Possidi Holidays Resort & Suites Hotel 5*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.210
№31 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
6.5 Numurs
7.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
4.5 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas priežu meža malā, un no tās paveras skats uz savu smilšu pludmali un Olimpa kalnu. Tas sastāv no centrālās ēkas un divstāvu bungalo. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenes, romantiskām, jauniešu vai biznesa brīvdienām prom no pilsētas burzmas. Viesnīca tika uzcelta 1992. gadā un pēdējo reizi renovēta 2001. gadā. Tas sastāv no galvenās ēkas un 7 ēkām, daļa no ēkām uz kalna (lifts ar funikulieri vai kāpnēm).Vairāk →
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Anika, viesnī cā ir tikai dzī vā mū zika izklaidei. cik vien atceros. Daž as reizes nedē ļ ā . Bet mū ziķ i ir daž ā di un ļ oti labi. … Tomēr ▾ Anika, viesnī cā ir tikai dzī vā mū zika izklaidei. cik vien atceros. Daž as reizes nedē ļ ā . Bet mū ziķ i ir daž ā di un ļ oti labi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ā gada jū nijā mē s ar vī ru atpū tā mies Possidi Holidays Suites. Tagad viesnī cai ir 5 zvaigznes. Acī mredzot agrā k tas bija 4 *, bet tas tika atjaunots un cē ls. Teritorija liela un zaļ a, jū ra pavisam tuvu, bet lejā jā brauc ar funikulieri. … Tomēr ▾ Pagā juš ā gada jū nijā mē s ar vī ru atpū tā mies Possidi Holidays Suites. Tagad viesnī cai ir 5 zvaigznes. Acī mredzot agrā k tas bija 4 *, bet tas tika atjaunots un cē ls. Teritorija liela un zaļ a, jū ra pavisam tuvu, bet lejā jā brauc ar funikulieri. Tas nemaz nav garš , un ļ oti jauks un gleznains! Pludmale pie viesnī cas ir smilš aina, ļ oti jauka! Lieliski piemē rots bē rniem. Ir arī bē rnu rotaļ u laukums, lai gan uz tā ir jā bū t kopā ar bē rnu. Par dvieļ iem mums tika iekasē ta 10 eiro kā depozī ts, un seifs maksā ja 20 eiro! Tuvā kā civilizā cija atrodas 6 kilometru attā lumā , bet viesnī cā ir veikals. Mē s paņ ē mā m "viss iekļ auts" ē dinā š anu, un mums bija sauļ oš anā s krē sli pludmalē bez maksas, un no tū ristiem tika iekasē ta kaut kā da maksa ar citu krā su rokassprā dzē m. Ar tū ristiem nepā rbaudī jā mies, tā pē c neteikš u, kurš . Kopumā varu teikt, ka atpū ta patika, 14 dienas nebija nekas tā ds, kas celtu vai sabojā tu iespaidu par atpū tu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Irina_MiaTravel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2013.  gada septembrī apmeklē ja š o viesnī cu reklā mas ceļ ojumā. Viesnī cas teritorija ir sakopta, zaļ a, tī ra, ir rotaļ u laukums, bā rs un krogs, pludmalē ir vē l viens bā rs. Smilš aina pludmale ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem (ja sistē ma All Inclusive ir bezmaksas) atrodas 2 soļ u attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ 2013.  gada septembrī apmeklē ja š o viesnī cu reklā mas ceļ ojumā.

Viesnī cas teritorija ir sakopta, zaļ a, tī ra, ir rotaļ u laukums, bā rs un krogs, pludmalē ir vē l viens bā rs.
Smilš aina pludmale ar saulessargiem un sauļ oš anā s krē sliem (ja sistē ma All Inclusive ir bezmaksas) atrodas 2 soļ u attā lumā no viesnī cas.

Telpas nav jaunas, nepiecieš ams remonts, platī ba no 25 kv. m
Ja ceļ ojat ar bē rniem, jautā jiet par galveno ē ku, jo divstā vu bungalo atrodas stā vā kalnā.
Pē c viesnī cas viesu domā m, wi-fi ir slikts!

Es viesnī cai dotu solī dus 4*! !

Pilnī bā lasiet š eit: http://www.turpravda.com/gr/kassandra/Possidi_Holidays_Resort___Suites_Hotel-h12404.html
аватар kristinademchen
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien. Apskatu sā kš u ar to, ka maija vidū lidojā m uz Grieķ iju nesezonā (viesnī cā s š ajā laikā cilvē ku gandrī z nav). Lidojā m ar Aeroflot, sagaidī ja Mouzenidis Travel. Organizē jot transfē ru (sanā ksmē ), mums iedeva vā ciņ us pasē m, kas bija ļ oti jauki. … Tomēr ▾ Labdien. Apskatu sā kš u ar to, ka maija vidū lidojā m uz Grieķ iju nesezonā (viesnī cā s š ajā laikā cilvē ku gandrī z nav). Lidojā m ar Aeroflot, sagaidī ja Mouzenidis Travel. Organizē jot transfē ru (sanā ksmē ), mums iedeva vā ciņ us pasē m, kas bija ļ oti jauki. Tā lā k mums bija ceļ š uz viesnī cu, ā tri ieradā mies. Cilvē ku bija maz, tā pē c viesnī cā ieradā mies ā tri pē c stundas. Viesnī ca Possidi Holidays atrodas pludmalē , jū ra atrodas 2 soļ u attā lumā . Viesnī cā bija 4 cilvē ki. Mē s apmetā mies. Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as, bija zviedru galds, bet tā kā viesnī cā nebija cilvē ku, tad klā ja galdu tī ri mums, ē diens bija ļ oti garš ī gs (porcijas milzī gas) Uzreiz brī dinu par dzē rieniem vakarā viņ i ņ em samaksu, es nezinu, kā pē c tas ir tā pē c, ka mums tas nebija viss iekļ auts, vai pat ja viss iekļ auts viņ iem ir š ā di pasū tī jumi, mē s nesapratā m. Ir tenisa korts, pirts, trenaž ieru zā le, bet tas ir ar veciem simulatoriem)) pirts ir bezmaksas tikai tiem, kam viss iekļ auts, bet tā kā bijā m gandrī z vienī gie viesi, viņ i mums to sagatavoja un mē s devā mies uz bezmaksas. Lietussargi, guļ amkrē sli par maksu, pludmales dvieļ i par maksu (par dvieļ iem tad depozī tu atdod reģ istratū rā ). Telpas tī ras, uzkoptas katru dienu, teritorija sakopta. Vakarā gandrī z nav izklaides, jo visi klubi, bā ri, krodziņ i atrodas pussalas otrā pusē . Tā pē c š eit vajadzē tu doties tiem, kas mī l mierī gu, izmē rī tu atpū tu. Laiks bija silts, bet brī ž iem lija lietus un jū ra auksta. Nopeldē ties izdevā s tikai pā ris reizes. Pati viesnī ca laba, ir personā ls, kas saprot krievu valodu. Reģ istratū rā tiek uztverts Wi-Fi, lai gan tikai tur viņ š noķ er))). Ekskursijas ņ ē ma no Muzenī da Ceļ ojuma gidi labi, gidi arī , visi runā krieviski, pat š oferi. Vienī gais š ī s kompā nijas trū kums ir tas, ka pusdienas nav iekļ autas ekskursijas cenā . Tā tad jums ir jā ņ em lī dzi nauda, ​ ​ pa ceļ am viņ i apstā jas kafejnī cā , lai cilvē ki paē stu. Ja brauc uz Kastoriju pē c kaž oka uzreiz aizvedī s pie Edika, nav izvē les, tā pē c nevajag uzreiz kaut ko mesties, jo tad aizvedī s uz rū pnī cā m, skaisti un izsmalcinā ti kaž oku modeļ i mē teļ i, kas mums patika, bija AVANTI, bet katram sava gaume un krā sa. Izvē lies tu. Ekskursija Olimps-Dion-Vergina ī paš i ne par ko palika atmiņ ā , nebija ko skatī ties (Tas ir priekš jums, nevis Efesa Turcijā ). Meteora ir ļ oti skaista, tur ir vē rts doties ceļ ojumā , un arī Salonikos lieliski pavadī sit laiku. Izbraucot no viesnī cas, laicī gi viesnī cā ieradā s autobuss no Mouzenidis Travel transfē ram uz lidostu. Tā tad beigā s man patika viss, atskaitot daž us sī kus trū kumus.
аватар Venus111
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kurai pieš ķ irta 5* kategorija (nav skaidrs, kā pē c visur raksta, ka 4). Apkalpoš ana atbilstoš ā lī menī , pieklā jī gs un smalks personā ls. Kalpones runā krieviski. Reģ istratū rā viņ i nesaprot krievu valodu, bet labprā t klausā s visas angļ u valodas variā cijas ar ž estu piejaukumu. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga viesnī ca, kurai pieš ķ irta 5* kategorija (nav skaidrs, kā pē c visur raksta, ka 4). Apkalpoš ana atbilstoš ā lī menī , pieklā jī gs un smalks personā ls. Kalpones runā krieviski. Reģ istratū rā viņ i nesaprot krievu valodu, bet labprā t klausā s visas angļ u valodas variā cijas ar ž estu piejaukumu. Runā jot par ē dienu, es vē los ī paš i teikt: grieķ u virtuve tiek piedā vā ta plaš ā bufetē . Gaļ as un jū ras velš u ē dieni ir daudz. Pā rsteidzoš i deserti. Ar augļ iem tomē r nepietiek, bet acī mredzot tā nebija sezona. Viss ir ļ oti garš ī gi. Diapazons mainā s katru dienu. Vakaros vestibilā tiek organizē ti tematiskie vakari (arī krievu valodā ), skan dzī vā mū zika un jū s varat patī kami atpū sties. Tuvā kais lielveikals atrodas 30 minū š u attā lumā . ar kā jā m, bet mē s ar draugu pā ris reizes braucā m ar taksi uz Fourku (tuvā ko ciematu) un krā jā m suvenī rus, tā pē c vairā k nevajadzē ja. Tuvumā nav arī restorā nu. lai iegū tu š ī s civilizā cijas priekš rocī bas, jums jā dodas uz Salonikiem. Kopumā atpū ta attaisnoja visas manas cerī bas, un es ar prieku ieteiktu š o viesnī cu.


iemiesojums Ruba_63
Es atradu līdzīgu nosaukumu, tur viesnīca ir kā 4 zvaigznes, un bildes ir tādas pašas kā tai, kurai es neko nevaru atrast. Vai viņš tika uzlabots?Atsauksmēs raksta, ka bungalo ir kaut kur augstu. Tā ir patiesība? Šeit ir mani divi jautājumi
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на краю соснового леса и имеет вид на собственный песчаный пляж и гору Олимп. Состоит из центрального корпуса и двухэтажных бунгало. Отель идеально подойдёт для семейного, романтичного, молодёжного или делового отдыха вдали от городской суеты. Отель был построен в 1992 году, последняя реновация была осуществлена в 2001 году. Состоит из главного здания и 7 корпусов, часть корпусов на горе (подъем на фуникулере либо по лестнице).

Atrašanās vieta Отель в 105 км от аэропорта г. Салоники, в 3 км от поселка Посиди, на западном побережье полуострова Кассандра, через дорогу от пляжа.
Pludmales apraksts Пляж в 100 м от отеля, через дорогу. Превосходный песчаный пляж протяженностью 3,5 км включает в себя организованный пляж гостиницы, протяженностью 100 м, полностью оснащенный зонтами, шезлонгами, столиками, раздевалками, душевыми и барами.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Американский завтрак «шведский стол» подается в ресторане Myrtia. На ужин можно отведать блюда итальянской кухни, блюда на гриле и блюда, приготовленные в присутствии клиента. Все блюда подаются в виде «шведского стола». В таверне Magnolia можно отведать традиционные греческие блюда и качественное греческое вино из винного погреба отеля с хорошим запасом вин.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Дети могут поплавать в собственном бассейне и поиграть на детской площадке.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports К спортивным объектам на территории курорта относятся теннисные корты и настольный теннис. Также на территории отеля есть тренажерный зал с сауной и гидромассажной ванной. Оживленный город Каллитея располагает множеством развлечений. Экскурсионное бюро отеля Possidi Holidays организует экскурсии, а также прокат автомобилей и услуги транспорта.
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего 124 номера в основном здании и бунгало.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
Adrese Possidi Beach, 63077, Греция
Tālruņi: Tel: +30 23740 42103
Fax: +30 23740 42028
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.