Flegra Palace 4*– Atsauksmes

17
Novērtējums 7.410
№24 viesnīcas reitingā Halkidiki — Kasandra
8.0 Numurs
8.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
7.1 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Mājīga teritorija, plašu komfortablu numuru un apartamentu izvēle, laba apkalpošana. Pēcpusdienā ir īpaši patīkami atpūsties elegantajā baseina bārā ar stikla grīdu. Draudzīga atmosfēra un viesmīlīgs personāls. Viesnīca ir ideāli piemērota ērtām ģimenes brīvdienām. Atjaunināts 2016. gadā.Vairāk →
аватар Ludmilla_60
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tas bija spontā ns ceļ ojums. Nedē ļ as laikā izlē mā m un lidojā m. Atrasts caur internetu. Viņ i lū dza numuru internetā . Mū su vē lme piepildī jā s. No lidostas atbraucā m ā tri, tur bija mikroautobuss, tā pē c nebija jā brauc vairā k par 2 stundā m, kā atceļ ā . … Tomēr ▾ Tas bija spontā ns ceļ ojums. Nedē ļ as laikā izlē mā m un lidojā m. Atrasts caur internetu. Viņ i lū dza numuru internetā . Mū su vē lme piepildī jā s. No lidostas atbraucā m ā tri, tur bija mikroautobuss, tā pē c nebija jā brauc vairā k par 2 stundā m, kā atceļ ā . Mū s laipni sagaidī ja un ierā dī ja mū su istabā . Istaba tī ra, mitrā tī rī š ana katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti katru dienu. Lai gan tas nebija nepiecieš ams. Veļ a tika mainī ta 2 reizes nedē ļ ā . Viss ir ļ oti tī rs. Teritorija ir arī tī ra un labi kopta. Ē diens ir piemē rots mazai viesnī cai. Man patika salā ti. Viņ iem pietiek. Jā , un ar to pietiek. Paradī ze cepš anas cienī tā jiem. Kopumā mums patika. Ū dens jū rā ir tī rā kais. Ekskursijā s nebraucā m, laiskojā mies pie jū ras. Jū s varat doties uz pilsē tu. Vooschem konsultē sezdit.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viss bija lieliski! ! ! … Tomēr ▾ Viss bija lieliski! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар madden4
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labvakar! Vē los padalī ties iespaidos par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā ar Mouzenidis Travel viesnī cā Flegra Palace 4*. Viesnī ca atrodas Kasandras pussalā starp Chanieti un Pefkohori ciemiem. Viesnī ca mums patika. Atpū ta ar ģ imeni. Numurs, kurā mē s palikā m, bija ģ imenes numurs. … Tomēr ▾ Labvakar! Vē los padalī ties iespaidos par savu atvaļ inā jumu Grieķ ijā ar Mouzenidis Travel viesnī cā Flegra Palace 4*. Viesnī ca atrodas Kasandras pussalā starp Chanieti un Pefkohori ciemiem. Viesnī ca mums patika. Atpū ta ar ģ imeni. Numurs, kurā mē s palikā m, bija ģ imenes numurs. Sastā v no 2 atseviš ķ ā m istabā m un salona. Numurā ir divi televizori, liela vannas istaba, gaisa kondicionieris, balkons, ledusskapis. Numuri ir plaš i un ē rti, lieliski piemē roti 4 cilvē ku ģ imenei. Ir vē rts atzī mē t, ka istaba ir ļ oti izsmalcinā ti aprī kota. Tī rī ts labi, katru dienu.
Personā ls ir uzmanī gs un draudzī gs. Reģ istratū rā un restorā nā ir krieviski runā još s cilvē ks. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs. Ī paš u apbrī nu izraisī ja jū ras veltes, ko š efpavā rs pagatavoja pludmales restorā nā . Smilš u un oļ u pludmale atrodas tikai 200 metru attā lumā , tikai jā š ķ ē rso ceļ š . Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par maksu. Jū ra ir lieliska! Tī rs, silts, dzidrs. . .
Viesnī cā ir centrā lais restorā ns, centrā lais bā rs ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem, baseina bā rs ar stikla klā ju, saldū dens baseins, dž akuzi. Biež i spē lē galda tenisu (bez maksas). Bē rniem ir bē rnu baseins un rotaļ u laukums. Pati viesnī ca tika pilnī bā atjaunota 2008. gadā , tā pē c viss joprojā m ir labā stā voklī . Svarī gs punkts, tuvumā ir 2 ciemi pastaigai: Pefkohori (tuvā k, 7-10 minū tes kā jā m, Hanioti (15-25 kā jā m). Apkā rt ir patī kama atmosfē ra, viesmī lī ba un siltums! Redzams, ka darbinieki cenš as padarī t atpū tu neaizmirstamu! Paldies visiem par mū su ceļ ojuma organizē š anu, mē s noteikti atgriezī simies!
аватар NastasiyaRomano
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena dā rgais lasī tā j. Mē s rezervē jā m viesnī cu aprī lī uz maija brī vdienā m, dzirdē jā m par grieķ u viesmī lī bu, tā pē c izvē lē jā mies š o virzienu mū su medusmē nesim. Ilgi nevarē jā m izvē lē ties viesnī cu, jau no paš a sā kuma Flegrai patika tas, ka nav daudz istabu un vienkā rš i stils, kā dā viesnī ca veidota, sievai ļ oti patika stikla grī das segums bā rā , kas robež ojas ar baseinu, rezultā tā mē s tajā iekā rtojā mies, rezervē juš i parastu numuru ar skatu uz baseinu. … Tomēr ▾ Laba diena dā rgais lasī tā j.
Mē s rezervē jā m viesnī cu aprī lī uz maija brī vdienā m, dzirdē jā m par grieķ u viesmī lī bu, tā pē c izvē lē jā mies š o virzienu mū su medusmē nesim. Ilgi nevarē jā m izvē lē ties viesnī cu, jau no paš a sā kuma Flegrai patika tas, ka nav daudz istabu un vienkā rš i stils, kā dā viesnī ca veidota, sievai ļ oti patika stikla grī das segums bā rā , kas robež ojas ar baseinu, rezultā tā mē s tajā iekā rtojā mies, rezervē juš i parastu numuru ar skatu uz baseinu. Lidojā m pa Α stra, sagaidī jā m komfortablu autobusu Μ ouzenidis, no Maķ edonijas lidostas kā das 2-2.5 stundas ar reģ istrē š anos citā s viesnī cā s, bijā m noguruš i, bet piebraucot pie mū sē jā s uzreiz kļ uva jautrā k, pie ieejas skaista strū klaka ar uzrakstu Flegra paradise un mū s sagaidī ja viesmī lī gie viesnī cu gidi Adonis un Gregorijs . Man bija liels prieks, ka reģ istratū rā strā dā ja Anna no Sanktpē terburgas, viņ i ā tri iedzī vojā s, kad uzzinā ja, ka jaunlaulā tie uzreiz ienesa istabā augļ us un š ampanieti no viesnī cas ī paš nieka, tas bija ļ oti jauki. Istabas ir lieliski noformē tas, stikla siena, kas atdala vannu un viesistabu, palika atmiņ ā uz ilgu laiku, viss ir kompakts un elegants, bija lieliski atpū sties verandā pē c dzī voš anas pirmajā stā vā . Teritorija ļ oti zaļ a, daudz ziedu, palmas, dzī vž ogi, laternas, ē rti krē sli, sauļ oš anā s krē sli (divvietī gi) ar lietussargiem un nojumē m, visur skan ļ oti patī kama mū zika, pusdienu restorā ns Α mbrosie (gaļ a labi pagatavota) , galvenā ē ka ar reģ istratū ru, ē damistabu (kad silti atveras stikla durvis) un lielu uzvalku. Lai gan otrā lī nija, 100 m lī dz jū rai, nav tā lu jā iet cauri privā tai teritorijai, pludmale ir smilš aina, viņ i parasti ieradā s pludmales bā rā un paņ ē ma sauļ oš anā s krē slu bez maksas. Ī paš i gribas uzslavē t ē damistabu un ē dienu daudzveidī bu, kā arī zupas, grils, deserti visi ir ļ oti garš ī gi, un atseviš ķ i no rī ta man ļ oti patika aparā ts grieķ u kafijai ar smiltī m. ar bē rniem.
Anastasija un Sergejs, 2013.  gada maijs
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Steidzu dalī ties iespaidos par viesnī cas "Flegra Palace" apmeklē jumu, kas atrodas puskilometru no Pefkohori ciemata un simts metrus no pilsē tas pludmales ar tī ru ū deni, tī ru un skaistu, kā rī ta rasa : -). Š ai viesnī cai ir skaista zona ar ļ oti fotogē nisku kaskā des baseinu un baseina bā ru ar stikla grī du (attē li par Odnoklassniki ir lieliski). … Tomēr ▾ Steidzu dalī ties iespaidos par viesnī cas "Flegra Palace" apmeklē jumu, kas atrodas puskilometru no Pefkohori ciemata un simts metrus no pilsē tas pludmales ar tī ru ū deni, tī ru un skaistu, kā rī ta rasa : -). Š ai viesnī cai ir skaista zona ar ļ oti fotogē nisku kaskā des baseinu un baseina bā ru ar stikla grī du (attē li par Odnoklassniki ir lieliski). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas, bet pludmalē - "dzē rienam", kas tiek nopirkts vietē jā bā rā . Pludmales dvieļ us var ņ emt lī dzi viesnī cā (ja esi aizmirsis savē jos), depozī tā - 20 eiro. Viesnī cas numuriņ i mā jī gi, mē beles labā stā voklī , ir kondicionieris, ledusskapis, fē ns, seifs numurā par papildus samaksu - 3 eiro/diennaktī . O jā ! Gandrī z aizmirsu, istabā m ir savdabī gs dizains: vannas istaba ir norobež ota no istabas ar matē tu caurspī dī gu stiklu. Domā ju, ka š o "interjera atradumu" novē rtē s romantiski pā ri : -). No lielā kā s daļ as numuru paveras skats uz peldbaseinu ar bā ru.
Animā cijas "Flegrē " klasē nav, tā pē c pieauguš ie izklaidē jas, un vietē jā "bē rnudā rzā " bē rniem strā dā aukle (5 eiro / dienā ), bē rniem ir arī ī paš s baseins. Man š ķ iet, ka, pateicoties savai labajai atraš anā s vietai (tuvu jū rai un "civilizā cijai"), skaistajai teritorijai un draudzī gajam personā lam, š ī viesnī ca apmierinā s jebkura atpū tnieka iegribas neatkarī gi no viņ a vecuma un sociā lā stā vokļ a. Labu atpū tu!
аватар Kirnas
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Apmeklē ja Flegra Palace hotel 4 * 2013. gada maijā , kā daļ u no reklā mas tū res, pavadī ja nakti š ajā viesnī cā . Tas atrodas starp Hanioti ciematu un Pefkohori. Apkā rt ir pamests, nav kur iet, izklaidei jā dodas uz tuvā kajiem ciemiem. … Tomēr ▾ Apmeklē ja Flegra Palace hotel 4 * 2013. gada maijā , kā daļ u no reklā mas tū res, pavadī ja nakti š ajā viesnī cā .
Tas atrodas starp Hanioti ciematu un Pefkohori.
Apkā rt ir pamests, nav kur iet, izklaidei jā dodas uz tuvā kajiem ciemiem.
Mā jī ga teritorija, pieticī gas, bet ē rtas telpas, man nepatika aizkara trū kums vannas istabā - viss ū dens uz grī das (
Infrastruktū ra - ir restorā ns, ē diens pieticī gs, izvē le nav lielā ka, bet izsalcis nepaliks, bā rs, baseins, bezmaksas wi-fi - lī dzi jā ņ em parole uz reģ istratū ru. Pē cpusdienā ir ī paš i patī kami atpū sties elegantajā baseina bā rā ar stikla grī du.
Pludmale. Jums jā iet pa ceļ u pie viesnī cas izejas 200 metrus, jā nogriež as uz ielas un jā iet vē l 100 metri.
Viesnī cā valda draudzī ga atmosfē ra, viesmī lī gs personā ls. Viesnī ca ir ideā li piemē rota ē rtā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар natalivnazarenk
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s no 23.09. lī dz 05.10. 2011. Devos atvaļ inā jumā ar draugu un 6 mē neš us vecu mazuli. Galvenie nosacī jumi bija netā lu no lidostas, pirmā lī nija netā lu no jū ras, istabas atraš anā s vieta viesnī cas pirmajā stā vā , divas vienvietī gas gultas un, protams, labs ē diens. … Tomēr ▾ Atpū tā s no 23.09. lī dz 05.10. 2011. Devos atvaļ inā jumā ar draugu un 6 mē neš us vecu mazuli. Galvenie nosacī jumi bija netā lu no lidostas, pirmā lī nija netā lu no jū ras, istabas atraš anā s vieta viesnī cas pirmajā stā vā , divas vienvietī gas gultas un, protams, labs ē diens. mans draugs baro bē rnu ar krū ti.
Sā kš u no paš a sā kuma.
Brauciens no lidostas aizņ em 2 stundas.
Ierodoties viesnī cā , neviens mums nepalī dzē ja ienest lietas vismaz viesnī cas vestibilā .
Istaba atradā s otrajā stā vā , un, kad lū dza mainī t istabu, telpu nebija.
Gulta istabā bija viena, uz piebildi kā pē c tā , mums teica, ka tā s ir divas gultas un ja ir vē lme, varam tā s atdalī t. Mē s to darī jā m paš i.
Kad istabā novilkā m apavus, grī da izrā dī jā s tik netī ra, ka uzreiz bija jā mazgā kā jas, un stikls, kas ir siena starp vannas istabu un istabu, bija tik netī rs, ka varē ja redzē t daudz. iespē jams, visu viesnī cas kalpoņ u roku nospiedumi.
Bet pā rsteigumi tikai sā kā s.
Lī dz jū rai, kas š ķ ē rso ceļ u ar ļ oti aktī vu satiksmi, ir nepiecieš ams 15 minū tes.
Naktī pa atvē rtajā m balkona durvī m bija skaidri dzirdama visu pa ceļ u braucoš o transportlī dzekļ u kustī ba.
Attiecī bā uz uzturu.
Š AUSMAS. Diapazons ir š ausmī gs un vienmē r vienā ds. Valstī , kur olī vkoki aug kā mū su kastaņ i, mē s nekad neesam redzē juš i olī vas ē dienkartē . Sautē ti burkā ni, kas tika pasniegti kā piedeva, pateicoties tam, ka tie tika pā rcelti no brokastī m uz pusdienā m utt. , tā pat kā citi produkti principā izcē lā s ar specifisku gļ otu. Saindē jos otrajā viesnī cā , bet draudzene 3. dienā . Kad ziņ ojā m par to vadī tā jam, viņ i mums pat neatvainojā s. Pā rē jā s Grieķ ijā pavadī tā s dienas mē ģ inā jā m paē st viesnī cā .
Jebkurā gadī jumā ļ aujiet man apkopot.
Mē s daudz ceļ ojam. Viesnī cas redzē ja savā dā k.
Man nekad nav bijuš i sliktā ki svē tki.
Es iesaku jums nepalikt š ajā viesnī cā , pat ja jū s iepriekš nekur neesat ceļ ojis.
Par naudu, ko iztē rē jā m š ajos svē tkos, un izrā dī jā s 1100 eiro. uz cilvē ku un daudz nervu, veselī bas problē mas uztura dē ļ , labā k bija braukt uz jebkuru citu valsti kā Izraē la, Turcija, Ē ģ ipte, sarakstu var turpinā t.
Izbaudi savu atvaļ inā jumu. TU TO ESI PELNĪ JIS.
R. S.
Uzturoties š ajā brī niš ķ ī gajā.4 * viesnī cā , tika aplaupī ti 3 numuriņ i. viņ i izņ ē ma visu zeltu, mobilos telefonus utt. Viesnī cā nav apsardzes un novē roš anas kameru.
аватар klimalba
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es pavadī ju nedē ļ u atpū š oties ar savu vī ru Grieķ ijā , Flegra Palace Hotel 4 *, kas atrodas blakus Hanioti. Apkalpoš ana viesnī cā ir lieliska! Mums bija standarta istabiņ a, regulā ri uzkopta. Numurā ir satelī ttelevī zija, telefons, gaisa kondicionieris un, pats galvenais, vannas istabas ir ļ oti labas un ir fē ns. … Tomēr ▾ Es pavadī ju nedē ļ u atpū š oties ar savu vī ru Grieķ ijā , Flegra Palace Hotel 4 *, kas atrodas blakus Hanioti.
Apkalpoš ana viesnī cā ir lieliska! Mums bija standarta istabiņ a, regulā ri uzkopta.
Numurā ir satelī ttelevī zija, telefons, gaisa kondicionieris un, pats galvenais, vannas istabas ir ļ oti labas un ir fē ns.
Pludmale tač u bū s jā noiet simts metri, bet par to smiltis, ū dens ir pā rsteidzoš s! .
Mums patika ē diens! Viesnī cas restorā ni piedā vā tradicionā los grieķ u un starptautiskā s virtuves ē dienus. Daž ā di ē dieni: salā ti, gaļ as ē dieni, augļ i! Ir baseins un dž akuzi. Vakarā izklaides programma vai arī varat doties uz tuvā kajiem ciemiem (ē st vietē jos krodziņ os vai iegā dā ties suvenī rus).
Kopumā bijā m sajū smā !
аватар volokhin111222
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s devā mies uz Flegra Palace 11 dienas. Viesnī ca maza, vajadzē ja kaut ko nomaļ u, istabā kondicionieris, TV, ledusskapis, duš a, fē ns, nu kas vē l. . . Š ķ iet, ka viņ š visu uzskaitī ja visvairā k, un balkons. Patika, ka viesnī cu ieskauj mež s, daudz zaļ umu (karstajā s dienā s “svaigs! ” Ļ enas sievas vā rdi), simts metri lī dz pludmalei, jū ra super! (iedegums ir labs, Lena ir laimī ga) Lieliska vide, uzmanī gs personā ls. … Tomēr ▾ Mē s devā mies uz Flegra Palace 11 dienas. Viesnī ca maza, vajadzē ja kaut ko nomaļ u, istabā kondicionieris, TV, ledusskapis, duš a, fē ns, nu kas vē l. . . Š ķ iet, ka viņ š visu uzskaitī ja visvairā k, un balkons.
Patika, ka viesnī cu ieskauj mež s, daudz zaļ umu (karstajā s dienā s “svaigs! ” Ļ enas sievas vā rdi), simts metri lī dz pludmalei, jū ra super! (iedegums ir labs, Lena ir laimī ga)
Lieliska vide, uzmanī gs personā ls. Manai sievai patika sauna, dž akuzi, man patika trenaž ieru zā le, tenisa korts (viesnī cā satiku krievus, izveidojā m komandu), un, protams, biljarda zā le.
Mē s devā mies ekskursijā s un biež i apmeklē jā m Chanioti. Kopumā pozitī vi iespaidi, nā kamreiz brauksim ar draugiem.
p. s. Atcerē jos par ē dienu, aizmirsu uzrakstī t, daž ā di ē dieni: gaļ a, salā ti, zivis, augļ i, nu ļ oti garš ī gi. Tieš i tā !
аватар fktrcfylh77
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sā kš u ar izvietojumu. Viesnī ca atrodas tā lu no pirmā s rindas. Tas atrodas gar š oseju starp diviem ciemiem, ar precizitā ti lī dz 7-10 minū tē m. ejiet lī dz tā lajam 5 eiro taksometam (4 km. ). Viesnī ca atrodas gandrī z Kasandras pussalas galā , kas nedaudz apgrū tina braucienus ekskursijā s. … Tomēr ▾ Sā kš u ar izvietojumu. Viesnī ca atrodas tā lu no pirmā s rindas. Tas atrodas gar š oseju starp diviem ciemiem, ar precizitā ti lī dz 7-10 minū tē m. ejiet lī dz tā lajam 5 eiro taksometam (4 km. ). Viesnī ca atrodas gandrī z Kasandras pussalas galā , kas nedaudz apgrū tina braucienus ekskursijā s. Saloniki atrodas aptuveni 85 km attā lumā . Reģ istratū rā ir autobusu kustī bas grafiks uz Salonikiem, intervā ls ir apmē ram 1 stunda, ja vien jū s, protams, neapmierina pusotras stundas brauciens karstumā . Tuvā kā pā reja uz jū ru ir caur intensī vu ceļ u, caurumu ž ogā , tad pamestu teritoriju ar zī dkokiem, mazā k noslogotu ceļ u un izeju uz Adjestry pludmales bā ru. Kopē jais ceļ ojuma laiks ir lī dz 8 minū tē m. brī vs solis. Teritorija un telpas. Teritorija ļ oti skaista, daudz zaļ umu, mū su uzturē š anā s laikā gandrī z viss ziedē ja. Neparasti skaistas rozes un daudzi citi krū mi, koki un citi augi. Tiesa, š im skaistumam ir zinā ms mī nuss. Pirmajā dienā man parā dī jā s alerģ ija. Starp citu, ķ irzakas daž kā rt skraida pa teritoriju. Numuri ir mazi, bet mā jī gi. Protams, ir š is mī nuss ar sienu, kas norobež o vannas istabu no galvenā s telpas, tā patieš ā m ir izgatavota no matē ta stikla, kas ievē rojami laiž cauri gaismu. Ieslē dzot gaismu vannas istabā , tiek izgaismota visa telpa. Istabā s trū ka peldmē teļ u, diegu ar adatā m, gludekļ a, gludinā mā dē ļ a un ū dens pudeļ u, pie kā esam pieraduš i Ē ģ iptes un Turcijas viesnī cā s. Savukā rt katrā istabā ir standarta individuā lais kondicionieris. Ļ oti bū tisks mī nuss ir tas, ka pirmā stā va iemī tniekiem uz nakti ir absolū ti neiespē jami atvē rt balkonu. Viesnī ca aplaupī ja 3 istabas. Atpū tnieku vidū klī da runas, ka nozagti pat kaž oki. Viesnī cas vadī ba par to ir absolū ti mierī ga un neko nedara! ! ! Viņ i rausta plecus, sakot, ka vajag aizvē rt un ieslē gt kondicionieri. Seifs istabā par maksu 3 eiro dienā .
Tagad par uzturu. Š AUSMAS! Nav daudzveidī bas. Ē diens nav garš ī gs. Vairā kas reizes pusdienā m un vakariņ ā m ierindojā s ē damzā lē , kur muļ ķ ī gi nav atļ auts pā rapdzī votī bas dē ļ . No augļ iem apelsī ni, ā boli pā rkaisī ti ar kanē li, konservē ti ananā si un persiki. Sula, piens, vī ns un kafijas pulveris. Feta katru dienu, kas mani personī gi iepriecinā ja. Bulgā ru š efpavā rs arī sū dzē jā s, ka administrā cija taupa uz pā rtiku. Viņ i mums iedeva zivis trī s reizes. Par baseina bā ru. Cenā iekļ auts vī ns, alus, vermuts, viskijs, ouzo, konjaks, kokteiļ i. Atkā rtoju vī nu - rets pulvera muļ ķ is, ko lej no kartona maisiņ iem. Vermuts ir ļ oti garš ī gs un atgā dina martini. Jū su priekš ā tiek atvē rts š ampanietis kaut kā ds itā lis, principā nav slikts. Bā rā apkalpo super viesmī les no Kijevas, pieņ em pasū tī jumus un nes pie galdiņ a vai pie solā rija, ļ oti pieklā jī gi un vienmē r smaidī gi. Patieš ā m ir viena nianse viss iekļ auts beidzas pulksten 21.30, pē c tam sā kas nepā rtraukta izvilkš ana. Alus 0.25 - 3 eiro, kolas glā ze - 2 eiro, martini - 4 eiro. Metaxa vismaz lī dz 21.30 pat pē c 8 eiro porcija, ar pudeles cenu 0.7 ciematā.13 eiro. Bā rā nav uzkodu. Pē dē jā dienā gribē ju iedzert normā lus dzē rienus, bet pie galdiņ iem pie bā ra mums bija aizliegts dzert savus dzē rienus pat pē c sazinā š anā s ar viesnī cas vadī tā ju, neskatoties uz to, ka animā cijas programma bija beigusies un vispā r mū su kompā nija palika viena. . Man bija jā pā rvā cas uz vienas istabas balkonu. Popovodu ā rprā ta dienests. Nav dzimš anas dienas dā vanu utt. Reģ istratū rā pasū tī ju pudeli š ampanieš a un ziedu puš ķ i par 9.00 no rī ta, maksā jot 20 eiro. Lī dz 10:30 neviens neieradā s. Man paš am bija jā iet uz uzņ emš anu. 10 minū tē s. viesmī le atnā ca ar pasū tī jumu un lepni paziņ oja, ka meiteni apsveica firma Mouzenidis. UN TAS PAR MANU NAUDU. Vienalga. Aizbraucā m uz bā ru pē c tam, kad manu pā rsteigumu pastiprinā ja tas, ka pē c tī rī š anas no istabas pazuda puķ es. Par ko es samaksā ju, es nesapratu.
Izklaide. Viss atkarī gs no kompā nijas, bija gan diskotē ka, gan karaoke, pa dienu volejbols un galda teniss. Televī zijā ir 4 krievvalodī gie kanā li. Tuvā kajā ciematā krastmalā ir pā ris bā ri lī dzī gi klubiem (Sushi un Kalua), kuros principā nav garlaicī gi. Bet kopumā ciems mierī gs, klusai ģ imenes atpū tai. Secinā jums ir tā ds, ka gribu atgriezties Grieķ ijā , bet noteikti ne Flegrā ar to senī lo viss iekļ auts, kas paredzē ts ekskluzī vi apmeklē tā jiem no NVS valstī m.
Parādīt vairāk »


iemiesojums oleksandra.vans
Lūdzu, pastāstiet man, vai šī viesnīca ir laba.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums Natali32
Bezvadu internets
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums elencik
kak mne poniati eda tam nevkusnaia da?eto oceni vajno dlia menia... shtob bila svejaia eda ,cerez deni ia doljna vibrati oteli i tak boiusi ne popasti,kak vi dumaete?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Уютная территория, выбор просторных комфортабельных номеров и сюит, хороший сервис. После полудня особенно приятно отдыхать в стильном баре у бассейна, со стеклянным настилом. Доброжелательная атмосфера и гостеприимный персонал. Отель идеально подойдет для комфортного семейного отдыха. Обновлен в 2016 году.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта города Салоники составляет 100 км.
Pludmales apraksts Пляж в 200 м от отеля. Сразу за Ханиоти протянулся красивейший пляж Певкохори. Его протяженность составляет около трех километров. Песчаный пляж, на котором местами встречается мелкий галечник, сужается в центральной части настолько, что шезлонги стоят у самой кромки моря. По мере удаления от центра, береговая полоса становится все более широкой и пустынной. На пляже есть все необходимое: кафе и бары, пляжное оборудование, стандартные развлечения.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей 2 плавательных бассейна и современно оформленные рестораны. В ресторане Ambrosia с видом на бассейн подают блюда средиземноморской кухни. Кофе и коктейли сервируют в течение всего дня в баре у бассейна Soleil.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Гости отеля Flegra Palace смогут отдохнуть за игрой в пляжный волейбол, настольный теннис и за просмотром программ спутникового телевидения. Кроме того, в вашем распоряжении детская игровая площадка и гидромассажная ванна.
  • galda teniss
  • volejbols
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 82 номера.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd $
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Pefkohori Halkidiki, P.C. 63 085
Tālruņi: +30 23740 61702
Tīmekļa vietne: Flegra Palace
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.