Porto Plazza Hotel 3*– Atsauksmes

45
Novērtējums 6.410
№48 viesnīcas reitingā Herakliona
6.8 Numurs
7.1 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.1 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca Porto Plazza atrodas iemīļotā tūristu ciemata Hersonisas centrā, kas ļauj viesnīcas viesiem izvēlēties izklaidi katrai gaumei. Veikali, suvenīru veikali, bāri, restorāni, diskotēkas - tas viss ir šeit. Autobusu pietura atrodas 20 metru attālumā no viesnīcas, kas ļauj ērti nokļūt gan Heraklionā, gan Ajosnikolaosā. Viesnīca patiks vakara pastaigu un izklaides cienītājiem. Ieteicams galvenokārt jauniešiem. Uzcelta 1989. gadā, 2016.-2017. gadā viesnīca tika pilnībā renovēta.Vairāk →
аватар Kulaevasveta081179
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
To nevar saukt par viesnī cu. Briesmī gas istabiņ as ar vecā m mē belē m, ģ enerā lmenedž eris ir nabags, kurš neprot komunicē t ar cilvē kiem, vakariņ ā s tas, kas bija palicis no pusdienā m....Bijā m š okā … Tomēr ▾ To nevar saukt par viesnī cu. Briesmī gas istabiņ as ar vecā m mē belē m, ģ enerā lmenedž eris ir nabags, kurš neprot komunicē t ar cilvē kiem, vakariņ ā s tas, kas bija palicis no pusdienā m....Bijā m š okā
аватар lanochk
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Bija maija beigā s. Viesnī ca ir bijusī Dimitrion Central. 1. ē diens ir vidē js. Nav badā . Bez frillē m, bet apmierinoš i. 2. Viesnī cas atraš anā s vieta - attaisno visas mazā s problē mas. Uz galvenā s ielas, divu soļ u attā lumā no jū ras. … Tomēr ▾ Bija maija beigā s. Viesnī ca ir bijusī Dimitrion Central.
1. ē diens ir vidē js. Nav badā . Bez frillē m, bet apmierinoš i.
2. Viesnī cas atraš anā s vieta - attaisno visas mazā s problē mas. Uz galvenā s ielas, divu soļ u attā lumā no jū ras. Ballī š u klubi vai atpū ta pludmalē - katrs izvē las pats)
3. Wi-Fi tikai reģ istratū rā . Nedaudz stresains. Katru reizi ir jā pievienojas. Tie piedā vā maksas iespē ju istabā m.
4. Uz katra soļ a ir daudz veikalu un kafejnī cu/tavernu/restorā nu. Tas nebū s skumji.
5. Viesnī cā ir peldbaseins, es to redzē ju). Eh, es nekad tur neesmu bijis. Es negribē ju atstā t jū ru
6. Ieeja ū denī pludmalē ir smilš aina un maiga. Pē c pā ris soļ iem vai nu plā ksnes, vai apakš a ir tik blī va.
Secinā jums - var dzī vot viesnī cā . Galvenais ir jū ra, saule, pludmale un personiskā attieksme)
розеток в номере маловато за шторой - выход на лоджию-террасу дорога от отеля к морю к морю) поздравили с днем рождения
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā mies ar ģ imeni 2016. gada maijā , teritorija neslikta, baseins, bē rnu laukums zā lī tē , ē diens labs, personā ls izcils! Kas attiecas uz istabu: tas ir š ausmī gi, matrač i nokarā juš ies, istabas uzkopš ana ietver tikai gultas uzklā š anu un daž reiz dvieļ u nomaiņ u, grī da nebija mazgā ta. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imeni 2016. gada maijā , teritorija neslikta, baseins, bē rnu laukums zā lī tē , ē diens labs, personā ls izcils! Kas attiecas uz istabu: tas ir š ausmī gi, matrač i nokarā juš ies, istabas uzkopš ana ietver tikai gultas uzklā š anu un daž reiz dvieļ u nomaiņ u, grī da nebija mazgā ta. Mums bija istaba ar skatu uz bā ru un baseinu, un mē s bijā m pietiekami daudz redzē juš i, vā rdu sakot ShowAnimals) No rī ta nesakopti "cilvē ki" izrā pā s no savā m istabā m un pā rcē lā s uz bā ru, piedzē rā s. pa vakariņ ā m miskastē , iekrita baseinā , neadekvā ti kliedza, pā rģ ē rbā s tieš i pie bā ra, varē ja dzirdē t kā das dā mas virs 50 izsaucienus, ka viņ ai steidzami jā dodas uz istabu ar kā du no klā tesoš ajiem vī rieš iem un citas blē ņ as no plkst. iereibuš ie eiropieš i. Trokš ņ u izolā cijas nav, vienī gais pluss, ka š is process beidzā s pulksten 22.00, jo bā rs bija slē gts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā gadā mē s ar vī ru diemž ē l nevarē jā m atļ auties piecas zvaigznes, tā pē c nolē mā m atpū sties labā trī s rubļ u banknotē , nolē mā m aizbraukt uz Krē tu, pie reizes apskatī t arī apskates vietas, jo septembrī laikapstā kļ i atļ auj, tā kā smacē još ā karstuma vairs nav, tad laiks ekskursijā m. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā gadā mē s ar vī ru diemž ē l nevarē jā m atļ auties piecas zvaigznes, tā pē c nolē mā m atpū sties labā trī s rubļ u banknotē , nolē mā m aizbraukt uz Krē tu, pie reizes apskatī t arī apskates vietas, jo septembrī laikapstā kļ i atļ auj, tā kā smacē još ā karstuma vairs nav, tad laiks ekskursijā m. Viņ i piedā vā ja Dimitrionu, un mē s devā mies bez vilcinā š anā s. Viesnī ca ir maza, Hersonisas centrā . Mū su istabai bija logi uz pagalmu, tā pē c klusā k nekā tad, ja paņ emtu istabu ar logiem uz ielu, lai gan skats uz viņ u logu ir sliktā ks, bet mē s izvē lē jā mies klusumu. Istabā ir ledusskapis, TV, kondicionieris arī darbojā s pareizi. Visu pā rē jo pā ris reizes reģ istratū rā paņ ē ma (gludekli un fē nu, uzreiz iedeva). Istaba bija tī ra, nekas nebija salauzts. ieskaitot santehniku. Nebija jē gas ņ emt all inclusive, jo dzī vojā m pilsē tā , ņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Ē diens ir visparastā kais, kā jau esam pieraduš i mā jā s. Olas, jogurts, aukstā s gaļ as, olu kultenis, bulciņ as, salā ti brokastī s, siltie ē dieni, salā ti, deserts vakariņ ā s. Vakariņ ojā m pilsē tā , "ē dinā š anas vietu" netrū kst, protams, ka pilsē tā netrū kst, un cienā m nacionā lo grieķ u virtuvi. Starp citu, restorā nā trauki jā tī ra paš am, iespē jams, tajā kaut kas ir. Aizbraucā m uz Star Beach, tur ir vesels izklaides komplekss, bet tuvā k ir pludmale, apmē ram 10 minū š u gā jienā no viesnī cas, tur ir nedaudz sliktā k. Laikapstā kļ i, par laimi, nepievī la. Noī rē jā m auto, apceļ ojā m salu pē c sirds patikas, apskatī jā m vietē jos apskates objektus, pilsē tas un ciemus, kur ar prieku piestā jā m uzkost. Varu teikt, ka labi atpū tā mies, bijā m apmierinā ti arī ar viesnī cas izvē li, cena atbilda sniegtajiem pakalpojumiem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Dimitrion 3 *, par labu cenu, un pati Hersonissos ir omulī ga Krē tas pilsē tiņ a, kurai agrā k braucā m tikai cauri. Viesnī ca diezgan maza, pilsē tas centrā . Standartu paņ ē mā m otrajā stā vā ar skatu uz ielu (ir arī numuriņ i ar skatu uz pagalmu). … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Dimitrion 3 *, par labu cenu, un pati Hersonissos ir omulī ga Krē tas pilsē tiņ a, kurai agrā k braucā m tikai cauri. Viesnī ca diezgan maza, pilsē tas centrā . Standartu paņ ē mā m otrajā stā vā ar skatu uz ielu (ir arī numuriņ i ar skatu uz pagalmu). Istabā principā ir viss, kam jā bū t rubļ os: TV (jauns), ledusskapis, kondicionieris. Vannas istabā nav vannas piederumu, tā pē c neaizmirstiet savus. Gludekli, fē nu var pajautā t reģ istratū rā , iedos bez maksas. Seifs ir š eit, reģ istratū rā , par maksu. Istaba bija tī ra, darbojā s santehnika, gaisa kondicionieris arī . Ē dinā ja "brokastis-vakariņ as", jo "viss iekļ auts" pilsē tas viesnī cā nav jē gas ņ emt. Ē dinā š ana notiek restorā nā , lī menis pilnī bā atbilst 3* un pat 4*. Brokastī s olas, olu kultenis, bulciņ as, sviests, jogurts, musli, š okolā des pasta, aukstie gaļ as gabaliņ i, salā ti, tē ja, kafija. Vakariņ as jau iespaidī gā kas: gaļ a (vista, cū kgaļ a, jē ra gaļ a), piedeva, salā ti, dā rzeņ i, saldē jums. Garš ī gi, par š efpavā ru nav sū dzī bu. Pē c ē š anas traukus tī rā m paš i, bet, ja netī rī si, neviens par tevi nekomentē s. Bet kā pē c gan to nenoņ emt, es tajā neredzu problē mu. Viesnī cā ir peldbaseins, ap bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un bā rs (ļ oti labi). Braucot pā ri jū rai, mē s ī sti neaizķ ē rā mies pie baseina. Pludmale ir ļ oti tuvu, 10 minū š u gā jienā , par samaksu, bet var nā kt ar savu dvieli vai paklā ju un vienkā rš i pasē dē t. Pludmalē ir oļ i, pie ieejas jū rā ir akmeņ i, labā k paņ emt č ī bas. Nedaudz tā lā k atrodas Star Beach izklaides komplekss, kur pludmale ir labā ka. Vakarus pā rsvarā pavadī jā m pilsē tā , te ir tik daudz lietu, tavernas, bā ri, veikali, nu, visas pilsē tas izklaides, vā rdu sakot. Kopumā pā rē jais bija apmierinā ts. Viesnī cas personā ls adekvā ts, ja kas, tad vienmē r palī dzē s, operatī vi. Viesnī cas apkalpoš ana, kā mums š ķ ita, pilnī bā atbilst deklarē tajam 3 *.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар zlata555
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dimitrionā atpū tā mies ar draudzeni, izvē lē jā mies Hersonisu, jo Krē tā tā ir diezgan populā ra. Protams, piesaistī ja cena. Pati viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , 5-10 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales, kas jums nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Dimitrionā atpū tā mies ar draudzeni, izvē lē jā mies Hersonisu, jo Krē tā tā ir diezgan populā ra. Protams, piesaistī ja cena. Pati viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , 5-10 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales, kas jums nepiecieš ams. Bija izvē le: ņ emt istabu ar skatu uz ielu vai pagalmu, viņ i tomē r izvē lē jā s ielu, tā du trokš ņ ainu, bet civilizē tā ku. Visparastā kā istaba, standarta, divas gultas, televizors, ledusskapis, sadalī ts. Viss saistī tais - gludeklis, fē ns, tē jas un kafijas piederumi - reģ istratū rā , tikai jā pajautā , uzreiz iedos. Viņ i tī rī ja istabu, acī mredzot, katru dienu, mē s neredzē jā m, kā , jo visu dienu pludmalē vai ekskursijā s. Bet viņ i atnā ca – bija tī rs. Veļ a tika mainī ta 4 reizes. Viesnī cā ir baseins, mē s tur nekad nepeldē jā mies, bet tas ir nepā rprotami iecienī ts viesnī cas viesu vidū (blakus baseinam ir bā rs, kaimiņ i teica, ka labi). Restorā nā ē dā m pē c sistē mas brokastis-vakariņ as. Ē diens ir diezgan parasts, mums viss derē ja, bet mē s ar to nekad neaizķ eramies. Brokastī s parasti ir olu kultenis, salā ti, augļ i, jogurts, bulciņ as, sviests, tē ja un kafija. Vakariņ ā s jau pasniedz karstu, kaut ko gaļ u, sautē tus dā rzeņ us, kartupeļ us, desertu, vispā r izsalcis nebū si. Pludmale ir paš valdī bas un maksas, lai gan daž i ņ ē ma lī dzi savus dvieļ us un sauļ ojā s bez maksas, tas nav aizliegts. Netā lu atrodas arī labs izklaides komplekss StarBeach. Jū rā labā k č ī bas, var bū t akmeņ i. Hersonisā noī rē jā m maš ī nu, apbraukā jā m salu, cik tā ir brī niš ķ ī ga sala! Bet tas ir pavisam cits stā sts. . Rezumē jot, es teikš u, ka Dimitrions ir diezgan stabila trī s rubļ u banknote. ja nav iespē jas 5 * "viss iekļ auts", š eit var arī lieliski atpū sties.
аватар kikach
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ i nekad agrā k nebija bijuš i trī svietnē s, varbū t tā tam vajadzē tu bū t, bet tī rī ja ļ oti reti, nedē ļ u nemainī ja dvieļ us, lai gan treš ajā dienā nometa tos uz grī das it kā ar mā jienu. … Tomēr ▾ Viņ i nekad agrā k nebija bijuš i trī svietnē s, varbū t tā tam vajadzē tu bū t, bet tī rī ja ļ oti reti, nedē ļ u nemainī ja dvieļ us, lai gan treš ajā dienā nometa tos uz grī das it kā ar mā jienu.
Mū su logi pavē rā s uz galveno ielu, tā pē c ar atvē rtu logu nebija iespē jams gulē t, trokš ņ o lī dz rī tam, un ar aizvē rtu ir ļ oti smacī gs. Gulta un spilveni arī nebija iespaidī gi, nesanā ca pietiekami gulē t.
Ē diens diezgan garš ī gs, bet izvē les nav lielas. Pludmale atrodas 100 metru attā lumā , bet mums nepatika blakus esoš ā pludmale, nā cā s pusstundu stampā t, lai tiktu lī dz parastajai (Starbeach). Atrada savvaļ as pludmali, ja dodaties pa kreisi gar krasta lī niju.
Ekskursijas pirktas serapī no Dmitrija, viss lieliski un lē tā k nekā caur tū roperatoru. Bijā m Santorini un vē sturiskā ekskursijā (Knosas pils, Zeva ala). Lielveikals no viesnī cas 5 minū tes (pa kreisi no viesnī cas un pa kreisi). To sauc par Chalkidakis vai Spar.
Ja plā nojat doties ekskursijā s, nav jē gas izmantot AI. Pusdienu kā rba, ko viņ i dod lī dzi pusdienu vietā , ir sviestmaize, puslitrs ū dens un ā bols ar apelsī nu maisiņ ā . .
Priecī gus svē tkus visiem
аватар kita36
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dimitrionā atpū tā s pie vī ra. Viesnī ca atrodas Hersonisas centrā , kas ir diezgan pazī stama Grieķ ijas kū rortpilsē ta ar daudzā m izklaides vietā m, labā m pludmalē m, veikaliem, restorā niem un krodziņ iem. Pati viesnī ca ir maza, ap simts numuriņ iem, ir neliels baseins, restorā ns, bā rs. … Tomēr ▾ Dimitrionā atpū tā s pie vī ra. Viesnī ca atrodas Hersonisas centrā , kas ir diezgan pazī stama Grieķ ijas kū rortpilsē ta ar daudzā m izklaides vietā m, labā m pludmalē m, veikaliem, restorā niem un krodziņ iem. Pati viesnī ca ir maza, ap simts numuriņ iem, ir neliels baseins, restorā ns, bā rs. Par istabu sū dzī bu nav: tī ra, ar visu atpū tai nepiecieš amo minimumu: ledusskapis, TV, dalī ts, mē beles nav jaunas, bet vecas arī nevar nosaukt. Dzī vojā m otrajā stā vā ar skatu uz ielu, vakaros bija trokš ņ ains, kū rortpilsē ta, nebija ko darī t, zinā jā m uz kurieni ejam. Reģ istratū rā var prasī t gludekli, fē nu, tē jkannu, noteikti iedos, ir arī maksas seifs, neņ ē mā m, cenu neteikš u. Š eit var ē st "viss iekļ auts" vai "brokastis-vakariņ as", mē s izvē lē jā mies pē dē jo variantu, mē s pusdienojā m pilsē tā vai pludmalē , kur tas darbojā s. Ē dieni bez pretenzijā m uz augsto virtuvi, bet diezgan apmierinoš i (bulciņ as, olu kultenis, olas, salā ti, augļ i, desiņ as, vakarā siltie gaļ as ē dieni, deserti, saldē jums). Paš valdī bas pludmale piecas minū tes no viesnī cas, smiltis ar oļ iem, pie ieejas jū rā ir oļ i, kā iebraukt, samaksā ts, kaut kā di 7 eiro par "gultu" Viesnī cā bija iespē ja iegā dā ties ekskursijas pa Krē tu, bet gā jā m paš i , paņ ē mā m maš ī nu pilsē tā . Kopumā viesnī ca atstā ja arī labvē lī gu iespaidu, cena un kvalitā te atbilst, 3 * viesnī cai tieš i tā .
аватар ramilen59
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Un atkal un atkal Ufas lidosta. Sā kuma punkts manam nā kamajam ceļ ojumam. Aiz izbraukš anas organizē š anas grū tī bā m priekš ā nezinā mais. Un š ķ iet, ka š ī nav pirmā reize, bet joprojā m ir emocionā la saviļ ņ ojuma pazī mes. … Tomēr ▾ Un atkal un atkal Ufas lidosta. Sā kuma punkts manam nā kamajam ceļ ojumam. Aiz izbraukš anas organizē š anas grū tī bā m priekš ā nezinā mais. Un š ķ iet, ka š ī nav pirmā reize, bet joprojā m ir emocionā la saviļ ņ ojuma pazī mes. Protams, nevis trī ce, bet tikai neliels nemiers. Un tam ir iemesli. Galvenā no tā m ir nestabilitā te tū risma pakalpojumu tirgū . Toreiz tū kstoš iem pē kš ņ i bankrotē juš u operatoru klientu (domā jams, Rietumu sankciju dē ļ ) tika pamesti. Daž i nevarē ja lidot atpū sties, citi nevarē ja atgriezties mā jā s. Un es baidī jos, ka š ī tendence varē tu ietekmē t arī manu aģ entū ru. Skumjas domas sabojā ja garastā vokli. Cenš os novē rsties no bē dī gā s tē mas, bet kaut kā ī sti nesanā k. Ievē roju, ka pati lidostas atmosfē ra to neveicina. Š eit ir kaut kā neē rti. Nez kā pē c uz grī das nav paklā js. Uz sienā m nav gleznu un talantu fotomā kslas. Nav liela plazmas paneļ a, kas parā da kaut ko optimistisku, dzī vi apliecinoš u. Un kas liedz pauzē s, starp paziņ ojumiem pā rraidī t mierī gu elektronisko mū ziku? Ņ emot vē rā pasaž ieru psiholoģ isko stā vokli, tas bū tu diezgan piemē roti.
Tomē r beidzot ar stundas nokavē š anos lidmaš ī na tika apkalpota un bija laiks doties uz salonu. Lidojuma sajū tas nav jaunas un ir aprakstī tas iepriekš ē jos apskatos. Un tagad, pē c č etrarpus stundā m, mē s dosimies uz zemi. Labajā pusē ir jū ra, pa kreisi ir Heraklionas lidostas ē ka. Ir tikai viens skrejceļ š . Nolaidā s. Sā pī ga gaidī š ana, kad beigsies lidmaš ī nas manevri. Un te es esmu uz kā pnē m. Degunā sitas karsts jū ras gaiss. Kā ds puš ķ is! Ž ē l, ka tā da iekā rta vē l nav izdomā ta, lai ierakstī tu un pē c tam reproducē tu aromā tus, kopā ar attē lu un skaņ u, kā video. Uzskatu, ka š ajā gadī jumā sajū ta, skatoties piejū ras ainavas attē lu, bū tu ļ oti reā la. Es eju lejā pa kā pnē m. Garastā voklis sā k uzlaboties. Pē c muitas formalitā š u kā rtoš anas un bagā ž as saņ emš anas dodos ā rā pie savas ceļ ojumu aģ entū ras pā rstā ves - meitenes, kura virza mani uz pareizo autobusu. Pa ceļ am skatos uz lidostas darbiniekiem un š oferiem. Cenš os noķ ert ko ī paš u leģ endā rā s tautas pē cteč u sejā s un manierē s.
Drī z autobuss sā ka kustē ties. Es paskatos ā rā pa logu. Arhitektū rā un ainavā ir daudz kopī ga ar Turciju (skatiet garlaicī gā kurnē tā ja ceļ ojumu uz Alanju). Visas tā s paš as divas – trī sstā vu mā jas ar plakaniem jumtiem, ar gariem balkoniem – lodž ijā m. Tā da pati plā nā veģ etā cija (ā rpus apmetnē m). Braucam uz Hersonisu. Galvenā s ielas josla katrā virzienā . Vē rot autobusus, kvadraciklus, skrejriteņ us, bagijus un citus transportlī dzekļ us š ajā ielā sā kumā ir ļ oti aizraujoš i. Mā jas ir ļ oti cieš as. Daž as no tā m ir viesnī cas, tač u jū s to uzreiz nepamanī sit. Pirmos stā vus aizņ em veikali, kafejnī cas, ceļ ojumu aģ entū ras un automaš ī nu nomas.
Mana viesnī ca - Dimitrion ir ļ oti pieticī ga pē c Turcijas standartiem. Teritorija - iekš pagalmā neliels zā liens ar rotaļ u laukumu un ē damgaldiem. Viens baseins un tas bez slidkalniņ a. Bet ir bā rs. Bā rmenis vā rdā Sokol ir š eit pie menedž era un kopumā kontrolē situā ciju viesnī cā . Pusdienas – bufete, kur vismaz trī s gaļ as ē dieni ar daž ā diem piedevā m. Ir tikai divi dā rzeņ u salā ti. Ir augļ i. Ir aptuveni pieci dzē rienu veidi. Ē diens ir labas kvalitā tes. Standarta numurs ar visā m ē rtī bā m. Televī zijā ir krieviski runā još ie kanā li. Viesu vidū pā rsvarā ir jaunieš i un meitenes no Itā lijas, Vā cijas, Anglijas, Francijas, Slovā kijas. Jaunieš i mani patī kami pā rsteidza ar savu pozitī vo enerģ iju. Nā kot uz brokastī m, jū su virzienā dzirdat tikai "Hello, hello...". Jauki! Starpvalstu tirdzniecī bas sankcijas un ar to saistī tā propaganda neietekmē ja parasto cilvē ku attiecī bas. Bija interesanti komunicē t ar ā rzemniekiem. Š eit man bija jā atceras viss, ko jū s zinā t vā cu, angļ u valodā , jā lieto zī mju valoda. Pē c brokastī m, kā parasti, steidzos uz jū ru. Izejot no viesnī cas, attopos uz š auras ietves. Pilsē ta jau ir nomodā . Ir atvē rti veikali un kafejnī cas. Brauktuves nav tik viegli š ķ ē rsojamas. Plū smu veido pā rsvarā skrejriteņ i un kvadracikli. Visbiež ā k brauc meitenes un zē ni, bet biež i vien vecmā miņ as un vectē tiņ i. Š eit brauca bā rdains vī rietis tetovē jumā "Demis Russos"...Ak-o-o!
Eju pa š auru aleju jū ras virzienā . Sasniedzu krastmalu un uzskrienu nebeidzamajā restorā nu joslā . Restorā ns š eit ir vienstā va struktū ra, kas sastā v no kolonnā m un jumta. Restorā nā ir galdi un krē sli, un virtuve atrodas galvenajā ē kā , ielas pretē jā pusē . Ir arī boutiques, suvenī ru veikali, kabarē utt. Es atrodu plaisu starp restorā niem un dodos lejā pa kā pnē m uz pludmali. Dzirdu, ka kā ds sauc no restorā na - Dimitrion, Dimitrion!...Pagriež os, izrā dā s, ka tā esmu es. Pusmū ž a vī rietis izrā dī jā s no manas paš as viesnī cas. Viņ š iepazī stinā ja ar sevi: - Ivan, Italiano. Ivans tā Ivans, lai tā bū tu. Kā es saprotu, Ivanam riebā s tikai alus patē riņ š , un te nu es viņ am par laimi. Pē c alus sadrukā š anas devā mies uz jū ru. Ivanam pietika ar piecu minū š u peldi, un viņ š atgriezā s restorā nā . Es paliku jū rā . Bija nedaudz vē trains. Ū dens ir caurspī dī gs. Ieeja jū rā ir nedaudz apgrū tinā ta nelī dzenā akmeņ ainā dibena dē ļ . Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas (3 eiro), un daž i deva priekš roku saviem paklā jiņ iem. Labi. Pienā ca vakariņ u laiks, un es gatavojos uz viesnī cu. Sameklē ju Ivanu un piezvanī ju viņ am lī dzi: - "uzteic, viesnī ca, pusdienas! Alus atlaide! " Ivans atteicā s, viņ am jau bija jauns sarunu biedrs. Nē , tas nav. Nu labi.
Pē c vakariņ ā m daudzi viesnī cā izvē lē jā s gozē ties bezmaksas sauļ oš anā s krē slos pie baseina. Vakarā tie, kas negā ja pastaigā ties pa krastmalu, sā ka vilkt pie bā ra. Š eit valda ī paš a labas gribas atmosfē ra. Skanē ja mū zika, cilvē ki dzē ra alu, rā dī ja viens otram savu radinieku fotogrā fijas un nebija svarī gi, ka viņ i sazinā jā s mana "itā ļ u" lī menī , labi, vai nedaudz labā k. Lū k, kā da ģ imene no Slovā kijas, vairā k vai mazā k, kaut kā krieviski dalī jā s iespaidos par viesoš anos Sanktpē terburgā . Dvē seliski cilvē ki. Sā k satumst. Drī z parā dī jā s Ivans un nekavē joties pievienojā s jauno itā ļ u kompā nijai. Es arī pietuvojos. Un tad viens no kompā nijas pē c izskata un temperamenta "harizmā tiskais" itā lis, norā dot uz meiteni, man tī ri krieviski paziņ o - "esam jaunlaulā tie un mums ir medusmē nesis. " Mans ž oklis no pā rsteiguma atkrita. Vē lā k puisis atzinā s, ka zina krievu valodu, jo nā k no Ukrainas, bet viņ a sieva ir ī sta itā liete. Cik romantiski. . . Lū k, divas meitenes, š ķ iet, no "mū sē jā m". Izrā dā s, tie ir franč i. Oho! Kur ir š arms? Vai, tā pat kā viņ š , š arms? Kā dā brī dī man kļ uva garlaicī gi un sā ku organizē t dejoš anas telpu, bet, neatrodot atbalstu, es atteicos no š ī s idejas. Ž ē l. . . Tomē r garlaicī gi nebija ilgi. Slovā ki sapulcē jā s pastaigā un mani pierunā ja. Vakaros ā rpus viesnī cas dzī ve tikai sā kas. Dī kdienu pū ļ i piepilda ietves. Daž i dodas uz tuvā kajā m kafejnī cā m un butikiem, bet pā rē jie dodas uz gā jē ju krastmalu, kur cilvē ku masa pā rvē rš as divvirzienu demonstrā cijā . Vakarā krastmala ir pā rpildī tā ka un svinī gā ka. Cilvē ki nesteidzas un izbauda apkā rtē jā s pasaules apceri.
Saule jau sen norietē jusi un debesī s ir pilnmē ness. Gaiss ir nekustī gs. Dienvidu nakts ir burvī ga. Ieslē dzu kameru "video" rež ī mā un, noliekot to sev priekš ā , nostaigā ju lielā ko daļ u uzbē ruma lī dz bā kai. Es skatos kadrus. Materiā ls ir aizraujoš s. Lū k, lai fotografē tu rī ta ausmu! Lai to izdarī tu, ir jā piespiež sevi celties agri. Un nā kamajā rī tā man tas izdodas. Pulksten piecos izgā ju no viesnī cas un devos uz krastmalu. Bija tumš s un pamests. Pa ielu vietā m klī da nelielas iereibuš u jaunieš u grupas. Tie, kas "gā ja cauri" un vairs nevarē ja staigā t, atpū tā s pludmales krē slos. Š eit meitenes, satriekuš ā s, izgā ja no bā ra un apsē dā s uz kvadracikliem. Pā rsteidzoš ā kā rtā visi uzvilka un piesprā dzē jā s ķ iveres. Atrodoties š ā dā stā voklī , ķ ivere, protams, nebū s lieka. Turpinu virzī ties uz norā dī to vietu. Pa ceļ am es vē roju tukš os restorā nus un viesmī ļ us, kas aizrautī gi skatā s man acī s. Nedaudz vē lā k pamanu kā du vientuļ o apmeklē tā ju, kura seja man š ķ ita pazī stama. Viņ š mani atpazī st agrā k un uzsauc - "Bon giorno, bon giorno, Dimitrion! " - Ba! Jā , tas ir Ivans. Es apsē ž os. Uz galda divas vī na glā zes, š ķ ī vis ar gliemeņ u paliekā m. Blakus ir š ampanietis ledus spainī . Ivans sauc viesmī li. Viņ š nomaina glā zi un ielej man š ampanieti. Paņ emu maltī ti. Paskaidroju Ivanam: - "Ak, nā ciet fotosesija! Ragavas aufš teins! Un es cenš os demonstrē t dabisko procesu ar ž estiem. Ivans saprotoš i pamā j ar galvu un prasa man saulesbrilles (tā s izcē lā s no manas kabatas). un es devos atvaļ inā jumā . Mē s jā pasteidzas, apvā rsnis jau iezī mē jā s. . . Viesnī cā mani saullē kta kadri apstiprinā ja. Bet Ivanā nu vairs neredzē ju. Ivans aizgā ja neatvadī jies. Drī z braukš u mā jā s. Vē l jā gū st iespaidi. . Un ekskursija noderē s Izvē lē jos piecu stundu pastaigu pa Sussi (piekrastes kū rortpilsē ta uz austrumiem no Hersonisas) Pasā kumā piedalā s vairā kas laivas, no kurā m viena ir stilizē ta kā pirā tu š oneris "Black Rose" no plkst. slavenā filma. Ir arī Dž onijam Depam ļ oti lī dzī gs varonis. Š oneris iziet jū rā svinī gā gaisotnē , skan tā s paš as filmas mū zikai. Iespaidī gs skats. Pa krastu iet laivas, ceļ otā jiem paverot panorā mas skatu. Gala punkts ir omulī gs lī cis. Vienā pusē palmas, otrā pusē un daudzi restorā ni, kas ē rti atrodas uz nogā zes. Viss ir ļ oti jauki un glī ti. Programmā iekļ autas bezmaksas pusdienas. Un atlikuš ajā laikā jū s varat peldē ties turpat lī cī . Noteiktajā laikā laiva devā s atpakaļ , piestā jot jū rā peldē š anai jau no laivas. Susi ir moderna pilsē ta. Un, ja kā du interesē viduslaiki, jā izvē las cita ekskursija. Un vē l viena lieta: nav vē lams dzert alu jū ras braucienā : pirms un ceļ ojuma laikā (slimī ba).
Ir pienā cis laiks doties prom. Mani un vē l divus no viesnī cas izveda Mercedes E klases taksometrs. Forš i!
SECINĀ JUMI. Protams, Hersonisas kū rorti daudzē jā dā ziņ ā ir zemā ki par Turcijas kū rortiem. Pirmkā rt, izmē rs. Ne visur baseinos ir slidkalniņ i. Dī vaina situā cija ar animatoriem. Viesnī cā m nav pieš ķ irta krasta lī nija (pludmale). Un vē l: ieeja jū rā ir akmeņ aina. Bet ir arī plusi. Nelielas viesnī cas ir ē rti iekā rtotas. Viss ir pastaigas attā lumā . Turklā t tie ir nedaudz ē rtā ki. Visi viens otru pazī st un sirsnī gi sazinā s. Un, lai gan, piemē ram, mū su viesnī ca nenodroš ina animatoru, bā rmenis Sokols veiksmī gi aizpildī ja š o vietu. Nu un š ī krastmala ar restorā niem? ! Ir jā redz to cilvē ku sejas izteiksme, kas ē d jū ras velš u gardumus. Starp citu, par ļ oti saprā tī gu samaksu. Ar zinā mā m priekš rocī bā m, kas ir tas, kas š eit piesaista eiropieš us, kuriem ir daudz savas jū ras? Manuprā t, š eit valda vaļ ī guma, iekš ē jā s brī vī bas, kaut kā das labklā jī bas atmosfē ra, ko zinā mā mē rā rada paš i tū risti. Nu kā ar grieķ iem? Un grieķ i ir tā di paš i kā mē s, ir blondī nes un brunetes. Kaut kur neapdomī gi, kā mē s, bet noteikti mierī gi. Vai es joprojā m dotos uz Krē tu? Iespē jams, bet jau citā pilsē tā , kur meklē š u citus fotostā stus.
Ramilens Ikejevs 2014. gada septembris
аватар 19062005
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mums bija lieliska brī vdiena! Viesnī ca pilnī bā atbilst savai kategorijai un pilnī bā attaisno tā s izmaksas. Apmierinā ts: 1. svaiga un tī ra gultas veļ a un dvieļ i. Tiesa, tā s kaut kā dī vaini, nesistemā tiski mainī ja. vienu dienu varē ja mainī t veļ u tikai vienā gultā , bet nā kamajā dienā mainī t uz citu. … Tomēr ▾ Mums bija lieliska brī vdiena! Viesnī ca pilnī bā atbilst savai kategorijai un pilnī bā attaisno tā s izmaksas. Apmierinā ts:
1. svaiga un tī ra gultas veļ a un dvieļ i. Tiesa, tā s kaut kā dī vaini, nesistemā tiski mainī ja. vienu dienu varē ja mainī t veļ u tikai vienā gultā , bet nā kamajā dienā mainī t uz citu. bet mē s neesam pretenzijā s, ejam atpū sties, nevis meklē t zirnekļ u tī klus kaktos.
2. labs ē diens. Izsalcis neaizbrauksi, lai arī izvē le ir maza. vienmē r bija gaļ a, zivis, kas nebeidzā s pat ar maltī tes beigā m. alkoholisko dzē rienu klā sts, protams, ir diezgan vā jš . Viss ietver: alu, sarkanvī nu un baltvī nu, ouzo, vē ž us (vietē jais moonshine) un konjaks. Kokteiļ u cienī tā ji š eit nenā k. nav arī sulas, tikai gā zes dzē rieni kā kola, sprite utt.
3. bā rmenis Sokols - ā rpus konkurences! ! ! Super pozitī vs cilvē ks! viss izdodas! un bā rā , un restorā nā , un izklaidē jiet viesus.
4. klusums viesnī cā . ALL iekļ auts ir atvē rts lī dz 22:00, pē c tam bā rs tiek slē gts un arī zona pie baseina. Mums bija istaba ar skatu uz baseinu, tā pē c bija iespē ja nolikt bē rnu gulē t, neaizverot balkonu.
5. pilna vannasistaba, kur viss darbojā s un nebija problē mu ar ū dens novadī š anu.
6. draudzī gs personā ls. Liels, labi paveikts menedž eris no Le Grand Tatiana! ! ! Pirmais gids, kuru negribē ja saukt par GAD! Ekskursijas nav vtyuhivali, bet palī dzē ja visos jautā jumos. sirsnī gs paldies viņ ai!
No kā nā kamajiem tū ristiem vajadzē tu pievē rst uzmanī bu:
1. odi jū nijā - mā koņ i! ņ em krē mus un fumigatorus.
2. pilnī bā trū kst drē bju ž ā vē tā ja. tiek izglā bta no mā jā m atnestā virve un veļ as š ķ ipsnas.
3. razvlekuh viesnī cā - nē , neskaitot biljardu un futbolu. tā pē c bū s jā meklē izklaide ā rpus viesnī cas. par laimi Dimitriona atraš anā s vieta š iem nolū kiem ir ļ oti laba.
4. pludmale tieš i iepretim viesnī cai, tā tieš i zem viesnī cas Kahlua - jū ras ež u pilna. bez č ī bā m plostoš anai, labā k tur neiet. ja ej pa kreisi 30-50 metrus (ar skatu uz jū ru), tad ir brī niš ķ ī ga smilš u pludmale. ja ejat pa labi - tur ir Starbeach, kur ir daudz izklaides, sā kot no bungee un putu diskotē kas, beidzot ar bē rnu baseiniem ar slidkalniņ iem. Peldbaseini, bē rnu slidkalniņ i, putu diskotē ka – bez maksas. Ieeja arī .
Par ekskursijā m. neņ ē ma. ī rē ju auto uz 4 dienā m. Peugeot 107. maksā ja 120 eiro + benzī ns. Benzī ns nav lē ts - 1.75-1.8 eiro / litrs. Interesanti, ka ieeja visos apskates objektos ir 6 eiro. Bija Knosas pilī , izrakumos Malijā , 2 alā s - Sfendoni un Lassithi, kur Zevs dzimis, devā s uz Retimnonu, Agios Nikolaosu, peldē jā s Dienvidjū rā pie Ierapetras, klejoja pa Heraklionu. Apmeklē jā m akvaparku Acqua Plus. viņ š ir bē rns, tur nav nekā das galē jī bas. mū su 9 gadus vecais bē rns brauca ar visiem slidkalniņ iem, izņ emot kamikadzi. akvaparks ir ļ oti mazs. biļ etes tika ņ emtas aģ entū rā Serapis, maksā ja 56 eiro 2 pieauguš ajiem un bē rnam (bē rns tika izsniegts bez maksas). Bija arī.2 akvā riji: viens diezgan liels, kurā peld pat 3 haizivis. un otrais (privā tais) atrodas aiz Spar veikala (10-12 minū š u gā jienā pa kreisi no viesnī cas). ar bē rniem ir ļ oti interesanti. Ir tā da viltī ba: maksā.1 reizi 6 eiro par pieauguš o, 4 eiro par bē rnu un ar š ī m biļ etē m var staigā t katru dienu 14 dienas, neko papildus nemaksā jot. pats akvā rijs ir niecī gs, bet terā rijā dod turē t boas, agamas, astes, var pabarot bruņ urupuč us. un fokuss - neierobež ots! bē rni ir sajū smā ! un arī daudzi pieauguš ie.
Kopumā pā rē jais izdevā s, ko novē lam visiem! ! !
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Porto Plazza Hotel находится в самом сердце всеми любимого туристического поселка Херсониссос, что позволяет гостям отеля выбирать развлечения на любой вкус. Магазины, сувенирные лавки, бары, рестораны, дискотеки — все это есть здесь. Автобусная остановка в 20 м от отеля, что позволяет без проблем добраться как в Ираклион, так и в Агиос Николаос. Отель понравится любителям вечерних прогулок и развлечений. Рекомендуется в первую очередь для молодежи.

Построен в 1989 году, в 2016-2017 годах отель был полностью отремонтирован.

Atrašanās vieta От аэропорта Ираклиона отель Dimitrion отделяют 25 км.
Pludmales apraksts В 100 м от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

На территории 2 бара, ресторан, интернет-уголок. У бассейна есть зонты и шезлонги. Круглосуточно: стойка регистрации.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Есть дартс, настольные игры, вечеринки у бассейна. На пляже катание на водных лыжах и парасейлинг. В 2 км от отеля есть аквапарк, в 3 км — Исторический музей под открытым небом Lychnostatis.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
Telpu apraksts

В отеле 93 номера. Отель состоит из одного 3-этажного здания.

Istabās

сейф, кондиционер (платно в Economy Rooms), ванная комната, банные принадлежности, телефон, фен по запросу, балкон или терраса, спутниковое телевидение, мини-холодильник, Wi-Fi платно

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Eleftheriou Venizelou 92 - 70014 Chersonissos Crete
Tālruņi: tel. +30 28970 22220 fax. +30 28970 22741
Tīmekļa vietne: Porto Plazza Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).