Mitsis Royal Mare Thalasso & Spa Resort 5*– Atsauksmes

24
Novērtējums 8.310
№6 viesnīcas reitingā Herakliona
8.5 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.4 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
1997. gadā celtajā viesnīcā 2019.-2020. gada ziemā tika veikts remonts, kas ietver dažu numuru un sabiedrisko telpu remontu. Luksusa spa viesnīca Krētas ziemeļu krastā. Iekļauts pasaules labāko talasoterapijas centru desmitniekā. Rajons Anissaras ir lieliska izvēle ceļotājiem, kuriem interesē jūrmala, pludmales un atpūšanās. Piemērots luksusa brīvdienām.Vairāk →
аватар valery12345
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī ir augstā kā s klases viesnī ca, tā pē c apkalpoš ana, ē dieni, numuri un kopē jā atmosfē ra ir atbilstoš a. Uzturs. Augstas klases. Ē dienu daudzveidī ba, daudz jū ras velš u, sarkanā s zivis un kaviā rs. … Tomēr ▾ Š ī ir augstā kā s klases viesnī ca, tā pē c apkalpoš ana, ē dieni, numuri un kopē jā atmosfē ra ir atbilstoš a.
Uzturs.
Augstas klases. Ē dienu daudzveidī ba, daudz jū ras velš u, sarkanā s zivis un kaviā rs. Garš ī gi augļ i un dā rzeņ i. Lieliska cepš ana. Š eit tieš ā m ir grū ti NEATTRAST sev tī kamu ē dienu.
Apkalpoš ana.
Pasakains. Absolū ti neuzkrī toš s, bet tiklī dz vajag kā du no personā la, viņ š uzreiz ir klā t.
Istabas.
Dzī voju villā ar privā tu baseinu, klusā maģ iskā vietā . Vakarā pē c vakariņ ā m ir patī kami peldē ties zem laternā m un palmā m. Divistabu apartamenti villā s ar divā m vannas istabā m un privā tu ieeju baseinā pa kā pnē m no balkona.
Es lieku 9 zvaigznes, nevis 10, jo ieeja jū rā nav pietiekami ē rta. Pē das sit pa lieliem laukakmeņ iem. Jā meklē piekrastē vieta, kur apbraukt š os akmeņ us un normā li iebraukt jū rā .
Kopumā š ī ir augstas klases viesnī ca un uzturē š anā s.
аватар MarinaF
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jū nija vidū atpū tā s kopā ar jaunu vī rieti š ajā viesnī cā . Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! Teritorija milzī ga, daudz apstā dī jumu, milzī gs skaits baseinu, tenisa korti, vā rdu sakot, mikropilsē ta netā lu no Hersonisas. … Tomēr ▾ Jū nija vidū atpū tā s kopā ar jaunu vī rieti š ajā viesnī cā . Atvaļ inā jums pagā ja lieliski! Teritorija milzī ga, daudz apstā dī jumu, milzī gs skaits baseinu, tenisa korti, vā rdu sakot, mikropilsē ta netā lu no Hersonisas. Mū su istaba nebija pie jū ras, bet ar skatu uz to. Lī dz pludmalei bija garš gā jiens (viesnī cas teritorija ir ļ oti liela), bet tas bija tā vē rts. Izeja uz jū ru nebija ē rta lī č a formā - tieš i otrā di, vē jainā laikā jū ra bija ļ oti nemierī ga. Bet atkal tas piedeva ī paš u garš u, it kā mums bū tu sava mā ja atklā tā jū ras krastā . Milzī gs elements, kas trako lī dzi skaistajai viļ ņ u krā sai, un tad apzinī gi guļ pie kā jā m, aizrauj un liek iemī lē ties uz mū ž u! Es biju ļ oti apmierinā ta ar ē dienu restorā nā . Katru dienu sortiments bija atš ķ irī gs, bija jū ras veltes un ne tikai. Protams, viņ i nebeidza mū s pā rsteigt ar grieķ u ē dienu gatavoš anu tieš i restorā nā , ar ko pē c tam mū s pacienā ja. Katru vakaru izmē ģ inā jā m ko jaunu. Liela a la carte restorā nu izvē le arī palī dzē ja mums daž ā dot mū su brī vdienas un papildinā t mū su gastronomiskā s zinā š anas. . Patī kami, ka ne tikai reģ istratū rā , bet visā viesnī cā ir darbinieki, kas runā krieviski. Lī dz ar to jutā mies ļ oti ē rti, kā mā jā s, tikai labā k. Mē s apsolā m, ka atgriezī simies Royal Mare vē lreiz un ieteiksim to visiem saviem draugiem!
аватар o-mega94
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen atpū ties ar draugiem, Iespaidi par svē tkiem bija pozitī vi. Viesnī cu var klasificē t kā "luksusa". Reģ istrē š anā s notika ā tri, numuriņ i ē rti un tī ri. Gaisa kondicionē tā js, wi-fi un seifs – bez maksas. Ī paš i vē los atzī mē t daudzos baseinus. … Tomēr ▾ Nesen atpū ties ar draugiem, Iespaidi par svē tkiem bija pozitī vi. Viesnī cu var klasificē t kā "luksusa". Reģ istrē š anā s notika ā tri, numuriņ i ē rti un tī ri. Gaisa kondicionē tā js, wi-fi un seifs – bez maksas. Ī paš i vē los atzī mē t daudzos baseinus. Daž reiz viņ i tur pat pavadī ja visu dienu, neaizbraucot pie jū ras. Viesnī cā ir liels spa centrs, un tā s mē rķ is ir talasoterapija. Tā pē c, protams, izmantojā m š o iespē ju un bijā m ļ oti gandarī ti. Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs. Bijā m arī uz restorā niem, kas atrodas uz vietas. Jaunieš iem noteikti iesaku apmeklē t naktsklubu, forš u dizainu un muzikā lo pavadī jumu. Vē los pieminē t arī uzmanī go un neuzbā zī go personā lu. Es ieteiktu, jo pā rē jais bija veiksmī gs!
аватар kirish1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikā m ā tri apsē duš ies, istabā bija viss nepiecieš amais. Teritorijā ir divi priekš nieki, un daudz uzjautrinoš a un izklaidē još a bē rniem. Ē diens ir garš ī gs un vienmē r atš ķ irī gs. Ir interneta pieslē gums, bet par to jā maksā . … Tomēr ▾ Tikā m ā tri apsē duš ies, istabā bija viss nepiecieš amais. Teritorijā ir divi priekš nieki, un daudz uzjautrinoš a un izklaidē još a bē rniem.
Ē diens ir garš ī gs un vienmē r atš ķ irī gs. Ir interneta pieslē gums, bet par to jā maksā . Viesnī ca mums ļ oti patika, personā ls izpalī dzī gs, tā pē c varu droš i teikt, ka pā rē jais IZDEVĀ S!
аватар yunusova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Luksusa spa viesnī ca Krē tas ziemeļ u krastā . Iekļ auts pasaules labā ko talasoterapijas centru desmitniekā . Tas atrodas Anissaraz pilsē tā , 2 km attā lumā no Hersonisas pilsē tas, 25 km attā lumā no Heraklionas pilsē tas un 30 km attā lumā no Ajosnikolas pilsē tas. … Tomēr ▾ Luksusa spa viesnī ca Krē tas ziemeļ u krastā . Iekļ auts pasaules labā ko talasoterapijas centru desmitniekā . Tas atrodas Anissaraz pilsē tā , 2 km attā lumā no Hersonisas pilsē tas, 25 km attā lumā no Heraklionas pilsē tas un 30 km attā lumā no Ajosnikolas pilsē tas.
Liela viesnī cas teritorija, 2 baseini + 1 iekš telpu, 1 piekrastes lī nija / saulessargi, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i depozī tā , numuri katrai gaumei:
Double Bungalow GV/SV (~ 29 kv. m) divguļ amā gulta vai 2 vienvietī gā s gultas, dī vā ngulta, skats uz dā rzu/jū ru.
-Double Bungalow VIP-Sharing Pool (~ 29 kv. m) Kopī gs baseins, divguļ amā gulta vai 2 vienvietī gas gultas, dī vā ngulta.
Papildus VIP Sharing Pool istabā m: kafijas/tē jas komplekts, katru dienu svaigi augļ i, minerā lū dens, vakara uzkopš ana.
-Junior Suite koplietoš anas baseins (~ 49 kv. m) Kopī gs baseins, guļ amistaba/dzī vojamā istaba (atvē rta plā nojuma), vannas istaba ar dž akuzi.
-Junior Suite Private pool (~ 49 kv. m) Privā ts baseins, guļ amistaba/dzī vojamā istaba (atvē rta plā nojuma), vannas istaba ar dž akuzi.
- "Junior Suite" privā tais baseins pie jū ras (~ 49 kv.
m) Pie jū ras, privā ts baseins, guļ amistaba/dzī vojamā istaba (atvē rta plā nojuma), vannas istaba ar dž akuzi.
-VIP-Suite Sharing Pool (~ 59 kv. m) Kopī gs baseins, guļ amistaba, guļ amistaba/dzī vojamā istaba, vannas istaba ar dž akuzi, WC/duš a.
-VIP-Suite Private Pool (~ 59 kv. m) Suite ar privā to baseinu. Guļ amistaba/viesistaba, vannas istaba ar dž akuzi, WC/duš a.
-VIP-Suite Sea Front Private Pool (~ 98 kv. m) Atrodas pie jū ras, pirmais stā vs, privā ts baseins. Guļ amistaba ar biroju, guļ amistaba/dzī vojamā istaba, ē damistaba, vannas istaba ar dž akuzi, WC/duš a.
-VIP-Suite Sea Front Augš ē jais stā vs (~ 59 kv. m) Jū ras krastā . Guļ amistaba, guļ amistaba/dzī vojamā istaba, vannas istaba ar dž akuzi, WC/duš a.
-Executive Suite Sharing Pool (~ 98 kv. m) Kopē jais baseins, guļ amistaba ar biroju, guļ amistaba/dzī vojamā istaba, ē damistaba, vannas istaba ar dž akuzi, WC/duš a.
-Prezidenta Suite (~ 147 kv. m) Jū ras krastā , privā ts baseins, 2 guļ amistabas (viena ar biroju), guļ amistaba/viesistaba, ē damistaba, 2 vannas istabas ar dž akuzi, WC/duš a.
Papildus apartamentos: minibā rs, CD atskaņ otā js, fakss (pē c pieprasī juma), VIP brokastis restorā nā Candia, dienas laikraksts (pē c pieprasī juma), priekš roka rezervē jot vietas ī paš iem vakariem viesnī cā.

BĒ RNIEM:
Rotaļ u laukums, Saldū dens bē rnu baseins, Bē rnu klubs
miniklubs (4-12 g. ), mini bufete miniklubā (bē rniem 4-12 g. katru dienu, 10:30-12:30 un 15:30-17:30. Liela mafinu izvē le, sviestmaizes, sulas, ū dens). Daudzvalodu animā cija.
Bē rnu ē dinā š ana, bē rnu restorā ns (speciā lā ē dienkarte), baroš anas krē sli restorā nā , bē rnu pieskatī š ana - pē c pieprasī juma

RESTORĀ NI UN BARI
centrā lais bā rs “Minos”, 2 baseina bā ri “Delfinia: un “Kalypso”, suš i bā rs “Ya Sushi”, picē rija, centrā lais restorā ns “Symposio”, gardē ž u restorā ns un diē tiskais restorā ns “Candia”, tradicionā lā s grieķ u virtuves restorā ns “El Greco” , uzkodu bā rs un picē rija "Allegro", restorā ns-bā rs pludmalē "Albatros"

SPORTS
Aerobika, Ū dens sporta veidi, Nirš ana, 13 km attā lumā Mini golfs, Galda teniss - 2 galdi, Pludmales volejbols, Skvoš s, skvoš a korti, Teniss, 7 profesionā li mā la korti, 4 kvarca tenisa korti, tenisa skola
IZKLAIDE
vakara animā cija un š ovi, bē rnu animā cija (animatoru grupa, kas runā daž ā dā s valodā s/, Biljards, Video salons, š ovprogrammas

Karaliskā ķ ē ve talaso
Talasoterapijas centrs Royal Mare Thalasso (Pasaules vadoš ais Thalasso Resort 2012 — World Travel Awards) 4000 kv. m - viens no 10 labā kajiem talaso centriem pasaulē.
Jū su rī cī bā : ekskluzī vas AguaRoyal® procedū ru telpas (350 kvm) pilnī bā aprī kotas, mū sdienī gas un greznas, ū dens trenaž ieru zā le; aguastream; aguabike; skaistumkopš anas salons (11 individuā lā s kajī tes skaistumkopš anas un sejas un ķ ermeņ a kopš anas programmā m), fitnesa centrs (ar zā lē m, saunu un solā riju).
Aqua Royal - centrā lais baseins ar hidromasā ž u;
Programmu klā sts: Jaunā enerģ ija (organisma attī rī š ana),
Ķ ermeņ a formas (tonizē još a talasoterapija, pretcelulī ta, novā jē š ana (svara zudums),
Harmonija (stresa mazinā š ana),
Skriemeļ u (pret muguras sā pē m)
Vē nu tonis (pret asinsrites traucē jumiem);
Sejas kopš anas programmu komplekss, izmantojot THALΊ ON produktus; daž ā da veida masā ž as, hidroterapija, turku pirts, ā jurvē da, refleksoloģ ija, aļ ģ u ā rstē š ana, jū ras dū ņ u izmantoš ana.
PROCEDŪ RAS
Masā ž a (30/60 min) Ā das un zemā das audu mobilizā cija. Relaksē još a un tonizē još a ķ ermeņ a un mugurkaula masā ž a.
Taizemes masā ž a (90 min) Paaugstina elastī bu, sniedz vispā rē ju relaksā ciju, atjauno asins mikrocirkulā ciju, detoksikā ciju.
Abhyanga (60 min) Pretstresa darbī ba, relaksā cija.
Radjamandari 4 rokas (60 min) Antistresa masā ž a, palī dz pret bezmiegu.
Viš eš s (60 min) Detoksikā cija, relaksā cija.
Royal Balance (60 min) Klasisko paņ ē mienu kombinā cija
masā ž a ar austrumu.
Shirogriva ® (60 min) Masā ž a pē c indieš u metodē m, izmantojot refleksu tehniku.
Aromterapija (60 min) Maiga masā ž a, izmantojot ē teriskā s eļ ļ as.
Refleksoloģ ija (60 min) Kā ju un pē du spieš ana un masā ž a.
ORIĢ INĀ LĀ karstā un aukstā LaStone masā ž a (60 min) izmantojot karstos vulkā niskos akmeņ us un aukstos marmora akmeņ us.
Pilienu masā ž a 2 vai 4 rokā m (30 min) Relaksē još a masā ž a ar aprikož u kauliņ u eļ ļ u karstā jū ras ū dens lietū.
Fizioterapija (30 min) Masā ž a un elektroterapija slimā m ķ ermeņ a zonā m.
Presoterapija (30 min) Apakš ē jo ekstremitā š u mehā niskā masā ž a zā bakos ar spiedienu, lai aktivizē tu limfas un asins mikrocirkulā ciju.
Limfā tiskā masā ž a (30 min) Atjauno limfas mikrocirkulā ciju.

TALAZOTERAPIJA
Seaweed Cover (30 min) Tiek izmantotas karstas, ar mikroelementiem bagā tas aļ ģ es.
Pā rklā jums ar GUERANDE jū ras dubļ iem (30 min) Aplikā cijas uz locī tavā m un mugurkaulu (pret artrī tu). Krioterapija (30 min) Aļ ģ u aplikā cijas uz apakš ē jā m ekstremitā tē m, bagā tinā tas ar atsvaidzinoš u ž eleju.
Hidromasā ž a (20 min) Ar jū ras ū deni, kas bagā tinā ts ar ē teriskajā m eļ ļ ā m.
Aromā tiskā hidromasā ž a (20 min) Ar jū ras ū deni, kas bagā tinā ts ar jū ras aļ ģ u krē mu.
Vannas talaksions (20 min) Hidroterapija, kas apvieno aukstu un karstu jū ras ū deni.
Smalks lietus (20 min) Hidromasā ž a ar karstu smalku lietus no jū ras ū dens.
Masā ž a ar ū dens strū klā m (20 min) Hidroterapija kombinā cijā ar masā ž u, ko veic duš ā zem ū dens.
Spiediena duš a (15 min) Masā ž a ar spē cī gu un vā ju ū dens spiedienu no 4 - 5 metru attā luma.
Kā ju vanna (15 min) Apakš ē jo ekstremitā š u hidromasā ž a ar rū gtu un aukstu ū deni pā rmaiņ us.
Elpoš anas terapija (15 min) Jū ras ū dens tvaiku ieelpoš ana elpoš anas sistē mas problē mu gadī jumā.
Jū ras dū ņ as (15 min) Iegremdē jiet rokas karstos jū ras dubļ os.
Aqua Royal (35 min) Aqua Royal peldbaseins 350 kv. m - zemū dens masā ž a, ū denskritumi, hidromasā ž a.
Aqua Gym (30 min) Vingrojumi karstā jū ras ū denī trenera uzraudzī bā.
Aqua Bike (30 min) Speciā lu vingrinā jumu sē rija uz velosipē da karstā jū ras ū denī trenera uzraudzī bā.
Aquastream (30 min) Vingrinā jumu sē rija karstā jū ras ū denī trenera uzraudzī bā.
Papildus informā cija
- Royal Mare Thalasso & Spa: atvē rts no 2013. gada no pirmdienas lī dz sestdienai (ieskaitot) no pulksten 10:00 lī dz 18:00.
- fitnesa centrs: no 8:00 lī dz 20:00
аватар Alex72-28
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kungi, mū su devī ze ir "Mums nekas nesabojā s garastā vokli"! Izvē loties viesnī cu, ņ ē mā m vē rā draugu atsauksmes un padomus, kuri bija š ajā viesnī cā pirms vairā kiem gadiem. cilvē ku ir maz un tiksim izmitinā ti negaidot 14. … Tomēr ▾ Kungi, mū su devī ze ir "Mums nekas nesabojā s garastā vokli"! Izvē loties viesnī cu, ņ ē mā m vē rā draugu atsauksmes un padomus, kuri bija š ajā viesnī cā pirms vairā kiem gadiem. cilvē ku ir maz un tiksim izmitinā ti negaidot 14.00 . Viesnī cā bijā m 10.30, recepcijā pateica, ka jā gaida 1.5 st. , sazinoties, palū dza pagaidī t vē l 1 stundu, pē c kā sacē lu nelielu skandā lu (bē rns jau bija novā rī jies, un viesnī ca bija gandrī z tukš a), Rezultā tā uzreiz tikā m pie istabiņ as ar skatu uz jū ru un dā vanā vī na pudeli! Tas kaut kā paspilgtinā ja pirmo iespaidu par viesnī cu.
Istaba diezgan normā la, halā ti, č ī bas, liels balkons. Ņ emot vē rā , ka gā jā m uz brokastu-vakariņ u sistē mu, telpā nebija tē jkannas! Istabā esoš ais korķ viļ ķ is ir tikai nosaukums, ar to var tikai atvē rt alus pudele! ļ oti krampjos, neskatoties uz to, ka neesmu "lielais" cilvē ks! Katru dienu tī rī ju istabu, tī ru!
Teritorija diezgan liela un kopta. Dvieļ i pludmalei un baseinam jā dabū "Lielveikalā "! Neesmu neko tā du nekur redzē jusi(tas laikam taupī bas nolū kos). Ļ oti neē rti! Pludmale ļ oti maza, daļ u aizņ em mā kslī gā betona plā ksne, sauļ oš anā s krē sli par maz, par to jautā jot viesnī cas administrā cijai, viņ i saņ ē ma atbildi, ka tū risti nav bijuš i cienī gi, ka nolika dvieļ us un aizgā ja! š ī fakta aculiecinieks, tas bija pilnī gs absurds, negribē ju lamā ties!
Bet, jū ra ir ļ oti skaista, tā kompensē mī nusus.
Atseviš ķ a tē ma š ai viesnī cai ir VAKARIŅ AS. Ierodoties vakariņ ā s (jebkurā laikā ) vajag stā vē t RINDĀ ! Viens sargs pie ieejas ir normā ls cilvē ks, bet otrs, kurš "izpeld" no zā les un pavada jū s pie galda, ir vē rts atseviš ķ i aprakstī t. Š is cilvē ks izskatā s kā liels narcistisks pingvī ns! Jū s nevarat viņ u sajaukt ne ar vienu. Rinda ir tā pē c, ka ietaupa uz personā lu, galdi netiek laicī gi notī rī ti. Ē diens vienmuļ š , ļ oti slikts (bet izsalcis neizbrauksi! ), 5 zvaigž ņ u viesnī cai ļ oti vā jš !
Viesnī ca nav paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem, tas ir skaidrs. Bē rnu animā cija un vieta, kas tiek atvē lē ta bē rnu spē lē m, ir tikai "attaisnojums".
Personā ls principā visur ir draudzī gs, bet sakarā ar to, ka viņ i strā dā uz 3 cilvē kiem (uz vienu RFP), viņ i ir diezgan noguruš i!
Netā lu atrodas lielveikals (Cosmos), un to apkalpo vecā ka gadagā juma grieķ u ī paš nieks. Š eit ir Grieķ ijas apkalpoš anas "ikona", un viņ š pats parā dī s preces, pacienā s ar brendiju, kafiju.
Rezumē jot pā rē jo varu teikt, ka uz š o viesnī cu nekad neieš u un draugiem neieteikš u. . Ir ar ko salī dzinā t un salī dzinā jums viennozī mī gi nav par labu š ai viesnī cai!
Izlidoš ana no Heraklionas lidostas pielika punktu uzturē š anā s laikam uz š ī s salas. Rinda uz reģ istrā ciju un kontroli aizņ ē ma 3.5h. Nu ko grieķ i grib strā dā t, ko tad te var darī t!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pavadī ja brī niš ķ ī gas brī vdienas š ajā viesnī cā . Es pat nezinu, par kā du cilvē ku tev jā bū t, lai tev nepatiktu š is paradī zes gabals. Negribē ju iet prom no mā jā m, nā kamgad atgriezī š os š eit un iesaku visiem š o viesnī cu! Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, pludmale tuvu, lī dz Hersonisai 10 min gā jiens, pie viesnī cas ir mazi veikaliņ i. … Tomēr ▾ Pavadī ja brī niš ķ ī gas brī vdienas š ajā viesnī cā . Es pat nezinu, par kā du cilvē ku tev jā bū t, lai tev nepatiktu š is paradī zes gabals. Negribē ju iet prom no mā jā m, nā kamgad atgriezī š os š eit un iesaku visiem š o viesnī cu! Viesnī cas atraš anā s vieta lieliska, pludmale tuvu, lī dz Hersonisai 10 min gā jiens, pie viesnī cas ir mazi veikaliņ i. Viesnī cas teritorijas brī niš ķ ī gajā skaistumā ir skaista daba, kopumā to var saukt par botā nisko dā rzu, tik skaistu viesnī cas teritorijas labiekā rtojumu neatradī siet nekur citur! Ir arī vairā ki baseini, mini golfs, bē rnu rotaļ u laukums utt. Viesnī cas istabiņ a bija maza un parasta tā da Eiropas istaba. . . bez patosa un greznī bas, bet viss ir tē mā un tikai pats nepiecieš amā kais! Apkalpoš ana visaugstā kajā kvalitā tē , uzkopš ana teicama, restorā nā ļ oti labi viesmī ļ i, personā la attieksme pret bē rniem vienkā rš i apbrī nojama, darbinieki paš i ir ļ oti patī kami un pieklā jī gi cilvē ki, vienmē r palī dzē s it visā - esi droš s! Vakariņ ā s ē diens bija vairā k kā garš ī gs, skaisti pasniegti ē dieni, augļ u jū ra un deserti, bet saldē jums)))) Lielisks un tajā paš ā laikā lē ts vī ns. Kvalitā te super!! ! Izklaide viesnī cā ir gan pieauguš ajiem, gan bē rniem, š eit var brī niš ķ ī gi atpū sties, tā pē c iesaku visiem!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар nik19
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti - "prom no pilsē tas trokš ņ iem" - ja jums nepiecieš ama ē rta, relaksē još a atpū ta lieliskos apstā kļ os - jū s esat š eit. Paralē li kursē bezmaksas autobuss uz Hersonisu, ja ir vē lme, ja nesteidzies, tur var staigā t ar kā jā m - 40 minū tes pa ļ oti gleznainu piekrastes joslu; Pa ceļ am varat arī peldē ties skaistajā s smilš u pludmalē s. … Tomēr ▾ Viesnī cas atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti - "prom no pilsē tas trokš ņ iem" - ja jums nepiecieš ama ē rta, relaksē još a atpū ta lieliskos apstā kļ os - jū s esat š eit. Paralē li kursē bezmaksas autobuss uz Hersonisu, ja ir vē lme, ja nesteidzies, tur var staigā t ar kā jā m - 40 minū tes pa ļ oti gleznainu piekrastes joslu; Pa ceļ am varat arī peldē ties skaistajā s smilš u pludmalē s. Regulā ri autobusi kursē arī uz Heraklionu un Agios Nikolaos.
Teritorija milzī ga, staigā t ir brī niš ķ ī gi! . Clubcars ir arī jū su rī cī bā , ja nevē laties staigā t. Katrs stū rī tis ir interesants savā veidā . bungalo ir celti oriģ inā lā stilā , un gandrī z visi no tiem ir atš ķ irī gi; daž u no tā m pie sienā m ir gleznas. Apmē ram 30 baseini, 2 lieli kopē jie, pā rē jie privā tie. ļ oti jauki dekorē ts. Ir rotaļ u laukums, torņ a pulkstenis ar strū klakā m. No rī ta celiņ us mazgā ar š ampū nu. Restorā na Candia un El Greco tavernas teritorija ir ļ oti skaista
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs, vienmē r ir kaut kas jauns. Bijā m - brokastis - vakariņ as, paē dā m diezgan. Ir patī kami ieturē t brokastis un vakariņ as uz restorā na terases – no turienes paveras skaists skats.
Apkalpoš ana. Viesnī cā valda atmosfē ra, kurā jū taties ne tikai mī ļ š un gaidī ts viesis, bet kaut kas lī dzī gs tuvam radiniekam - gan restorā nā , gan reģ istratū rā , gan viesu palī dzī bas dienestā - gan ar Alī nu, gan ar nū ju krekeru š oferiem, gan pie apkopē jā m....Es nezinu par kā du, bet mums bija tieš i tā .
Vai vē laties tur atgriezties? Nu iemetā m monē tu jū rā un baseinā...Kur labi, protams gribu atgriezties. . . Bet interesanti redzē t arī citas viesnī cas. Aldemar š ajā vietā ir 4 viesnī cas, kompakti, runā ju ar tautieš iem no divā m blakus viesnī cā m Knossos un Cretan Village - cilvē ki ir priecī gi, bet es gribu pā rliecinā ties, ka Aldemar zī mols ir komforta un rū pju zī me par saviem viesiem; tas varē tu darboties; tagad iegā ju viņ u mā jaslapā - ir agrā rezervā cija maijam un tad jau tiek veikta. . .
аватар Dmitry007
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ī s viesnī cas piecu zvaigž ņ u vē rtē jums ir tikai uz zī mes pie ieejas. Pē c Eiropas standartiem viņ š uz tiem nevelkas vispā r - var teikt vidē jais turku piecinieks par nepamatoti lielu samaksu! Kā zinā ms, detaļ as atš ķ ir labos pieciniekus no sliktajiem! pludmales nemaz nav! ! ! ir piekraste ar sauļ oš anā s krē sliem, kas saistī ti ar viesnī cu. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas piecu zvaigž ņ u vē rtē jums ir tikai uz zī mes pie ieejas. Pē c Eiropas standartiem viņ š uz tiem nevelkas vispā r - var teikt vidē jais turku piecinieks par nepamatoti lielu samaksu! Kā zinā ms, detaļ as atš ķ ir labos pieciniekus no sliktajiem!
pludmales nemaz nav! ! ! ir piekraste ar sauļ oš anā s krē sliem, kas saistī ti ar viesnī cu. . .
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir tā ds, ka kā dreiz tā varē ja bū t modē...Bet ļ oti sen. . .
Viesnī cas darbinieki ir pieklā jī gi, tač u pilnī gi vienaldzī gi un neaktī vi. Par katru piezī mi viņ š smaidot paskaidro, ka tā tam ir jā bū t. . . Lū k, daž i piemē ri:
- istabā s nav tē jas komplektu, nemaz nerunā jot par kafijas automā tu - viņ i saka, ka viņ iem ir tē jkanna tikai VIP villā m
- pludmales dvieļ i uz kartē m un STINGRI viens vienai personai (pieprasī t bezjē dzī gi)
- pludmale ir netī ra, bruģ akmeņ i, aļ ģ es, putekļ aini sauļ oš anā s krē sli, gobji, atkritumi - un neviens to netī ra!! !
- ieteicams dzert tikai ū deni pudelē s, bet par velti nedod, bet pā rdod par 30 centiem - kaut kā niecī gi par viesnī cas greznī bu
- visas divas nedē ļ as nestrā dā ja labi istabas atslē ga un visas divas nedē ļ as tika veikts remonts.
- pie baseina lobā s flī zes un apmetums
SPA centrs ir cits stā sts - viss it kā tī rs, bet sajū ta, ka esi slimnī cā , apkā rt baltas flī zes, balti ā rstniecī bas halā ti un plastmasas mē beles - tas ir, relaksā cijas sajū ta un nesmarž o! ! ! Par laimi viņ i netaisī ja klizmu. . .
VIETNES FOTOGRĀ FIJAS NEATBILST REALITĀ TEI
Ī sā k sakot - viesnī ca maksā par 30-40% vairā k nekā lielā kā daļ a piecinieku - tā ir izmesta nauda ! ! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kuponi par aptuveni. Krē tu viesnī cai Aldemare Royal Mare Village man un manam vī ram uzdā vinā ja mū su bē rni. Par sudraba kā zā m. Dā vana bija patiesi karaliska. Viesnī ca atbilst savam nosaukumam. Un mū su cerī bas attaisnojā s gandrī z par 100%, par nelielu mī nusu pastā stī š u vē lā k. … Tomēr ▾ Kuponi par aptuveni. Krē tu viesnī cai Aldemare Royal Mare Village man un manam vī ram uzdā vinā ja mū su bē rni. Par sudraba kā zā m. Dā vana bija patiesi karaliska. Viesnī ca atbilst savam nosaukumam. Un mū su cerī bas attaisnojā s gandrī z par 100%, par nelielu mī nusu pastā stī š u vē lā k. Š ajā s divā s jū nija nedē ļ ā s plā nojā m ne tikai labi atpū sties, bet arī uzlabot veselī bu. Mums tas izdevā s. Viesnī ca piedā vā daudzas talasoterapijas programmas. Es sapņ oju zaudē t svaru, tā pē c es izmantoju programmu Body Shape. Rezultā tā viņ a zaudē ja gandrī z 6 kg. Manam vī ram bija nepiecieš ama antistresa ā rstē š ana. Viņ š paņ ē ma atbilstoš o programmu. Ļ oti apmierinā ts ar rezultā tu. Arī sportoš ana mums abiem palī dzē ja uzlabot veselī bu. Mē s abi esam kaislī gi tenisisti. Viesnī cā ir veseli 4 brī niš ķ ī gi laukumi, tā pē c mē s atņ ē mā m dvē seles. Arī mans vī rs daudz laika veltī ja biljardam, un man patika nodarboties ar aerobiku. Viesnī cas teritorija ļ oti liela, zaļ a, patī kami vakaros lē nā m staigā t. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar ē dienu. Daudzi restorā ni, garš ī ga virtuve, var pasū tī t diē tiskā s maltī tes. Runā jot par apkalpoš anas lī meni, mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. . Biju patī kami pā rsteigts, ka viesnī cā strā dā darbinieki, kas runā krieviski. No mū su istabas paveras skats uz baseinu. Starp citu, tieš i pie baseina mē s biež i sauļ ojā mies. Kopā ir 4 vai 5 baseini. Pludmale tomē r sagā dā ja nelielu vilš anos. Tas ir smilš ains un oļ u, un es vairā k tiecos uz smilš ainā m pludmalē m. Vispā r mē s atpū tā mies - vienkā rš i pasaka.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums sidorova18
Nopirku ekskursiju uz viesnīcu ar puspansiju, vai viesnīcā ir iespējams piemaksāt par dzērieniem?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

Построен в 1997 году, зимой 2019-2020 гг в отеле проведена реновация, которая включает обновление некоторых номеров и общественных зон. Роскошный спа-отель, расположенный на северном побережье Крита. Входит в десятку лучших центров талассотерапии в мире. Аниссарас — отличный выбор, если вам интересны морское побережье, пляж и релаксация. Подходит для роскошного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в деревушке Аниссарас, в 2 км от города Херсониссос, в 25 км от города Ираклион и в 30 км от города Агиос Николаос. Регулярное автобусное сообщение с г. Ираклион и Агиос Николаос.
Pludmales apraksts Аниссарас – необыкновенно красивое критское побережье с чистым морем и песчаными ухоженными пляжами. Район Аниссарас находится всего в двух километрах к западу от города Херсониссос. Практически каждый из участков побережья Аниссарас подходит для купания, так как пляжи, практически все идеально ухожены.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 открытых бассейна, 2 конференц-зала, магазины, 4 бара, 3 ресторана, пиццерия. В ресторане изысканной кухни Candia подают лучшие блюда средиземноморской и критской кухни. В таверне El Greco представлен широкий выбор свежеприготовленных блюд местной кухни. В пляжном ресторане-баре Albatros сервируют разнообразные рыбные блюда.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Центр талассотерапии Royal Mare Thalasso (World’s Leading Spa Resort 2013 – Word Travel Awards) — один из 10-ти лучших талассоцентров мира. 7 профессиональных кортов с земляным покрытием и 4 теннисных корта с кварцевым покрытием.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • biljards
  • tenisa korti
  • skvošs
  • golfs
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 392 номера и 43 сьюта.

Istabās

В числе удобств — кондиционер, телевизор со спутниковыми каналами, холодильник и фен. Предоставляется приветственная корзина с вином и тапочки.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • kabeļa internets $
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Anissaras, 70014, Crete, Greece
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, сквош, гольф (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.