Sirens Beach & Village 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.810
№20 viesnīcas reitingā Herakliona
8.3 Numurs
9.5 apkalpošana
8.5 Tīrība
9.3 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Sirens Beach viesnīca atrodas skaistajā Malijas pludmalē. Celtniecības gads: 1975. Centrālā četrstāvu ēka un nelielas divstāvu ēkas (renovēts 2009. gadā), 2 lifti. Tas sastāv no 3 daļām: centrālā ēka, ciemats un villa - divstāvu ēkas. Malijas kūrorta centrs ar daudziem bāriem, veikaliem, 3 minūšu gājiena attālumā no Sirens Beach. Peldbaseins renovēts 2016. gadā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар Siryi
Sā kš u ar to, ka pirms tam viņ i bija tikai Turcijā.4 zvaigznē s un nokļ ū stot tik brī niš ķ ī gā viesnī cā visu uztvē ra pā rsvarā sajū smas pilnā s krā sā s, tā pē c, lū dzu, nemocieties lasī t "smagsvarus". … Tomēr ▾ Sā kš u ar to, ka pirms tam viņ i bija tikai Turcijā.4 zvaigznē s un nokļ ū stot tik brī niš ķ ī gā viesnī cā visu uztvē ra pā rsvarā sajū smas pilnā s krā sā s, tā pē c, lū dzu, nemocieties lasī t "smagsvarus". Protams, atvaļ inā jums ar 3 bē rniem tik mazā vecumā ir ļ oti specifisks, bet mē s paš i apzinā ti izvē lē jā mies š o formā tu un teiksim, kam lī dzī gs formā ts, brauciet uz Sirensu un jū su bē rni tur jutī sies labi un interesanti. Tā tad, mē s devā mies no MIBS-Travel Kijevas biroja. Operatorei jautā jumu nebija - viss bija diezgan augstā lī menī , Heraklionā mū s sagaidī ja un izmitinā ja vietē jais Mibs LeGrand partneris. Izbraucā m ar bē rniem no 26 grā diem (no rī ta! ) Kijevā.12. maijā , Heraklionā bija zem grā da, BET KLIMATS ATŠ Ķ IRAS NO SATIKSMES: karstums kā krā snī sā k silt, apņ em sausu tvaiku. ar BRĪ DINĀ JUMU gandrī z nekad neizzū doš u atsvaidzinoš u Krē tas vē smu. Pasu kontrole tiek veikta zibens ā trumā un bē rni nav š ķ ē rslis.
Lidosta, protams, veca un maza, maija vidū nebija tik daudz tū ristu un strā dā ja tikai 2 koferu vedē ji, bet kamē r gaidī jā m savu koferi, transportieris vai nu aizsē rē ja vai 2 reizes salū za un Greek izrā pā s no cietuma un izvilka koferus no aizsē rē juš ā konveijera izejas : ) -elpoja ar kaut kā du dī vainu siltumu: ) liekš ķ ere. Lielais autobuss aizbrauca nepilnā stundā : Beach Road ir š aurs un biež i ir vietas, kur 2 autobusi neš ķ irsies, ir augstā ks galvenais ceļ š , bet autobuss pa ceļ am nemitī gi izlaiž atpū tniekus uz viesnī cā m. Lielā kā daļ a cilvē ku LeGrand autobusā (sarkanā s krā sā s) devā s uz Sirē nu pludmali, gids izdalī ja literatū ru par salu un ekskursijā m un sniedza pareizo stā stu pa ceļ am. Viņ a mani uzaicinā ja uz tradicionā lo tikš anos 13-30, bet mē s to ignorē jā m, jau zinot, ka tur par to runā s, ziniet ko, nolē mā m apceļ ot, ja bū tu, tad par adekvā tā kā m cenā m.
Mē s iekā rtojā mies, neskatoties uz to, ka mē s ar bē rniem bijā m pē dē jie, kas ļ oti ā tri izkā pā m no autobusa - mani patī kami iepriecinā ja izlī guma anketa angļ u valodā , un vē l jo vairā k, ka visi angļ u valodas jautā jumi bija saprotami. Ar viesnī cas personā lu sazinā jā mies skaidri angļ u valodā , tač u uzreiz teikš u, ka manā m vā jajā m zinā š anā m tikai vā rdu kopas veidā pietika pilnī gai sapraš anai. Personā ls vienmē r ir draudzī gs un smaidī gs, un pat nedaudz cenš as (un kur iet, acī mredzot š ogad tendence sā ka strauji mainī ties - NVS nā k!! ! - apmē ram 50-60% viesnī cas viesu maijā bija no Krievijas vai Ukrainas) mā cī ties krievu vā rdus. Kopumā viņ i mū s skaidri iekā rtoja sā kotnē ji iegā dā tajā istabā : tas ir Family Garden View standarts ar Banked Bed Open plā nu, vī za Slikti, š ķ iet, ka viņ i domā ja gultiņ u?
), jums nekā du kukuļ u, viss ir Eiropas Savienī ba : ), iegā jā m istabā un noelsā m: vannas istabā uz grī das ir marmors (vai tā atvasinā jums, kas š ajā gadī jumā nav tik svarī gi: ), santehnika ir dā rgs Ideal Standard, Elektrolux ledusskapis, gultiņ a jau stā v, vannas istabas stilī gi sarullē tas, pieauguš o gultas lieliskas, viss ir kā rtī bā , un skats no š ā das istabas loga ir DUBULTS: jū s tieš ā m redzat DĀ RZU + JŪ RA. Kopumā viņ i sā ka fotografē t, paldies Dievam, ka viņ i tur nokļ uva un viss. mums bija 2. stā vs - tas ir 1. stā vs pē c viesnī cas shē mas - jo ir vē l viens 0 stā vs -zem Recepcijas stā va - tas ir kā Ģ imene - ar izeju uz zā li un pagalmu. Apmeklē jā m jū ru, nopeldē jā mies (ū deni jau no 1. dienas bē rni kopumā novē rtē ja kā normā lu vai siltu). Mū su jaunā kais tieš ā m ī sti nepielā gojā s jū rai, baidī jā s no visa, peldē ja ar apli baseinā vai nepeldē ja.
Vispā r viņ am pie mums bija temperatū ra 3 vai 4 naktis, viņ i zvanī ja Apdroš inā tā jam - pretē ji tam, ka vakarā viņ š neatzvanī ja - tā pē c viņ i paš i tika galā ar temperatū ru - un nā kamajā dienā apdroš inā tā jam iedeva pakā rtu- uz augš u - pē cpusdienā temperatū ra pazuda. Vispā r tas ir vienī gais brauciena mī nuss - apdroš inā tā ja dubļ ainais darbs ("Illichevsky" apdroš inā tā js, ja visi kaut ko zina), bet kopumā , ja kaut kas ir viegli, tad ā rsts vienmē r nā k uz reģ istratū ru 10. pulkstens no rī ta ar apdroš inā š anu. Par restorā nu atseviš ķ i nerakstī š u, visu jau raksta visi, lī menis ļ oti labs, augļ i, izņ emot pieticī gā porcijā , ir viesnī cas restorā na vā jā vieta, deva vairā k puszaļ ā s melones, bet mē s tomē r gaidī ja vairā k arbū zu.
Bet mani bē rni, tas ir tas, kas sanā ca saldē jumam - viņ i to uzsū ca visu dienu, no rī ta un pē c gulē š anas bā ros pie jū ras un baseina, paš i iegriež ot taurē , pusdienā s un vakariņ ā s, paņ emot pilnas apakš tasī tes ar piedevas, vispā r sava veida rū dī jums nā kamajam gadam - un prā tā , ar veselī bu aizbrauci, es pat nezinu, kas viņ iem ir pirmajā vietā : jū ra, baseins vai saldē jums : )

Voobeshem kas vē l, lai neatkā rtotos? ...Jā , pē c ANIMĀ CIJAS viesnī cā IR KRIEVU VALODAS ANIMĀ CIJA, forums š ajā gadī jumā vienkā rš i raud, cik saprotu, pirmo gadu viesnī cā sā ka strā dā t klubs SALUT. Ar viņ iem viss ir interesanti - mani bē rni, un viņ i sā ka strā dā t no 15. -17. maijam, biež i pazuda ar krievu animatoriem, un es pats spē lē ju 1-2 spē les, bet jū s varat spē lē t ar vā cu Calimeras animatoriem, ir daudz kopī gu programmas, kurā s viņ i tulko jau 3 valodā s (Ru-Nem-Ang), es 2 reizes (ar manu meitu 9 gadi !!!
) spē lē ja ū denspolo (kas pā rsteidza - vā cieš u aktivitā te - viņ i spē lē ja gan meitenes, gan sievietes kopā ar zē niem un vī rieš iem - un cī nī jā s par bumbu uz lī dzvē rtī giem pamatiem !!! ), futbolu - kopā ar vā cieš iem - un visi saprata viss! . - aiznes uz futbolu vai nopē rc tur (7-8 eiro ir vienkā rš as kedas) kei, spē lē ju basā m kā jā m pa gumijas zā lī ti, kā jas pieklā jī gi izcepā s : ). Jā , par suvenī riem neejiet tā lu pilsē tas ielā s, bet Ialijā tā du ir maz : ), tur viss ir dā rgā ks un nav daudz lielā kas izvē les, viss ir tuvā kajos 2-3 veikalos lī dz pa labi un pa kreisi, tiklī dz pa vā rtiem izgā jā m viesnī cas teritorijā . Ar karti var norē ķ inā ties veikalā tieš i pretī vā rtiem, pā ri ceļ am (uz 1 vitrī nas ir eļ ļ as, dvieļ i). Jā , pē c kartē m ir meli, ka ar tā m var norē ķ inā ties visur, izņ emot iepriekš minē to veikalu, NEKUR nevarē ja samaksā t. Un tā s ir: ieejas: Knosā , Zeva alā , Kera Kardiotis klosterī , krodziņ ā , kur tiek piedā vā tas pusdienas ekskursijas).
Ekskursija 2. dienā , kad debesis klā ja mā koņ i, ar Happy Traine vilcienu devā mies uz elektromobī li (informā ciju par to, kā arī uzzī mē tu Malijas karti saņ emsiet viesnī cas reģ istratū rā ) - tas aizved ap apkā rtni gar pludmalē m - cauri Stalidai gandrī z lī dz Hersonisai (bet tur nebū s nekā pilsē tas, pludmales, viesnī cas un dā rzi pie jū ras) un tad pagriež as netā lu no senā s Mī nojas pilsē tas Malijas izrakumiem (bet jā skatā s izrakumi privā ti - no vilciena logiem uzreiz nesapratī si kur tie atrodas - atgā dina siltumnī cas, bet ar milzī gā m arkveida konstrukcijā m), starp citu, redziet mū su Happy Train pusotru gadu veco mazuli un nopū ta. Vispā r es devos ekskursijā uz Knossos-Lassithi (draugi pavē rs visbrī niš ķ ī gā kos skatus, ļ oti iesaku apmeklē t Lassithi, debesu vietas) ar saviem lielā kajiem un vidē jiem bē rniem. Par to, KUR MĀ LIJĀ staigā t cilvē kiem ar bē rniem, piemē ram, mums. Pē cpusdienā.1 reizi pastaigā jā mies pa pludmali TIEŠ I no viesnī cas pludmales lī dz Malijas OSTAI.
visiem patika pastaiga atpakaļ , un viņ i atgriezā s Road Beach Road. 2. diena mē s vienkā rš i pastaigā jā mies pa Malia Demokratias centrā lo bā ru un veikalu ielu un sasniedzā m Centrā lo Sv. Nectarios, 3. dienā jau esam devuš ies dziļ i tieš i aiz katedrā les Malijas vecajā s ielā s. Kā redzams no bildes - vismī ļ ā kā s vietas - viss tik mā kslinieciski, gaumī gi, katra mā ja kā kū ka - neizskatā s pē c kaimiņ a - jauki un gleznaini, es nesaprotu, kā pē c neviens neraksta par vecā s Malijas ielas? ka neviens nenā ca? un Malijas karte ir ā rkā rtī gi vienkā rš a, jo tu vienmē r ej taisni un taisni un paklupi uz Katedrā les, š ķ iet, ka tā vismaz mums ir izdevusies kā centrs.
Jā , mē s iegā dā jā mies ekskursijas tajā paš ā Excursus Bureau, kas pā rdod biļ etes Happy Traine LiRida tū rē m, to cena no 3-4 ceļ ojumu aģ entū rā m, kuras uzraudzī ju ceļ ā no viesnī cas, izrā dī jā s viszemā kā , un saimniece Elena runā angliski, bet atkal vienkā rš ā kie vā rdi, kas salī mē ti savā starpā , ir tā lu no ideā la: ) pietiekami, lai jū s un viņ a jū s saprastu abpusē ji: ) starp citu, mē s viņ u satikā m vē lā k svē tdien Sv. Nectarios liturģ ijā (smaidī ja viens otram). Liturģ ija (grafiks grieķ u valodā , bet skaitļ i tekstus padara skaidrus: ) svē tdien sā kas 6-30, mē s ieradā mies 7-00 (gā jā m kopā ar meitu) bet katedrā le bija pustukš a (ar brī niš ķ ī gu freskas, kur nav tukš as vietas dē ļ attē loto svē to skaita , un pie izejas tas ir diezgan piemē rots tiem, kas atstā j katedrā li: ) elles un debesu aina ir ļ oti skaidra, jums nav grieķ u zī mju: ).
Vispā r brī niš ķ ī ga liturģ ija, kas ir ļ oti lī dzī ga mū sē jai, 2 diakoni brī niš ķ ī gi dzied pē c kā rtas pilnī bā nomainot kori, cilvē ki sā ka pievilkties tuvā k dievkalpojuma vidum (starp citu, sievietes nevalkā galvas lakati grieķ u vidū ), nez kā pē c pie Komū nijas stā vē ja gandrī z tikai bē rni. , liturģ ijas beigā s Priesteris izdala prosforu ganā mpulka rokā s - aizkustinoš i - kopumā viņ i no turienes aizgā ja, neskatoties uz ilgo kalpoš anu (apmē ram 10 o). 'pulkstenis no rī ta beidzā s) ļ oti, ļ oti laimī gs (starp citu, viņ iem, tā pat kā katoļ iem, ir soliņ i-klimats ir vismaz iemesls).

Par Wi-Fi un datorstū ri jau tika teikts, Wi-Fi ir dā rgā ks (5 eiro par 1.5h), bet stū rī (2 eiro stundā ) SKYPE NAV, lai gan internets ir - pie plkst. veidā , tas ir lē ns - videoklipu nevarē ja augš upielā dē t - vienkā rš i tē rē ts laiks). D
Jā , telefona sarunā s mē s nokā rtojā m PAKOTĒ JU no Kyivstar "Europe-20" (apmeklē jiet viņ u vietni) - nopirkā m š o 20 minū tes par 30 grivnā m sev un manai sievai - kopā.40 minū tes 11 ZVANIEM. NO GRIEĶ IJAS. (diezgan lē ti, salī dzinot ar brutā lo viesabonē š anu), un galvenais, tiklī dz ir beiguš ā s 20 minū tes, jū s izslē dzat, viesabonē š ana nesā ks pilē t uz viltī bas) Ja jums ir nepiecieš ams apdroš inā š anas gadī jums, jums tas bū s ļ oti nepiecieš ams, mē s novē rtē jā m tas!

Starp citu, tur TIEŠ Ā M ir 5 baseini!!! ! 3 pieauguš ie ar daž ā du dziļ umu (dziļ ā kais centrā starp Centrā lo ē ku un Villa ē ku. 2 bē rni, viens Ciematā , otrs ē kas centra aizmugurē , kur animatora kabī ne.

Teritorijā ir 2 tualetes, kas ir svarī gi bē rniem: 1 atrodas tieš i zem galvenā baseina, 2 atrodas starp ē kas aizmugurē jo pusi centram (ir 2 baseini) un celiņ u uz pludmali, blakus masā ž as galdi uz biljardu.

Liels galda teniss, mini golfa aprī kojums reģ istratū rā - viss ir bez maksas - tikai Bol.
tenisu var ierakstī t, bet pusdienlaikā spē lē jā m, kā likums, gribē tā ju ir maz : )

Tas, kas vienkā rš i valdzina, ir milzī gais sauļ oš anā s krē slu skaits pludmalē maijā , tā pē c kopumā mē s daž reiz fotografē jā mies, vienatnē pludmalē (vakarā ).

Klusuma ziņ ā - viss ir pareizi - ar bē rniem - TIKAI galvenā s ē kas centrā lā puse, vai Villa vai Ciemats - visur kluss (klusums vienmē r - brī nos - tik ievē rojama viesnī ca, ne tik tā lu no izklaides ielas, bet neko nedzird - varbū t viesnī cas zaļ umi? )

Galvenā s ē kas aizmugurē uz bā ra-akas, viss jau pateikts . . Abonē ju.

Tikko tikā m lī dz Eirovī zijas finā la kolektī vam skatī š anai vestibila bā rā uz liela ekrā na, ļ oti interesanti un aizraujoš i.
Bijā m uz GRIEĶ U VAKARU PALLADIUM - noteikti ejiet - grieķ u dejas - katrs jaunā tautastē rpā - tas ir neaizmirstami, starp citu, ar mums notika atgadī jums uz tā - aizbrauca skatī ties, aizslē dzot mū su pusotru gadu vecais Miroslavs, un tad bam-Sirtaki apstā dinā ts iznā k krievu animators un paziņ o "tā das tā das no 138. kabinetas, ej uz reģ istratū ru, paņ em savu bē rnu --- š is š oka koncerts tika pā rtraukts: ) mē s skrienam, un viņ š , halā tā personā la rokā s, pats izgā ja no istabas !! ! - triks ir tā ds, ka no iekš puses var viegli izkļ ū t - nospiež ot rokturi - nav iekš ē jā s fiksatora tipa slē dzenes.

Atpakaļ - klimatisko apstā kļ u dē ļ (bija ciklons no Atē nā m, lija lietus) mū su lidmaš ī na nevarē ja nosē sties laicī gi un nolaiš anā s aizkavē jā s par 3.5 stundā m, un š ajā sakarā lidostā , lai arī ar dibenu, tomē r iedeva Coca Cola (vai kā du ū deni) un milzī gu sviestmaizi uz cilvē ku - pat mū su zī dainī tim sviestmaizi iedeva uz pusi no viņ a auguma: ) lai gan pusdienas zī dainim lidmaš ī nā starp citu nav nodroš inā tas.
Jā , un suvenī ru grū tī bā s ar pildī š anu neaizmirstiet paņ emt pudeles no rokas bagā ž as - viņ i mums atņ ē ma visu olī veļ ļ u (par laimi, tagad mums ir arī grieķ u eļ ļ a : )))), starp citu, izņ emot pudeles, muitniekiem vispā r nekas neinteresē ja - mums bija papī ri kaviā rs ir iesaiņ ots (ar etiķ etē m eksportam (paskatieties uz pirkuma pasū tī jumu, lai tā s ir pielī mē tas) jautā ja: -BAT? atbildē ja: -Ikons, ā tri atbildē ja - Ok un atstā ju mierā , bet es tač u varē ju un kā du veco kontrabandas ikonu pavedienu vest: )!? ! ((!
взрослый бассейн возле корпуса Вилладж Большой тенис(инвентарь на рецепшн, бесплатно) расписание электромобильного паровозика Хэппи Трейн, билеты в турагенстве LiRida недалеко от лягушатник возле корпуса Вилладж 2х этажная кроватка в центр корпусе мини-гольф и конц.зал с детьми занимаются русские аниматоры отеля из SALUT CLUB расстояние от пляжа до Главного корпуса
аватар Siryi
… Tomēr ▾
Sirens Beach 4* Кріт, Греція (відео відгук по отелю, 2 частина)
аватар Siryi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sirens Beach 4* Krē ta, Grieķ ija (viesnī cas video apskats, 1. daļ a) … Tomēr ▾ Sirens Beach 4* Krē ta, Grieķ ija (viesnī cas video apskats, 1. daļ a)
Sirens Beach 4* Кріт, Греція (відео відгук по отелю, 1 частина)
аватар marvelkate
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir pelnī jusi 5*. Viss ir ideā li, vienī gais, kas man nepatika, bija animā cija. Animatori ir vā cieš i un krieviem nepievē rš uzmanī bu, nevaram saprast viņ u jokus. Ē diens, apkalpoš ana - visaugstā kajā lī menī!! ! Iesaku. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir pelnī jusi 5*. Viss ir ideā li, vienī gais, kas man nepatika, bija animā cija. Animatori ir vā cieš i un krieviem nepievē rš uzmanī bu, nevaram saprast viņ u jokus. Ē diens, apkalpoš ana - visaugstā kajā lī menī!! ! Iesaku.
Вилла Чистейшее море Красота Огромный пляж All incl Бар на пляже Аэропорт Ираклиона
аватар compaha
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar diviem maziem bē rniem (1.5 un 3.5 gadi) no 5. maija lī dz 14. maijam. Rezervē ts caur tū risma aģ entū ru "Braucam ar mums! " (tū roperators "Pievienojies! "). Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga kā das 50 minū tes, pa ceļ am piestā jā m trī s viesnī cā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar diviem maziem bē rniem (1.5 un 3.5 gadi) no 5. maija lī dz 14. maijam. Rezervē ts caur tū risma aģ entū ru "Braucam ar mums! " (tū roperators "Pievienojies! ").
Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga kā das 50 minū tes, pa ceļ am piestā jā m trī s viesnī cā s. Viņ i uzreiz apmetā s.
Vienī gais, kas apbē dinā ja: mē s pasū tī jā m Ģ imenes istabu (divguļ amo gultu un dī vā nu) pirmajā stā vā , mums iedeva trī svietī gu istabu. Tie maksā tikpat, lai gan ģ imenes kategorijas numurs ir nedaudz lielā ks. Viesnī cas menedž ere teica, ka tū roperators mums rezervē jis trī svietī go numuru. Varē tu tā lā k caur viesnī cas ceļ vedi uzzinā t un mē ģ inā t pā rģ ē rbties, bet pa lielam viņ i uzreiz pierada pie istabiņ as, mums pat likā s ē rtā k, tā pē c palikā m tur.
Tī rī ts katru dienu. "Ģ enerā linspektora" cienī tā jiem varu teikt, ka zem gultā m bija nedaudz putekļ u, zem matrač iem arī matiņ i, bet kopumā bija tī rs. Dvieļ i tiek mainī ti pē c vajadzī bas (kā visur, netī ros dvieļ us noliek vannas istabā vai uz grī das, un tie tiek mainī ti). Gulta tika mainī ta trī s reizes 10 dienu laikā . Personā ls pieklā jī gs, uzmanī gs.
Mū su istabā bija trī s gultas (divas lielas un viena maza), divi naktsgaldiņ i, 3 sienas lampas, viena stā vlampa, galds ar spoguli, krē sls ar stikla kafijas galdiņ u, televizors, ledusskapis, ir mini- seifs par papildu samaksu. Pie ieejas ir skapis mantā m: vidē ja izmē ra, bet ar to mums pietika. Numuram ir liels balkons ar skatu uz baseinu un dā rzu. No balkona var redzē t jū ru. Uz balkona ir divi plastmasas krē sli un galds.
Vannas istaba ir apdarinā ta ar marmoru. Ir izlietne, tualetes pods, vannas istaba, spogulis, š ķ idro ziepju dozators. Parastā s ziepes tika dotas sā kumā trī s gab. , Vairā k to krā jumi netika papildinā ti. Citas smarž as un kosmē tika netika dota. Vannasistabā arī ir fē ns: parasts, bez č okiem.
Ē diens diezgan sabalansē ts, kvalitatī vs, garš ī gs. Vienī gais mazais mī nuss: brokastis, lai arī ļ oti daudzveidī gas, bet katru dienu tā s paš as. Principā jū s to pamanā t astotajā dienā , un daž i to nemaz nepamana. Kas tiek piedā vā ts brokastī s: trī s veidu olu kultenis, olu kultenis, ar sieru cepti tomā ti, pankū kas, speķ is, grauzdē ta maize ar cukuru, makaroni, tomā ti, gurķ i, trī s veidu sieri, trī s veidu jogurts, trī s veidu desa, piena putra, vairā ku veidu graudaugi ar pienu, augļ i, ievā rī jums, š okolā de utt. Un tas ir katru dienu. Tas ir, ja vē laties, brokastis var bū t daudzveidī gas, un ar tā m jums nebū s garlaicī gi.
Pusdienas un vakariņ as jau ir daudz daudzveidī gā kas un daž ā dā kas: noteikti vairā ku veidu gaļ a un zivis, sā nu ē dieni, makaroni (parasti vismaz divu veidu). Pusdienā s un vakariņ ā s tiek pasniegta viena veida dā rzeņ u zupa (pusdienā s un vakariņ ā s atš ķ iras). Zupa vairā k atgā dina š ķ idru krē mzupu. Blakus ir grauzdiņ i, garš augi un citi pildvielas zupai. Mums patika. Tajā paš ā laikā tiem, kas pieraduš i pie bagā tī gā ukraiņ u borš č a un zupā m pusdienā s, no tiem nā ksies atpū sties. Daudz dā rzeņ u un salā tu mē rces. Daudz augļ u. Restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s bija pieejams vī ns un alus.
Personā ls restorā nā ir ļ oti uzmanī gs, ļ oti ā tri apkalpo galdiņ us nā kamajiem apmeklē tā jiem, tā pē c nebija spriedzes ar sē dvietā m. Jū s varat ē st uz terases ar skatu uz jū ru: ļ oti forš i. Tiesa, kad bija stiprs vē jš , daļ a terases tika slē gta.
Ekskursijā m pusdienu kastes nedā vinā ja, bet vakarā varē ja paņ emt augļ us un pagatavot sviestmaizes. Bija iespē ja noorganizē t arī agrā s brokastis (tē ja, sviestmaizes).
Bā ros pie baseina un pludmalē visas dienas garumā alkoholiskie dzē rieni, alus, tē ja, kafija, sulas, saldē jums, sviestmaizes, picas, popkorns, kū kas, zupas.
Teritorija liela, zaļ a, ļ oti kopta. Trī s lieli baseini, viens mazs bē rnu baseins. Ir pludmales volejbola laukums, tenisa korts, mini golfs, galda teniss, trenaž ieru zā le. Baseini ir tī ri.
Pludmale ir diezgan plaš a un smilš aina. Jū ras dziļ ums palielinā s ļ oti pakā peniski. Saules krē sli un saulessargi pietiekamā daudzumā . Viņ i par tiem neiekasē ja maksu. Pludmales dvieļ us izsniedz reģ istratū rā , tie tiek mainī ti stingri no pulksten 7 lī dz 11. Viņ i lū dz mainī t ne biež ā k kā reizi trijā s dienā s, bet, ja nepiecieš ams, mainī t vismaz katru dienu. Blakus pludmalei katamarā nu, ū dens motociklu un citu ū dens atrakciju noma. Katamarā ni - 25 eiro/stunda, bet mums iedeva atlaidi 10 eiro. Viņ i teica, ka Sirens Beach iedzī votā jiem ir ī paš a atlaide. Ū dens motocikli - 50 eiro par 15 minū tē m.
Animā cija vā cu un angļ u valodā s. Es runā ju angliski, tā pē c man nebija nekā du problē mu. Katru dienu notika sacensī bas ū denspolo, volejbolā , katru otro dienu sacensī bas galda tenisā , š autriņ u meš anā , minigolfā . No rī ta bija fitnesa nodarbī bas, pē cpusdienā - ū dens aerobika. Atseviš ķ a animā cija bē rniem (arī vā cu un angļ u valodā s). Vakarā klubā "Palladium" izklaides programma (bijā m vienreiz, tikā m pie grieķ u deju kolektī va: interesanti un neparasti).
Jauks rotaļ u laukums ar slidkalniņ iem un š ū polē m.
Iesaku neī rē t automaš ī nu un ekskursijas viesnī cā : tur tā s ir daudz dā rgā kas. Izejot no viesnī cas, pagriezieties pa labi un ejiet 200 metrus, jū s redzē siet Malia Cars biroju. Ekskursija uz Santorini mums izmaksā ja 118 eiro/pers. , un viesnī cā tas pats maksā ja 155 eiro. Arī automaš ī nu noma no "Malia Cars" ir lē tā ka. Viņ i paņ ē ma "Hyuindai Getz" uz vienu dienu - 29 eiro (ja ņ ems vairā kas dienas, bū s lē tā k). Bē rnu sē deklī š i par brī vu, navigators - pē c vienoš anā s. Pirmajā reizē maksā ja 5 eiro dienā , otrreiz atstā ja 50 eiro depozī tu, ko atņ ē ma, atdodot auto. Noteikti paņ emiet navigatoru, bez tā ir grū ti. Krē tā ceļ i nav slikti, satiksmes problē mas nemanī jā m: devā mies uz Knosu un Heraklionu, un pa serpentī nu uz Mochos. Kamē r tika ievē roti pamatnoteikumi, problē mu nebija. Starp citu, "Malia Cars" strā dā meitenes, kuras lieliski pā rvalda krievu valodu un vienmē r pastā stī s par ekskursiju iezī mē m, automaš ī nā m un citiem jums interesē još iem punktiem.
Suvenī ri un dā vanas tika pirktas arī ā rpus teritorijas: pie viesnī cas izejas pa labi un pē c 50 metriem pirmais atvē rtais veikals pa kreisi. Starp citu, ir arī krieviski runā još s pā rdevē js.
Viens no viesnī cas mī nusiem ir bezmaksas Wi-Fi trū kums. Apmaksā ti darbi visā viesnī cā : istabā s, pie baseina un pludmalē . Karte uz 200 minū tē m - 10 eiro, par 500 - 20 eiro. Jū s varat ieiet un iziet bezgalī gi daudz reiž u. Ir karte uz 7 dienā m - 50 eiro. Š ai opcijai nav laika ierobež ojuma. Tā pat vestibilā ir datori ar interneta pieslē gumu (+ mikrofons un austiņ as): 15 minū tes - 0.5 eiro.
Un vē l viena lieta: ja esat ar bē rniem un ir istabas izvē le, ņ emiet istabu ar skatu nevis uz dā rzu un baseinu, bet gan uz jū ru. Fakts ir tā ds, ka pie baseina atrodas bā ra vasaras terase, kas ir atvē rta lī dz vieniem naktī . Tur ir ļ oti skaļ š . Ar aizvē rtā m balkona durvī m tas ir pacieš ami, bet ja gribas gulē t svaigā gaisā , tad durvis tiks atvē rtas tikai pē c vieniem naktī .
Teikš u, ka mazie mī nusi mū su atvaļ inā jumu nemaz neietekmē ja: Sirens Beach ir ļ oti draudzī gi un patī kami darbinieki, kuri savu darbu dara tik ā tri un kvalitatī vi, ka š ajos cilvē kos diez vai var atpazī t grieķ us, kuri, pē c daudzu domā m, nekad nebrauks. jebkur, pasteidzies. Viesnī ca ir lieliska, iesaku visiem!
Островок напротив пляжа отеля. Основной бассейн. Детская площадка. Детская площадка. Фото номера: Triple Room. Номер Triple Room: коридор, слева шкаф для одежды.
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Grieķ ijā pirmo reizi atpū tā mies 2012. gada jū lijā . Man ļ oti patika š ī valsts un vietē jie iedzī votā ji. Par viesnī cu vē los runā t atseviš ķ i. Viesnī ca ir lieliski piemē rota gan jaunieš iem, gan pā riem ar vai bez bē rniem. … Tomēr ▾ Grieķ ijā pirmo reizi atpū tā mies 2012. gada jū lijā . Man ļ oti patika š ī valsts un vietē jie iedzī votā ji. Par viesnī cu vē los runā t atseviš ķ i. Viesnī ca ir lieliski piemē rota gan jaunieš iem, gan pā riem ar vai bez bē rniem. Š eit ir brī niš ķ ī gs serviss, laba attieksme pret visiem atpū tniekiem, viss viesnī cas personā ls ir ļ oti izpalī dzī gs, pat restorā nā . Ē diens ļ oti garš ī gs, vienmē r liels sortiments, pat brokastī s. Jū ra superī ga, pludmale forš a, pastā vī gi tī rī ta, ē rta ieeja jū rā , kopumā viss ir lieliski, lielā ko daļ u atvaļ inā juma pavadī ju pludmalē )))) Viesnī cas teritorija plaš a, daba š eit ir forš i, viss kopts, viss tī rs. Istabā s arī diezgan daudz vietas, mē beles labas, sakā rtotas, ir balkoni ar skatu uz jū ru vai viesnī cu, mums bija otrs variants, bija ē rti, jo viesnī cai ir laba skaņ as izolā cija un ar slē gtu balkonu tu vari mierī gi gulē t. Teritorijā tiek veikta animā cijas izklaide dienas un vakara laikā , daudz jautrī bas ! ! ! Jums pat nav jā pamet teritorija, š eit varē siet lieliski atpū sties. Kopumā pā rē jais izdevā s, viss bija lieliski!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар aleksbondarenko
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s bijā m 3 cilvē ku ģ imene, divi pieauguš ie un 11 gadus vecs zē ns. Viesnī ca man ļ oti patika, neskatoties uz 4 zvaigznē m. 2009. gadā atpū tā mies Aldemarā Peloponē sā , tā pē c radā s š aubas. Teikš u tiem, kam patī k salī dzinā t ar Turciju, augustā , slē pjoties no Maskavas ugunsgrē kiem, viņ i steidzā s uz Turciju uz Iberostar Belek, un tā tad, starp Sirensu un Iberostaru atš ķ irī ba ir tā da pati kā starp Aldemā ru un Sirensu. … Tomēr ▾ Mē s bijā m 3 cilvē ku ģ imene, divi pieauguš ie un 11 gadus vecs zē ns. Viesnī ca man ļ oti patika, neskatoties uz 4 zvaigznē m. 2009. gadā atpū tā mies Aldemarā Peloponē sā , tā pē c radā s š aubas. Teikš u tiem, kam patī k salī dzinā t ar Turciju, augustā , slē pjoties no Maskavas ugunsgrē kiem, viņ i steidzā s uz Turciju uz Iberostar Belek, un tā tad, starp Sirensu un Iberostaru atš ķ irī ba ir tā da pati kā starp Aldemā ru un Sirensu. Grieķ iju apmeklē ju katru gadu, pirms tam biju Turcijā.2005. gadā , man ir jautā jums, kurš maksā naudu Turcijā un par ko? Starp citu Cirence un Iberostar izmaksas ir vienā das, Iberostar bija nedaudz dā rgā ks dē ļ augstā kā sezona. Vispā r ar Turciju viss ir skaidrs, kas attiecas uz Sirensu, atradu divus trū kumus, pirmais ir maza teritorija, ļ oti labiekā rtota un kopta, bet maza, to kompensē atraš anā s pilsē tā , vakarā tas ir pilnī gs buzz, un tas neskatoties uz to, ka man nav 20, bet jau pā ri 40 (starp citu, viesnī cā nav trokš ņ a). Otrs trū kums, un tas man izrā dī jā s svarī gā ks, bija petrolejas smaka virs ū dens no ū dens centra aprī kojuma, iespē jams, ka š ā da paaugstinā ta jutī ba ir saistī ta ar to, ka es atmetu smē ķ ē š anu burtiski 2 nedē ļ as pirms ceļ ojums, smē ķ ē jis 25 gadus, varbū t. . . Runā jot par ē dienu, tas ir izcils, ja Iberostarā gaļ as ē dienus knapi varē ju atrast, un arī tad ne katru dienu, nu, es mī lu gaļ u, tad Sirensā ē du - vistu, tī taru, cū kgaļ u, liellopu, jē ra, truš a gaļ u , gliemež i, garneles, 7 daž ā du zivju sugas, kā arī mī kstmieš i u. c. Braucā m ar Dienvidu krustu, nekā du problē mu un pretenziju nebija, vienī gi atgrieš anā s reisā reiss aizkavē jā s 4 stundas, tomē r streiks. Lū k, kur Dienvidkaukā zs sajuka, grieķ i iepriekš paziņ oja par streiku, viņ i visu par to zinā ja, viņ i zinā ja par streika laiku, bet atņ ē ma to kā bija pē c grafika, vai nu mū su stulbums, vai viņ i paļ ā vā s uz nejauš ī bu....Viesnī cu varu ieteikt kā reā lu alternatī vu atpū tai turku 5s, debesis un zeme, kamē r cena ļ oti pievilcī ga, un ir ko redzē t, ī rē t auto, satiksme mierī ga, ceļ i nav krievija, vē sture ir visapkā rt. Paldies par uzmanī bu.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2009. gada maija beigā s – jū nija sā kumā . Man ļ oti patika. Labā kā (un dā rgā kā ) viesnī ca Malijā . Blakus viesnī cas HIGH BEACH, MALIA BEACH (tā m ir diezgan mazas pludmales). Laba ieeja jū rā . … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2009. gada maija beigā s – jū nija sā kumā . Man ļ oti patika. Labā kā (un dā rgā kā ) viesnī ca Malijā . Blakus viesnī cas HIGH BEACH, MALIA BEACH (tā m ir diezgan mazas pludmales). Laba ieeja jū rā . Plaš ā kā un garā kā pludmale Malijā . Sauļ oš anā s krē sli pie jū ras bez maksas. Pludmale ir ļ oti brī va, nav drū zmē š anā s. Vienmē r bija daudz sauļ oš anā s krē slu. Labs ē diens. Lieliska, liela, skaista, aprī kota teritorija. Draudzī gs personā ls, nav krievu "diskriminā cijas". Krieviem "atrunas" nav. Visas telpas galvenajā ē kā ir vienā das. Lielā kā daļ a istabu galvenajā . ē ka ar skatu uz jū ru. Ir arī bungalo un SIRENS VILLAGE, kur telpas ir nedaudz lielā kas nekā galvenajā ē kā un dā rgā kas. Ciematu pā rsvarā apdzī voja itā ļ i. No Village istabas "skats uz dā rzu" nav lielisks, savukā rt "skats uz dā rzu" no galvenā s ē kas ir diezgan labs (palmas, kalni). Viesnī ca atrodas Malijā . Š is ir neliels kū rorts, kurā ir daudz bā ru, diskotē ku un veikalu, kas atrodas pastaigas attā lumā no viesnī cas. Netā lu no viesnī cas (apmē ram 30 minū tes kā jā m, gids pastā stī s) atrodas senas drupas-muzejs. Starp trū kumiem: darbinieki nerunā krieviski, tikai vā cu un angļ u valodā . Var teikt, ka nav animā cijas, bet kas ir - vā cu valodā . Nav vannas, nav bē rnu slidkalniņ u. Kontingents pā rsvarā ir gados vecā ki vā cieš i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Sirens Beach расположен на великолепном пляже курорта Малья. Год строительства: 1975. Центральное четырехэтажное здание и небольшие двухэтажные здания (обновлены в 2009 г.), 2 лифта. Состоит из 3-х частей: центральное здание, village & villa – двухэтажные здания. Центр курорта Малья с многочисленными барами, магазинами в 3 минутах ходьбы от Sirens Beach. Бассейн отремонтированный в 2016 году. Отель отлично подходит для отдыха семьям с детьми.

Atrašanās vieta Комплекс Sirens Beach and Village расположен в 36 км от города Ираклиона и его аэропорта, а также живописного прибрежного города Агиос-Николаоса.
Pludmales apraksts Длинный песчаный пляж, расположенный прямо напротив курорта Сиренс.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

4 бара, 3 открытых бассейна, магазины, терраса для загара. В течение всего дня в ресторане можно отведать блюда европейской и критской кухни, которые подают в просторной обеденной зоне. В лобби-баре и баре на пляже можно заказать различные напитки.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Юным гостям понравятся 2 игровые площадки, детский плавательный бассейн и детские клубы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports К услугам гостей 3 открытых бассейна, фитнес-центр и пляжный бар. В отеле гости могут заняться пляжным волейболом, теннисом, водным поло и стрельбой из лука. Также на территории отеля работает мини-маркет.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 320 номеров: Double Rooms (~22 кв.м), Double Rooms SV (~22 кв.м), Family Rooms Villa (~27 кв.м), Family BunkBed (~22 кв.м), Family MB (~25 кв.м), Bungalows Village (~25 кв.м).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Malia Beach Road 70007 Malia, Crete, Greece
Tālruņi: (+30) 28970 35100
Tīmekļa vietne: Sirens Beach & Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.