Bomo Themis Beach Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.610
№72 viesnīcas reitingā Herakliona
7.6 Numurs
7.8 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.6 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Themis Beach ir ģimenes pārvaldīta viesnīca, kas celta tradicionālā Krētas stilā un ir ļoti populāra tūristu ar bērniem vidū. Viesnīca atrodas kūrorta ciematā Kokini Hani. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm. Viesnīca celta 1981. gadā, pēdējais renovācija veikta 2017.-2018. gadā.Vairāk →
аватар Annette24
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, ē diens normā ls, pludmale skaista (lai gan maksas sauļ oš anā s krē sli un lietussargs - komplekts 5 eiro / visa diena). Pie baseina ir bezmaksas. Vienmē r pietika visiem. Istaba tī ra, ikdienas uzkopš ana. Ir arī elektriskā tē jkanna (kafija, tē ja, cukurs, krē jums - krā jumi tiek regulā ri papildinā ti), fē ns. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, ē diens normā ls, pludmale skaista (lai gan maksas sauļ oš anā s krē sli un lietussargs - komplekts 5 eiro / visa diena). Pie baseina ir bezmaksas. Vienmē r pietika visiem. Istaba tī ra, ikdienas uzkopš ana. Ir arī elektriskā tē jkanna (kafija, tē ja, cukurs, krē jums - krā jumi tiek regulā ri papildinā ti), fē ns. Ir viens brī dinā jums, ja jums ir vē la lidmaš ī na, tad jū s nepabaros ar vakariņ ā m. Mums ir jā vienojas. Bijā m augusta sā kumā , nemitī gi pū ta vē jš , š ī iemesla dē ļ jū ra satraucā s, bet tiem, kam patī k peldē t viļ ņ os, tas tā ! Biju kopā ar vī ru, un mums visiem ļ oti patika. Tiem, kam patī k izklaidē ties katru dienu un visu dienu, viesnī ca š ķ itī s pā rā k mierī ga. . .
аватар nsarohi
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savam medusmē nesim un nenož ē lojā m. Mē s š eit nā ktu vē lreiz. No Heraklionas lidostas 15 minū tes. braukt. Izlī gums notika ļ oti ā tri. Istaba mums arī bija laba (155), paņ ē ma ceļ ojumu aģ entū ru ar skatu uz jū ru, skats ir krā š ņ s. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savam medusmē nesim un nenož ē lojā m. Mē s š eit nā ktu vē lreiz. No Heraklionas lidostas 15 minū tes. braukt. Izlī gums notika ļ oti ā tri. Istaba mums arī bija laba (155), paņ ē ma ceļ ojumu aģ entū ru ar skatu uz jū ru, skats ir krā š ņ s. Kalpones katru dienu uzkopj telpas, maina dvieļ us, savā c atkritumus, maina gultu. Grī das istabā s ir marmora, staigā ja tikai apavos. Viesnī cas teritorijā atrodas amfiteā tris, katru vakaru 21:30 notiek daž ā di konkursi, izrā des, tā s vada animatori. Virtuve daudzveidī ga un viss ļ oti garš ī gs, gaļ a daž ā da, nav "kuram nebija laika kavē ties", vienmē r par visu tiek ziņ ots, Turcija atpū š as. WI-FI pieejams tikai vestibila bā rā , par numuru maksā jot. Š ajā pilsē tā ir daž ā di veikali tū ristiem, jū s varat iznomā t automaš ī nu, tikai neaizmirstiet par tiesī bā m. Hersonā ir vairā k veikalu. Noī rē jā m auto uz 2 dienā m, Ford Focus, tirgojā m pa 50 eiro no 70. Apceļ ojā m salu ar navigatoru un karti.
Ir ko paskatī ties. Noteikti apmeklē jiet keramikas darbnī cu, un ī paš i, ja jums ir bē rni, viņ i bū s priecī gi, jo viņ i paņ ems lī dzi mā la izstrā dā jumu, kas tiks izgatavots kopā ar meistaru. Lai iepirktos Ukrainai, viņ i devā s uz iepirkš anā s centriem, kur paš i grieķ i iepē rkas, kur tas ir daudz lē tā k nekā tū ristu veikalos. Varat arī braukt uz salas pretē jo pusi un peldē ties Lī bijas jū rā . Nu, vā rdu sakot, mums ļ oti patika Krē tas sala un pati viesnī ca arī . PS Ja kā ds raksta, ka traucē lidmaš ī nā m, tad traucē tikai tiem, kas ir ļ oti kaprī zi un visu prasī gi. Es novē lu jums labu atpū tu
аватар alexorel
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Daž reiz, lasot atsauksmes, jū s secinā t, ka jums nevajadzē tu iet. Daudzi tū risti spē j atrast trū kumus arī paradī zē...ja labi meklē ! Es saskā ros ar tā du paš u problē mu, izvē loties viesnī cu. Daž ā dā s vietnē s ir ļ oti pretrunī ga informā cija par Themis beach 4 * viesnī cu. … Tomēr ▾ Daž reiz, lasot atsauksmes, jū s secinā t, ka jums nevajadzē tu iet. Daudzi tū risti spē j atrast trū kumus arī paradī zē...ja labi meklē ! Es saskā ros ar tā du paš u problē mu, izvē loties viesnī cu. Daž ā dā s vietnē s ir ļ oti pretrunī ga informā cija par Themis beach 4 * viesnī cu.
Viesnī ca atrodas netā lu no Heraklionas lidostas, brauca apmē ram 20 minū tes, ne vairā k. Tas bija svarī gi, jo visa ģ imene devā s ceļ ojumā ar 13 un 4 gadus veciem bē rniem. Ilgstoš as ​ ​ pā rveš anas laikā meita saslimst.
Nokā rtots ā tri un bez problē mā m. Numurs 151 ar sā nu skatu uz jū ru, lielu divguļ amo gultu un divstā vu gultu. Parasts standarta numurs, daudzā s atsauksmē s tū risti sū dzas par mazo izmē ru, tač u mē s bijā m tam gatavi. Oficiā lajā vietnē teikts, ka visi skaitļ i ir vienā di. Tī rī š ana katru dienu, veļ as un dvieļ u maiņ a bez pretenzijā m.
Ē diens labs un daudzveidī gs, bē rniem un pieauguš ajiem, "asinā ts" itā ļ u virtuvei - pica, lazanja, daž ā di spageti un makaroni. Salī dzinā jums ar pā rtiku Turcijā nav piemē rots un nav pareizs. Starp pusdienā m un vakariņ ā m papildus "naš ķ is" baseina bā rā - pica. Tiesa, nav ī paš i garš ī gs - bet ī paš i izsalkuš ajiem derē s)) Arī saldē jums un smalkmaizī tes.
Animatori - forš i puiš i no Itā lijas, sazinā s angļ u, itā ļ u valodā s. Mans vecā kais dē ls ar viņ iem ļ oti sadraudzē jā s, tagad viņ i sazinā s tieš saistē . Bē rniem ir mini klubs, bet nebija nekā du aktivitā š u. Nodarbī bas ar bē rniem bija vai nu pie baseina, vai uz zā les, kur viņ i spē lē futbolu. Principā viss ir standarta - volejbols, futbols, ū denspolo, š autriņ as, fitness baseinā ar aizdedzinoš u mū ziku, salsas un sirtaki nodarbī bas.
Pludmale tī ra, smiltis, bez gliemež vā kiem vai akmeņ iem, tikai lielu laukakmeņ u viļ ņ lauž i. Mū su uzturē š anā s laikā vienmē r pū ta ziemeļ u vē jš , tā pē c tas taisa viļ ņ us. Pludmalē s ir daž ā das izklaides banā nu, š ķ ī vju, skrejriteņ u veidā . Pludmales ī patnī ba ir tā da, ka nedē ļ as nogalē s š eit ierodas grieķ u ģ imenes, kuras sauc par "visu ceļ u". Tajā paš ā laikā viņ u klā tbū tne neradī ja neē rtī bas. Sauļ oš anā s krē sli un lietussargs ir maksas, to ir daudz, vienmē r ir bezmaksas. Mē s izmantojā m paklā jiņ us.
Peldbaseins ir plaš s, ar jū ras ū deni, ar bē rnu sekciju. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Daudzi aiz ieraduma tos apņ ē ma no agra rī ta, kas bija bezjē dzī gi, jo bija daudz papildu.
Bezmaksas interneta nav, bet neviens to nesolī ja. Jū s varat iegā dā ties karti reģ istratū rā par 10.15, 20 eiro. Internetu izmantojā m kaimiņ u kafejnī cā s, kur gā jā m iedzert labu kafiju vai kokteiļ us. Neskatoties uz to, ka Kokini Hani ir mazs ciemats, ā rpus teritorijas ir daudz veikalu un kafejnī cu, nomas biroju. Vienmē r ir palī dzī ba tiem, kam ir valodas barjera. Preces un suvenī ri ī paš i netirgojas. Nomas birojā cenu diapazons. Kaulē ties! Mums bija septiņ u cilvē ku kompā nija, uz divā m dienā m paņ ē mā m divas maš ī nas pa 60 eiro katrs. Uz vairā k dienā m un cena attiecī gi mazā ka.
Kā du dienu mē s paš i devā mies uz Knosas pili. Ieradā mies, izmantojot Krievijā sagatavotu navigatoru. Vairā kas reizes man nā cā s viņ am neticē t un sekot zī mē m. Protams, vajadzē ja pieskarties vē sturei, bet kaut kā š ī vē stures daļ a "neuzķ ē rā s" - var redzē t visu svaigi rekonstruē tu. Pē c pusdienā m devā mies uz akvaparku, tuvā ko un lielā ku, Kokini Hani kalnā . Neņ emiet lī dzi daudz mantu, jo ī rē tā s kastes ir mazas – nā ksies "taranē t" lietas vai paņ emt lī dzi divas. Objektī vi ū dens parks Faliraki ir labā ks Rodā . Tomē r bē rni bija sajū smā .
Otrajā auto nomas dienā braucā m uz austrumiem, izstaigā jā m Maliju, apmeklē jā m Svē tā Jura klosteri, pastaigā jā mies pa Agios Nikolaos pilsē tu. Pē c tam devā mies uz pludmali, kur pavadī jā m laiku lī dz vakaram. Jū ra š eit ir mierī gā ka. Bija vē lme doties uz dienvidu krastu uz Japetru, tač u meitai bija apnicis ceļ ot ar automaš ī nu un š ī doma tika atmesta.
Kopsavilkums par ceļ ojumu uz Krē tu:
1. Neskatoties uz viedokli, ka Krē ta ir "plika" un akmeņ aina, mums patika. Ir vietas, kuras joprojā m vē laties redzē t. Š eit dzī vo viesmī lī gi un laipni cilvē ki (kā ds var strī dē ties, varbū t viņ i ir saskā ruš ies ar mums - katram ir savs stā sts). Tas bū s interesanti visu vecumu cilvē kiem.
2. Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu ar savu tī rī bu, draudzī go personā la un animatoru attieksmi, garš ī gu ē dienu. Mums personī gi nebija nekā da negatī vā , ko atrada citi tū risti. Bē rni ir laimī gi, viņ i negribē ja atgriezties mā jā s.
Un tagad par nepatī kamo! Par tū risma operatoru Nopirkā m biļ eti divā m ģ imenē m (septiņ i cilvē ki, tajā skaitā.3 bē rni). Viens kupons visiem. Mū su draugi aizbrauca 17, mē s 19. Pa ceļ am uz viesnī cu atsū tī ja sms, ka tiek vesti uz citu viesnī cu - Diogenis Palace tā s paš as kategorijas - 4 *, tikai viena lieta, bet...nav animā cijas, pludmali nevar nosaukt par pludmali. Uzreiz zvanā m ceļ ojumu aģ entam, ka mū s neapmierina š ī situā cija. Nosū tī ja vē stuli Biblio Globe. Nā kamajā dienā saņ ē mā m oficiā lu atbildi, ka gan mē s, gan draugi tiks izmitinā ti Themis Beach. Atpū ties, lidosim!
Ierodoties, sapulces pā rstā vis uzreiz mums saka. . . IZMITINĀ S DIOGĒ Ņ A PILS! Saš utumam nebija robež u! Viņ i kategoriski atteicā s no "glaimojoš ā " piedā vā juma.
Viesnī cā ieradā mies uzreiz pē c pusdienā m ar piecu minū š u nokavē š anos. Sapulces puse neparū pē jā s par pusdienā m, izkā pa ar sviestmaizē m.
Izbraukš anas dienā (5 minū tes pirms pusdienu sā kuma) neviens neatcerē jā s par sausajā m devā m. Ar daudzu bē rnu aizbraukš anu. Tū roperatora pā rstā ve viesnī cā sacī ja, ka tū ristiem paš iem jā brī dina un jā parū pē jas par tā dā m lietā m.
Skumji, bet patiesī ba, MUMS ir jā rū pē jas par sevi. . .
Veiksmi visiem! : )
Королева пляжа)) Вид с балкона отеля На территории монастыря Св.Георгия Аквапарк Озеро в Агиос Николаос Кносский дворец
аватар ivanova185
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem, esam atbraukuš i no Krē tas uz pā ris dienā m, un pē c atpū tas vē los padalī ties ar iespaidiem. Vispā r man viss ļ oti, ļ oti patika, ja salī dzina ar Turciju un Ē ģ ipti, tad Grieķ ija ir zelta vidusceļ š ! Biju kopā ar vī ru un diviem bē rniem (3 un 6), un visiem patika Grieķ ija: jū ra maģ iska, laiks saulains, vietē jie ļ oti draudzī gi, virtuve (ī paš i saldumi) izcila. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, esam atbraukuš i no Krē tas uz pā ris dienā m, un pē c atpū tas vē los padalī ties ar iespaidiem. Vispā r man viss ļ oti, ļ oti patika, ja salī dzina ar Turciju un Ē ģ ipti, tad Grieķ ija ir zelta vidusceļ š ! Biju kopā ar vī ru un diviem bē rniem (3 un 6), un visiem patika Grieķ ija: jū ra maģ iska, laiks saulains, vietē jie ļ oti draudzī gi, virtuve (ī paš i saldumi) izcila. . . Arī viesnī ca iepriecinā ja mums, lai gan bija arī nelielas nianses, bet tā s bija tik niecī gas, ka tas nemaz nesabojā ja mū su atvaļ inā jumu - tas ir vecs un vā jš kondicionieris istabā , ziepju un duš as ž elejas trū kums (viesnī ca nesniedz) un maksas dvieļ i pie baseina un sauļ oš anā s krē sli pie jū ras.
No lidostas lī dz viesnī cai braucā m 10 minū tē s un pē c 5 minū tē m bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā ) pē c stundas mū s jau gaidī ja brī niš ķ ī ga bufete un ļ oti jauks personā ls. Jū ra bija silta un ļ oti skaista, ar smilš ainu pludmali un diezgan seklu pie krasta, kas ī paš i iepriecinā ja bē rnus) Vakarā iesaku doties pastaigā pa pilsē tu, saulrieta staros, tā š aura zaļ ā s ielas izskatā s ī paš i romantiski. Noteikti iegriezies vietē jā kafejnī cā un nogarš o saldē jumu un citus saldumus! Garš ī gi! Arī cenas jū s iepriecinā s, tā s ne ar ko neatš ķ iras no mū sē jā m, lai gan kvalitā te ir nesalī dzinā ma. Lai jaukas brī vdienas ; )
аватар natasha050281
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
normā la viesnī ca. labā ki ģ imenes svē tki. jaunieš iem bū s garlaicī gi. kontingents, tiem, kam pā ri 45. ja esi iegā dā jies istabiņ u ar skatu uz dā rzu, tad ja ir numuriņ i ar skatu uz jū ru, š o jautā jumu var viegli atrisinā t uz vietas, samaksā jot 20 eiro par 10 dienā m. … Tomēr ▾ normā la viesnī ca. labā ki ģ imenes svē tki. jaunieš iem bū s garlaicī gi. kontingents, tiem, kam pā ri 45. ja esi iegā dā jies istabiņ u ar skatu uz dā rzu, tad ja ir numuriņ i ar skatu uz jū ru, š o jautā jumu var viegli atrisinā t uz vietas, samaksā jot 20 eiro par 10 dienā m. vienī gais negatī vais ir slikta animā cija, nekā das izklaides jaunieš iem. garlaicī gi vakaros. pulksten 23 klusums, visi guļ . maz krievu. kaut kur ap 20 procentiem. Pā rē jie tū risti ir franč i, spā ņ i, itā ļ i, vā cieš i. apkalpojoš ais personā ls var runā t lauztā angļ u valodā . Dvieļ i mainī ti katru otro dienu, veļ a ik pē c 2 dienā m. bet jauka privā ta pludmale ar smalkā m smiltī m. lietussargs un 2 sauļ oš anā s krē sli maksā.5 eiro, ja bez lietussarga, tad 4. tuvē jā pludmalē var iznomā t ū dens aktivitā tes - katamarā nus (5 eiro par 30 minū tē m), bulciņ as (10 eiro no cilvē ka), banā nu (10 eiro par vienu). persona), slē poš ana, sē rfoš ana, skrejritenis (30 eiro 15 minū tes). Ap viesnī cu ir daudz kaķ u. viņ i netraucē , nekā pj, bet viņ u klā tbū tne daž us cilvē kus kaitinā ja


VIESNĪCU EKSPERTI

Themis Beach – это семейный отель, построенный в традиционном критском стиле и пользуется большой популярностью среди туристов с детьми. Отель находится в курортном поселке Кокини-Хани. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха. Отель построен в 1981 году, последний ремонт был проведен в 2017-2018 гг.

Atrašanās vieta 13 км от города Ираклион, 10 км от аэропорта г. Ираклион, 158 км от аэропорта г. Ханья. В 100 м от отеля есть автобусная остановка.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

3 бара, барбекю, магазины.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в открытом бассейне.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Игровая комната, дартс.
  • galda teniss
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 157 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
Adrese Kokkini Hani Area, Malia 71500, Греция
Tālruņi: +30 2810761412
Tīmekļa vietne: Bomo Themis Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, гольф (платно), волейбол, баскетбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.