ES iesaku!

Rakstīts: 10 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 30 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tā mies jū lija beigā s ar draugiem Krē tas salā Agia Pelagia ciemā , Thatania studios apartamentos. Droš i vien mums, jaunā m meitenē m, nekas nevarē tu bū t labā ks: par pieņ emamu cenu, bet bez ē diena, nu, tā mums nemaz nebija problē ma. Ē da vietē jā s krodziņ ā s, varē ja kaut ko pagatavot sev (ir visi nosacī jumi gatavoš anai: elektriskā plī ts, ledusskapis, trauki).
Dzī vokļ i ir plaš i, ir arī TV, pat viens kanā ls bija krievu valodā , tī ra istaba, gultas veļ a un dvieļ i vienmē r tika mainī ti laicī gi, istaba tika uzkopta 3 reizes nedē ļ ā . Bezmaksas internets, bet kondicionieris un seifs, tomē r par papildus samaksu.
Saimnieks ļ oti laipns, vienmē r gā dī gs. Dzī voklis - 2 stā vu ē ka, 3 stā vs - š ī terase. Forš a atvē rta terase ar skatu uz jū ru, vakarā vakariņ ā s dzē rā m vī nu, atmosfē ra pā rsteidzoš a, klusums, viļ ņ u troksnis, emocijas nevar aprakstī t) Dzī vojā m otrajā stā vā ar skaistu skatu uz jū ra.

Gribu teikt, ka dzī vokļ u atraš anā s vieta ir ideā la, viss ir blakus: pludmale kopumā ir 10 metri, tavernas, veikali gar promenā di. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, starp citu, ir maksas, nepieder nevienai viesnī cai, ja gribi solā riju, maksā visi. Nu bez tā var iztikt, kā daudzi darī ja, dvielis smiltī s un labi. Vakarā izstaigā jā m ciematu, mierī gu un skaistu, un pats lī cis bija ļ oti gleznains.
Kopumā mē s ar meitenē m bijā m apmierinā ti. Kā lielisks variants ekonomiskai atpū tai.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu