Jautājums par viesnīca Pollis Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai ir iespējams apprecēties un kur, ja dosimies atpūsties Pollis Hotel 4 * Crete?
Vai ir iespējams apprecēties un kur, ja dosimies atpūsties Pollis Hotel 4 * Crete?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2018-03-276 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  33
аватар Viking_Nikolya
Labdien! Vai esi jau visu 100% nokārtojis viesnīcai? Varu sarīkot kāzas uz jahtas, palikusi tikai viena kajīte diviem. P.S. Kuģa kapteinis jūrā ir visu savas valsts iestāžu pārstāvis. Tātad viņam ir tiesības reģistrēt laulību.
Viena no vietām, kuru apmeklēsim https://www.youtube.com/watch?v=DK4cN0u2WPQ
sīkāka informācija saitē https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1780512428676745&set=a.1317228205005172.1073741849.100001540140475&type=3&theater
аватар sp_kushneruk
Dārgie puiši, lūdzu, neizrādiet. Viņi pilnībā izšķirsies no jums. Vai tas ir tas, kas jums nepieciešams? Mierīgi precējies šeit (un viņi te šķirsies, viss ir labākajās tradīcijās) un dodies uz veselību medusmēnesī (nedēļa, desmit dienas) uz Grieķiju. Jūs ieejat tur labi lūgtā templī, aizdedziet sveci, runājat (var labā grieķu vai izcilā angļu valodā) ar priesteri), un ar to pietiek. Un ģimenes laime nav atkarīga no jebkādām eksotiskām un iespaidīgām iespējām. Padoms jums un mīlestība! Vīram, tēvam un vectēvam tikai 42 gadi ģimenes dzīvē ar laba vēlējumiem!
аватар Vika284
Kāpēc tu izdomā sev papildus lielus izdevumus
Krēta nav Maldīvija un Seišelu salas
Rostovā pie Donas jums ir lieliski tempļi un katedrāles, kur varat apprecēties, un jūsu radinieki un draugi priecāsies jums blakus
Labāk maksājiet papildus par labu viesnīcu Krētā un izbaudiet medusmēnesi vai iegādājieties 1-2 ekskursijas no Krētas uz Santorini un nolīgiet tur fotogrāfu un uzņemiet lieliskas fotogrāfijas.
аватар Irina0709
Patiesībā ne Maldivu salās, ne Seišelu salās nav pareizticības))
Un, ja par tēmu, tad jā - labāk ir doties uz Santorini no Krētas uz pāris dienām ar fotosesiju. Hersonisas ciems, kurā dzīvosi, nav tā labākā vieta Krētā, tāpēc, lai salā nebūtu vilties, nesēdi viesnīcā, bet apceļo Krētu, un tur tiešām ir daudz lūgšanu pilnu tempļu. tur.
аватар Vika284
Irina0709 Kopš 2009. gada Seišelu salās darbojas Āfrikas pareizticīgās baznīcas draudze (Aleksandrijas patriarhāts), 2010. gadā reģistrēta Krievu pareizticīgās baznīcas kopiena (Maskavas Patriarhāta Sv. Trīsvienības draudze).
аватар ktsante
Jā, protams, mēs rīkojam kāzas visā Krētā. Lūdzu, sūtiet savu pieprasījumu man uz [email protected]
+30 6945551983 piekļuve whatsapp un viber
аватар Irina0709
Vika284, nevajag salīdzināt kādu Āfrikas pagastu vai kopienu ar pareizticīgo valsti.
аватар sp_kushneruk
Jā, es neteiktu, ka baznīcas Grieķijā 90 procentos gadījumu (ar visu dziļo cieņu un izpratni pret grieķu pareizticīgo tradīcijām!) ir tieši "nav vērts salīdzināt..." un tā tālāk. parastie tempļi. Es joprojām saprotu, ja jūs lidojat, teiksim, uz Meteoru. Šeit jūs joprojām varat izrādīties. Un tas - apkārtnes dēļ. Bet viņi jūs noplēsīs, attiecīgi, kur no šī ... Vienīgais, kas stāv jūsu acu priekšā, ir mazs, tievs, ļoti vecs priesteris (vai viņš ir dzīvs? ...) mierīgā un ļoti laipnā Sv. Panteleimons Rodā, centrālajā augstienes daļā atrodas Sijanas ciems. Tik sirsnīgs, labestīgs, bez mazākās alkatības pazīmes. Vispār tu skaties uz viņu un kaut kur tuvumā ir asara... Tas tev deva, bet es esmu nesatricināms savā attieksmē pret šo uzņēmumu.
аватар millamilla
Esam bijuši Krētā vairākas reizes, iesaku naudu, ko plānojat tērēt kāzām citā viesnīcā, šī viesnīca ir 2*, nevis 4*.
Saskaņā ar Krētas baznīcu: Krētas pareizticīgo baznīca ir daļēji autonoma pareizticīgo baznīca Konstantinopoles patriarhātā, nevis Maskavas patriarhātā.
Irina0709 Seišelu salās ir tikai Maskavas patriarhāta Svētās Trīsvienības draudze, nevis Konstantinopoles patriarhāts. Atgādināšu, ka lielākā pareizticīgo valsts ir Krievija ar lielāko pareizticīgo baznīcu pasaulē.
Es domāju, ka joprojām ir atšķirība, piemēram, mēs svinam Ziemassvētkus 7. janvārī, bet visa Grieķija un Krēta 25. decembrī
аватар ollennka
Yolki, nu, cilvēks grib precēties Grieķijā, kāpēc jūs mēģināt viņu atrunāt?))
аватар Irina0709
millamilla, vēlos atgādināt, ka krievu pareizticības pirmsākumi nāk no Bizantijas, un atšķirība Ziemassvētku svinēšanā ir izskaidrojama tikai ar atšķirību starp Gregora un Jūlija kalendāru.
аватар Irina0709
Ja jūs patiešām vēlaties precēties nevis Krievijā, tad Grieķija ir labākais risinājums, IMHO.
аватар sp_kushneruk
Labākā slāvu tradīcija ir būt kristītam, precētam un apraktam, piedod man, Kungs, vienā baznīcā ...
аватар Irina0709
sp_kushneruk, piekrītu tev, bet to ir ļoti grūti īstenot mūsu dzīves realitātē.
аватар sp_kushneruk
Tātad, vai tas tiešām ir viegli mūsu kopējās dzīves realitātē? Mēs atrodam mierīgus un nepretenciozus risinājumus. Īpaši šajā jomā.
аватар kolyan_cat
Man liekas, ka ja ir tāds mērķis, tad vajag stulbi paskatīties ierodoties kur ir baznīcas vai pajautāt viesnīcas darbiniekiem, piemēram, viņiem pie katra ceļa iekšzemē ir klosteri, piemēram, ir kāds klosteris kalni, kā nokļūt no Hersonisas uz Zeva alu, un pilsēta templis tajā pašā Hersonisā, un ir stulbi tur iet un jautāt, cik maksā kāzas, iepriekš uzrakstot nepieciešamo grieķu vārdu kopu papīra gabals.
Ja meklē internetā, tad būs bariņš, kas tev gribēs pārdot gaisu par zelta cenu, skatos pat šajā tēmā jau ir gribētāji.
аватар sp_kushneruk
Koļanam pilnīga taisnība. Ne tikai gaisa cenu parametros :-), bet arī vietas noteikšanas ziņā, kur var organizēt šo akciju, ja ļoti gribas. Tempļi, paldies Dievam, jebkurā vietā Grieķijā, esiet tikpat veseli. Atradām patīkamu, kurā dvēsele jūtas labi un nav skaidrs kāpēc, tāpēc tur var izklaidēties pilnā rituālā. Grieķi sapratīs, un kopā ar lieciniekiem tiks aizkustināti, kliedzot "Simvulis kai agapi!" Tas ir mūsu veids "padoms un mīlestība!"
аватар lazy_person
Kāzas ir nopietna baznīcas ceremonija, kas būs ar jums visu atlikušo mūžu. Mums par to ir ļoti rūpīgi jādomā. Ja tas jau ir nolemts, tad labāk kāzu ceremoniju veikt dzimtenē, pazīstamā vidē, Krievijas pareizticīgo baznīcā. Nav vērts savu personīgo, intīmo dzīvi pārvērst par klaunādi. Tūrisma brauciens ir viens notikums, un kāzas ir pavisam cita "opera"...
аватар sp_kushneruk
Nu, Krievijas pareizticīgā baznīca ar savu naudas mīlestību ir ideālākā autoritāte šai "nopietnajai baznīcas vērtībai". Ar to sliktāk ir tikai vairākos Izraēlas un Palestīnas tempļos. Ja izvēlaties un vadāt ceremoniju ar pilnīgu izpratni un iegrimšanu sajūtās, krāšņumā un cerībās uz Tā Kunga labo gribu, tad tas ir labāk nekā Grieķijā. Un vēl labāk - Kizhi ...!
аватар kolyan_cat
Ka ROC, ka grieķu "priesteri" joprojām ir zelta teļa mīļotāji. Grieķijā ar vietējo iedzīvotāju nepatiku pret darbu tas izvērtās par nacionālu izklaidi - uzceliet būdiņu pie ceļa, pa kuru brauc tūristi, nosauciet to par klosteri un dzīvojiet patīkamā slinkumā, vācot naudu no tūristiem :)
Un vispār, protams, ir smieklīgi domāt, ka Dievs tā skatās - jā, šie abi apprecējās Birjuļovā - lūk, tev grūta dzīve un šķiršanās pēc 5 gadiem, un šie aizbrauca uz Grieķiju - labi, šķiršanās pēc 10 gadi, ak, jūs apprecējāties uz Athos — nu, lai tā būtu, nomirstiet kopā. Izrādās kaut kāds atriebīgs Kungs :)
Varbūt ir kāda zīme, kur rakstīts, kurā kāzu vietā, cik punktu pieliek ģimenes laimei? Vai arī Tas Kungs rūpīgi slēpj šo plāksni, lai nevienkāršotu grēcinieku dzīvi?
аватар lazy_person
kolyan_cat
Pēc kāzām baznīcas kancelejā tiek izsniegts "Kāzu apliecība" (oficiāls dokuments) ar svētbrīdi veikusī priestera parakstu un tempļa zīmogu. Tu nekad nezini, kas tev dzīvē vajadzīgs. Kas ir labāk, atgriezties Athos, lai labotu kļūdu, vai darīt to mājās?
Īsti ticīgie ārzemju tūrēs nekarājas. Rituāli tiek veikti lēnām, mājās savā baznīcā...
Es pats esmu ateists. Es šīs "ārzemju kāzas" uzskatu par teātra modi un skatlogu dekorēšanu kā krustu ar briljantu zelta ķēdē.
аватар sp_kushneruk
"Īsti ticīgie ārzemju tūrēs nekarājas." Tas ir jauns, oriģināls skatījums uz tūrismu. Tas var rasties pārmērīgi noslogotā cilvēkā vai cilvēkā ar noteiktu uzvedības veidu. Ļoti interesanti ... Un kur viņi "karājas", ja vēlaties peldēties jūrā? Jā, laiks beigt šo badjagu, citādi sākās "brīnišķīgie atklājumi". Paldies visiem, uz redzēšanos un labus "vinējus"!
аватар kolyan_cat
Ha, fakts ir tāds, ka "kļūdu novēršana", t.i. "Atmaskošana", saskaņā ar baznīcas kanoniem, ir ļoti strīdīga lieta. Un ir nepieciešams (maksāt daudz) uzrādīt ļoti labus iemeslus, lai tos atmaskotu. Parastā Maša Petrova ieradīsies baznīcā ar šķiršanās apliecību un lūgs "atmaskot" - viņa tiks nosūtīta tālā erotiskā ceļojumā. Viņa apsolīja Dieva priekšā "būt sava vīra verdzenei līdz kapam" - neviens nevilka mēli, tāpēc esiet laipns. :)
аватар lazy_person
kolyan_cat
Tāpēc es tikai domāju to ("atklāšanu"), kad rakstīju, ka "..Jums ir ļoti labi jādomā .." (vai varbūt jums to nevajadzētu darīt vispār?). Pilnīgi pietiekami un "Civilā laulība" (reģistrācija dzimtsarakstu nodaļā). Galvenais nav forma, bet saturs. Īstu ticīgo ir maz. Pēc 90. gadiem visi kļuva par ticīgiem. Viņš devās gulēt ateists komjaunatnes biedrs, pamodās patiesi ticīgs. Un tagad viņi apprecas jebkur. Modes!
аватар ktsante
Jāpiesakās uzņēmumā, kas atrodas Krētā www.svadbanakrite.gr
аватар ollennka
Vai ir jābūt ticīgam, lai apprecētos? Dažiem vienkārši patīk skaista ceremonija, viņi tādu patosu dzimtsarakstu nodaļā nerīkos.
аватар lazy_person
Tikai ticīgie tiek kronēti un pēc laulības reģistrācijas apliecības uzrādīšanas dzimtsarakstu nodaļā. Jā, un es atceros, ka jābūt ne tikai ticīgajiem, bet arī ticīgajiem no vienas un tās pašas grēksūdzes. Tā nevar būt - pareizticīgie no Krievijas pareizticīgo baznīcas un pareizticīgie no grieķu katoļiem.
аватар ollennka
Nevienam uz pieres nav rakstīts, kāda konfesija viņš ir un vispār ticīgs. Kā tas var novērst kāzas? Intervijai ar priesteri katrs spēj iegaumēt vairākas pareizās atbildes.
аватар kolyan_cat
Deram, ka Krētā par attiecīgu samaksu apprecēs ne tikai "vienas konfesijas ticīgos", bet vismaz ebreju un musulmani vispār?
аватар ollennka
Pilnīgi noteikti.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Pollis Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl