Jautājums par viesnīca Bomo Themis Beach Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
8 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kaut kur aprakstā lasīju, ka viesnīcā ir dress code: vīrieši restorānā garās biksēs, kreklos. Un tas parādījās komentāros. Vai tas ir aktuāli? Vai ir pieņemami īsi šorti un T-krekls?
Kaut kur aprakstā lasīju, ka viesnīcā ir dress code: vīrieši restorānā garās biksēs, kreklos. Un tas parādījās komentāros. Vai tas ir aktuāli? Vai ir pieņemami īsi šorti un T-krekls?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2020-01-094 gadā atpakaļ
Atbildes  •  8
аватар grebenik_si
Es nesaprotu: bet vīrietis šortos dosies taisnā ceļā uz lidostu un dosies uz lidostu. Manējais bez biksēm pat miskasti neiznesīs.Pat mūsu Zatokā redzēju, kā cilvēki nāk uz pludmali pieklājīgās biksēs un šallēs, tad visu novelk un uzvelk pludmales tērpu. Pārģērbjas arī atpakaļ, bet redzēju kā daži var taisnot šortos un pa pilsētu ...... Bet biksēs lidosi visādi un katrā ziņā paņem 1 kreklu vai 1 parastu jaunu T-kreklu. Par sevi, es klusēju, man ir bagāža vienmēr ir overkill.
аватар Miss_girl
Visās viesnīcās, apmeklējot galveno restorānu, vienmēr ir noteikts apģērba kods, taču vienmēr ir cilvēki, un tas viņus nekrāso, bet gan piesaista citu cilvēku uzmanību un čukstus aiz muguras. Dažās viesnīcās viņi izsaka piezīmi un lūdz pārģērbties, bet dažās vienkārši klusē un ar visu izskatu parāda, ka ir noteikumi, kas jāievēro vismaz pēc etiķetes normām. Ir pludmales un baseina bāri, kur var staigāt pat kails, bet restorāns ir svēts. Bet lēmums vienmēr ir jūsu.
аватар selik1954
Brokastīs un pusdienās neviens īsti netraucē. Bet vakariņās ir pat patīkami pārģērbties, redzēt dāmas garās vai vienkārši elegantās kleitās. Pirmo reizi atrodoties pludmales kūrortā pieticīgā turku četriniekā, mēs uzzinājām šīs vienkāršās lietas. Un, kad vakariņās redzat kontingentu pareo slapjā peldkostīmā, sālītos šortos un netīrās čībās, cilvēkus kaut kā kaitina: vai viņi tiešām neredz, kā lielākā daļa atpūtnieku ir ģērbušies vakariņās?
аватар travelsita
Krekli un garās bikses nav obligāti. Garie šorti un T-krekli ir labi (vakariņās krekli bez piedurknēm nav vēlami.) Ir pagājuši tie laiki, kad pludmales viesnīcās vakariņās bija ierasts ģērbties vakarkleitā.Tādu viesnīcu ir palicis ļoti maz, bet ir viesmīļu apkalpošana. .
аватар ollennka
Kungs, ir tik dabiski pieklājīgi ģērbties pieklājīgā vietā. Kurš gan vēlas skatīties vakariņas, kurās vīrieši šortos a la ģimenes šortos un sievietes pludmales čībās?
аватар travelsita
ollennka, "sieviete pludmales čībās" nav lielākā problēma restorānā vakariņās :)))
аватар kompasaudit.ua
Paldies par atbildēm. Viņi dažreiz sāp.
Ja nevarat atbildēt uz konkrētu jautājumu, bet vēlaties paust savu negatīvo attieksmi pret šo tēmu kā labu manieres zinātāja, lūdzu, pieklājiet pieticīgi "imho".
Mans vīrs ir jurists, visu gadu sasien uzvalkus, lūdz izvēlēties vienkāršu pludmales viesnīcu atpūtai bez stingra apģērba koda. Pretējā gadījumā jums būs jāīrē dzīvoklis un jāpūlas ar pārtiku. ES izvēlos.
Viss ir vienkārši, un jautājums patiesībā ir vienkāršs.
Un tad tāds negatīvs, tādas kaislības ...)))
аватар ollennka
Tas nav negatīvs, tas ir pārsteigums. Nekur nav stingra ģērbšanās koda, viņi nekur nepiespiedīs vīru valkāt kaklasaiti vai lietišķo uzvalku. Bet bikses, atvainojiet, ir elementāras pieklājības normas. Tās var būt vieglas, ikdienišķas, izgatavotas no viegliem dabīgiem audumiem, bet normāla garuma, nekādā veidā nesaīsinātas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Bomo Themis Beach Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl