Pārējais mums patika, viss, ko gaidījām - dabūjām.

Rakstīts: 21 jūlijā 2016
Ceļošanas laiks: 13 — 20 jūnijs 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Mana ģ imene un es pavadī jā m atvaļ inā jumu Portes Beach Hotel 2016. gada jū nija vidū . Pā rē jais patika un atstā ja labus iespaidus, tā pē c vē lē jos padalī ties ar patī kamā m emocijā m. Varbū t mū su apskats kā dam palī dzē s izvē lē ties labu viesnī cu atpū tai Grieķ ijā .
Pati viesnī ca atrodas Kassandra Halkidiki pussalas paš ā sā kumā . Tas atrodas salī dzinoš i tuvu lidostai - apmē ram 40 minū tes ar autobusu.
Viesnī cā uzreiz satiku viesnī cas gidi Jū liju, palī dzē ju ar naktsmā jā m, parā dī ju kas un kur atrodas un sniedzu ī su informā ciju par viesnī cu.

Ko lai saka par viesnī cu - tā ir labi piemē rota ģ imenē m un bē rniem. Pietiekami liels, zaļ š , mā jī gs komplekss, kas sastā v no divstā vu ē kā m ar istabā m. Mums bija plaš a istabiņ a ar lielu gultu un ī paš i mazu bē rnam. Duš a, vannas piederumi, fē ns. Numurā ir gaisa kondicionieris, TV, neliels ledusskapis. No paš as istabas paveras skats uz jū ru – vakaros apbrī nojā m saulrieta krā sainā s ainavas.
Ē diens bija vienkā rš i lielisks. Brokastis ir pilnī gs prieks. Dā rzeņ i, augļ i, putras, graudaugi ar pienu, olas daž ā dā s variā cijā s. Un katru reizi bē rns priecā jā s ar tikko ceptā m pankū kā m. Vakariņ as tika rī kotas atklā tā verandā pie baseina - izvē le ir bagā ta, un karsta, un uzkodas, un salā ti, un saldumi. Nu, vakariņ ā m bija daž ā das iespē jas - gan grieķ u stilā , gan itā ļ u ē dieni, gan Eiropas virtuve. Kopumā viņ i mū s pā rsteidza, kā varē ja. Starp citu, atseviš ķ i gribu pieminē t viesmī ļ us - ļ oti veiklus un smaidī gus jaunieš us, katru reizi, kad bija nepiecieš ams.
Viesnī cā ir arī laba animā cija - puiš i un meitenes visas dienas garumā izklaidē tū ristus, neļ auj viņ iem garlaikoties - ar dejā m, dziesmā m un jautrī bu. Un viņ i ir lieliski ar bē rniem.
Pludmale ir smilš aina un oļ aina. Nedaudz neē rti, bet problē mu atrisinā jā m, iegā dā joties speciā las č ī bas no mini tirgus. Jū ra ir tī ra, fantastiskas krā sas. Jū ras ež i ir, tač u, ja esi uzmanī gs un neuzkā psi uz akmeņ iem, no “iepazī š anā s” ar tiem var izvairī ties.
Ekskursijā s nedevā mies, jo atpū tu pilnī bā veltī jā m jū rai un saulei.
Kopumā mums noteikti patika pā rē jais - viss, ko gaidī jā m, mē s dabū jā m. Un viesnī ca atbilst tā s aprakstam un raksturlielumiem vietnē . Tā pē c droš i izvē lies to – nenož ē losit!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu