Jautājums o Herakliona

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
727 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Cits»
Sakiet, lūdzu, kādas rozetes ir Grieķijā, un ko jūs ieteiktu ņemt līdzi?
Paldies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-07-096 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар 8kbwuqln
Kontaktligzdas ir visizplatītākās. Mēs izmantojām fumigatoru un el. līdzi paņemta tējkanna. (tas ir mazs 0,5 l). Viss der, nav nepieciešami adapteri. Jautājums nav līdz galam skaidrs: ko ņemt līdzi. Neko nevar paņemt, tur visu var nopirkt. Vispār peldkostīms, peldes šīferis, fotoaparāts un, protams, labs garastāvoklis. Tas ir slāneklis peldēšanai, jo jūras ežu Krētā ir daudz un tie bieži gozējas seklā ūdenī, īpaši savvaļas pludmalēs. Esi uzmanīgs.
аватар galabu
Peldēšanai - labāk ir ņemt īpašus apavus, ko sauc par ūdens zeķēm. Šīferis peldēs prom))). Principā droši saka – Grieķijā ir viss. 2016. gadā akva sulas Stalī maksāja 6 eiro. Iesaku arī paņemt tuniku vai kreklu ar GARĀM piedurknēm, saule Krētā ir ļoti aktīva, ejot ārpus pludmales vajag visu ciet.
аватар travelsita
Kontaktligzdas ir normālas. Piekraste var būt akmeņaina, tāpēc var būt nepieciešamas akvašavas. Ja viss iekļauts - neko papildus nevar paņemt par to, kas nepieciešams pludmales kūrortos, tikai naudu iepirkšanās, ekskursijām un samaksai par lietussargu un sauļošanās krēslu pludmalē (ap 2 eiro katrs). Neaizmirstiet par sauļošanās līdzekli. Par pludmales dvieļiem – sazinieties ar viesnīcu. Paņēmām līdzi.
аватар aron.r0m
Mūsu viesnīcā sauļošanās krēsli bija bez maksas, tāpēc nācās aizņemties agri no rīta, citādi nebija iespējams atrast brīvu vietu, bet tas attiecas uz Eri beach hotel.
аватар yla_ru
Puiši, paldies par komentāriem, tie visi ir ļoti noderīgi!
аватар kolyan_cat
Ja īrē automašīnu, tad ņem lādētāju, kuru iespraudu piesmēķētāja ligzdā - braucot ar ZHPS, tālrunis ļoti nokrīt.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Herakliona
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl