Viesnīcas cenas un kvalitātes attiecība, apmierināts!

Rakstīts: 19 oktobris 2018
Ceļošanas laiks: 10 — 21 augusts 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Vidē ja viesnī ca, bet labā vietā . Tas atrodas uz kalna un prom no trokš ņ a. Viesnī cai ir liela teritorija, vakara pastaigā m - tas arī viss.
Ceļ š uz leju lī dz jū rai mums aizņ ē ma apmē ram piecpadsmit minū tes, tā lu, ī paš i grū ti tikt augš ā karstumā . Daž kā rt braucā m ar taksi, lai tur nokļ ū tu, jo bijā m ļ oti noguruš i.
Istaba, kurā apmetā mies, bija standarta, ne pā rā k liela. Bet mums patika, ka tas bija treš ajā stā vā un no turienes pavē rā s skaisti skati uz jū ru.

Ē diens viesnī cā vidē js, izvē le maza, ē diens kvalitatī vs, garš ī gi pagatavots. Bet mē s negaidī jā m kaut ko izsmalcinā tu, tā pē c nesū dzē simies. Mē s biež i gā jā m vakariņ ot vietē jā s krodziņ ā s, kas atrodas vecajā Hersonisā . Man ļ oti patika vietē jā mussaka, kā š efpavā ra kompliments mums tika pasniegtas jū ras veltes un ā rprā tī gi garš ī gi deserti.
Visu mū su atvaļ inā jumu laiks bija skaists, jū ra tī ra un silta. Ū dens ir kristā lzils. Atradā m sev nomaļ u stū rī ti vienā no mazajā m pludmalē m un lieliski atpū tā mies tur.
Atgriež oties pie viesnī cas, vē los atzī mē t arī to, ka viesnī cā ir ū dens slidkalniņ i, daudzi baseini un laba animā cijas komanda. Katru dienu viņ i organizē ja daž ā dus š ovus un aktivitā tes.
Bijā m arī vairā kā s ekskursijā s. Apskatī jā m Spinalongas salu. Š ī mazā sala atrodas Mirabello lī cī . Bija prieks kuģ ot pirms viņ a ar laivu pa š o lī ci. Man patika arī Ajos Nikolausa pilsē ta. Pilsē ta apvieno skaistu arhitektū ru un dabu.
Noteikti vē l atgriezī simies Krē tā . Pā rē jais mums ļ oti patika, un mē s apmeklē jā m tikai nelielu daļ u no tā , ar ko sala ir bagā ta. Tā pē c jau plā nojam ceļ ojumu nā kamajai vasarai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu