Laba viesnīca

Rakstīts: 18 septembris 2021
Ceļošanas laiks: 10 — 16 septembris 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 6.0
Š is pā rskats ir paredzē ts tiem, kas plā no atvaļ inā jumu. Uzreiz jā saka, ka mē s nekad neesam meklē juš i trū kumus, galvenais ir relaksā cija un emocijas. Izlī gums notika diezgan ā tri. Reģ istrē joties esiet gatavs maksā t tū risma nodokli 3 eiro dienā par numuru. Mums iedeva diezgan lielu istabu, kas bija paredzē ta 4 cilvē kiem, lai gan bijā m divi. Seifs istabā par maksu, 3 eiro diennaktī . Numuros ir pieejams Wi-Fi. Vannas istaba: izlietne, tualete, aizkaru duš a. Pirmajā naktī vī lies. Ap 24.00 pie mū su mā jas sā ka pulcē ties jaunieš i, lī dz 1.00 sapulcē jā s ap 200-300 cilvē ku un sā kā s. . . Mū zika uz pilnu klapi, kliedzieni, dziesmas, pudeļ u plī sš anas skaņ as utt. Tas viss turpinā jā s lī dz 5:00. Mē s domā jā m, ka ir piektdiena, cilvē ki atpū tā s, tā notiek. Otrā nakts ir tā da pati kā pirmā . Pē c viņ as garastā voklis ir nulle. Devos uz reģ istratū ru, lū dzot mainī t istabu. Pē c izskaidroš anas iemesli nekavē joties mainī jā s. Viņ i teica, ka zina problē mu. Jautā jums: kā pē c mē s tur bijā m apmetuš ies? Viesnī cai, cik saprotu, ir 7 ē kas. Visa š ī darbī ba notika netā lu no septī tā s ē kas. Tas ir paredzē ts tikai informā cijai.
Jaunā istaba bija divvietī ga, ar skatu uz jū ru un baseinu, daudz ē rtā ka. Istabā s ir superī gi matrač i, apmē ram 25-30 cm augsti. Istabā nav tē jkannas, bet ja pajautā si reģ istratū rā , tad atnesī s. Ir ledusskapis un TV. Kas attiecas uz kanā liem, tad tie ir tikai 6 vai 7. Viens krievvalodī gais, tas ir Krievija 24, nevar skatī ties, pilnī gas muļ ķ ī bas, diemž ē l nav ukraiņ u kanā lu. Ē diens ir izcils, visa kā ir daudz un viss ir ļ oti garš ī gs. Pludmale: 2 sauļ oš anā s krē sli ar matrač iem, 2 dvieļ i un 2 ū deņ i 30 eiro dienā , kajī te ar tā du paš u pildī jumu 50 eiro. Padomā jiet paš i, iesaku paņ emt lī dzi dvieli un apgulties uz tā . Pludmale sastā v no divā m daļ ā m, uz pirmajiem sauļ oš anā s krē sliem, tur ir izvietoti apmē ram 20 no tiem. Otrā daļ a, kuras izmē ri ir 10 x 10 m, ir uz dvieļ iem. Bet lī dz brī dim, kad mē s devā mies ceļ ā , tika ievesti sauļ oš anā s krē sli.
Pilsē tiņ a ir maza un mā jī ga, ir daudz suvenī ru veikalu, automaš ī nu nomas. Blakus atrodas lielveikals. Uzreiz par auto nomu, cena 50-60 eiro diennaktī , benzī ns 1.80 litrā . Lai gan burtiski pirms 2 nedē ļ ā m cena bija 30-35 eiro. Cilvē ki ļ oti draudzī gi, veikalos neviens tev neko nemē ģ ina pā rdot. Daba ir pā rsteidzoš a, ļ oti skaista. Ja jū s neņ emat automaš ī nu, varat rezervē t ekskursijas no viesnī cas gida, to ir pietiekami daudz. Iesaku doties ekskursijā uz Gramvous salu. Neaizmirstami iespaidi. Ī paš s paldies personā lam, jaukiem cilvē kiem. Krievvalodī go ir ļ oti maz, mā cieties angļ u valodu. Lī dz atvaļ inā juma beigā m es negribē ju doties prom. Ja esat iepriekš sagatavojies iepriekš aprakstī tajiem nelielajiem trū kumiem, varat diezgan labi atpū sties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu