir jā redz vienreiz, un labā k pat ne vienu reizi! Ū dens krā sa, tā maigums, tī rī ba. . . Lieliski! Pludmale bija ļ oti jauka un tī ra. Man teica, ka viņ i tiek uzskatī ti par labā kajiem Eiropā , un ne velti! Apbrī nojams skaistums!
Varu pateikt vē l daudz, bet rezumē jot, galvenais ir tas, ka pā rē jais bija brī niš ķ ī gs! Kā saka, nav aizķ erš anā s, nav aizķ erš anā s! Iesaku visiem vismaz vienu reizi apmeklē t Grieķ iju! Š ā da viesmī lī ba, tik priecī gas smaidoš as sejas, tā da laipnī ba un atvē rtī ba liks jums š eit atgriezties vē lreiz!
аватар l.sh
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar vī ru š ajā viesnī cā atpū tos 2 nedē ļ as no 2015. gada 13. jū nija. Turklā t mē s tajā iekļ uvā m pavisam nejauš i, jo rezervē jā m Pallini Beach (tas ir 4*, bet viņ iem ir viena teritorija un pludmale), un ierodoties izrā dī jā s, ka brī vu vietu nez kā pē c nebija. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru š ajā viesnī cā atpū tos 2 nedē ļ as no 2015. gada 13. jū nija. Turklā t mē s tajā iekļ uvā m pavisam nejauš i, jo rezervē jā m Pallini Beach (tas ir 4*, bet viņ iem ir viena teritorija un pludmale), un ierodoties izrā dī jā s, ka brī vu vietu nez kā pē c nebija. Es domā ju, ka viņ i to dara ar nolū ku, jo sā kotnē ji viņ i gribē ja mū s apmesties Ira ē kā , nevis Pallini pludmalē . Viņ i pozicionē Ira ē ku kā.4*, bet labā kajā gadī jumā tas ir 3* (pilnī ga sovdepija). Pē c maģ iska skandā la bijā m nokā rtoti uz visā m 2 nedē ļ ā m Theophano bez papildus samaksas. Ņ emot vē rā , ka Theophano 5 * maksā ja divreiz vairā k, nekā mē s maksā jā m par Pallini pludmali, iespē jams, ka mū su iespaids par š o viesnī cu bija vairā k entuziastisks nekā tiem, kuri par to maksā ja pilnu cenu. Bet objektivitā tes labad es teikš u: viesnī cas teritorija, pludmale un Egejas jū ra ir kopī ga visā m š ī m viesnī cā m un tā s ir skaistas. Viesnī ca ļ oti pieklā jī ga, ē diens labs, š ampanietis tika dots tikai svē tdienā s (kam patī k, man nē ). Bija nianses, kad viesmī lis mē ģ inā ja mums pā rdot ū deni vakariņ ā m (Eiropā parasti par vakariņ ā m visi dzē rieni tiek apmaksā ti), bet mē s redzē jā m, kā viņ š citiem apmeklē tā jiem (protams, ne krievvalodī gajiem) iedeva bezmaksas ū deni no citā m pudelē m. Mē s prasī jā m par brī vu, un viņ am bija jā dod mums bez maksas. Bet ik pa laikam viņ š tomē r mē ģ inā ja izlikties, ka nesaprot, par ko mē s runā jam. Mē s bijā m tik apmierinā ti ar savu dž ekpotu, ka nepievē rsā m tam uzmanī bu. Laiks jū nijā bija labs, bet no divā m nedē ļ ā m 3-4 dienas joprojā m bija lietainas. Jū ra bija ē rta (kad braucā m baž ī jā mies, ka nebū s auksti). Kopumā iesaku viesnī cu.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki! Mani sauc Igors, un es vē los pateikt daž us vā rdus par savu atvaļ inā jumu. Man un manai ģ imenei patī k ceļ ot, un katru reizi izvē lamies jaunu apmeš anā s vietu. Grieķ ijā esam bijuš i ne reizi vien, pē tā m daž ā dus š ī s vē stures un apskates objektiem bagā tā s valsts reģ ionus. … Tomēr ▾ Sveiki! Mani sauc Igors, un es vē los pateikt daž us vā rdus par savu atvaļ inā jumu. Man un manai ģ imenei patī k ceļ ot, un katru reizi izvē lamies jaunu apmeš anā s vietu. Grieķ ijā esam bijuš i ne reizi vien, pē tā m daž ā dus š ī s vē stures un apskates objektiem bagā tā s valsts reģ ionus. Bijā m Rodā , Krē tā , un š ogad nolē mā m atpū sties Halkidiki. Izvē lē jā mies Kasandru, jo no š ī pirksta un mū su viesnī cas nebija tā lu jā dodas uz lidostu. Pē c ilgā m pā rdomā m izvē lē jā mies Theophano Imperial Palace viesnī cu, jo tā ir maza (man nepatī k pā rā k lielas viesnī cas), 5* un tika piedā vā ta labā kā cena par all inclusive. Turklā t tuvumā atradā s vē l divas milzī gas viesnī cas, lai bē rns varē tu viegli atrast draugus starp krievvalodī gajiem, kas patiesī bā arī notika. Ar atpū tu bijā m ļ oti apmierinā ti, ē diens daudzveidī gs un labs, apkalpoš ana normā la, sū dzī bu nebija. Netā lu no pludmales, 1 krasta lī nija. Solā riji mums bija bez maksas, bet par dvieļ iem bija jā iemaksā depozī ts 10 eiro, ko atvaļ inā juma beigā s atdevā m. Ū dens ir vienkā rš i krā š ņ s, tik tī rs un silts, ka Andreju nevarē ja aizvilkt prom no jū ras. Mums patika arī viesnī cas personā ls, daudzi runā ja krieviski: lī gavainis Vladimirs, bā rmenis Valē rijs, administrators Jevgeņ ijs. Puiš i vienmē r gā ja uz priekš u, visu paskaidroja un rā dī ja, kur viss ir. Viņ i mums ieteica doties uz Afytos, uz krogu "Galera". Tur ir ļ oti garš ī gas jū ras veltes, š o vietu noteikti vajadzē tu apmeklē t! Vē l daž i vā rdi par numuru. Vienmē r bija tī rs, ē rts, neviens mums netraucē ja, tā pē c ļ oti labi atpū tā mies. Regulā ri tī rī ts un mainī ti dvieļ i. Kopumā cena atbilst kvalitā tei, tā pē c varat droš i nā kt!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums Lider1
Sveiki, pastāstiet man, kur noīrēt jahtu 4 personām netālu no viesnīcas, neizmantojot tūrisma operatora pakalpojumus? Varbūt citos ciematos pie Kallithea apmetnes ir pietauvošanās vietas, no kurām var peldēties vai makšķerēt jūrā? Būsim šeit vēl 10 dienas. Uz kuru ciemu labāk doties sarunās par jahtu?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Lider1
Vai pludmalē ir pludmales dvieļi un vai tie ir maksas? Un sauļošanās krēsli? Mēs paņemam istabu ar privātu baseinu un interesējamies par dvieļu pieejamību un izmaksām.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Lider1
Lūdzu, pastāstiet man savu viedokli par pārējo viesnīcā Teofano imperatora pils un tās teritorija. Fotogrāfijās tā atrodas tajā pašā teritorijā ar citu viesnīcu, un īpaši interesē numuriņi ANATOLI SUITES ar koplietošanas baseinu 10 istabām. Kā ir ar ēdienu, apkalpošanu un atrašanās vietu? Kā vispār ir pašā kūrortā?Ir kur doties vakaros un kādas ekskursijas ir vērts apmeklēt,lai nekur tālu netiktu!Braucam divi pieaugušie ar diviem bērniem 25 un 15g. Varbūt izvēlēties citu kūrortu un viesnīcu, kamēr nav par vēlu? Mēs braucam jūnija vidū.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Элегантный пятизвездочный отель, входящий в гостиничный комплекс G-Hotels, расположен рядом с собственным песчаным пляжем. Из его окон открывается прекрасный вид на сад и залив Торонеос. Состоит из трехэтажного здания. Построен в 1976 году, последний ремонт прошел в 2009 году. Отель идеально подойдёт для семейного, романтичного, молодёжного, активного видов отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на восточном побережье полуострова Кассандра, в 1,5 км от поселка Калифеа, в 78 км от аэропорта г. Салоники, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж Каллифея расположен в заливе напротив второго «пальца» — Ситонии, поэтому здесь никогда не бывает сильных волн. Пляж прекрасно обустроен: лежаки, зонтики, обилие кафе и баров, чистота, пологий спуск в море и отсутствие крупных камней. Особенность пляжа — это его чистый и сверкающий песок, словно усыпанный блестками, который красиво отсвечивает на морском дне. Дети в восторге играют этим волшебным белоснежным песком на берегу моря. Прогуливаясь вдоль прибрежной полосы, часто можно найти красивейшие ракушки. Пляж Каллифея очень приятное расслабляющее место, немноголюдное и потрясающе красивое.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Каждый ресторан отражает индивидуальность ресторана и его личного шеф-повара, каждый со своей собственной атмосферой, атмосферой и ароматом. Гости могут насладиться блюдами традиционной греческой и интернациональной кухни, используя только самые свежие местные ингредиенты.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В отеле имеется множество возможностей проведения досуга как для взрослых, так и для детей. В детском клубе предлагается детское меню и развлекательная программа, которую подготовила команда аниматоров.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Семьи и группы друзей могут сыграть в мини-гольф или партию в теннис на одном из 6 кортов. Если Вы желаете провести время более энергично, займитесь водной или пляжной аэробикой. В отеле Theophano Imperial Palace также можно позаниматься различными водными видами спорта. К Вашим услугам профессиональный дайвинг-центр, благодаря которому Вы сможете максимально приятно провести время в Каллифее.
  • džakuzi
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 153 номера, из них 49 Suite. Расположены в 3-этажном здании.

  • vanna/duša
  • bidē
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • kabeļa internets
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • džakuzi
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Kassandra, 630 77 Halkidiki, Greece
Tālruņi: Phone: +30 23740 22100
Fax: +30 +30 23740 23605
Tīmekļa vietne: Theophano Imperial Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.