Triton Hotel 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.710
№55 viesnīcas reitingā Herakliona
7.2 Numurs
7.8 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.8 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Triton Hotel ir mājīga viesnīca, kas atrodas 7 minūšu pastaigas attālumā no Malijas līča rosīgās pludmales. Pastaigas attālumā no veikaliem, bāriem un klubiem. Uzcelta 1999. gadā. Remonts notika 2021. gadā. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар aleksandr395035
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Par viesnī cas cenu, manuprā t, mans vē rtē jums ir taisnī gs. Viesnī cas sniegtie pakalpojumi - ē dinā š ana, uzkopš ana utt. , bija visaugstā kajā lī menī . Aiziet uz jū ru uz kā dā m 5 minū tē m. Uzreiz iekā rtojies, viss ā tri un ē rti. … Tomēr ▾ Par viesnī cas cenu, manuprā t, mans vē rtē jums ir taisnī gs. Viesnī cas sniegtie pakalpojumi - ē dinā š ana, uzkopš ana utt. , bija visaugstā kajā lī menī . Aiziet uz jū ru uz kā dā m 5 minū tē m. Uzreiz iekā rtojies, viss ā tri un ē rti. Lē ns internets.
аватар abzal.84
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m jū nija sā kumā ar manu ģ imeni. Neskatoties uz to, ka Malia ir diezgan trokš ņ aina pilsē tiņ a, viesnī ca atrodas 7 minū š u attā lumā no jū ras, bet divu minū š u attā lumā no skaļ ā kā s ielas, tač u nekā das neē rtī bas trokš ņ a ziņ ā nemanī jā m. … Tomēr ▾ Mē s palikā m jū nija sā kumā ar manu ģ imeni. Neskatoties uz to, ka Malia ir diezgan trokš ņ aina pilsē tiņ a, viesnī ca atrodas 7 minū š u attā lumā no jū ras, bet divu minū š u attā lumā no skaļ ā kā s ielas, tač u nekā das neē rtī bas trokš ņ a ziņ ā nemanī jā m.
Mū s iekā rtoja galvenajā ē kā otrajā stā vā , istabiņ ā ar balkonu ar skatu uz jū ru. Maza, bet mā jī ga istabiņ a ar visu nepiecieš amo, tī ra, regulā ra uzkopš ana. Ledusskapis bija iekļ auts cenā , un par gaisa kondicionē tā ju, seifu un Wi-Fi ir jā maksā papildus reģ istratū rā .
Liels peldbaseins viesnī cas teritorijā , ar patī kamu grieķ u mū ziku, bā rs, kurā , starp citu, strā dā krieviski runā još ā meitene Tatjana, viņ ai liels paldies, atstā ja daudz pozitī vu emociju. Ir arī labs futbola laukums, kur var spē lē t.
Viesnī cai nav savas pludmales, tač u ir daudz daž ā du pludmaļ u, kur tā ir tī ra, un par gandrī z simbolisku samaksu var paņ emt sauļ oš anā s krē slus un lietussargu. Nissos Beach piedā vā bezmaksas Wi-Fi.
Liels paldies uzņ emš anas darbiniekiem, š efpavā riem un restorā na darbiniekiem, kā arī istabenē m. Ļ oti draudzī ga attieksme pret viesiem, tā tad grieķ u valodā .
Mē s ar prieku atgriezī simies Triton Malia vē lreiz, un iesakā m to klusu brī vdienu cienī tā jiem.
аватар katja826940
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Malijas ciemata viesnī cā Triton 3 *. Ieradā mies ap 8 no rī ta, uzreiz mū s nokā rtoja, lai gan brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s notiek no 14:00. Tā kā sezonas beigas dē ļ bija tukš as vietas, nebija jā gaida. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Malijas ciemata viesnī cā Triton 3 *. Ieradā mies ap 8 no rī ta, uzreiz mū s nokā rtoja, lai gan brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s notiek no 14:00. Tā kā sezonas beigas dē ļ bija tukš as vietas, nebija jā gaida. Istaba ar balkonu, bija liela gulta, ē rts matracis, viss patika. Istaba tika tī rī ta katru dienu, nauda netika prasī ta))), gulta tika mainī ta 1 reizi trī s dienā s, bet 3 * viesnī cai tas ir normā li, man par viņ iem nav nekā du sū dzī bu. Vienī gais, kas man ī sti nepatika bija duš a aiz aizkara, kas protams ir mī nuss. . Ē diens bija viss iekļ auts, izcils ē diens, un gaļ as ē dieni pietiekamā daudzumā un tā tā lā k. Viesnī cas teritorija nav ļ oti maza, normā la, ē rta. Bijā m bez bē rniem, tā pē c mums tas bija vienalga, bet tomē r viesnī ca nav paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem, jo ​ ​ nebija rotaļ u laukuma, bē rniem vispā r nebija nekā . Uz vietas bija liels peldbaseins. bā rs. Bā rs ir liels mī nuss, nebija patī kami tur atrasties, man nepatika bā rmenis, viņ š kaut kā nebija ļ oti veikls...bet citā di viss bija kā rtī bā . Pludmale nav tā lu, bet bija jā iet cauri kaimiņ u bā zei. Restorā ni, veikali sā kas uzreiz, tiklī dz jū s atstā jat viesnī cu. Serviss labs, bija tā ds moments: devā mies ekskursijā
uz visu dienu, un mū su komplektā nebija iekļ autas brokastis un vakariņ as pē dē jā atpū tas dienā , viesnī cas darbinieki mums pā rcē la ē dienu no dienas, kad bijā m ekskursijā uz pē dē jo atpū tas dienu, mums arī patika. Viesnī cas gids mums piedā vā ja ekskursijas, bet mē s tā s pirkā m no vietē jā m aģ entū rā m, lai gan cenas no gida nebija daudz augstā kas, no viņ a varē ja ņ emt.
аватар efremova.80
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ajā viesnī cā apmetā mies otro reizi. Pagā juš ajā gadā nopirkā m tū ri uz nedē ļ u, ar to bija par maz, un pats par sevi tika nolemts, ka š ī ir vienī gā vieta Krē tā , kur esam gatavi palikt otrreiz. Jū nijā mē s ar ģ imeni atbraucā m uz veselā m trī s nedē ļ ā m, lai visu noteikti redzē tu. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā apmetā mies otro reizi. Pagā juš ajā gadā nopirkā m tū ri uz nedē ļ u, ar to bija par maz, un pats par sevi tika nolemts, ka š ī ir vienī gā vieta Krē tā , kur esam gatavi palikt otrreiz.
Jū nijā mē s ar ģ imeni atbraucā m uz veselā m trī s nedē ļ ā m, lai visu noteikti redzē tu. Apceļ ojā m visas alas, visas salas, pludmales, pilsē tas, apskatī jā m visas pilis un redzē jā m, š ķ iet, visas skaistā kā s vietas, kurā s parastajiem tū ristiem diez vai izdodas iekļ ū t.
Kas attiecas uz viesnī cu - viss ir virsū ! Ē diens, lai arī ne tas daudzveidī gā kais, bet ļ oti garš ī gs, mā jas gaumē .
Personā ls atsaucī gs, vienmē r gatavs palī dzē t, neskatoties uz valodas barjeru, tikai viena meitene reģ istratū rā runā nedaudz krieviski. Katru sestdienu viņ i sarī ko Krē tas vakaru (protams, ne tas pats, uz kuru mē s braucā m uz Anopoli, bet tas, ka tas pastā v, ir pluss).
Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , blakus lielveikals, veikali, pludmale arī tuvu, ne jau pirmā piekraste, protams, bet tomē r pietiekami tuvu. Numuri ir mā jī gi, tī ri, vienkā rš i, bet gaumī gi.
Viesnī ca ir skaista, ī paš i iesaku ģ imenē m, pilsē tiņ a ir ļ oti mī ļ a, Krē ta ir vienkā rš i krā š ņ a - iesaku visiem.
аватар Aleksandr_a
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ī gada jū lija beigā s ar mammu atpū tā mies Malijas viesnī cā Triton. Viss bija lieliski, visiem patika. Viesnī ca laba, mā jī ga, tī ra, recepcijā ļ oti jaukas sievietes, centā s palī dzē t, pat nezinot krievu valodu. … Tomēr ▾ Š ī gada jū lija beigā s ar mammu atpū tā mies Malijas viesnī cā Triton. Viss bija lieliski, visiem patika. Viesnī ca laba, mā jī ga, tī ra, recepcijā ļ oti jaukas sievietes, centā s palī dzē t, pat nezinot krievu valodu. Sā kumā bijā m iekā rtojuš ies pirmajā stā vā , mē s, protams, gribē jā m augstā ku istabu ar lielu logu un balkonu, bet tas nebija pieejams. Pē c divā m dienā m mums izdevā s atrast istabu pā ri ielai esoš ajā ē kā . Tur, protams, istaba nav tik jauna, mē beles nav ideā lā stā voklī , bet treš ajā stā vā un skats bija daudz lielā ks.
Ē diens restorā nā bija garš ī gs, var redzē t, ka viss tikko pagatavots. Ē dieni daž ā di, visa pietika. Saldē jums, daž i deserti, arbū zs un melones bija katru dienu. Regulā ri uzkopts, tika nodroš inā ts viss nepiecieš amais.
Katru sestdienu notika tradicionā lais vakars. Visi ē da vakariņ as, pē c tam dejoja un izklaidē jā s. Meitenes no pieņ emš anas pā rģ ē rbā s Krē tas tautastē rpos un priecē ja skatī tā jus.
Lī dz jū rai bija maksimums 10 minū š u gā jiens, laiks, protams, ne vienmē r bija ideā ls, bet tas vairs nevarē ja sabojā t iespaidu par Krē tu un pā rē jo. Lielā koties mē s ieradā mies jū ras dē ļ , tā pē c nekur nedevā mies, un laika bija tikai nedē ļ a, bet ceru, ka kā dreiz atgriezī š os un noteikti apmeklē sim visas slavenā s vietas! Netā lu no Malijas atrodas Zeva ala, Herakliona un slavenā Spinalonga. Labprā t ieteikš u š o viesnī cu draugiem un vispā r tiem, kas vē las mā jī gu atmosfē ru un relaksē još as brī vdienas.
аватар dame3027
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
“Atpū tā mies” viesnī cā Triton Malia kopā ar bē rnu (11 gadi) 2016. gada 18. -29. augustā Manā gadī jumā bija 2 faktori, kas liedza pā rdomā ti izvē lē ties viesnī cu - budž eta limits 1500 eiro 2 un 5 minū tes lē muma pieņ emš anai. … Tomēr ▾ “Atpū tā mies” viesnī cā Triton Malia kopā ar bē rnu (11 gadi) 2016. gada 18. -29. augustā Manā gadī jumā bija 2 faktori, kas liedza pā rdomā ti izvē lē ties viesnī cu - budž eta limits 1500 eiro 2 un 5 minū tes lē muma pieņ emš anai. Iepriekš ē jā izvē lē tā viesnī ca aprē ķ inu brī dī pē kš ņ i apstā jā s tieš i pie aģ entū ras. Vē l nesen cerē ju, ka negatī vā s atsauksmes par Tritonu rakstī juš i č akli un kaprī zi atpū tnieki, tas viss ir muļ ķ ī bas, un galvenais ir jū ra, saule un pozitī va attieksme. Tā kā no 3 zvaigž ņ u viesnī cas ir grū ti sagaidī t piecu zvaigž ņ u iznā kumu, biju garī gi sagatavojies iespē jamā m nepilnī bā m. Uz to, ka Malia ir ballī š u vieta, uz to, ka tos nē sā uz kvadracikliem (un nē sā ) arī bija gatavs. Nu...steiga svarī ga tikai blusu ķ erš anā . Š eit ir priekš vē sture. Starp citu! Pā rskats nav paredzē ts tū ristiem, kas tur ceļ o, lai uzpū stos un atrautos. Jums tur patiks viss)))
Tā tad,
1. Iepazī š anā s ar viesnī cu. Trī s zvaigznes.
Ir peldbaseins, bā rs ar to, mini futbola laukums, tenisa galdi, š ū poles (neviens cilvē ks nebija redzē ts) vestibilā , biljards un 2 datori. .
Jū s jau sapratā t, ka viesnī cā par visu ir jā maksā . Cenas: konderis 6 eiro/dienā , ledusskapis 3 eiro/dienā , internets uz nedē ļ u 10 eiro, seifs 25 eiro nedē ļ ā , 1 stunda pie datora 3 eiro. Mē s maksā jā m tikai par wi-fi. Viss iekļ auts ceļ ojumā ietilpst: brokastis, pusdienas, vakariņ as, bezmaksas dzē rieni baseina bā rā lī dz 23.
Internets ir pieejams tikai vestibilā un pie baseina. Nemē ģ iniet to atrast kaut kur citur. Ledusskapja un kondensatora darbī bas jautā jums tiek atrisinā ts ar pagarinā tā ja klā tbū tni. Mums tie ī sti nebija vajadzī gi.

2. Telpu krā jumi. Nu ... )))) Ja mē s vē rtē jam no pozī cijas, ka tā kā jū s gandrī z nekad neapmeklē jat istabu, jū s atbraucā t uz ā rzemē m, tad š ķ iet, ka telpas izmē ram nav nozī mes, un vannas istaba ar 1.5 m2 lielumu ir arī muļ ķ ī bas. Bet bū sim godī gi, labi, es tomē r gribu labu numuru! Faktiski mana platī ba (Nr. 603 pā ri ielai no galvenā s ē kas) bija 10.5 metri.
Kā lai zinu-flī zes uz grī das, izmē rs 30*30cm. 13gab garumā, 9 platumā . Es to nenovē rtē ju kaitē juma dē ļ , tas ir paredzē ts tikai pā rskatī š anai. Daudziem un 20 metri maza istabiņ a. Vannas istaba - sile mazgā š anai, izlietne, tualetes pods - 1.5 kv. m. Kopumā pā rvietoš anā s vannas istabā prasī ja noteiktu prasmju un iemaņ u attī stī bu. Ticiet man, viņ i iegrū da kaut ko tā du, ko nevarē ja iestumt vannas istabas izmē rā )) Nu, stū rī pie griestiem ap caurulē m, lī dz bedrei sadrupis apmetums un viņ u paš u mazā blusu civilizā cija. Tas nav pā rsteigums. Blusas, vai tā s tev nekož ? Nu, viņ i karā jas tur pie griestiem)
Istabā : gultas, naktsgaldiņ š , “tuadergaldiņ š ”, 19 collu televizors, uz grī das stā voš s veļ as ž ā vē tā js, uz grī das montē jams konderis, “koridorā ” tieš i 2 sanā ksmju durvju platumā . , skapja durvju vietā ir ledusskapis. Balkona durvis ir logs. Nu, tas ir labi.
Izstaigā jusi viesnī cu, es sapratu, ka mans numurs joprojā m nevar darī t neko.
Pat saule bija redzama, un skats uz vietē jiem kalniem, blakus esoš o viesnī cu un mazliet izgā ztuvi. Galvenajā ē kā , manuprā t, lielā kā daļ a istabu ir ar skatu uz blakus esoš ajiem balkoniem. Pirmais stā vs nav ieteicams ne galvenajā , ne pā ri ielai. Jū su dvieļ i un bikini ir publiski izstā dī ti, tā pat kā jū s esat pie galda.
Mū su istaba tika tī rī ta katru dienu, dvieļ i - ik pē c 3 dienā m. Par mē beļ u un santehnikas kvalitā ti pat nerakstī š u, tas mani tur vismazā k uztrauca. Brilles netiek nodroš inā tas.

3. Komforts / infrastruktū ra utt.
Un es nezinu, ko teikt...Nu, tur nav ne viena, ne otra. Vienkā rš s, budž etam draudzī gs. Varbū t vestibils, ja no tā paveras pienā cī gs skats. Atseviš ķ s jautā jums ir baseins. Viņ š ir briesmī gs. Bē rns tur drī kstē ja peldē ties no pulksten 19 lī dz 20, tobrī d baseinu ieņ ē muš ais jaunatne rā poja pa ū delē m. Mani visu laiku mocī ja sirdsapziņ a, ka ļ ā vu viņ am tur peldē t (izklausā s traki, piekrī tu).
Apkā rt srach, peldoš as č ī bas, zeķ es, kas guļ un kaut kā das apakš bikses, netī ri izmirkuš i klā ja krē sli, pilni ar tukš ā m krū zē m, puspiedzē ries un ar buļ ļ iem, kliedzoš i piedzē ruš ies jaunieš i un vispā rē ja riebuma sajū ta. Fufufu vispā r. Par baseinu cieti 2. Bija 3 reizes, tad atcē la braucienus tur.
Baseina bā rs. Nepaļ aujieties uz relaksā ciju, ko ieskauj zaļ umi, vai uz dzerš anu. Bā rs vakarā - tī ri uzbriest, tusē t un bļ aut. Pē cpusdienā - paņ emt dzē rienus, tad piesā rņ ot baseinu. Tur var spļ aut uz grī das un sū dī ties pa galdu, vispā r var darī t ko grib. Pa dienu neviens nekur neko netī ra.

4. Uzturs.
Nesapratu pareizi. Š ķ iet, ka bija ē diens un daž i ē dieni nebija slikti. Bet es nezinu. Tikai acī mredzami ne mans. Par ē dienu esmu mierī ga, bet par wow virtuvi nevar nosaukt ne sortimenta, ne izpildī juma kvalitā tes ziņ ā . Tā tad...es tur kaut ko ē du un ē du. Ja tā bū tu kafejnī ca, treš o reizi noteikti neietu.
Tū risti ar bē rniem, ī paš i maziem, pievē rš uzmanī bu - nav pā rslu, zupas, pankū kas, biezeņ i utt. . Ne tikai nedaudz vai reti. Tas nav iekļ auts izvē lnē . Bet š efpavā rs vienalga kreditē . Optimismam, vienmē r labs garastā voklis un draudzī gums.

5. Personā ls.
Pavā rs, apsargs, apkopē jas ir tie cilvē ki, kas izraisī ja manas simpā tijas.
Daudzā s atsauksmē s slavinā tajam Nikosam droš i vien patika tie tū risti, kuri vienkā rš i mē ģ inā ja ar viņ u sadraudzē ties. Ziniet, tas ir tad, kad tas, no kura mē s esam atkarī gi, ir jā ieraksta kā draudzene, un tad jū s sā kat ticē t viņ a ekskluzivitā tei. Nu nekā das pozitī vas emocijas viņ š manī neizraisī ja. Nu maksā no rī ta pē cpusdienā un vakarā ar sarauktu pieri, ar tā du skatienu sanā k un pavada ciemiņ us. Ja kā ds nā ks nobriest (un nofotografē t, kā bez tā ))) - viņ š spē lē s š o spē li. Vienkā rš i bū t draudzī gam nav par viņ u. Un viņ š pat necentā s problē mas risinā t, jo problē ma ir paš ā viesnī cas pā rvaldī bā , un tā ir neatrisinā ma.
Un vadī tā js ir tas pats. Viņ iem tas ir tikai bizness, neviens necenš as celt viesnī cas reputā ciju.

6. Attā lums no jū ras un principā loģ istika. Lī dz pludmalei jā iet apmē ram 10 minū tes, atkarī bā no tempa un izvē lē tā s pludmales. Mani tas nemaz netraucē ja, it ī paš i no rī ta. Jū ra ir brī niš ķ ī ga. Pludmale ir smilš aina, savvaļ as pludmalē s ir sastopami vulkā niskie izaugumi un kaļ ķ akmens. Sauļ oš anā s krē sli visur ir apmaksā ti, tie pieder vai nu viesnī cā m, vai piekrastes bā riem, bet paš as pludmales ir paš valdī bas, tā pē c varat droš i krist, kur vien vē laties, neskatoties uz š ausmī gajiem pludmales cī ņ ā m, kas prasa kukuļ us. Tā viņ i strā dā. ) Mē s samaksā jā m. Pirmā diena bija izmē ģ inā juma un bezmaksas, klejoju gar krastu, lī dz izvē lē jos sev tī kamo pludmali - Dolphin Beach Bar. Dienā.2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs + tualete + duš a + jebkā das rotaļ lietas / matrač i bē rniem + serviss pludmalē + wi fi maksā.6 eiro, par 7 dienā m - 25. Protams, samaksā ju par vairumtirdzniecī bu. Palī dzē s, pastā stī s un parā dī s jauks krieviski runā još s puisis Aleksandrs, kurš strā dā paš ā bā rā.
Paš ā bā rā viss kā visur citur: kafija 3, kokteilis 5, ē diens 7-10+ - Tā kā jau 8 no rī ta biju pludmalē un lī dz 10 biju gandrī z viena, tad š is nevarē ja vien priecā ties. Cilvē ki rā po ā rā , lai ceptos lī dz 11 vairumā . Dodoties prom, tika atstā ti dvieļ i, un neviens neiekā roja sauļ oš anā s krē slus. Nav nekā das zā dzī bas. Vē jš un attiecī gi arī vilnis (reizē m liels) bija 7 dienas no 12. Glā bē jus neredzē ju, iespē jams ū dens izklaides centra puiš i pilda š o funkciju.
Par Maliju ir daudz rakstī ts, neatkā rtoš os. Pie visiem plusiem piebildī š u, ka, ceļ ojot cauri tū risma aģ entū rā m gar austrumu krastu, tu esi pē dē jais, kas tiek uzņ emts un pirmais, kas izkā pj no autobusa, ietaupot laiku apmē ram 2-2.5 stundas un daudz kafejnī cas un veikali pastaigas attā lumā no viesnī cas.

7. Patiesī bā , kura dē ļ viss tika sā kts. Nekad un nekā dos apstā kļ os neizvē lieties š o viesnī cu, ja parasti guļ at naktī . Un gulē t klusumā . Priecā jos, ka tiku bez vī ra un vecā kā dē la, jo.
acī mredzot viņ i bū tu pavadī juš i savas brī vdienas policijas iecirknī . Nu es esmu ar viņ iem. Katrs no mums var bū t agresī vs, katrs var tikt novests lī dz vā rī š anā s temperatū rai. Bet ko tad, ja š ī vē lme nepamet visu pā rē jo? Ja 12 naktis tu gulē ji lē kmē s un sā kas trī s stundas naktī , bet pā rē jā laikā skraidī ji pa stā viem, lū dzot nomierinā ties, sauca apsardzi, nervozi pī pē ja un raudā ja no impotences, ka š ī elle nebeidzas? Bija brī ž i, kad sapratu, ka varu trā pī t cilvē kam. Un daž reiz nogalinā t. Kā viesnī ca atrisinā ja problē mu, jū s jautā jat? Nevar bū t. Pirmo reizi juta lī dzi un solī ja visus uzcelt, tad solī ja pā rcelt mani, tad viņ us...(4 istabas ir neadekvā tas un viss ir blakus manē jam). Un tad viņ i pā rstā ja saprast gan krievu, gan angļ u valodu un Google tulkotā ju ar tulkojumu grieķ u valodā . Vienī gais, kam š ī situā cija simpatizē , ir naktssargs Filips. Liels paldies par jū su patiesajiem centieniem atrisinā t š o problē mu.
Pievē rš oties viesnī cnieku kungiem, kuri, nē , nē , un pat lasa atsauksmes. Kā solī ts, apskats tiks ievietots visos krievu valodas tū res resursos.
аватар maks-redko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
No 20. lī dz 27. jū lijam atpū tos viesnī cā Triton Malia. Svē tku organizē š anu uzticē ju ceļ ojumu operatoram, jo ​ ​ nevē lē jos tē rē t laiku, meklē jot viesnī cas, marš rutus utt. Lidojums izdevā s ideā li, lidostā mani sagaidī ja kompā nijas pā rstā vji, pavadī ja lī dz autobusam, sagaidī jā m vē l tū ristus un devā mies uz savā m viesnī cā m. … Tomēr ▾ No 20. lī dz 27. jū lijam atpū tos viesnī cā Triton Malia. Svē tku organizē š anu uzticē ju ceļ ojumu operatoram, jo ​ ​ nevē lē jos tē rē t laiku, meklē jot viesnī cas, marš rutus utt.
Lidojums izdevā s ideā li, lidostā mani sagaidī ja kompā nijas pā rstā vji, pavadī ja lī dz autobusam, sagaidī jā m vē l tū ristus un devā mies uz savā m viesnī cā m. Paš ā viesnī cā mani sagaidī ja viesnī cas gids un, aizpildī jis reģ istrā cijas karti, devos uz istabu.
Istabai iedeva standarta, kā pasū tī ts: istabiņ a plaš a un vannasistaba arī normā la, nevis caurums grī dā ar aizkaru.
Atmosfē ra telpā ir mā jī ga un mā jī ga. Tā kā es ierados vakariņ u laikā , es devos tieš i uz restorā nu. Ē dienu veids man bija HB, kas nozī mē , ka pusdienas nav iekļ autas cenā . Lī dz ar to par papildus samaksu (10 eiro) varē ju labi paē st, un š ajā cenā ir iekļ auti arī kā di 2 dzē rieni, no kuriem izvē lē ties: kafija, tē ja, sulas, kola, sprite, alus, vī ns.
Pats restorā ns gaiš s un tī rs, viesmī ļ i staigā melna dibena formā , baltā augš ā , personā ls ļ oti pieklā jī gs, ē dienu klā sts nav liels, bet viss pagatavots ļ oti garš ī gi.
Tad es devos apskatī t teritoriju. Tas izrā dī jā s mazs: dzī vojamā s ē kas, peldbaseins un baseina bā rs un netā lu no reģ istratū ras. Dzē rienus var paņ emt bā rā , bet tiem, kam ir tā da ē dinā š anas sistē ma kā man (HB), dzē rienus var nopirkt par naudu (1 eiro).
Tad devos uz pludmali. Tā atrodas pā ri ielai, 3 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale smilš aina, ieeja jū rā laba. Pati jū ra ir silta. Nā kamajā s dienā s divas vai trī s reizes devos uz jū ru.
Wi-Fi viesnī cā tiek apmaksā ts: 2 eiro dienā , 10 eiro nedē ļ ā . Tā kā atbraucu atvaļ inā jumā , uzskatī ju par vajadzī gu par internetu maksā t pa dienā m, lai ik pa laikam sazinā tos ar radiem.
Un tā , pateicoties viesnī cas gidam, mans atvaļ inā jums bija labi izplā nots: papildus jū rai un pludmalei apskatī ju arī Krē tas apskates vietas. Izvē le krita uz Knosas un Heraklionas pils apmeklē jumu, Spinolongas salu un bū tu grē ks, ierodoties Grieķ ijā , nedoties svē tceļ ojumā , tā pē c arī es devos svē tceļ ojumā uz Heraklionu. Es pat nevarē ju iedomā ties, ka Krē ta ir tik skaista. Ekskursiju organizā cija laba, gidi profesionā ļ i. Un, starp citu, es nezaudē ju dienas, kad var peldē ties jū rā : no rī ta peldē jos, brokastoju, devos ekskursijā , kur pusdienoju, vakarā atkal pie jū ras un vakariņ as.
Runā jot par viesnī cu, numuriņ š tika tī rī ts katru dienu, palagi un dvieļ i tika mainī ti katru dienu.
Un tomē r, manuprā t, par to bū tu jā zina ikvienam! Ī paš nieks vienmē r atrodas viesnī cā . Viņ š var bū t reģ istratū rā , restorā nā . Ī paš nieks rū pī gi uzrauga viesnī cas personā la sniegto pakalpojumu kvalitā ti. Tas ir milzī gs faktors, kas veicina izcilu servisu. Lai visi strā dā tu un vadī tu savu biznesu. . . Tā pē c es izsaku dziļ u pateicī bu visiem, kas padarī ja manu atvaļ inā jumu interesantu. Ikviens ir pelnī jis cieņ u! ! ! Paldies! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Уютный отель Triton Hotel расположен в 7 минутах ходьбы до оживленного пляжа на берегу бухты Малия. В пешей доступности магазины, бары и клубы.

Построен в 1999 году. Реновация прошла в 2021. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Ираклиона составляет 29 км.
Pludmales apraksts Пляж Икарос и Кернос находится в 1,4 км от отеля Triton, а пляж Александер — в 1,7 км. 300 метров до моря.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Бар у бассейна: 10:00-22:00 самообслуживание ━ напитки из «пост микса»(кола, апельсиновый лимонад, лимонный лимонад, спрайт, сода, вода), вино (красное-белое), разливное пиво, раки. 15:00-17:00 самообслуживание ━ время кофе: фильтрованный кофе, чай и печенье-кексы-бутерброды.

Завтрак 07:30-10:00. Обед 12:30-14:00. Ужин 19:00-21:00. 2 бассейна без подогрева.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 93 номера. Утюг и доска на ресепшене.

Istabās

Телевизор, ванна/душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-холодильник, сейф(платно), платный Wi-Fi, балкон/терраса.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis $
  • ledusskapis $
  • balkons/terase
Adrese Grammatikaki 311, Malia 70007, Crete, Greece
Tālruņi: +30 (286) 456 6789 +30 (286) 345 9456
Tīmekļa vietne: Triton Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной.