Šeit viesi ir ļoti gaidīti, visi tiek atcerēti, visi ir laipni gaidīti ...

Rakstīts: 29 jūlijā 2015
Ceļošanas laiks: 14 — 28 jūnijs 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s esam apmetuš ies viesnī cā Portes Beach Hotel jau trī s gadus pē c kā rtas. Man visvairā k patī k, ka viesi š eit ir ļ oti gaidī ti, viņ i visus atceras, visus satiek un cenš as visu sakā rtot tā , lai visiem bū tu ē rti.
Tā kā tagad esam viņ u pastā vī gie viesi, mums uzreiz tika nodroš inā ta istabiņ a, kurā bijā m atpū tuš ies iepriekš un kura mums ar ģ imeni ļ oti patika. Mums tika iedalī ts Superior numurs, un mē s lieliski atradā mies 412. istabā , kas atrodas galvenajā ē kā otrajā stā vā . Ļ oti saulains numurs ar skatu uz visu viesnī cu.
Pirmo reizi Halkidiki un Portes Beach Hotel apmeklē jā m 2011. gadā . Mums bija reā la iespē ja to salī dzinā t pirms un pē c. Ir paveikts milzī gs darba apjoms. Viņ iem š eit ļ oti rū p viesu komforts, viesnī cas remonta laikā viņ i visu pā rdomā lī dz mazā kajai detaļ ai un vienmē r ņ em vē rā tū ristu vē lmes.

Atceros, kā.2013. gadā izteicā m vē lmi mainī t paklā ju gaiteņ os galvenajā ē kā un atseviš ķ ā s telpā s, arī mū su, cik ilgi paklā js saglabā ja ķ ī misko vielu (mazgā š anas un tī rī š anas lī dzekļ u) smaku un uz tā bija traipi, kas bija ļ oti nepatī kams novē rojums. Mē s par to rakstī jā m pā rskatos, un mē s un mū su draugi, kas toreiz atpū tā s pie mums. Ierodoties š ogad, bijā m patī kami pā rsteigti - galvenā s ē kas stā vos bija jauna flī ž u grī da.
Principā katru reizi, kad pamanā m, ka pa ziemu š eit neviens velti laiku netē rē , pē c iespē jas nemitī gi atjaunina objektus, piepilda teritoriju, restorā na telpas, krodziņ u, galveno ē ku ar papildus dekoratī viem elementiem, kas arī noder. no funkcionā lā s puses.
Vē lamies izteikt pateicī bu visam personā lam un vadī bai par ieguldī to darbu, uzmanī bu un vienaldzī bu pret saviem viesiem.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu